ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فایل vmdk

kaajhost
February 10th, 2012, 21:24
با سلام

من در وی ام ور یک فایل با پسوند vmdk برای نصب میکروتیک 5.7 استفاده کردم و یک وی پی اس ساختم. حالا برای ساخت وی پی اس دوم می خواهم دوباره از این فایل استفاده کنم اما بعد از اینکه مراحل ساخت وی پی اس تمام می شود و میخواهم وی پی اس را روشن کنم ارور میدهد که این فایل lock هست. و وی پی اس را روشن نمی کند. دلیلش چیه؟

با سپاس

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

با سلام

من در وی ام ور یک فایل با پسوند vmdk برای نصب میکروتیک 5.7 استفاده کردم و یک وی پی اس ساختم. حالا برای ساخت وی پی اس دوم می خواهم دوباره از این فایل استفاده کنم اما بعد از اینکه مراحل ساخت وی پی اس تمام می شود و میخواهم وی پی اس را روشن کنم ارور میدهد که این فایل lock هست. و وی پی اس را روشن نمی کند. دلیلش چیه؟

با سپاس

کسی نبود یک راهنمایی به ما بکنه؟؟

taghi.karimi
February 11th, 2012, 00:26
دوست من برای راحتی کار از یک فایل که تمام کانفیگ ها را دارد فقط نیاز به ست آیپی دارد را قرار بدید و برای هر vps یک پوشه ساخته و در ضسمت آخر ادرس فایل vmdk جدید را که کپی کرده اید وارد کنید!
اگر مشکلی بود بفرمائید تا راهنمایی کنم!
در ضمن بهتر از این مورد این است که از یک vps کاملا کانفیگ شده تمپلیت بگیرید دپلوی کنید!
موفق باشید!

kaajhost
February 11th, 2012, 18:16
دوست من برای راحتی کار از یک فایل که تمام کانفیگ ها را دارد فقط نیاز به ست آیپی دارد را قرار بدید و برای هر vps یک پوشه ساخته و در ضسمت آخر ادرس فایل vmdk جدید را که کپی کرده اید وارد کنید!
اگر مشکلی بود بفرمائید تا راهنمایی کنم!

یا سلام
من هم همین کار را انجام دادم اما فقط یک وی پی اس ساختم بعد دیگر نتوانستم از اون فایل استفاده کنم!!

---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

در ضمن بهتر از این مورد این است که از یک vps کاملا کانفیگ شده تمپلیت بگیرید دپلوی کنید!
موفق باشید!

این مورد را هم بارها امتحان کردم و جواب گرفتم اما فقط میخواهم دلیل اینکه اون فایل کار نمیکنه را بفهمم.