توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره کروکی هاستینگ
deltamusic
February 11th, 2012, 18:57
سلام.میخواستم نظرتون رو در مورد کروکی بدونم کروکی هاستینگ | میزبانی وب و حجمی | نمایندگی وب و دانلود | نمایندگی ثبت دامین (http://kooruki.ir/)
میخوام ازش هاست بخرم
sarvar
February 11th, 2012, 19:03
کمی گرون میده ولی درکل خوبه
deltamusic
February 11th, 2012, 19:20
قیمتاش هم تقریبا متعادله
armin_21
February 11th, 2012, 19:28
تایید میشه
jazebeh
February 11th, 2012, 22:55
برخلاف ادعای ذکر شده در بنر سایتشان مبنی بر سهامی خاص بودن، هیچ شرکتی به نام "توسعه سامان نیماد" یافت نشد.
اگر این ادعا کذب باشد بنده به شخصه به هیچ عنوان به چنین وبسایتی اعتماد نمی کردم !!!
ronaldo0571
February 11th, 2012, 23:09
برخلاف ادعای ذکر شده در بنر سایتشان مبنی بر سهامی خاص بودن، هیچ شرکتی به نام "توسعه سامان نیماد" یافت نشد.
اگر این ادعا کذب باشد بنده به شخصه به هیچ عنوان به چنین وبسایتی اعتماد نمی کردم !!!
همچین اسمی ثبت نشده البته احتمال داره تازه ثبت شده باشه و هنوز تو سایت روزنامه رسمی نزده باشند
اگر شرکتی رو میخواید بینید ثبت شده یا نه از لینک زیر استفاده کنید
Iranian Official Journal - Archive (http://www.rooznamehrasmi.ir/Archive/SResult.asp)
با تشکر
nima17701
February 11th, 2012, 23:14
دوست گرامی گمان نمیکنم اینقدر بی قانونی زیاد شده باشد که کسی ادعای سهامی خاص بودن شرکتش را داشته باشد .
در صورت لزوم ایمیلتان را بفرمایید تا مدارک شرکت را برایتان ایمیل کنم .
jazebeh
February 12th, 2012, 10:29
در هر صورت زمانی که در سایت روزنامه رسمی و از سال 90 تا 82 به هر طریق نام موردنظر جستجو شود و هیچ نتیجه ایی نداشته باشد، طبیعی است که شک بزرگی ایجاد شود. بلاخره تو این انجمن برای جذب مشتری و کسب اعتماد بیهوده اتفاقات و مواردی رو دیده ام که این مورد شما پیش بقیه خیلی کوچک است.
شما هم اگر مدارکی دارید همینجا بزارید تا مورد استفاده بقیه هم قرار گیرد.
ضمنا قابل توجه دوست عزیزی که لینک داده بودند باید عرض کنم که اولین کاری هم که انجام شد مراجعه به وبسایت رسمی روزنامه رسمی بود.
softsky
February 14th, 2012, 00:06
پشتیبانی خوبه
رفتار خوبه
منتها اخیرا رفتند روی هتزنر که نمی دونم چرا این قدر down دارند
در مجموع خوبه
nima17701
February 14th, 2012, 05:51
پشتیبانی خوبه
رفتار خوبه
منتها اخیرا رفتند روی هتزنر که نمی دونم چرا این قدر down دارند
در مجموع خوبه
ممنون دوست گرامی
روی سرور جدید دوان نداشتیم ، منتها در مقاطعی مشکل دیتابیس داشتیم
که برای رفع این موضوع سایت های با مصرف بالا روی سرور دیگر منتقل کردیم
باتشکر
Ashkankamangar.ir
February 23rd, 2012, 08:55
آقای نیما نوروزی کاملا تایید میشوند
حدودا 1 سالی میشه ایشون رو میشناسم و از راهنمایی های ایشون به شخصه استفاده کردم
ایشون بسیار با حوصله در اوایل راه مارو که نوعی رقیب ایشون بودیم با راهنمایی و آموزش های خود حمایت کردند
aseman
April 4th, 2012, 19:15
من از این شرکت هاست دارم اما کلا انگار سرور پریده!حتی سایت خودشونم باز نمیشه!هیچ شماره تماسی هم ازشون ندارم!کسی جوابگو هست؟
ir2seda
April 4th, 2012, 19:49
دوست عزیز پست برای 2 ماه پیشه
Ashkankamangar.ir
April 4th, 2012, 20:07
من از این شرکت هاست دارم اما کلا انگار سرور پریده!حتی سایت خودشونم باز نمیشه!هیچ شماره تماسی هم ازشون ندارم!کسی جوابگو هست؟
بابا شما چقدر آبرو بر هستید
سایتشون بالا میاد و آقای نوروزی هم در نرفته
احتمالا سرورش آی پی شما رو بلوک کرده
واقعا قبل از ریختن آبروی یه نفر کمی تحقیق کنید
nima17701
April 4th, 2012, 21:15
با سلام
مشکل از آی پی سرور بود ، رفع شد .
بابت بروز مشکل پوزش میخواهیم
aseman
April 5th, 2012, 02:57
سایتشون بالا میاد و آقای نوروزی هم در نرفته
احتمالا سرورش آی پی شما رو بلوک کرده
واقعا قبل از ریختن آبروی یه نفر کمی تحقیق کنید
من نه بی احترامی کردم به ایشون و نه قصد آبرو بری داشتم.اتفاقا" همیشه هم جوابگو هستند اما همیشه تیکت ارسال میکردم و تو اینجا نمیدونستم ایشون رو از کجا باید پیدا کنم (نمیشناختم)
چند ساعتی سایت خارج از دسترس بود چون شماره تماسی نداشتم خواستم پی گیر شم دیدم اینجا تاپیک هست همینجا پست زدم و بعد تازه فهمیدم کدوم یوزر هستن.
شما هم لطفا" مودب باشید
hostarzan
November 17th, 2012, 21:52
سلام
من که 3 ماهی میشه از آقا نیمای عزیز هاست نمایندگی گرفتم
واقعا از ایشنون راضیم مخصوصا پشتیبانی خوبشون
از نظر رفتا نمره 100 من بهشون میدم قیمتاشون هم واقعا مناسبه کن من ازشون نمایندگی گرفتم
موفق و پیروز باشید