بعد از همکاری دو ساله با دیتاسنتر OVH و فروش سرورمجازی از این دیتاسنتر ، حال بر آن شدیم تا آغاز فروش سرور اختصاصی از این دیتاسنتر داشته باشیم!
OVH 2G
Cpu: Intel Atom or celeron 1.20+ GHz
HDD: 1TB
Ram: 2 GB
BW: 5TB on 100Mbps Uplink
Self Managed
Price: 17 UK Pound
قیمت پوند به روز محاسبه میگردد
53,550 تومان ماهانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=149
OVH 16G
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
HDD: 2TB
Ram: 16 GB
BW: 15TB on 100Mbps Uplink
Self Managed
Price: 45 UK Pound
141,750 تومان ماهانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=129
OVH 24G
Cpu: Corei7 (4 x 2(HT) x 2.66 Ghz)
Ram: 24 GB
BW: 20TB on 100Mbps Uplink
Self Managed
Price: 55 UK Pound
173,250 تومان ماهانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=130
OVH 24G Gbit (0 موجود است)
Cpu: Corei7 (4 x 2(HT) x 2.66 Ghz)
Ram: 24 GB
BW: 15TB on 1000Mbps Uplink
Self Managed
Price: 78 UK Pound
245,700 تومان ماهانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=148
OVH EG BestOF
Intel Xeon i7 W3520 4x2(HT)x2.66+ GHz
HDD: 2 x 2TB SATAII
Ram: 24GB DDR3
BW: 20 TB on 1Gbps Port
Self Managed
Price: 119.99 UK Pound
378,000 تومان ماهانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=131
- هر سرور دیگری که مد نظر دارید و بر روی سایت OVH.co.uk قرار دارد میتونیم واستون سفارش بدیم!
- آی پی ها در بلاک های 4 - 8 - 16 - 32 ارائه میشود! هزینه بلاک ها به ترتیب 4 - 8 - 16 - 32 پوند میباشد ، لازم به ذکر است در هر بلاک آی پی 2عدد غیر قابل استفاده میباشد.
- سرورها قابلیت نصب میکروتیک را دارا هستند که انجام این کار به صورت تجاری بوده و شامل هزینه میباشد.
- تخفیف برای ماه اول مبلغ 10 هزارتومان در نظر گرفته شده که همکاران و کاربران میتونند از کد تخفیف WHTOVH استفاده نمایند...
سوالی بود در خدمتم....
saeed.spore
February 15th, 2012, 12:11
با سلام هزینه موارد اضافی رو هم میشه بگید
پورت 1 گیگ
هارد اضافه
پهنای باند اضافه
farzadho
February 15th, 2012, 12:21
سلام
فکر نمیکنم امکان ارتقا وجود داشته باشه...
ولی سوال منم هست..
itjavani
February 15th, 2012, 12:26
با سلام هزینه موارد اضافی رو هم میشه بگید
پورت 1 گیگ
هارد اضافه
پهنای باند اضافه
هزینه هر یک ترابایت ترافیک اضافه 1 پوند میباشد.
سلام
فکر نمیکنم امکان ارتقا وجود داشته باشه...
ولی سوال منم هست..
بله! سرورها قابلیت آپگرید ندارند!
kingserver
February 15th, 2012, 12:57
سلام چرا سرور های که شما و همکار گرامیمون فرانتورک فروشن دارن از دیتاسنتر ovh قابل آپگرید نیستن؟
farzadho
February 15th, 2012, 13:01
سلام
چون دقیقا سرویس ها همون سرویس دیتاسنتر هست و داره فروخته میشه و خود دیتاسنتر هم فکر نمیکنم اجازه بده ارتقا بدن...
البته خوشحالم که جوان سرور مستقیما اعلام کردند از کجا تهیه میشه...
چون بعضی دوستان میگند شبکه خصوصی :دی....که واقعا جای تعجب داره..
itjavani
February 15th, 2012, 13:09
OVH 2G
Self Managed
53,550 تومان ماهانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=149
پلن فوق برای کاربرانی که به دنبال سرور بک آپ جهت ذخیره سازی و نگه داری اطلاعات بک آپ خودشان هستند مناسب هست!
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
سلام چرا سرور های که شما و همکار گرامیمون فرانتورک فروشن دارن از دیتاسنتر ovh قابل آپگرید نیستن؟
سلام
سرورهای OVH و Kimsufi دارای اپگرید نیستند! خود دیتاسنتر انجام نمیده!فقط بعضا برخی آفر ها مثل OVH 24GB Gbit که برای kimsufi هست با پورت یک به برخی از مشتریاشون مثل ما آفر میدند وگرنه تمامی سرورها برای OVH و Kimsufi هستند !
سلام
چون دقیقا سرویس ها همون سرویس دیتاسنتر هست و داره فروخته میشه و خود دیتاسنتر هم فکر نمیکنم اجازه بده ارتقا بدن...
بله ممنون!
taghi.karimi
February 15th, 2012, 13:15
سلام!
کیفیت پورت گیگابایتی را در خارج از شبکه چطور توصیف میکنید ؟
به دلیل ارائه سرویس تست کرده اید فکر میکنم قبل از این!
February 15th, 2012, 13:21
Self Managed
53,550 تومان ماهانه
روی این میشه ویندوز کرک شده نصب کرد؟ یعنس kvm بگیریم خودمون ویندوز نصب کنیم
itjavani
February 15th, 2012, 13:26
سلام!
کیفیت پورت گیگابایتی را در خارج از شبکه چطور توصیف میکنید ؟
به دلیل ارائه سرویس تست کرده اید فکر میکنم قبل از این!
کیفیت پورت ovh حرف نداره! این رو هرجایی برید بهتون میگند!
مخصوصا اگر دانلود و آپلودتون در اروپا باشه واقعا خودتون پی به قدرت شبکه ovh میبرید!
diges
February 15th, 2012, 13:28
هزینه نصب میکروتیک ؟ شمت می گیرید یا دیتا سنتر ؟
faranetwork
February 15th, 2012, 13:30
سلام
سرور های ما نه از OVH نه از kimsufi از هیچ کدوم تهیه نمیشه!!! ما هر یوزری که سرورش رو تمدید کنه بهش پنل میدیم!!! ولی نه توی OVH نه kimsufi فکر نکنم کسی بتونه پنل بده!!!!
itjavani
February 15th, 2012, 13:53
Self Managed
53,550 تومان ماهانه
روی این میشه ویندوز کرک شده نصب کرد؟ یعنس kvm بگیریم خودمون ویندوز نصب کنیم
نه متاسفانه نمیشه! البته با ویندوز 2008 میتونم بهتون با تخفیف این سرویس رو بهتون بدم!
هزینه نصب میکروتیک ؟ شمت می گیرید یا دیتا سنتر ؟
هزینه نصب رو خود ما به ازای هر وی پی اس 5000 تومان میگیریم!
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
سرور های ما نه از OVH نه از kimsufi از هیچ کدوم تهیه نمیشه!!! ما هر یوزری که سرورش رو تمدید کنه بهش پنل میدیم!!! ولی نه توی OVH نه kimsufi فکر نکنم کسی بتونه پنل بده!!!!
از این فکرا زیاد نکن :دی چون میشه داد!
kingserver
February 15th, 2012, 13:56
یعنی OVH کیفیت پورتش از Equinix بهتره؟
مخصوصا اگر دانلود و آپلودتون در اروپا باشه واقعا خودتون پی به قدرت شبکه ovh میبرید!
itjavani
February 15th, 2012, 14:03
یعنی OVH کیفیت پورتش از Eqinix بهتره؟
Equinix هم از بهترین ها بود و هست! و OVH هم جای خودشو داره!
بهتر و بدتری رو باید تجربه کرد!
kingserver
February 15th, 2012, 14:06
درسته من فک کنم شما بیشتر ovh رو از لحاظ کیفیت قبول داری ولی Equinix هم خداییش پورتش خوبه ها :d
itjavani
February 15th, 2012, 15:07
درسته من فک کنم شما بیشتر ovh رو از لحاظ کیفیت قبول داری ولی Equinix هم خداییش پورتش خوبه ها :d
این تاپیک فروش هست ، تاپیک مقایسه نیست! ولی در کل جفتشون خوبند! البته Equinix که شما میفرمایید فکر کنم منظورتون پرایوت لایر سوئیس هست! که OVH رو من بیشتر از پرایوت لایر قبول دارم
farzadho
February 15th, 2012, 15:21
خیلی جالب هست که سرورها در دیتاسنتر OVH هستند ولی اصلا پنل و ... ربطی به OVH نداره!
شرمنده آقای مسعودی تاپیک شما اینطوری اسپم میشه ولی خوب این دوستمون دوستان دارند حقیقت رو عوض کنند و اون چیزی که خودشون میخواند جلوه بدن..
شما اگر شبکه خصوصی داشتید و کلو کرده بودید امکان ارتقا در تمامی سرویس ها همچنین ارتقا پورت وجود داشت در صورتی که ما هیچ تفاوتی بین سرویس شما و OVH , kimsufi نمیبینیم!
پس طوری نخوایند وانمود کنید که غیر این هست...
CityKala.net
February 15th, 2012, 15:34
بنده از این دیتاسنتر سرور دارم
پورت دانلود عالیه
faranetwork
February 15th, 2012, 15:38
خیلی جالب هست که سرورها در دیتاسنتر OVH هستند ولی اصلا پنل و ... ربطی به OVH نداره!
شرمنده آقای مسعودی تاپیک شما اینطوری اسپم میشه ولی خوب این دوستمون دوستان دارند حقیقت رو عوض کنند و اون چیزی که خودشون میخواند جلوه بدن..
شما اگر شبکه خصوصی داشتید و کلو کرده بودید امکان ارتقا در تمامی سرویس ها همچنین ارتقا پورت وجود داشت در صورتی که ما هیچ تفاوتی بین سرویس شما و OVH , kimsufi نمیبینیم!
پس طوری نخوایند وانمود کنید که غیر این هست...
1- اینجا تاپیک فروش آقای مسعودی هست
2- شما مشتری ما نیستین که اثبات کنم
3- اونایی که مشتری ما بودن اثبات شده به 2 نفر تاحالا پورت 2 هم دادیم!!
4- در پیام خصوصی سوالی داری بفرمایین
5- آقای مسعودی ببخشید دخالت کردیم توی تاپیک
farzadho
February 15th, 2012, 15:45
1- اینجا تاپیک فروش آقای مسعودی هست
2- شما مشتری ما نیستین که اثبات کنم
3- اونایی که مشتری ما بودن اثبات شده به 2 نفر تاحالا پورت 2 هم دادیم!!
4- در پیام خصوصی سوالی داری بفرمایین
5- آقای مسعودی ببخشید دخالت کردیم توی تاپیک
من بازم از آقای مسعودی عذر خواهی میکنم و از مدیریت درخواست دارم پست ها اخیر رو پاک کنند.
شما اگر پورت 2 داده بودید هزار بار توی تاپیک اعلام کرده بودید که مشتری جذب کنید طبق شناختی که از شما دارم...!
پس خواهشن دست به عوام فریبی نزنید چون همونطوری که پیگیر هستیم مشکلات بیشتری برای خودتون بوجود میارید.
از مدیریت تقاضا دارم پست اخیر بنده رو در تاپیک حذف کنند چون نقض قوانین هست.
با تشکر.
diges
February 15th, 2012, 17:58
سوال کوچیک من الان 4 تا آی پی بگیرم هر 4 آی پی قابل استفاده هست ؟ تحویل چند ساعت هست ؟ تحویل آی پی با سرور هم زمان هست ؟
itjavani
February 15th, 2012, 18:13
سوال کوچیک من الان 4 تا آی پی بگیرم هر 4 آی پی قابل استفاده هست ؟ تحویل چند ساعت هست ؟ تحویل آی پی با سرور هم زمان هست ؟
سلام
خیر 2 عدد ای پی قابل استفاده خواهد بود
تحویل یک روز الی 3روز کاری !
تحویل ای پی بعد از تحویل سرور هست مسلما!
softsky
February 15th, 2012, 18:21
سلام
چرا برای نصب میکرونک 5000 تومان هزینه میگیرید؟
ایا امکان نصب ان توسط خود ما نیست؟؟!!!
itjavani
February 15th, 2012, 19:23
سلام
چرا برای نصب میکرونک 5000 تومان هزینه میگیرید؟
ایا امکان نصب ان توسط خود ما نیست؟؟!!!
سلام
شما باید وی پی اس هارو بر اساس مک بسازید! در ویندوز و لینوکس به راحتی میشه به سرور پینگ داد! به میکروتیک هم کمتر کسی یاد داره! یکمی هم دردسر داره! کاربر اگر بخواد ما واسش نصب میکنیم و هزینه مونو میگیریم!
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
پلن 24Gb GBit موجود نیست! فروش رفت!
diges
February 15th, 2012, 19:33
روی سایت می گه آماده سازی حداکثر هفت ساعت شما چطوری می گید یک الی سه روز کاری :d
itjavani
February 15th, 2012, 19:35
روی سایت می گه آماده سازی حداکثر هفت ساعت شما چطوری می گید یک الی سه روز کاری :d
من 7 ساعت نمیبینم! فکرکنم 7روز منظورتونه؟!
diges
February 15th, 2012, 19:38
من 7 ساعت نمیبینم! فکرکنم 7روز منظورتونه؟!
آره فرانسوی می شه 7 روز :d امکانش نیست هزینه بگرید مثال 10 هزار تومان یه آموزشی pdf و یا تصویری بدید برای نصب میکروتیک ;;)
itjavani
February 15th, 2012, 19:43
آره فرانسوی می شه 7 روز :d امکانش نیست هزینه بگرید مثال 10 هزار تومان یه آموزشی pdf و یا تصویری بدید برای نصب میکروتیک ;;)
شما بعد از خرید متوجه میشید که 7روزه یا حداکثر سه روز! بیش از سه روز شد بفرمایید هزینه تون رو پس بگیرید!
برای آموزش هم امکان پذیر هست ولی قیمت خیلی بیشتر از اون میزانی هست که شما قید کردید!
diges
February 15th, 2012, 19:51
شما بعد از خرید متوجه میشید که 7روزه یا حداکثر سه روز! بیش از سه روز شد بفرمایید هزینه تون رو پس بگیرید!
برای آموزش هم امکان پذیر هست ولی قیمت خیلی بیشتر از اون میزانی هست که شما قید کردید!
من خرید نکردم تازه می خوام سفارش بدم .
راهش الان یکی از بچه ها پیام خصوصی زد :d آموزش نصب میکروتیک در wht قرار بدم بزودی... :-*
itjavani
February 15th, 2012, 20:07
من خرید نکردم تازه می خوام سفارش بدم .
راهش الان یکی از بچه ها پیام خصوصی زد :d آموزش نصب میکروتیک در wht قرار بدم بزودی... :-*
کاری بس نیکو!
P30Tools
February 15th, 2012, 20:31
سلام
سرور 24 گیگابایت با پورت گیگابیت موجود هست؟
پهنای باند هر ترابایت یک پوند؟!خیلی ارزون هست.
softsky
February 15th, 2012, 20:32
وضعیت دیتاسنتر نسبت به تورنت و اسپم و ویندوز کرک شده چطوره؟
itjavani
February 15th, 2012, 21:08
سلام
سرور 24 گیگابایت با پورت گیگابیت موجود هست؟
پهنای باند هر ترابایت یک پوند؟!خیلی ارزون هست.
نه متاسفانه فروش رفت
وضعیت دیتاسنتر نسبت به تورنت و اسپم و ویندوز کرک شده چطوره؟
به غیر از ابیوز پورت اسکن و دیداس و موارد مشکلات کانفیگ شبکه که از سمت دیتاسنتر میاد بقیه ابیوزها مستقیما برای ما ارسال میشوند! منتها در حالت کلی میزان حساسیت به ابیوز بالاست
اسپم هم که کلا همه جا ممنوعه!
matin0171
February 15th, 2012, 23:07
OVH 24G با 8 تا IP چند در میاد واسمون با تخفیف ؟:d
ironman2
February 15th, 2012, 23:45
سلام من تا بحال سرو اختصاصی نداشتم و شنایی نداشتم همیشه وی پی اس میخریدم که همیشه مشکل افت سرعت داشتم توی اکثر خرید ها برای وی پی اس من میخوام سرعت دانلود و اپلود ثابت باشه همیشه و متغیر نباشه همین 12 مگابایت در ثانیه بعد میخوام از ovh فرانسه باشه فقط با سیستم عامل لینوکس مشکل دارم میشه ویندوز سرور 2008 نصب کنید البته کرک شده چون بخوام اصل باشه هزینه سرور میره بالاتر بعد پشتیبانی به چه صورته مشکلی پیش اومد برام حل میکنید من پلن اول رو میخوام فقط برای دانلود و آپلود تورنت های خصوصی فقط خصوصی عمومی اصلا استفاده نمیکنم منظورم تورنت هایی هست که باید با دعوت نامه وارد ترکر شد و همه بهشون دسترسی ندارن.
itjavani
February 15th, 2012, 23:50
سلام من تا بحال سرو اختصاصی نداشتم و شنایی نداشتم همیشه وی پی اس میخریدم که همیشه مشکل افت سرعت داشتم توی اکثر خرید ها برای وی پی اس من میخوام سرعت دانلود و اپلود ثابت باشه همیشه و متغیر نباشه همین 12 مگابایت در ثانیه بعد میخوام از ovh فرانسه باشه فقط با سیستم عامل لینوکس مشکل دارم میشه ویندوز سرور 2008 نصب کنید البته کرک شده چون بخوام اصل باشه هزینه سرور میره بالاتر بعد پشتیبانی به چه صورته مشکلی پیش اومد برام حل میکنید من پلن اول رو میخوام فقط برای دانلود و آپلود تورنت های خصوصی فقط خصوصی عمومی اصلا استفاده نمیکنم منظورم تورنت هایی هست که باید با دعوت نامه وارد ترکر شد و همه بهشون دسترسی ندارن.
من الان واریز کنم چقدر طول میکشه تا تحویل بدید بعد اگر لینوکس بگیرم سی پنل رایگان نصب میشه یا هزینه جداگانه داره بعد لطفا قید کنم کدام مسخه از ویندوز سرور 2008 هست با تشکر من حتما این سرویس رو میخوام فقط کانفیگ سرور با شماست .
itjavani
February 16th, 2012, 00:00
تحویل 1 الی سه روز کاری است
نصب سی پنل رایگان است منتها تمامی سرویس های ما سلف منیج هست
هر کار اضافه شامل هزینه خواهد بود.
Windows 2008 SP1 WebEdition
saeed.spore
February 16th, 2012, 00:01
با سلام ایا امکان نصب vmware هست
ایا از طریق vmware میشه ویندوز کراک نصب کرد
هزینه پک اموزشی نصب میروتیک روی سرور را اگه میشه بگید
ممنون میشم
itjavani
February 16th, 2012, 00:04
با سلام ایا امکان نصب vmware هست
ایا از طریق vmware میشه ویندوز کراک نصب کرد
هزینه پک اموزشی نصب میروتیک روی سرور را اگه میشه بگید
ممنون میشم
بله امکان نصب vmware هست!
هر سیستم عاملی بخواید میتونید نصب کنید تا زمانی که ابیوز نیاد
هزینه نیز پ.خ شد.
ironman2
February 16th, 2012, 00:08
بعد یک سوال پورت سرور سرعتش چقدر هست 100 مگابیت که روی 12 مگابایت هست بیشتر هم میشه اگر سرور توی اروپا باشه اگر توی امریکا باشه سرور دانلود چقدر میده برای اپلود و دانلود.
itjavani
February 16th, 2012, 00:10
بعد یک سوال پورت سرور سرعتش چقدر هست 100 مگابیت که روی 12 مگابایت هست بیشتر هم میشه اگر سرور توی اروپا باشه اگر توی امریکا باشه سرور دانلود چقدر میده برای اپلود و دانلود.
سرعت دانلود متغیر هست ! از 0 تا 12مگابایت
ironman2
February 16th, 2012, 00:15
یعنی 12 اختصاصی نیست من میخوام اختصاصی باشه پورت و سرعت ثابت باشه.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
بعد این ویندوز سرور 2008 وب ادیشن چه فرقی داره با بقیه ورزن ها برای نصب برنامه که مشل نداره این ویندوز از طریق ریموت دسکتاپ.
itjavani
February 16th, 2012, 00:33
یعنی 12 اختصاصی نیست من میخوام اختصاصی باشه پورت و سرعت ثابت باشه.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
بعد این ویندوز سرور 2008 وب ادیشن چه فرقی داره با بقیه ورزن ها برای نصب برنامه که مشل نداره این ویندوز از طریق ریموت دسکتاپ.
برای تفاوت نسخه ها کمی سرچ کنید توضیحات زیادی پیدا خواهید کرد
پورت اختصاصی هست ولی این سرور خیلی قوی نیست دقت داشته باشید سی پی یو خیلی قوی نداره برای پروسس های بالا کم میاره!
Milad-H
February 16th, 2012, 01:21
بسیار بسیار آقا مسعود و این دیتاسنتر تایید میشوند
تنها مشکل این دیتاسنتر قیمت بالای ای پی است!
matin0171
February 16th, 2012, 09:00
اقای مسعودی این سرور 24 رو با 8 ip قیمت ندادید.
saeed.spore
February 16th, 2012, 10:50
بله امکان نصب vmware هست!
هر سیستم عاملی بخواید میتونید نصب کنید تا زمانی که ابیوز نیاد
هزینه نیز پ.خ شد.
با سلام عزیز چیزی برای من پ خ نشده اگه میشه دوباره برام پ خ کنید;)
itjavani
February 16th, 2012, 11:01
اقای مسعودی این سرور 24 رو با 8 ip قیمت ندادید.
55+8x3150=198450T
itjavani
February 16th, 2012, 13:30
واقعا برای افرادی که نمیتونن رقابت کنند و حرفی بزنند و سایت ما رو از دیشب بردن زیر دیداس متأســــــــــــــــــفم! ا این کارها هیچی ثابت نمیشه جز...
softsky
February 16th, 2012, 13:32
سلام
هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
itjavani
February 16th, 2012, 13:47
سلام
هزینه آموزش نصب میکروتک را برای بنده پخ کنید
پ.خ شد
pedram.sistani
February 16th, 2012, 14:47
دوستان آقای مسعودی 100% قبول دارم و پشتیبانی هم که حرف نداره
اوایی که شک در خرید دارند
نداشته باشند
ironman2
February 16th, 2012, 20:35
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
faranetwork
February 16th, 2012, 23:17
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
itjavani
February 17th, 2012, 00:17
سلام دوست عزیز من تصمیم جدی گرفتم پلن اول رو بگیرم فقط اگر پورت تضمینی هست و 12 مگابایت ثابت میمونه من فقط برای کارهای شخصی خودم میخوام این سرور رو فقط 1 نفر نه بیشتر فقط برای پشتیبانی باید چکار کرد من ویندوز سرور رو انتخاب میکنم چون با لینوکس اشنایی ندارم اگر بخوام لینوکس بگیرم مشکلی باشه شما انجام میدید برام برای مثال نصب نرم افزار ها و کانفیگ البته رایگان باشه چون یک کاربر خانگی هستم و قصد تجارت ندارم این سرویس رو هم فقط برای دانلود و اپلود میخوام چون ویندوز گرونتره موندم چکار کنم از طرفی روی لین*** نمیشه سرویس https راه اندازی کرد چیز پی ان هم که روی لینوکس فکر کنم افت سرعت داره البته چیز پی ان رو هم برای خودم میخوام میشه اموزش راه اندازی ال 2 تی پی رو روی ویندوز سرور 2008 برام ارسال کنید و اس اس تی پی روی لینوکس به چه صورته و یک سوال دیگه گفتین 3 روز کاری سرور رو تحویل میدید نمیشه سریعتر انجام داد مثلا 1 روزه یا کمتر 1 روز.
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
یک سوال سرور ها با ****** مشکل دارن؟؟؟؟
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
faranetwork
February 17th, 2012, 00:28
سلام،پورت اختصاصی هست سرعت دانلود شما به هزاران عامل بستگی داره!
سرویس سلف منیج هست و هر مورد اضافه شامل هزینه جداگانه هست!
تحویل سرور دست من نیست دیتاسنتر باید تحویل بده!
---------- post added at 12:17 am ---------- previous post was at 12:15 am ----------
بنده به دیداسرها سرویس نمیدم و نخواهـــــــــــم داد!
خودتون فروشنده هستید (شبکه اختصاصی دارید) باید بهتر بدونید!
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
itjavani
February 17th, 2012, 00:57
کسی سرور شما رو دیدادس نزده!!!سرور خود ما دقت کنید زیر دیداس هست!!!اگه دقت کنین از دیروز باز نمیشه...پس خیلی زشته هم به همکارتون تحمت میزنید!! هم دیداس میکنین!!! ( منتظر مدرک معتبر از شما هستم که ما داریم دیداس میکنیم!!!)
ما شبکه خصوصی هست مشکلی نداریم میخواستیم ببینم شما قوانینتون قوانین ovh هست یا نه!!!
بله بله ! منم.... باور کردم! زشت اینه که .................
در مورد شبکه خصوصیتون هم اینجا جای صحبت نیست! تاپیکی جداگانه بازکنید و توضیحاتی بدید در این مورد!
سوالتون ببخشید اصلا با منطق جور نیست ، مگه میشه جایی سرور اختصاصی از دیتاسنتری بده بعد بگه قوانین من جدا از قوانین دیتاسنتر هست؟!
ironman2
February 17th, 2012, 13:03
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
itjavani
February 17th, 2012, 13:20
سلام برای ویندوز سرور نمیشه هزینه ارزونتر بشه بعد گفتین مدیریت سرور با خودم هست بخوام مدیریت سرور رو شما انجام بدین ماهانه باید چقدر هزینه کنم نمیشه کمتر حساب کنید ماه به ماه تمدید کنم لینوکس من اشنایی ندارم اگر مدیریتش رو شما انجام بدین من مشکلم حل میشه بیشتر استفادم یه رپیدلیچ هست یه چیز پی ان بدون افت سرعت و یه سیدباکس مثلا ار تورنت مشکل دارم .
سلام
هزینه های ویندوز سرور برای بنده نیست دیتاسنتر هزینه رو دریافت میشه!بهتر میدونید که هزینه ویندوز سرور خیلی بیش تر از میزانی هست که گفته شده!
نرم افزارهایی که نیاز دارید رو تیکت کنید هزینه آن اعلام شود.
ironman2
February 17th, 2012, 13:43
خوب با این شرایط من چکار کنم لیومکس بگیرم به مشل بر نمیخورام برای نصب چیز هایی که لازم دارم.
gedan
February 28th, 2012, 12:14
من انتقاد تندی از این جوان سرور دارم
اینا اولش میان خوش رقصی می کنند و پلن های دلبرانه میزاران 2 و میگن جون مادرتون از ما بخرید ماهی 5 6 تومن بیشتر نیست ماه که باهاشون کار کنی می فهمی چه اشتباهی کردی
یه تلفن دادن معلوم نیست مال کجا هست حتی واسه **** هم مناسب نیست شب میخوابی صبح پامیشی میبینی سرورت داون هست
یوهو میان سرورتو می برن جای دیگه بک آپ 60 روز پیشش رو میزارن
itjavani
February 28th, 2012, 13:14
اینا اولش میان خوش رقصی می کنند و پلن های دلبرانه میزاران 2 و میگن جون مادرتون از ما بخرید ماهی 5 6 تومن بیشتر نیست ماه که باهاشون کار کنی می فهمی چه اشتباهی کردی
یه تلفن دادن معلوم نیست مال کجا هست حتی واسه **** هم مناسب نیست شب میخوابی صبح پامیشی میبینی سرورت داون هست
:78:
gedan
عضو جدید
تشکر شده 0 بار در 0 پست
کجا با این عجله؟
بخش انتقاد پیشنهادات => دلیل و مدرک
سرور اختصاصی مگه من باید بک آپ بگیرم یا من انتقال میدم روی سرور دیگه؟ :)) خسته شده بودم پست جالبی بود خستگیم در رفت
ممنون!
دوستان وب
March 3rd, 2012, 12:22
بنده حدود 3 ماه با جوان سرور کار کردم .
این حرف ها اصلا بهشون نمیخوره !!!
تلفنشون که برای شرکت هست و جوابگو هستن . تیکت ها رو هم حداکثر تو 1 ساعت جواب میدن !
به ما خیلی کمک کردن و واقعا کارشون درسته !!!! :x
alireza9549
March 8th, 2012, 00:08
با سلام .
من خیلی در مورد Ovh سوال کردم . و خیلی دوست دارم این دیتاسنتر را تجربه کنم
به هرکسی میگم OVH میگن رفتار خیلی بدی برای شکایت نشان میدن .
و خیلی از دوستان هم OHV را برای هاست خوب میدانند .
و سوال های که کردم برای پشتیبانی هم هزینه دریافت میکنند .
خیلی برای من سوال شده . شما چطور از این دیتاسنتر با وجود این مشکل ها سرور مجازی میدین ؟
میشه نظر شما را در مورد این دیتاسنتر و سوال هام بدونم ؟
itjavani
March 8th, 2012, 00:22
با سلام .
من خیلی در مورد Ovh سوال کردم . و خیلی دوست دارم این دیتاسنتر را تجربه کنم
به هرکسی میگم OVH میگن رفتار خیلی بدی برای شکایت نشان میدن .
و خیلی از دوستان هم OHV را برای هاست خوب میدانند .
و سوال های که کردم برای پشتیبانی هم هزینه دریافت میکنند .
خیلی برای من سوال شده . شما چطور از این دیتاسنتر با وجود این مشکل ها سرور مجازی میدین ؟
میشه نظر شما را در مورد این دیتاسنتر و سوال هام بدونم ؟
OVH بله بسیار سخت گیر هست روی ابیوز ولی ابیوز های نال اسکریپت و ... مستقیم برای ما میاد به جز ابیوز portscan , ddos , hack activity and other network issue
به محض دریافتت ابیوز ای پی تون رو بلاک یکنه و 24 ساعت زمان دارید به ابیوز پاسخ بدید و مشکل را برطرف سازید
بزرگترین مشکل کنترل پورت های آزاد هست که روی لینوکس با نصب csf مشکلتون برطرف میشه و بر روی ویندوز هم که باید ببندید
بیش از 5 ابیوز برای یک سرور اختصاصی بیاد یا یک ابیوز برای یک سرویس دوبار تکرار شود سرویس شما کلا بسته میشه!
پشتیبانی هم نمیکنند ، البته بکنن و نکنن فرقی نداره در هر حال ما خودمون از پس کارهامون بر میایم اونجا
uisoftware
March 8th, 2012, 01:43
من ازشون سرویس دارم (البته vps) و واقعا راضی هستم. اینکه برخیها در مورد داون بودن سرورها گفتن واقعا بیانصافی هست. من توی این مدت حتی در حد چند دقیقه هم داون بودن رو تجربه نکردم.
آقای مسعودی آیا سرورهای پورت ۱ یا ۲ از ovh میتونید ارایه بدین؟
alireza9549
March 8th, 2012, 01:49
OVH بله بسیار سخت گیر هست روی ابیوز ولی ابیوز های نال اسکریپت و ... مستقیم برای ما میاد به جز ابیوز portscan , ddos , hack activity and other network issue
به محض دریافتت ابیوز ای پی تون رو بلاک یکنه و 24 ساعت زمان دارید به ابیوز پاسخ بدید و مشکل را برطرف سازید
بزرگترین مشکل کنترل پورت های آزاد هست که روی لینوکس با نصب csf مشکلتون برطرف میشه و بر روی ویندوز هم که باید ببندید
بیش از 5 ابیوز برای یک سرور اختصاصی بیاد یا یک ابیوز برای یک سرویس دوبار تکرار شود سرویس شما کلا بسته میشه!
پشتیبانی هم نمیکنند ، البته بکنن و نکنن فرقی نداره در هر حال ما خودمون از پس کارهامون بر میایم اونجا
خوب اگر از شما سرور خرید بشه . شما راهی برای حل مشکل ها و خاموش نشدن سرور به ما ارائه میدین ؟
یا حل مشکل با خود ما هست ؟
itjavani
March 8th, 2012, 13:26
من ازشون سرویس دارم (البته vps) و واقعا راضی هستم. اینکه برخیها در مورد داون بودن سرورها گفتن واقعا بیانصافی هست. من توی این مدت حتی در حد چند دقیقه هم داون بودن رو تجربه نکردم.
آقای مسعودی آیا سرورهای پورت ۱ یا ۲ از ovh میتونید ارایه بدین؟
ممنون از شما ، سرویس پورت یک گیگ داریم ولی 2 خیر ovh ارائه نمیده!فقط پورت یک گیگ و ده گیگ ارائه میشه!
خوب اگر از شما سرور خرید بشه . شما راهی برای حل مشکل ها و خاموش نشدن سرور به ما ارائه میدین ؟
یا حل مشکل با خود ما هست ؟
راه حل بستن پورت هست، حال باید دانش تکنیکال خودتون رو ببینید که میتونید واقعا پورت ها را ببندید یا خیر، سرویس ها سلف منیج هست و من فقط میتونم به شما سولوشن بدم
CityKala.net
March 10th, 2012, 19:15
ممنون از شما ، سرویس پورت یک گیگ داریم ولی 2 خیر ovh ارائه نمیده!فقط پورت یک گیگ و ده گیگ ارائه میشه!
راه حل بستن پورت هست، حال باید دانش تکنیکال خودتون رو ببینید که میتونید واقعا پورت ها را ببندید یا خیر، سرویس ها سلف منیج هست و من فقط میتونم به شما سولوشن بدم
این فقط در حد یک سواله نه چیزی بیشتر
10 گیگ پورت چقدر هزینه داره
itjavani
March 10th, 2012, 19:17
این فقط در حد یک سواله نه چیزی بیشتر
10 گیگ پورت چقدر هزینه داره
ارزان ترین سرور با پورت 10 گیگ بین 650 الی 700 هزارتومان هزینه دارد.
anifs
April 2nd, 2013, 21:37
سلام
من 3 روز پیش از شما سرور فرانسه خریدم قرار شد چند ساعته تحویل بدین ولی تا الان حتا به تیکتها هم جواب ندادین. لطف کنید پولم رو برگشت بزنید. شماره حساب رو هم تو تیکت دادم.
ممنون
cancerl.zeus
anifs
April 4th, 2013, 03:36
سلام. آقای مسعودی گرامی عاجزانه خواهش میکنم دست کم جوابم رو بدید. الان تو همین سایت زده آخرین فعالیت شما 2 ساعت پیش بوده ولی اصلن به خواسته ی من تو تاپیک بالا اهمیتی ندادین. من بارها تیکت زدم که پولم رو برگردونید ولی انگار نه انگار! عزیز من لطف کنید حدقل یه جوابی بدین تا خیالمون راحت بشه. من 4-5 روز پیش از شما سرور فرانسه خریدم به مبلغ 30هزار تومن و قرار شد حدکثر 24 ساعته تحویل بدین، نه تنها تحویل ندادین بلکه حتا به تیکتها هم پاسخی ندادین. به اون شماره تلفنهایی هم که تو ساییتتون گذاشتید هم چند بار زنگ زدم ولی اونجا هم کسی پاسخگو نبود. باز هم ممنون میشم پیگیر کار ما باشید. دوستان گرامی آیا کسی شمارهی دیگهای از آقای مسعودی داره؟ یا کسی میتونه راهنماییم کنه در این جور مواقع چه باید کرد؟
Reza.exe
April 4th, 2013, 04:39
ارزان ترین سرور با پورت 10 گیگ بین 650 الی 700 هزارتومان هزینه دارد.