توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک php
gabriel
February 12th, 2012, 18:49
با سلام خدمت همه کاربران گرامی
یه سوالی ذهن منو درگیر کرده من هر کاری کردم و هر چی سرچیدم هیچی گیرم نیومد.
مشکلم اینکه میخوام یه فرم (Form) پی اچ پی درست کنم (که درست کردم و هیچ مشکلی نداشته) ، بعد کاربران از صفحه دیگه یا یه سایت دیگه روی یه لینکی کلیک کنند که لینک حاوی اطلاعاتی برای فیلدهای فرم باشه یعنی کاربر که روی لینک مورد نظر کلیک کرد به صفحه ای که ما فرم رو اونجا ساختیم هدایت بشه و فیلدهای فرم پر بشه.
اگه کسی منظور منو فهمید خواهشا کمک کنه
amirlord
February 12th, 2012, 18:54
سلام
با GET ریکوئست ها رو از طریق url دریافت کنید :
$a = $_GET['a'];
test.php?a=***
مقدار دریافتی هم توی value فیلد های فرم چاپ کنید :
echo $a;
خیلی ساده و شیوا ...
میتونید اصلا GETرو مساوی یک متغیر قرار ندید و مستقیم چاپ کنید :
echo $_GET['a'];
البته اگر منظور شمارو درست فهمیده باشم ! موفق باشید
gabriel
February 12th, 2012, 23:59
من منظور شما رو متوجه شدم ولی یه مشکل بزرگی که هست اینکه من با php به طور کامل آشنا نیستم ولی کدهاشو میفهمم.
اگه راه دیگه ای هست یا اینکه میشه راحت تر اینکار رو انجام داد ممنون میشم که بگید.(البته مثال بالا رو کاملا فهمیدم فکر نکنید نفهمیدم).:113:
Mehrvarzan
February 15th, 2012, 08:57
اطلاعاتی که از طریق لینک پر میشه باید تابع get باشه.
get: همون متغیرهایی که توی آدرس بار مرورگر مشخص هستند.
برای مثال
لینک شما: http://site.com/page.php?id=24&name=farshad
خوب یعنی شما دو متغیر رو با نام id و مقدار 24 و نام name با مقدار farshad رو به صفحه page.php ارسال کردید.
حالا فرضا یه text field دارید. کافیه ولیو رو به مقدار ها بزارید.
اطلاعاتی که از طریق لینک پر میشه باید تابع get باشه.
get: همون متغیرهایی که توی آدرس بار مرورگر مشخص هستند.
برای مثال
لینک شما: http://site.com/page.php?id=24&name=farshad
خوب یعنی شما دو متغیر رو با نام id و مقدار 24 و نام name با مقدار farshad رو به صفحه page.php ارسال کردید.
حالا فرضا یه text field دارید. کافیه ولیو رو به مقدار ها بزارید.
من سایت شما رو دیدم شما هم برای خرید و فروش از درگاه زرین پال استفاده میکنید. میشه راهنمایی کنید چطوری درگاه رو روی سایتتون پیاده کردین؟
دومین سوال اینکه من الان میتونم از درگاه زرین پال استفاده کنم ولی وقتی که میخواد به صفحه ی verify.php برگرده به مشکل برمیخوره از دوستانی که قبلا این کار رو انجام دادن خواهش میکنم که بنده رو راهنمایی کنند.