توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم دسترسی به سرور
irphoenix666
February 7th, 2012, 03:13
سلام,
من امروز یک سرور برای تست Vmware گرفتم و نصب و راه اندازی کردم.
یک VPS هم با موفقیت روش درست کردم ولی حواسم نبود و رفتم آی پی Network کارت رو از آی پی اصلی سرور تغییر دادم به یه چیز دیگه و حالا کلا سرور از دسترس خارج شده و کلا با Vmware ارتباط برقرار نمیشه
چه باید کرد ؟ به خود مسئول دیتاسنتر هم ایمیل زدم
می خواستم ببینم تو اینجور مواقع کاری از دست ما بر میاد یا باید حتما اونا اقدام کنند ؟
و یه نکته دیگه اینکه نمیشه با یک آی پی هم Vmware رو داشت هم یک سرور مجازی ویندوز ؟
smartieuser
February 7th, 2012, 06:56
از کدام دیتاسنتر هست این سرور ؟
irphoenix666
February 7th, 2012, 10:37
از worldstream.nl
smartieuser
February 7th, 2012, 12:13
مشکلی ندارند این ها و Remote Hand مجانی دارند فکر کنم. البته Fair Use
اطلاعات سرور رو برای ساپورتشون ارسال کنید و بگید دسترسی ندارید. چک میکنند و مشکل رو حل میکنند برای شما.
irphoenix666
February 7th, 2012, 12:19
ممنون جناب خسروی,
بله ایمیل زدم اطلاعات رو گفتن حل می کنن مشکل رو
فقط یک نکته که شاید ربطی به این قضیه نداشته باشه (گفتم دیگه تاپیک نزنم)
کنترل پنلی برای Vmware هست ؟ منظورم کنترل پنلی هست که بشه به کاربر VPS ها داد و بتونن ریست و خاموش کنن (یا کارهای بیشتر) ؟
camelian77
February 7th, 2012, 12:23
ممنون جناب خسروی,
بله ایمیل زدم اطلاعات رو گفتن حل می کنن مشکل رو
فقط یک نکته که شاید ربطی به این قضیه نداشته باشه (گفتم دیگه تاپیک نزنم)
کنترل پنلی برای Vmware هست ؟ منظورم کنترل پنلی هست که بشه به کاربر VPS ها داد و بتونن ریست و خاموش کنن (یا کارهای بیشتر) ؟
میتونید vSphere web panel نصب کنید که باید یک ویندوز سرور ۲ گیگ رم داشته باشید -- سپس vCenter نصب کنید.
می تونید از ماژول آقا رحمان (وارز هاست) استفاده کنید که امکان ریست و روشن خاموش رو میده.
میتونید هم تا اسفند صبر کنید ما ماژول ESXi + WHMCS رو ریلیز کنیم که رایگان هست و شاید حتی اوپن سورس :دی
irphoenix666
February 7th, 2012, 12:37
میتونید vSphere web panel نصب کنید که باید یک ویندوز سرور ۲ گیگ رم داشته باشید -- سپس vCenter نصب کنید.
می تونید از ماژول آقا رحمان (وارز هاست) استفاده کنید که امکان ریست و روشن خاموش رو میده.
میتونید هم تا اسفند صبر کنید ما ماژول ESXi + WHMCS رو ریلیز کنیم که رایگان هست و شاید حتی اوپن سورس :دی
خیلی ممنون,
آیا Document خاصی هست برای طراحی و برنامه نویسی همچین پلنی ؟ چون یکی از دوستام php کار می کنه احتمالا بتونه بنویسه