توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل رم در vmware
soheilsh
February 8th, 2012, 00:00
اقایون سلام ، من یک vps ویندوز دارم با رم 256 که برویش vmware workstation نصب کردم و یک میکروتیک بالا اوردم . حالا میخوام دومین میکروتیک رو هم اجرا کنم همش پیغام not enough physical memory is available to power on this virtual machine میدهد ، مشکل رو راهی نداره بشه حل کرد ؟
m_dg_farari
February 8th, 2012, 00:03
سلام
دوست من ، خود ویندوز حدود 140 مگابایت از رم رو اشغال میکنه.
نرم افزار work Station هم اگر اشتباه نکنم حدود 70 یا 80 مگ رم اشغال میکنه. یعنی عملا رم شما کاملا پر شده! (یه چیزی هم اونورتر! و اگر هم میبینید سرورتون کار میکنه فقط به خاطر Guest Memory موجود هست)
پیشنهاد میکنم رم سرور رو افزایش بدید. پیغامی که میده به همین دلیل هست که رمی وجود نداره که دیکه بخواد به چیزی بده!
soheilsh
February 8th, 2012, 00:12
سلام
دوست من ، خود ویندوز حدود 140 مگابایت از رم رو اشغال میکنه.
نرم افزار work Station هم اگر اشتباه نکنم حدود 70 یا 80 مگ رم اشغال میکنه. یعنی عملا رم شما کاملا پر شده! (یه چیزی هم اونورتر! و اگر هم میبینید سرورتون کار میکنه فقط به خاطر Guest Memory موجود هست)
پیشنهاد میکنم رم سرور رو افزایش بدید. پیغامی که میده به همین دلیل هست که رمی وجود نداره که دیکه بخواد به چیزی بده!
با تشکر از شما به نظرتون اگر رم 2 گیگ ارتقابدم میتونم 140+70 =210 ( مقدار مصرف vmware و ویندوز ) 210-2048 = 1834 تقسیم بر 32 مگ رم بشه باهاش 57 تا سرور میکروتیک اورد بالا ؟
همچین چیزی امکان پذیر است ؟ راهی نیست که بشه رم رو اشتراکی بین سرور ها تقسیم کرد؟
Iran Web Host
February 8th, 2012, 11:56
با تشکر از شما به نظرتون اگر رم 2 گیگ ارتقابدم میتونم 140+70 =210 ( مقدار مصرف vmware و ویندوز ) 210-2048 = 1834 تقسیم بر 32 مگ رم بشه باهاش 57 تا سرور میکروتیک اورد بالا ؟
همچین چیزی امکان پذیر است ؟ راهی نیست که بشه رم رو اشتراکی بین سرور ها تقسیم کرد؟
ببخشید کدوم سرویس دهنده ای روی سرور مجازی به شما 57 تا آی پی میده؟
هرچند کلا کار معقولانه ای نیست ران کردن سرور مجازی در سرور مجازی
soheilsh
February 8th, 2012, 12:21
ببخشید کدوم سرویس دهنده ای روی سرور مجازی به شما 57 تا آی پی میده؟
هرچند کلا کار معقولانه ای نیست ران کردن سرور مجازی در سرور مجازی
میده اقا تا 200 تا ایپی میدهد ، والا ما میخوایم معقولش کنیم به قول شما ... هرکاری نشد نداره
Iran Web Host
February 8th, 2012, 12:25
مطمئن باشید به مشکل برمیخورید
من قبلا OpenVZ روی سرور مجازی بالا آوردم کیفیت لازم رو نداشت و هنگ میکرد
مهمترین مشکلش اینه که سرویس دهنده بدلیل استفاده بیش از حد از سی پی یو و BW شما رو ساسپند خواهد کرد
m_dg_farari
February 8th, 2012, 12:26
در تئوری بله امکانش هست.
اما تا حالا این موضوع رو بهش توجه داشتید که باید هارد و سی پی یو هم پاسخگو باشه؟
به شدت به مشکل میخورید! اصلا پیشنهاد نمیشه. واقعا اگر کارتون براتون مهم هست ، هست سرویس هایی که قیمتشون مناسبه و اختصاصی هم هست! پیشنهاد میکنم از اون سرویس ها استفاده کنید.
اما به صورت تئوری در صورتی که سی پی یو و هارد هم پاسخگو باشه ، بله امکان ران کردنش هست....
m3hdi
February 8th, 2012, 12:32
100% امکان پذیره
ایرانی می تواند ;;)
farzadho
February 8th, 2012, 12:59
شما اول ببین سرویس دهنده آیپی بهت میده بعد این حسابو کتابارو بکن..:دی
ولی پست بالا تایید میشه ایرانی میتواند:دی
CityKala.net
February 8th, 2012, 13:49
با سلام
سرور مجازی تو سرور مجازی
یک سرور اختصاصی از فرانسه بگیری بهتره که !!
این کیفیتو میاره پایین خیلی بد میشه
من تست کردم