PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال : هاست اشتراکی و ip اختصاصی

0060
February 10th, 2012, 14:00
با سلام

یک هاست اشتراکی با آی پی و دی ان اس اختصاصی تهیه کردم و ip اخصاصی رو به بانک دادم برای درگاه بعد از تحویل درگاه به مشکل برخوردم

درگاه ارور میده که ip که به بانک دادم و ip هاست یکی نیست

موقع پینگ گرفتن از سایت ip اختصاصی رو نشون میده ولی به گفته یکی از دوستان پینگ گرفتن ip صحیح رو نشون نمیده یک فایل php به ما دادن روی هاست آپلود کردم این فایل ip اصلی روت رو نشون میده نه ip اختصاصی رو

پشتیبانی هم گفتن که انگار هیچ راهی نیست یا باید ip اصلی روت رو بدم به بانک یا وی پی اس تهیه بشه

راهی دیگه برای حل این مشکل نیست ؟؟

bepad
February 10th, 2012, 14:06
سلام

پشتیبان هاستتون احتمالا خوب کارشو بلد نبوده چرا که در هر پنلی میشه به هر کاربری ای پی اختصاصی اختصاص داد.بهتره باهاشون بیشتر صحبت کنید.
پنلتون هم بفرمائید که اموزشش رو بگیم خدمتتون.

0060
February 10th, 2012, 14:12
سلام

پشتیبان هاستتون احتمالا خوب کارشو بلد نبوده چرا که در هر پنلی میشه به هر کاربری ای پی اختصاصی اختصاص داد.بهتره باهاشون بیشتر صحبت کنید.
پنلتون هم بفرمائید که اموزشش رو بگیم خدمتتون.

4 روز از این موضوع میگذره ولی آخرش امروز گفتن که نمیشه

سی پنل هست

m-mehdipoor
February 10th, 2012, 14:16
می شه آی پی اختصاصی به کاربر داد، سایتشم در هویز ببینه می زنه که سایت روی سرور اختصاصی است!
ولی به بانک باید آی پی اصلی روت داده بشه

bepad
February 10th, 2012, 14:20
می شه آی پی اختصاصی به کاربر داد، سایتشم در هویز ببینه می زنه که سایت روی سرور اختصاصی است!

اینطور نیست ما الان ریسلر داریم که ای پی اختصاصی خودشون رو به بانک دادن و فعال هستند.
پاسخ شما هم پ.خ دادم.

0060
February 10th, 2012, 14:20

منم مشکلم همینه هویز میگیرم آی پی اختصاصی و نشون میده

متاسفانه من آی پی اختصاصی رو به بانک دادم و الان به مشکل خوردم

آخرش متوجه نشدم یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه

Mohammad_reza
February 11th, 2012, 01:17
دقیقاً مطمئن نیستم اما شاید باید DNS Zone ها Edit بشن ... ( از مدیر هاستینگ سوال کنید )

php.source
February 11th, 2012, 12:17
ببنید اینجوری نمیشه.
شما هر آی پی انتخواب کنید، باز همون مین آی پی هست که شما رو به بانک میفرسته.

happydolphins
August 18th, 2012, 16:50
دوست عزيز اگه مشکلتون با بانک و ای پی اختصای حل شد راهنمایی کنید تا من هم ای پی اختصاصی بگیرم

shivahost
August 18th, 2012, 17:02
در آزمایشگاه زرین پال یک فایل test ip هست که باید بریزید روی هاست و آن را از مرورگر باز کنید. هر آی پی اون به شما نمایش داد باید به بانک بدهید. ip اختصاصی شما سر جاش هست و معرفی ip اصلی هاست به بانک مشکلی برای شما نخواهد داشت.

B.Z
August 18th, 2012, 17:15
سلام
ببخشید من هم رسیلر دارم و از زرین پال فایل رو گرفتم و ایپی رو در فرم نوشتم بعد گفتم بزار از پشتیبانی بپرسم و تیکت کردم که برای بانک میخوام اونها ایپی رو به من دادن که با ایپی که در فایل زرین پال هم نمایش میداد متفاوت بود!! برای همین پشتیبانی باید راهنمایی تون کنه