PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترمیننت کردن

deldar
February 11th, 2012, 16:22
سلام. خسته نباشید. دوستان ترمیننت کردن یک اکانت در whm یعنی چی؟ مرسی

shivahost
February 11th, 2012, 16:24
یعنی پایان دادن! پاک کردن! حذف کردن همه چیز آن....

deldar
February 11th, 2012, 16:31
ممنون. من پنل ریسلر دارم
نام دامنه یک اکانت را در whm چطور باید تغییر داد؟
آیا اگر نام اکانت یک پنل را تغییر دهم برای محتوای اون اکانت مشکل لینک بوجود میاید؟ مرسی

shivahost
February 11th, 2012, 16:36
ممنون. من پنل ریسلر دارم
نام دامنه یک اکانت را در whm چطور باید تغییر داد؟
آیا اگر نام اکانت یک پنل را تغییر دهم برای محتوای اون اکانت مشکل لینک بوجود میاید؟ مرسی

از Modify an Account می تونید تغییر دهید.

در مورد مشکلات برای وب سایت کاملا بستگی به نحوه طراحی آن دارد.

deldar
February 11th, 2012, 16:41
مرسی. فرض کنید یوزر ما اکانتش را با جوملا کار کرده و حالا نام دامین را می خواهد جابجا کند آیا برای محتوای سیستم جوملای او بعد از جابجایی دامین اصلی اکانتش مشکلی برای لینک هایش بوجود می آید؟ مرسی

shivahost
February 11th, 2012, 16:43
مرسی. فرض کنید یوزر ما اکانتش را با جوملا کار کرده و حالا نام دامین را می خواهد جابجا کند آیا برای محتوای سیستم جوملای او بعد از جابجایی دامین اصلی اکانتش مشکلی برای لینک هایش بوجود می آید؟ مرسی

خب باید در تنظیمات جوملا نام های سایت و آدرس اصلی سایت و نام دیتابیس را تصحیح کنید با حالت جدید. بعد جوملا کار خواهد کرد

deldar
February 11th, 2012, 16:52
یعنی بعد از جابجایی دامین اصلی اکانت ، در دیتابیس بصورت دستی در تمامی لینکها دامنه جدید را باید جایگزین دامنه قبلی کرد؟ مرسی

shivahost
February 11th, 2012, 17:07
یعنی بعد از جابجایی دامین اصلی اکانت ، در دیتابیس بصورت دستی در تمامی لینکها دامنه جدید را باید جایگزین دامنه قبلی کرد؟ مرسی

خیر! برای جوملا فقط مشخصات اصلی سایت در صفحه مدیریت پیکربندی کلی باید کافی باشه