ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست محدود یا نامحدود؟

mr_map
February 12th, 2012, 23:18
با سلام

برای میزبانی سایت به نظر شما از هاست نامحدود استفاده کنم یا هاست های با حجم محدود ( در حدود چند گیگ ) ؟؟

(برخی شرکت ها مشخصات دقیق سرور و تعداد سایت های هاست شده را به درستی ارائه نمیدن پس نمیشه روی اطلاعات دریافتی از دوستان فروشنده تکیه کرد )

با این وضعیت کیفیت کدام بهتر است ؟ چون قیمت ها تفاوت خیلی زیادی ندارند.

ممنون از راهنماییتون

#-o#-o

php.source
February 12th, 2012, 23:21
هاست نامحدود در حقیقت کلک رشتیه
گول زدن مشتری هست.

navid2zp
February 12th, 2012, 23:23
هنوز فرهنگ استفاده درست از هاست نامحدود تو ایران جا نافتاده
میتونید محدود و برای شروع از 500مگ یا 1گیگ شروع کنید و از شرکت معتبر هم بگیرید

sarvar
February 12th, 2012, 23:24
بهتره هیچ وقت هاست نامحدود نخرید چون معلوم نیست چه اندازه میتوانید استفاده کنید

sheitonakshirazi
February 12th, 2012, 23:29
اصلا نامحدود معني نداره چون امكانات محدود هستن هميشه!!!!!
شما واسه چه كاري ميخواين؟من فكر نميكنم 250 مگ هم لازم بشه اگه فايلي واسه آپلود نداشته باشين

Mohammad_reza
February 12th, 2012, 23:30
هاست نامحدود خوبه ، اماه بشرطی که قوانین استفاده هم بخونید ، این هاست خوبه به شرطی که فرهنگ استفاده از اون رو داشته باشید ، هاست نامحدود رو نباید به این دید نگاه کنید که هرچقدر خواستم توش فایل آپلود می کنم ، بلکه بهتره به این دید نگاه کنید :

مثلاً دیگه با مشکلات زیر مواجه نمیشید :
ناتوانی در تهیه بکاپ به خاطر اینکه فضای هاست پر شده
پر شدن ناگهانی حجم هاست (به دلایل مختلف) و از کار افتادن سایت
و ...

البته در کنار اینها می تونید حجم بالایی هم آپلود داشته باشید ، اما در حد معقول و البته نباید فایل های حجیم در هاست آپلود کنید و اونها رو با لینک مستقیم برای دانلود قرار بدید (خلاف قوانین هاست اشتراکی)
و کلی دلیل و قانون دیگه که راستش حوصله تایپ کردن ندارم :)

باز هم پیشنهاد من اینه که از جایی که می خواهید سرویس تهیه کنید بپرسید و قبلش همه چیز رو طی کنید.
با توجه به قوانین اونها ممکنه نامحدود بهتر باشه ، یا ممکنه حجمی بهتر باشه.

موفق باشید

sheitonakshirazi
February 12th, 2012, 23:37
هاست نامحدود خوبه ، اماه بشرطی که قوانین استفاده هم بخونید ، این هاست خوبه به شرطی که فرهنگ استفاده از اون رو داشته باشید ، هاست نامحدود رو نباید به این دید نگاه کنید که هرچقدر خواستم توش فایل آپلود می کنم ، بلکه بهتره به این دید نگاه کنید :

مثلاً دیگه با مشکلات زیر مواجه نمیشید :
ناتوانی در تهیه بکاپ به خاطر اینکه فضای هاست پر شده
پر شدن ناگهانی حجم هاست (به دلایل مختلف) و از کار افتادن سایت
و ...

البته در کنار اینها می تونید حجم بالایی هم آپلود داشته باشید ، اما در حد معقول و البته نباید فایل های حجیم در هاست آپلود کنید و اونها رو با لینک مستقیم برای دانلود قرار بدید (خلاف قوانین هاست اشتراکی)
و کلی دلیل و قانون دیگه که راستش حوصله تایپ کردن ندارم :)

باز هم پیشنهاد من اینه که از جایی که می خواهید سرویس تهیه کنید بپرسید و قبلش همه چیز رو طی کنید.
با توجه به قوانین اونها ممکنه نامحدود بهتر باشه ، یا ممکنه حجمی بهتر باشه.

موفق باشیدژ
يه ليوان آب يه حجمي داره نميشه كه بيشتر از اون بريزي توش به نظر شما ميشه هارد هاي سزور شما هم يه حجمي داره ديگه بيشتر از اون كه نميشه ميشه!؟!
تا كي ميخواين با اين ترفند مشتري ها رو گول بزنين !؟!

mehrshad.ho
February 12th, 2012, 23:53
بستگی به سایتی داره که شما میزبانی می کنید از 1 گیگ و 500 مگا شروع کنبد

pardishosting
February 13th, 2012, 00:31
ارائه هاست نامحدود به قوانین و مدیریت یه سرویس دهنده ارتباط داره.
یه جا هاست نامحدود می گیرید خیلی خوب هم هست ، یه جا سرویس 100 می گیرید کلی مشکل داره. اون چیزی که مهم مدیریت سرویس دهنده هست.
هیچ سرویس دهنده ایی تو دنیا دیده نشده که ادعا کنه که ما فضامون واقعا نامحدود هست. بلکه قوانین و شرایط اعلام شده. و نکته مثبت این هاست ها اینه که شما مثلا دغدغه 100 مگ و 200 م فضا این ور و اون ور رو ندارید.
یا سر 10 گیگ ترافیک اضافه به مشکل نمی خورید.

Mohammad_reza
February 13th, 2012, 00:41
ژ
يه ليوان آب يه حجمي داره نميشه كه بيشتر از اون بريزي توش به نظر شما ميشه هارد هاي سزور شما هم يه حجمي داره ديگه بيشتر از اون كه نميشه ميشه!؟!

شما اصلاً نوشته منو خودندید ؟ گفتم نمیشه که هرچقدر خواستید توش آپلود کنید ، یعنی واقعاً نامحدود نیست ، فکر کنم نوشتم کامل باشه اگه با دقت بخونید متوجه میشید مگر اینکه ...

درضمن ، فکر نمی کنم سرور هایی با هارد های 24 ترابایت و بیشتر هم هستند که قطعاً مشتری هرگز به این حجم نخواهد رسید ... (اگه رسید سرور اضافه می کنیم !)

درضمن ، الان همه هاستینگ های خارجی و معروف هم پلن نامحدود دارن ، پس میشه. تا الان هم کمتر کسیو دیدیم که به حجم هاست نامحدودش به مشکل بخوره ...

همونطور که گفتم فرهنگش هنوز جا نیافتاده ، شما فکر می کنید هاست نامحدود یعنی بریم هرچقدر دلمون خواست توش آپ کنیم ، اما نامحدود به این معنی نیست بلکه به این معنی هست که از لحاظ دیگه به مشکل نمی خورید و در حقیقت در یکسری موارد که محدودیت حجمی اجازه نمیده کارهایی رو انجام بدید (مانند تهیه بکاپ) ، تو این پلان های نامحدود دیگه نخواهید داشت.

کسی مشتری رو گول نمیزنه ، اکثراً داخل قوانینشون توضیح دادند.
این مشتری هست که با نادیده گرفتن قوانین سرویس دهنده خودشو گول میزنه

موفق باشید

jazebeh
February 13th, 2012, 01:17
هیچکدام از هاست ها در هیچ زمانی نامحدود نخواهند بود و لفظ بهتر برای آنها هاست های قابل توسعه است.
تنها تفاوتی هم با هاست های محدود دارند اکقرا در پهنای باند و یکسری امکانات جزیی تر هستند و برای افراد تازه کار و کسانی که کار ساده دارند اصولا تفاوتی ندارد.
تنها نکته ایی که در خرید هاست باید به آن توجه داشته باشید اعتبار و تعهد شرکت سرویس دهنده است. این موضوضع از همه چیز مهمتر است.

موفق باشید

mr_map
February 14th, 2012, 00:46
با سپاس از همه . مشکل من بر سر کیفیت هاست است. برای بهتر روشن شدن موضوع یک مثال میزنم :

اگر بر روی یک سرور 150 هاست 5 گیگی وجود داشته باشه و روی یک سرور دیگر 10 هاست نامحدود ، مطمئنا کیفیت هاست نامحدود بالاتر است. و یا نه هاست نامحدود از فصای share استفاده میکنن.

ممنون از راهنمایینون.

mr_map
February 15th, 2012, 16:31
up

serverpars
February 15th, 2012, 16:33
بستگی داره که شما بخواهید چقدر فایل آپلود کنید و همچنین شرایط و قوانین شرکتی که میخواهید از آن خرید کنید را بپرسید .

dertgtr
February 15th, 2012, 16:54
اغلب تو ایران هاست نامحدود رو با فایل هاستینگ یا سرور مجازی و سرور اختصاصی اشتباه می گیرند و فراموش می کنند که نمیشه از هاست نامحدود مثل فایل هاستینگ و سرور مجازی و سرور اختصاصی کار کشید:دی

serverpars
February 15th, 2012, 22:55
اغلب تو ایران هاست نامحدود رو با فایل هاستینگ یا سرور مجازی و سرور اختصاصی اشتباه می گیرند و فراموش می کنند که نمیشه از هاست نامحدود مثل فایل هاستینگ و سرور مجازی و سرور اختصاصی کار کشید:دی

بله متاسفانه این مشکل خیلی وجود داره ! باید بدونیم که هاست نامحدود هم یک هاست اشتراکی هست و همان قوانین در مورد این هاست نیز در نظر گرفته میشود

mr_map
February 15th, 2012, 23:30
با سپاس از شما
من حداکثر 4 گیگ فضا لازم دارم ولی مشکلم با کیفیت هاست است و اینکه 500 تا سایت را روی یک سرور هاست نکرده باشن :d
ولی به نظرم اگه نامحدود بگیرم شاید اینجوری نباشه.

shivahost
February 16th, 2012, 00:02
با سپاس از شما
من حداکثر 4 گیگ فضا لازم دارم ولی مشکلم با کیفیت هاست است و اینکه 500 تا سایت را روی یک سرور هاست نکرده باشن :d
ولی به نظرم اگه نامحدود بگیرم شاید اینجوری نباشه.

الان شما برای چه سایتی 4 گیگ فضا نیاز دارید و انتظار دارید یک هاست اشتراکی بهتون سرویس بده!؟ واقعا می خوام بدونم کاربرد چه سایتی 4 گیگ هست؟

serverpars
February 16th, 2012, 00:04
الان شما برای چه سایتی 4 گیگ فضا نیاز دارید و انتظار دارید یک هاست اشتراکی بهتون سرویس بده!؟ واقعا می خوام بدونم کاربرد چه سایتی 4 گیگ هست؟

4 گیگ چیزی نیست که ! میشه یک سایت با ایمیل ها و چند تا فایل به سادگی به 4 گیگ و یا بیشتر برسه و دقیقا هاست نامحدود برای همین سایت ها ایجاد شده

shivahost
February 16th, 2012, 00:07
4 گیگ چیزی نیست که ! میشه یک سایت با ایمیل ها و چند تا فایل به سادگی به 4 گیگ و یا بیشتر برسه و دقیقا هاست نامحدود برای همین سایت ها ایجاد شده

نمونه؟

mr_map
February 16th, 2012, 00:18

دقیقا فقط کافیه 10 تا آدرس ایمیل با 150 مگ فضا داشته باشی و چندتا فایل pdf هم بهت ایمیل بشه :d .

shivahost
February 16th, 2012, 00:21
دقیقا فقط کافیه 10 تا آدرس ایمیل با 150 مگ فضا داشته باشی و چندتا فایل pdf هم بهت ایمیل بشه :d .

شما ها ایمیل هاتون رو پاک یا دانلود نمی کنید!؟ می دونید قوانین هاست های نامحدود چیه؟ معمولا میگن که هاست آنها جای آرشیو کردن فایل نیست. استفاده از outlook یا thunderbird برای ایمیل خیلی خوبه.