ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چنتا سوال در مورد Vps داشتم

gorg nama
February 10th, 2012, 10:39
با سلام و خسته نباشيد خدمت همگي من ميخوام يه سرور بگيرم و شروع به فروش هاست بكنم چنتا سوال داشتم اگه لطف كنين جواب بدين ممنون ميشم.

1. من يه وي پي اس 15 گيگ با پهناي باند نامحدود و مقدار رم 128 MB - سرعت پورت ارتباطی 1000Mbps اين واسه فروش هاست خوب هستش يا بايد يه چيزه قوي بگيرم اگه ممكنه چه چيز هايي بايد افزايش پيدا كند رو هم بگين.

2. چي بايد روش نصب بشه تا بتونم هاست بفروشم؟

3. ميتونم با يه سرور وي پي اس مجازيه آلمان هم لينوكس بفروشم هم ويندوز؟

4. ميشه با اي سرور وي پي اس هم ميزباني وب بكنم و هم هاست دانلود بفروشم؟

در كل هرچي لازمه بگين ممنون

farzadho
February 10th, 2012, 12:19
سلام
عزیز رم 128 خیلی کم هست.
برای فروش هاست هم اگر سی پنل نصب کنید رم کمتر از 512 پیشنهاد نمیشه.
اگر هم هاست ویندوز هست رم کمتر از 2 گیگ پیشنهاد نمیشه...

sebastian
February 10th, 2012, 16:13
با سلام و خسته نباشيد خدمت همگي من ميخوام يه سرور بگيرم و شروع به فروش هاست بكنم چنتا سوال داشتم اگه لطف كنين جواب بدين ممنون ميشم.

1. من يه وي پي اس 15 گيگ با پهناي باند نامحدود و مقدار رم 128 MB - سرعت پورت ارتباطی 1000Mbps اين واسه فروش هاست خوب هستش يا بايد يه چيزه قوي بگيرم اگه ممكنه چه چيز هايي بايد افزايش پيدا كند رو هم بگين.

2. چي بايد روش نصب بشه تا بتونم هاست بفروشم؟

3. ميتونم با يه سرور وي پي اس مجازيه آلمان هم لينوكس بفروشم هم ويندوز؟

4. ميشه با اي سرور وي پي اس هم ميزباني وب بكنم و هم هاست دانلود بفروشم؟

در كل هرچي لازمه بگين ممنون

راجع سوال 4 شدنش که میشه ولی باید یه سرور با امکانات بالا تهیه کنید. چون برای هاست دانلود هم به پهنای باند زیاد و هم رم بالایی میخواد که بستگی به سرور مجازی که می خرید داره

amin7x
February 10th, 2012, 16:58
1. من يه وي پي اس 15 گيگ با پهناي باند نامحدود و مقدار رم 128 MB - سرعت پورت ارتباطی 1000Mbps اين واسه فروش هاست خوب هستش يا بايد يه چيزه قوي بگيرم اگه ممكنه چه چيز هايي بايد افزايش پيدا كند رو هم بگين. ==> اصلا خوب نیست رمتون باید بیشتر از 512 باشه.

2. چي بايد روش نصب بشه تا بتونم هاست بفروشم؟ ==> Cpanel و DirectAdmin برای شروع خوبه.

3. ميتونم با يه سرور وي پي اس مجازيه آلمان هم لينوكس بفروشم هم ويندوز؟ ==> بستگی به سرورتون داره اگه لینوکس باشه میتونید هاست Cpanel یا DA بفروشید ، اگه ویندوز
باشه Plesk بفروشید.

4. ميشه با اي سرور وي پي اس هم ميزباني وب بكنم و هم هاست دانلود بفروشم؟ ==> اگه میخواهید پیشرفت کنید نباید این کارو کنید. چون هاست دانلود نیاز به پورتی قوی داره و در کنار اون هاست بفروشید کیفیت هاستتون پایین میاد.

mehrshad.ho
February 10th, 2012, 17:28
به نزر من شما اول ریسیلری بگیرید بهتره

sales data
February 10th, 2012, 17:33
رم شما خیلی پایین است و باید رم بالاتر انتخاب کنید از همان شرکتی قصد خرید دارید مشاوره بگیرید بعدا به مشکل بر نخورید