ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پرداخت هزینه سرور ها

ServerMelli.com
February 12th, 2012, 03:50
سلام دوستان
امیدوارم که تاپیک را در جای خوبی زده باشم. چون مربوط به سرور اختصاصی هست، اینجا زدم.
آیا راهی برای پرداخت مستقیم هزینه سرورها وجود داره؟ بنده ایران هستم و پای پال و .. ندارم.
آیا به ریسکش می ارزه که یک اکانت تهیه کنم؟ یا اینکه پرداخت توسط شرکت های دیگه مناسب و ایمن تره؟

الان کیا خودشون پی می کنن ؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بفرمایید.

ServerMelli.com
February 19th, 2012, 14:31
دوستان شما هزینه های سرورتون را چطوری پرداخت می کنید؟ خودتون پای پال دارید یا اینکه می دین شرکت هایی که واسه این کار هستند براتون پرداخت کنن؟
من برام سوال شده. مثلا دیتاسنتر هتزنر با ویزا هم پرداخت را قبول می کنه. آیا با ویزاهایی که بانک پارسیان و موسسه توسعه صادر می کنه میشه این خرید ها را بدون نگرانی انجام داد ؟

smartieuser
February 19th, 2012, 14:34
من برام سوال شده. مثلا دیتاسنتر هتزنر با ویزا هم پرداخت را قبول می کنه. آیا با ویزاهایی که بانک پارسیان و موسسه توسعه صادر می کنه میشه این خرید ها را بدون نگرانی انجام داد ؟

تست کردیم قبلا نمیشد و هتزنر قبول نمیکرد این کارت هارو.
جدیدا هم مثل اینکه دیگه کارت ها صادر نمیشه به خاطر تحریمات.

m_dg_farari
February 19th, 2012, 14:59
کلا ایران در لیست تجارت جهانی نیست! یعنی به عنوان یک کشور که اقتصاد مستقل داره شناخته نمیشه! (تقریبا یه چیزایی مثل اینکه کلا آدم نیستن کسایی که تو ایرانن!)
پس پیشنهاد میکنم حتی اگر از دیتا سنتر افغانستانی خرید میکنید ، با مشخصاتی غیر ایرانی خرید کنید!

faranetwork
February 19th, 2012, 15:16
شما بهتر هست بدین شرکت های معتبر انجام بدن

ServerMelli.com
February 19th, 2012, 15:28
تست کردیم قبلا نمیشد و هتزنر قبول نمیکرد این کارت هارو.
جدیدا هم مثل اینکه دیگه کارت ها صادر نمیشه به خاطر تحریمات.

بله منم از چند نفر پرسیدم. مثل اینکه دیگه پارسیان ارائه نمی ده.
فقط ویزا کارت های موسسه توسعه هست که با نام توسکا صادر میشن. اونم باید موجودی کم کمش 1 میلیون باشه تو حساب اگه اشتباه نکنم.