توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 80,000 تومان دستمزد برای نصب esxi فقط تا امشب
taghi.karimi
February 8th, 2012, 12:44
با سلام خدمت دوستان محترم!
مشکلی داشتیم در نصب esxi که هنگام نصب هارد دتکت نمیشود!
کسانی که با دریافت هزینه توانایی حل مشکل را دارند پ.خ بدند!
سرور دارای 2هارد 1ترابایت است به صورت راید سخت افزاری!
در ضمن هارد ها کاملا در بوت شناسایی شده و ویندوز و لینوکس بر روی آنها قابل نصب است!
اما Vmware esxi هارد را شناسایی نمیکند!
عوامل چون تغییر ide به sata و یا نوع ahci تاثیری نداشته و ظاهرا کمی پیشرفته تر از این موارد است!
در مورد پشتیبانی دیتا سنتر هم بهتر است که بگیم بعد از 4روز به جواب درست نرسیدیم که اینجا تاپیک زدیم!
تصویر از محلی که هارد در vmware شناسایی نمیشود!
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f65/4678-80-000-تومان-دستمزد-برای-نصب-esxi-فقط-تا-امشب-3e70f7edd1cc183a3db4a9cc2e7dbdda-jpg
مدل مادربرد!:
supermicro X8DT3/8XDTI
منتظر جواب شما هستیم
اینتل سرور!
mohsen1
February 8th, 2012, 12:55
رید با وی ام ویر سازگاری نداره.
فکر کنم نوع هارد هم مهم باشه.
چه ورژنی میخوای نصب بشه؟
از رید خارج کن و تست کن.
30tGame
February 8th, 2012, 12:55
تا جایی که من میدونم Vmware خودش یک سیستم عامل هستش بخاطر همین برای نصبش باید از دیتاسنتر دسترسی kvm بگیری
taghi.karimi
February 8th, 2012, 13:04
رید با وی ام ویر سازگاری نداره.
فکر کنم نوع هارد هم مهم باشه.
چه ورژنی میخوای نصب بشه؟
از رید خارج کن و تست کن.
ازرید که خارج میشه هارد در بوت شناخته نمیشود!
نوع هارد western digital مدل دقیقش رو دقت نکردم!
ورژن 5 ورژن 4.1 و سرور تست شد و جواب نداد!فرقی نمیکند چه ورژنی باشد!
تا جایی که من میدونم Vmware خودش یک سیستم عامل هستش بخاطر همین برای نصبش باید از دیتاسنتر دسترسی kvm بگیری
دوست عزیز بنده اطلاع دارم یک نوع سیستم عامل است!IPMI هم موجوده اگر به عکس دقت کنید با IPMI داخلیم!
smartieuser
February 8th, 2012, 13:15
مدل دقیق Raid Controller رو از دیتاسنتر بپرسید و چک کنید که VMware اون رو ساپورت میکنه یا نه.
itjavani
February 8th, 2012, 13:17
Raid Crontroller رو بگید حذف کنند!
amirfateh
February 8th, 2012, 13:17
دوست خوبم برند و مدل مادر برود و پارت نامبر هارد ها رو ذکر کنید،
raid controller مهم هست ل
طفا اطلاعات بدین ترجیحا در پیام خصوصی تا مشکلتون رو در صورت وجود پیش نیاز های سخت افزاری برطرف کنیم.
باتشکر،
taghi.karimi
February 8th, 2012, 13:53
مدل دقیق Raid Controller رو از دیتاسنتر بپرسید و چک کنید که VMware اون رو ساپورت میکنه یا نه.
vmware را چک نکردیم اما راید کنترلر vmware را ساپورت میکند!
البته یک فایل دارد که نحوه استفاده از آن را دقیق اطلاع ندارم!
لینک راید کنترلر
Areca Technology Corporation (http://www.areca.com.tw/support/s_vmware/vmware.htm)
مدل 1200
Raid Crontroller رو بگید حذف کنند!
دسترسی داریم و حذف کردیم!تاثیری نداشت!
دوست خوبم برند و مدل مادر برود و پارت نامبر هارد ها رو ذکر کنید،
raid controller مهم هست ل
طفا اطلاعات بدین ترجیحا در پیام خصوصی تا مشکلتون رو در صورت وجود پیش نیاز های سخت افزاری برطرف کنیم.
باتشکر،
پ.خ داده شد!
AlborzVPS
February 8th, 2012, 14:00
شما با یک هارد بدون رید کنترل تست کنید
iMohsen
February 8th, 2012, 14:24
مشکل از رید نیست . چندین سرور با رید نصب کردیم . البته تفاوت در کنترلر هست که این مورد رو به نظر میاد ساپورت میکنه .
شاید مشکل از تفاوت در ۴.۱ و ۵ باشه . نسخه 4.1 هم تست کردید ببینین دیتکت میشه یا نه ؟
الان تازه لینک رو دیدم !!
خب شما باید این درایور ها رو لود کنید در حین نصب vmware تا بتونید برروی این کنترلر این سیستم عامل را راه اندازی کنید .
نمونه راهنماهاش اینجا هست :
http://support.aberdeeninc.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=5
اینم خود فایلهای درایورش از vmware
http://downloads.vmware.com/d/details/dt_esxi50_areca_arcmsr_1200015110622/dCV0YnRwdEBidGVkZA==
AlborzVPS
February 8th, 2012, 14:25
مشکل از رید نیست . چندین سرور با رید نصب کردیم . البته تفاوت در کنترلر هست که این مورد رو به نظر میاد ساپورت میکنه .
شاید مشکل از تفاوت در ۴.۱ و ۵ باشه . نسخه 4.1 هم تست کردید ببینین دیتکت میشه یا نه ؟
اگه پست رو کامل بخونید می بینید اعلام کردن فرقی نمیکنه هر دو تا مشکل داره
iMohsen
February 8th, 2012, 14:42
بله . دیدم . پستم رو ویرایش کردم .
taghi.karimi
February 8th, 2012, 15:10
الان تازه لینک رو دیدم !!
خب شما باید این درایور ها رو لود کنید در حین نصب vmware تا بتونید برروی این کنترلر این سیستم عامل را راه اندازی کنید .
نمونه راهنماهاش اینجا هست :
How to Install Areca RAID Controller drivers on VMware VSphere ESX 4.x - Kayako SupportSuite Help Desk Software (http://support.aberdeeninc.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=5)
اینم خود فایلهای درایورش از vmware
Download VMware View 5.0 (http://downloads.vmware.com/d/details/dt_esxi50_areca_arcmsr_1200015110622/dCV0YnRwdEBidGVkZA==)
تشکر!
فایل که قرار دادید برای esxi هست!
اما آموزش نحوه استفاده برای esx هست!
چطور میشود که هم vmware را لود کرد هم این فایل را ؟
البته آموزش فکر کنم برای اضافه کردن هارد بعدی باشد.
باهم باید لود شوند یا که خیر ؟
iMohsen
February 8th, 2012, 15:14
تفاوتی نداره . شما فایل های مربوط به نسخه خودتون رو میتونید پیدا کنید داخل همون لینک که پست اول دادید .
در مورد لود هم در آموزشی که لینک دادم گفته . زمانی که در حین نصب بخواین درایور خاصی رو لود کنید vmware متوقف میشه و cd درایور رو باید بزارید و بعد از تکمیل لود درایور مجددا vmware خودش کاررو ادامه میده .
شما طبق اون روشی که گفته شده انجام بدید مشکل برطرف میشه /.
amirfateh
February 8th, 2012, 15:35
main bord ذکر شده ، Raid controller
LIS Logic دارد می تونید با استفاده از آن هارد دیسک ها را رید کنید، اما این رید کنترلر پیسار طول می کشد تا هار دیسک ها رید شوند.
taghi.karimi
February 8th, 2012, 15:40
تفاوتی نداره . شما فایل های مربوط به نسخه خودتون رو میتونید پیدا کنید داخل همون لینک که پست اول دادید .
در مورد لود هم در آموزشی که لینک دادم گفته . زمانی که در حین نصب بخواین درایور خاصی رو لود کنید vmware متوقف میشه و cd درایور رو باید بزارید و بعد از تکمیل لود درایور مجددا vmware خودش کاررو ادامه میده .
شما طبق اون روشی که گفته شده انجام بدید مشکل برطرف میشه /.
مشکل اول این است که فقط یکجا هست که vmware موقع نصب میایستد آن هم زمانی که میخواهد هارد را شناسایی کند که هاری شناخته نشده است!همان زمان هم فایل را روی سی دی رام قرار دادیم اما چیزی بالا نیامد!
مورد بعدی فایلهایی که سایت خود vmware + سایت کنترلر گزاشته بودن به صورت iso نیست و چطور میشود آن را لود کرد؟
main bord ذکر شده ، Raid controller
LIS Logic دارد می تونید با استفاده از آن هارد دیسک ها را رید کنید، اما این رید کنترلر پیسار طول می کشد تا هار دیسک ها رید شوند.
برای راید از کارت استفاده شده و از کنترلر خود مین برد استفاده نشده است!
amirfateh
February 8th, 2012, 15:58
مشکل اول این است که فقط یکجا هست که vmware موقع نصب میایستد آن هم زمانی که میخواهد هارد را شناسایی کند که هاری شناخته نشده است!همان زمان هم فایل را روی سی دی رام قرار دادیم اما چیزی بالا نیامد!
مورد بعدی فایلهایی که سایت خود vmware + سایت کنترلر گزاشته بودن به صورت iso نیست و چطور میشود آن را لود کرد؟
برای راید از کارت استفاده شده و از کنترلر خود مین برد استفاده نشده است!
بله متوجه هستم، ظاهرا مشکل از رید کنترلر کارت شماست و بایستی در وب سایت سازنده و فروم های مرتبط دنبال روش لود درایور های مرتبط باشید
taghi.karimi
February 8th, 2012, 17:13
بله متوجه هستم، ظاهرا مشکل از رید کنترلر کارت شماست و بایستی در وب سایت سازنده و فروم های مرتبط دنبال روش لود درایور های مرتبط باشید
بنده جایی را ندیدم که vmware برای قرار دادن iso متوقف بشه!آیا شما اطلاع دارید که کدام قسمت است.طبق فرمایش آقا محسن!
. زمانی که در حین نصب بخواین درایور خاصی رو لود کنید vmware متوقف میشه و cd درایور رو باید بزارید و بعد از تکمیل لود درایور مجددا vmware خودش کاررو ادامه میده .
/.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
:-bهنوز حل نشده ...........
TukaNet
February 8th, 2012, 19:02
برای این مورد دو راه حل دارید یا اینکه از esx استفاده کنید و درایور رو هنگام نصب لود کنید
یا اینکه درایور رو به ایزوی esxi اضافه کنید و فایل ایزو رو دوباره کمپایل کنید که آموزش این مورد هم داخل سایت "وی ام ورلد" موجود هست
در ضمن برای اینکه در آینده به این موارد برخورد نکنید سعی کنید همیشه HCL موجود در سایت "وی ام هلپ" رو چک کنید و وندورهایی رو انتخاب کنید که سازگاری کامل دارند
taghi.karimi
February 8th, 2012, 19:20
برای این مورد دو راه حل دارید یا اینکه از esx استفاده کنید و درایور رو هنگام نصب لود کنید
یا اینکه درایور رو به ایزوی esxi اضافه کنید و فایل ایزو رو دوباره کمپایل کنید که آموزش این مورد هم داخل سایت "وی ام ورلد" موجود هست
در ضمن برای اینکه در آینده به این موارد برخورد نکنید سعی کنید همیشه hcl موجود در سایت "وی ام هلپ" رو چک کنید و وندورهایی رو انتخاب کنید که سازگاری کامل دارند
متاسفانه تایم کافی برای کامپایل فایل ایزو را نداریم!
در مورد esx از لایسانس آن اطلاع کافی ندارم!
اگر ممکن است راهنمایی بفرمائید!؟
Hostpolis
February 8th, 2012, 20:48
برید توی بایوس
از تب آخر، همه تنظیمات رو به دیفالت برگردونید.
ریبوت بدید
دوباره برید توی بایوس. چک کنید که همه چی به حالت عادی برگشته باشه.
ریبوت بدید و او اس اینستالیشن رو لود کنید.
ببینید میشناسه یا نه.
taghi.karimi
February 8th, 2012, 21:55
برید توی بایوس
از تب آخر، همه تنظیمات رو به دیفالت برگردونید.
ریبوت بدید
دوباره برید توی بایوس. چک کنید که همه چی به حالت عادی برگشته باشه.
ریبوت بدید و او اس اینستالیشن رو لود کنید.
ببینید میشناسه یا نه.
سلام!
متاسفانه چک شده این مورد قبلا اما هارد درون vmware دتکت نمیشود!
به بسیاری از دوستان دسترسی داده شد که فکر کنم نصف ریستهای عمر سرور تو این چند ساعت شد!:دی
Hostpolis
February 8th, 2012, 21:57
هارد ها تو بایوس دیده میشند یا نه؟
taghi.karimi
February 8th, 2012, 22:08
هارد ها تو بایوس دیده میشند یا نه؟
درون بایوس هارد به صورت راید هست .یعنی یکی از هاردها نشان داده میشود!
اگر راید را تغییر بدیم یک حالتش هست که هر دو هارد را نشان میدهد!
یک حالت هم وجود دارد که اگر روی آن قرار دهیم هیچ کدام دتکت نمیشود!
به صورت پیش فرض یکی برای راید هست یکی هارد اصلی!
TukaNet
February 8th, 2012, 22:47
دوست گرامی به نظر من مورد خاصی نیست و راه حلی هم جز مواردی که عرض کردم وجود نداره
در کل esx و esxi سیستم های تخصصی هستند و شرکت vmware هم به خاطر سیاست های کاریش درایور وندورهای معدودی رو به صورت دیفالت روی این سیستم ارائه میکنه
بهترین کار استفاده از نسخه ESX 4.1.0 update 2 هست که نسبت به سایر نسخه ها درایورهای بیشتری رو همراه داره و در خیلی موارد مشکلی پیش نمیاد ...
taghi.karimi
February 8th, 2012, 23:25
دوست گرامی به نظر من مورد خاصی نیست و راه حلی هم جز مواردی که عرض کردم وجود نداره
در کل esx و esxi سیستم های تخصصی هستند و شرکت vmware هم به خاطر سیاست های کاریش درایور وندورهای معدودی رو به صورت دیفالت روی این سیستم ارائه میکنه
بهترین کار استفاده از نسخه ESX 4.1.0 update 2 هست که نسبت به سایر نسخه ها درایورهای بیشتری رو همراه داره و در خیلی موارد مشکلی پیش نمیاد ...
غیر از مورد اول که مربوط به کامپ کردن iso هست!
مورد دوم اتفاقا از همان نسخه استفاده شد و مشکل پا برجا بود!
amirfateh
February 8th, 2012, 23:37
دوست خوبم همانظور که تلفنی عرض کردم ، راه حل ساده و البته ایمن تر این هست که شما ESXi رو روی مموری نصب کنید که نخواهید هارد رید شده رو پارتیشن کنید و کنسول رو با vm هایی که می سازید روی یک LUN شریک بشید.
اینجوری اگر مشکلی برای هارد هاتون پیش بیاد esxi نمی خوابه
در ضمن بعد از اینکه esxi روی مموری بالا آوردید، از طریق vsphere client راحت تر می تونید با رید کنترلرتون و درایورش سرو کله بزنید و مشکل رو برطرف کنید.
ما الان در شرکت بیش از 1 سال هست به همین روش از esxi البته نسخه 4.1 داریم استفاده می کنیم.
سپاس
Aria
February 8th, 2012, 23:44
سلام.
در صورتی که ESXi به درستی نتونه RAID رو شناسایی کنه، اگر حتی روی هارد دیسک دیگر یا و یا روی Memory نصب بشه، باز هم هارد تحت raid رو شناسایی نخواهد کرد.
مشخصات ورود به KVM رو برای بنده پیغام خصوصی کنید، جالب هست که مورد رو از نزدیک ببینم و احیاناً حل کنم.
با تشکر.
info_dlsong
February 9th, 2012, 13:59
این مشکل قبلا داشتیم... سرور ها Raid-1 شده بودند و هارد ها دیتکت نمیشد
ما که اون زمان کلا از خیر raid گذشتیم...
Aria
February 10th, 2012, 01:38
این مشکل قبلا داشتیم... سرور ها Raid-1 شده بودند و هارد ها دیتکت نمیشد
ما که اون زمان کلا از خیر raid گذشتیم...
پیشنهاد می کنم برای حل مشکل، هیچ گاه صورت مسئله رو پاک نکنید.
------
مشکل از تنظیمات RAID و BIOS بود که از طریق KVM برطرف شد.
برای شما (باز کننده تاپیک) و دیگر کاربرانی که احتمالاً به این مشکل بر بخورند عرض می کنم، بعد از نصب ESXi برای اینکه سرور های مجازی شما HDD رو شناسایی کنند نیاز به نصب driver در اونها هست.
در ویندوز که در مرحله ساخت partition و در لینوکس متاسفانه اطلاعی ندارم.
با تشکر.
taghi.karimi
February 10th, 2012, 03:31
مشکل از راید سرور بود!
با تشکر بسیار از آریای عزیز
وهمچنین دوستانی که برای این مساله وفت گذاشتن!
amirfateh
February 10th, 2012, 09:07
میشه دقیق تر بفرمایید مشکل چی بود؟
taghi.karimi
February 10th, 2012, 13:35
میشه دقیق تر بفرمایید مشکل چی بود؟
دقیقا باید درایور که مربوط به کارت راید بود را نصب در ضمن vmware بعد از نصب اون مورد بر روی هارد نصب نشد و بر روی فلش نصب گردید!
اما مجدد بعد از vmware بر روی فلش و بالا آمدن هارد شناسایی نمیشد که آریا جان زحمتش را کشیدند!
جزئیات را از ایشان سوال نمایید!
موفق باشید!