توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در فایل پی اچ پی بعد از نصب php cgi
behrouz
February 11th, 2012, 00:33
سلام
هاستینگ من بعد از اینکه روی هاست php cgi نصب کرده ازم خواسته که فایل های پی اچ پی خودم رو بر اساس اون ست کنم تا اجرا بشه وتا الان هر کاری کردم اوکی نشده.
اگر یکی از دوستان حرفه ای لطف کنه و فایل ها رو بر اساسی تغییر بده که روی هاستی که php cgi روش نصب باشه جواب بده ممنون میشم.
من فایل ها رو ضمینه کردم ، 3 عدد فایل هست که فکر نکنم وقتی بگیره.
hpnn.wm
February 11th, 2012, 22:20
میشه بگید پنلی که توی اون PHP cgi رو نصب کردید چی هست
اگه Directadmin باشه این مشکل از پنل هست
درواقع اصلا PHP cgi با PHP cli فرقی نداره بجز در
1-دسترسی دادن به فایل ها
2-اختصاصی کردن میزان استفاده هر کاربر
بازم تاکید می کنم اگه پنل شما دایرکت ادمین باشه به احتمال زیاد در نصب Suphp مشکلی پیش اومده ( که احتمالا در موقع اجرای اسکریپت ارور 500 می ده)
ولی اگه Cpanel باشه باید از اساتید دیگه بپرسید پیشنهاد می دم این رو در قسمت کنترل پنل ها بپرسید
چون توابع PHP تماما در هر کدوم یکسان هستند و احتمالا یه مشکل دیگه باشه که بعضی از یا مدل ها نصب شده هنگام تعویض پاک شده باشه
به هر حال تاجایی که من اطلاع دارم مشکل از سرور هست
من اسکریپت رو اجرا کردم و بدون مشکل بود البته درست هست که not found اورد ولی اون بخاطر ارجاع اسکریپت به 404.php هست
behrouz
February 11th, 2012, 23:26
میشه بگید پنلی که توی اون PHP cgi رو نصب کردید چی هست
اگه Directadmin باشه این مشکل از پنل هست
درواقع اصلا PHP cgi با PHP cli فرقی نداره بجز در
1-دسترسی دادن به فایل ها
2-اختصاصی کردن میزان استفاده هر کاربر
بازم تاکید می کنم اگه پنل شما دایرکت ادمین باشه به احتمال زیاد در نصب Suphp مشکلی پیش اومده ( که احتمالا در موقع اجرای اسکریپت ارور 500 می ده)
ولی اگه Cpanel باشه باید از اساتید دیگه بپرسید پیشنهاد می دم این رو در قسمت کنترل پنل ها بپرسید
چون توابع PHP تماما در هر کدوم یکسان هستند و احتمالا یه مشکل دیگه باشه که بعضی از یا مدل ها نصب شده هنگام تعویض پاک شده باشه
به هر حال تاجایی که من اطلاع دارم مشکل از سرور هست
من اسکریپت رو اجرا کردم و بدون مشکل بود البته درست هست که not found اورد ولی اون بخاطر ارجاع اسکریپت به 404.php هست
پنل قرار نداده ، چون قبلاً که پی اچ پی رو روی سرور نصب کرد مشکلاتی ایجاد شد و اینبار که سرور رو انتقال داد روش هیچ پنلی نصب نکرده و فکر کنم فقط همون وب سرور هست.