ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنل برای دامنه ir

ServerMelli.com
February 12th, 2012, 03:26
با سلام خدمت دوستان محترم
بنده برای ثبت دامین های بین المللی ریسلر کلاب را انتخاب کرده ام. که به 99$ اولیه شارژ میشه. حالا برای دامین های ملی باید چی کار کنم؟ از چه طریقی باید اقدام کنم؟ اگه اشتباه نکنم باید با نیک قرار داد ببندم.
آیا باید حتما شرکت ثبت شده برای قرار داد داشته باشم؟

راستی من نمی خوام ریسلری باشم و می خوام مستقیما با شرکت ارائه دهنده قرار داد داشته باشم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

قزوین هاست
February 12th, 2012, 08:33
ایرنیک (IRNIC) – ایرنیک (http://Www.nic.ir) قبلا که نیاز به شرکت نبود الان رو نمیدونم
داخل سایتش شرایط رو نوشته

masoudgolchin
February 12th, 2012, 12:06
با سلام خدمت دوستان محترم
بنده برای ثبت دامین های بین المللی ریسلر کلاب را انتخاب کرده ام. که به 99$ اولیه شارژ میشه. حالا برای دامین های ملی باید چی کار کنم؟ از چه طریقی باید اقدام کنم؟ اگه اشتباه نکنم باید با نیک قرار داد ببندم.
آیا باید حتما شرکت ثبت شده برای قرار داد داشته باشم؟

راستی من نمی خوام ریسلری باشم و می خوام مستقیما با شرکت ارائه دهنده قرار داد داشته باشم.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

این صفحه رو مطالعه کنید : چگونه نماینده شوید – ایرنیک (http://www.nic.ir/How_to_Become_a_Reseller)
البته می‌تونید درخواست‌تون رو به ایمیل info[at]nic.ir ارسال کنید ، خودشون شما رو راهنمایی می‌کنند !

H.G.N
February 12th, 2012, 14:01
با سلام

دوست عزیز ببینید بنده اطلاع کافی مبنی بر اینکه شرکت ثبت شده باشید یا نه ندارم , اما قراردهایی که با nic.ir بسته میشه بر حسب پیش پرداخت هستش , به عنوان مثال شما میرید به اندازه 3 میلیون دامین پیش خرید می کنید و به فروش میرسونید.

در این حالت اگر سقف قرار داد شما کم باشد قیمت دامین هم بالا خواهد بود.

الان بهتر گزینه برای شما گرفتن نمایندگی دامنه از شرکت های ارائه دهنده دامین با قیمت های پایین هستش : شرکت فراسو

بازم اگر اشتباهی داشتیم اساتید تصحیح کنند .

با احترام

ServerMelli.com
February 19th, 2012, 14:37
با سلام

دوست عزیز ببینید بنده اطلاع کافی مبنی بر اینکه شرکت ثبت شده باشید یا نه ندارم , اما قراردهایی که با nic.ir بسته میشه بر حسب پیش پرداخت هستش , به عنوان مثال شما میرید به اندازه 3 میلیون دامین پیش خرید می کنید و به فروش میرسونید.

در این حالت اگر سقف قرار داد شما کم باشد قیمت دامین هم بالا خواهد بود.

الان بهتر گزینه برای شما گرفتن نمایندگی دامنه از شرکت های ارائه دهنده دامین با قیمت های پایین هستش : شرکت فراسو

بازم اگر اشتباهی داشتیم اساتید تصحیح کنند .

با احترام

راستش من خودمم شرکت فراسو را انتخاب کردم. اول به خاطر ماژول whmcs و دوم اینکه قیمت هاش خوبه
فقط یه مشکلی که هست اگه با فراسو قرار داد ببندم ساب رسیلر میشم.
بنده می خواستم دامنه ها را از خود نیک مستقیم بگیرم.
آیا امکانش هست که پنل نیک را مستقیما به whmcs وصل کنیم ؟

H.G.N
February 19th, 2012, 15:01
بله - فکر کنم امکان متصل شدن هستش , چرا همین شرکتهایی مثل فراسو و ساب رسیلرها با Api متصل میشند به Nic.ir

دوست عزیز بازم خودتون میدونید اما بهترین گزینه برای شما اگر بخوایید هزینه ثبت / تمدید / انتقال یک دامنه برای شما و مشتریاتون پایین بیفته همین شرکت هایی مثل فراسو هستند.

شما با Nic.ir قرار داد ببندید بدون پیش پرداخت هر دامنه میفته 14 هزار تومان واستون - شما خودتون باشید با دیدن قیمت 3600 تومان - 14 تومان میدید برای ثبت ؟

ServerMelli.com
February 19th, 2012, 15:26
یعنی تفاوت قیمت اینقدره؟
من فکر می کردم که فوقش هزار تومان گرونتر می گیرم. اگه واقعا 14000 تومان واسه خود من ثبت کنه که اصلا بصرفه نیست.
پس با فراسو کار می کنم. اون وقت دیگه نیازی به عضویت توی نیک ندارم. نه ؟

H.G.N
February 19th, 2012, 16:15
دوست عزیز قیمت Nic.ir بالا نبود که این همه جماعت از نمایندگان دامنه ثبت نمی کردند و خودشون مستقیم خریدشون رو انجام میدادند .

البته خیلی از سایت ها و افراد ها که خدایی نکرده به نمایندگان و یا فرد نماینده اعتماد ندارند این هزینه رو متحمل میشند و دامین رو مستقیم ثبت می کنند.

ببینید , اگر از شرکت فراسو یک ساب رسیلری تهیه کنید :

به شما یک ماژول whmcs و Api داده میشود که با نصب و راه اندازی آن بر روی سیستم whmcs میتونید دامین بصورت آنلاین و اتوماتیک ثبت کنید.

البته بگم شما عنوان مثال هزینه 10 دامنه را در سیستم نیک فراسو شارژ می کنید که میشه 36000 تومان - بعد از اون سیستم شما میتونه تا 10 دامنه بصورت آنلاین برای مشتری شما ثبت کنه .
--------
در مورد عضو شدن در Nic.ir باید عضو بشید چون در قسمت هویز تمامی دامنه هایی که از طریق شما ثبت میشه یک رابط مالی ثبت میشه که مشخصات شما اعم ( نام و نام خانوادگی و ... ) رو مینویسه. البته کاربری که شما دامین را براش ثبت کردید میتونه بره داخل پنلش و رابط مالی رو بزنه خودش که دیگه شما رو نشون نمیده.