ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا تو سرور مجازی یا اختصاصی دانلودی داشته باشیم حجممون کم میشه؟

shangoli
February 15th, 2012, 12:01
سلام
یه چندتا سوال داشتم
1- اگه تو سرور مجازی یا اختصاصی چیزی رو دانلود کنیم یا آپلود کنیم از حجم اینترنت خودمون هم کم میشه یا نه؟

2- اگه چیزی رو دانلود کنیم چطوری میتونیم بفرستیمش به کامپیوتر خودمون؟آیا امکانش هست؟

3- چطوری باید بفهمیم که سرور ما مجازی هست یا اختصاصی؟

taghi.karimi
February 15th, 2012, 12:21
سلام
یه چندتا سوال داشتم
1- اگه تو سرور مجازی یا اختصاصی چیزی رو دانلود کنیم یا آپلود کنیم از حجم اینترنت خودمون هم کم میشه یا نه؟

2- اگه چیزی رو دانلود کنیم چطوری میتونیم بفرستیمش به کامپیوتر خودمون؟آیا امکانش هست؟

3- چطوری باید بفهمیم که سرور ما مجازی هست یا اختصاصی؟

سلام!
1-حجم که دانلود میکنید از شما کسر نمیشود بلکه حجمی که برای ترانسفر شما و ریموت استفاده میشود کم میشود!
2-میتوانید درایو سیستم خود را در سرور مجازی شیر و کپی نمایید!
یا از طریق ftp فایل های را از روی سرور دانلود نمایید!
3-توضیح مفصل داده شده است در انجامن جستجو نمایید!
موفق باشید

shangoli
February 15th, 2012, 12:29
میشه بگید چطوری باید درایور سیستممو رو سرور مجازی شیر کنم
من تازه کارم پیلیز

smartieuser
February 15th, 2012, 13:06
من تازه کارم پیلیز

راستش این کار رو توصیه نمیکنم. بهترین راه این هست که یک وب سرور نصب کنید و یک شاخه رو به عنوان مسیر اصلی تعریف کنید براش. کلا هر فایلی که توی این مسیر بریزید قابل دانلود هست

shangoli
February 15th, 2012, 13:10
من نمیخام که دانلود کنم تو سیستم خودما مثلا یه فیلم و تو سرور دانلود کردم میخام یه جوری کپیش کنم تو سیسم خودم

درضمن چرا توصیه نمیکنید مگه مشکلی داره شیر کردنش؟

taghi.karimi
February 15th, 2012, 13:13
من تازه کارم پیلیز

شیر کردن درایو در موارد معدود مناسب است!
بهترین کار و ساده تر از آن iis خود سرور درصورت ویندوز بودن است! که از جمله مزیت آن در همه جا در دسترس بودن آن است!طوری که شما از هرجایی که نت وجود داشته باشید قابل دانلود از سرور هستید!
آموزش های مربوطه به طور کامل در انجمن مربوطه وجود دارد!
موفق باشید!

0060
February 15th, 2012, 13:52
من نمیخام که دانلود کنم تو سیستم خودما مثلا یه فیلم و تو سرور دانلود کردم میخام یه جوری کپیش کنم تو سیسم خودم

درضمن چرا توصیه نمیکنید مگه مشکلی داره شیر کردنش؟

چیزی که مد نظر شماست اینه که فایل توی سرور بیاد روی سیستمتون و از پهنای باند اینترنتتون کن نشه و این هم امکان پذیر نیست در هر صورت این فایل باید دانلود بشه و پهنای باند شما کسر میشه

موفق باشید