PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرویسی برای شبکه اجتماعی و ...

mehdifx
February 12th, 2012, 19:45
با سلام ..

بنده چند سایت دارم که تفریحی و .. بوده . تا به الان روی هاست اشتراکی مشکلی نداشتم. اما از وقتی که شبکه اجتماعی راه انداختم و روش کار کردم و خوشبختانه الان حدود روزی 5000 بازدید رسیده و با مشکلات هاستهای اشتراکی از قبیل:

- ساسپند شدن بدلیل ارسال انبوه ایمیل ( ایمیلهای اطلاع رسانی برای کاربران بوده..!)
- بسته بودن بعضی از دستورات که متاسفانه کارها را برام سخت کرده.
- سرعت پایین سرور و ...

این را هم بگم که حدود 20 سایت با همون هاست اشتراکی ( ریسلر ) با هر دو ریسلری (آلمان و کانادا) که هر کدام یه مشکلات خاص خودش را داره. یکی سرعتش خوبه ولی امکاناتش کمه دیگری امکاناتش خوبه ولی سرعتش خیلی پایینه.!

حالا شما چه پیشنهادی میکنید.. ؟ سرور مجازی یه سری از مطالبش راخوندم که متوجه شدم باید به دستورات و بهینه سازی باید آشنا باشم و همچنین باید همیشه مراقب باشم و ... همچنین برای نصب سایتهام باید سی پنل نصب باشه (فکر میکنم) که نیاز به لاینسس داره ..

هزینه کلی که برای اینکارها کرده بودم حدود 150هزار تومان بوده که برای یکسال بوده..

حالا میخوام یه همچین هزینه ای را با در نظر گرفتن موارد فوق و بهینه سازی و .. انجام بگیره..

هاست پیشنهاد میدهید یا سرور مجازی؟

باتشکر.

Ashkankamangar.ir
February 12th, 2012, 19:49
اگه ریسلر پرسرعت و باکیفیت بالا خواستید

پنل 3 نمایندگی لینوکس
فضای اختصاصی هارد دیسک : 10000 مگابایت
پهنای باند ماهیانه : 120000 مگابایت
امکان اورسل فعال میباشد
آپتایم : % 99.99
امنیت : % 99.99
تعداد ایجاد هاستینگ : 25 عدد
سایر امکانات نامحدود
دی ان اس اختصاصی دارد
12,000تومان ماهیانه
60,000تومان شش ماهه
120,000تومان سالانه

sales data
February 12th, 2012, 19:59
وقت بخیر
از شرکت دیتاارقام (http://dataargham.com) در خدمت شما هستیم
در صورتیکه تمایل داشتید هاست حرفه ایی دیتاارقام جواب گوی شما خواهد بود
در صورت هر گونه سوال در خدمت شما هستیم
02144461577

php.source
February 12th, 2012, 20:03
ما متاسفانه خدمات ریسلر نداریم. اما در صورتی که تمایل داشتید میتونیم به صورت تضمین سرعت و کیفیت از سایتاتون میزبانی کنیم.

CityKala.net
February 12th, 2012, 20:11
با سلام
سرور مجازی از ovh همراه با مدیریت سرور و فضای بک آپ برای آفر 1 و 2

رم 1 گیگ
هارد 80 گیگ
پورت 100 مگ
پهنای باند نامحدود
سی پی یو : 2 Core
ماهانه 40000 هزار تومان
رم 2 گیگ
هارد 160 گیگ
پورت 100 مگ
پهنای باند نامحدود
سی پی یو : 3 core
ماهانه 50000 هزار تومان

رم 512 مگ
هارد 40 گیگ
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 100 مگ
سی پی یو : 1Core
ماهانه 20000 هزار تومان

ثبت نام کنید - CityVPS Corporation Lnc (http://www.portal.citykala.net/register.php)
این لینکه ثبت نام
ثبت نام کنید تیکت کنید به واحد فروش در خدمتیم

mehdifx
February 13th, 2012, 01:07
اگه ریسلر پرسرعت و باکیفیت بالا خواستید

با تشکر...

وقت بخیر
از شرکت دیتاارقام (http://dataargham.com) در خدمت شما هستیم
در صورتیکه تمایل داشتید هاست حرفه ایی دیتاارقام جواب گوی شما خواهد بود
در صورت هر گونه سوال در خدمت شما هستیم
02144461577

هاست شما با ارسالهای زیاد ایمیل مشکلی نداره؟
مشخصات سرورتون را بهم اطلاع بدید..

یکی از رسلر ها هم از کانادا و دیتاسنتر آی وب با cpu xenon و 36 گیگابایت رم میباشد . اما فوق العاده کم سرعته..! معلومه که برام محدودیت گذاشتن... یا اینکه همچین امکاناتی نداره.!

ما متاسفانه خدمات ریسلر نداریم. اما در صورتی که تمایل داشتید میتونیم به صورت تضمین سرعت و کیفیت از سایتاتون میزبانی کنیم.

از لطف شما بسیار ممنون هستم.

با سلام
سرور مجازی از ovh همراه با مدیریت سرور و فضای بک آپ برای آفر 1 و 2

رم 1 گیگ
هارد 80 گیگ
پورت 100 مگ
پهنای باند نامحدود
سی پی یو : 2 Core
ماهانه 40000 هزار تومان
رم 2 گیگ
هارد 160 گیگ
پورت 100 مگ
پهنای باند نامحدود
سی پی یو : 3 core
ماهانه 50000 هزار تومان

رم 512 مگ
هارد 40 گیگ
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 100 مگ
سی پی یو : 1Core
ماهانه 20000 هزار تومان

ثبت نام کنید - CityVPS Corporation Lnc (http://www.portal.citykala.net/register.php)
این لینکه ثبت نام
ثبت نام کنید تیکت کنید به واحد فروش در خدمتیم

متاسفانه هزینه خیلی بالاست و همانطور که گفتم وقت مدیریت وی پی اس را ندارم همچنین دانش زیادی در مورد وی پی اس ندارم ولی میدونم که بر طبق نیاز میشه بهینه کرد و بهترین استفاده را از اون کرد.

Warez-Host.IR
February 13th, 2012, 10:30
هزینه کلی که برای اینکارها کرده بودم حدود 150هزار تومان بوده که برای یکسال بوده..

حالا میخوام یه همچین هزینه ای را با در نظر گرفتن موارد فوق و بهینه سازی و .. انجام بگیره..
سلام
150 هزار تومان یعنی ماهیانه 12500 تومان
شما برای همه سایتها و شبکه اجتماعی و ... حداقل به یک سرورمجازی با رم 2048 مگابایت نیاز دارید که این خود حدوداً ماهی 50 تا 80 هزار تومان هزینه دارد
هر ماه هزینه لایسنس سی پنل دارید که حداقل ماهی 22 تا 25 تومان هزینه این مورد هست
یک بار سرور شما نیاز به کانفیگ کامل دارد که متوسط بین 50 تا 100 هزار تومان هزینه دارد
در صورتی که بخواهید مدیریت سرور و مسائل نرم افزاری را سرویس دهنده انجام دهد ماهیانه بین 20 تا 45 تومان هزینه خواهد داشت (( بستگی به سیاست کاری سرویس دهنده دارد ))
و ...

هاست پیشنهاد میدهید یا سرور مجازی؟
در حال حاضر با توجه به توضیحات بالا خودتون چه چیزی فکر میکنید ؟؟
اگر توان هزینه بیشتر دارید سرورمجازی , در غیراینصورت باید با همان هاست اشتراکی کار کنید

با 150 هزارتومان در سال شما شاید امکان خرید یک سرورمجازی با رم 256 مگابایت را داشته باشید که اصلاً برای شما مناسب نیست

موفق باشید