توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه بک آپ گرفتن از ایمیل های موجود در هاست
masoudgolchin
February 12th, 2012, 21:39
سلام
خواستم بدونم چطوری میشه از اینباکس ایمیلهایی که روی سیپنل و برای دامنههام ایجاد کرده بودم بک آپ بگیرم و چطوری اونها رو به یک هاست دیگه منتقل کنم ؟ (فقط ایمیلها + اینباکسشون)
masoudgolchin
February 13th, 2012, 09:49
کسی نیست کمک کنه ؟
dertgtr
February 13th, 2012, 12:03
راهی که من بلدم استفاده از جیمیل هست یعنی از تو قسمت اکانت pop3 ایمیلت رو به جیمیل معرفی می کنی جیمیل از کل ایمیل هات بک آپ میگیره . ولی از فول بک آپ سی پانل هم میشه استفاده کرد جیمیل رو گفتم چون شما فقط بک آپ ایمیل رو خواسته بودید
masoudgolchin
February 13th, 2012, 12:07
راهی که من بلدم استفاده از جیمیل هست یعنی از تو قسمت اکانت pop3 ایمیلت رو به جیمیل معرفی می کنی جیمیل از کل ایمیل هات بک آپ میگیره . ولی از فول بک آپ سی پانل هم میشه استفاده کرد جیمیل رو گفتم چون شما فقط بک آپ ایمیل رو خواسته بودید
ممنون دوست عزیز
ایمیلهای خودم همهاش روی جیمیله !
یک از دوستام سایتش رو به صورت دستی منتقل کرده به هاست جدید . الان میخواهد ایمیلهایی که روی هاست داره رو به هاست جدید منتقل کنه !
روی هاست هر ایمیل متعلق به یک نفر خاص هست و از اینباکس همون اسکریپتهای که روی سیپنل نصب هست استفاده میکنند.
دسترسی به فول بکآپ هم ندارن !!!
dertgtr
February 13th, 2012, 12:21
در سی پانل متاسفانه انتقال دستی ایمیل ها ممکن نیست تا چاییکه من می دونم مدتی قبل خودم در این مورد جستجو کردم ولی راهی نداره . اگر فول بک آپ مدیر سرور قبلی نمیده ایمیل ها رو نمیشه به این روش منتقل کرد .
اگر ایمیل ها در سرور قبلی مال دوست شما هست و فقط مال یه نفر می تونه دی ان اس ها رو به سرور قبلی برگردونه بعد تو جیمیل ایمیلش رو به صوت name@domain.cim در قسمت اکانت های جیمیل ست کنه ایمیلهاش همه میره تو جیمیل بعد ازتو جیمیل فروارد کنه به سرور جدید
جز این من راهی به نظرم نمی رسه اگر فول بک آپ نشه گرفت