توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایروال برای ریموت دسکتاپ 2003
3245
February 6th, 2012, 03:42
سلام
دوستان کسی برنامه ای میشناسه که بتونه امنیت ویندوز سرور رو تامین کنه مثل isa؟
مثلا پورت های بی نیاز رو ببنده و دیتابیس برنامه های اکانتینگ رو محافظت کنه؟ که کسی از خارج از سرور نیاد و تغییرات در برنامه های اکانتینگ بده
ممنون میشم دوستان کمک کنن;)
ارادت;)
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
از isa بدلیل نیودن ورژن سازگار با x86 استفاده نمیکنم، و وقتی میخواد نصب بشه 60 تا برنامه پیشنیاز میخواد، اگرم برای رفع این مشکل راهی داشتید بگید لطفا
citykala
February 6th, 2012, 04:17
به صورت معمول می تونید از نسخه های تحت سرور نود 32 و مک افی و زون استفاده کنید و داخلش مدیریت کنید
Optimus
February 6th, 2012, 09:26
comodo نسخه ی پرمیوم خوب جواب می ده
3245
February 6th, 2012, 12:40
من الان مشکلی که دارم، یک هکر همش میاد و یوزرهای برنامه اکانتینگ منو ویرایش میکنه، و حتی یوزر ادمین رو هم ادیت میکنه، بنظر شما این برنامه های جلوشو میگیرن؟
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
اگر لینک دانلود هم بزارید ممنون میشم
plastic
February 6th, 2012, 12:47
شما یوزر default رو غیر فعال نکردید برای همین اینطوری میشه :D
فایروال هم چندان نیاز نیست برای شما مگر برای سانسور.
Optimus
February 6th, 2012, 13:03
باید دقت کنید که فایروال و آنیتی ویروس روی سروهای مجازی بعضی ورژن ها باعث داون کردن سرور می شه
مثلا اگر رمتون کم باشه و comodo internet security نصب کنید،امکان داره سرور بالا نیاد
avira server من امتحان کردم و اگر روی سرورتون بگیره هم سبک هست وهم قدرت داره
3245
February 6th, 2012, 13:17
ممنون میشم بگید چطوری یوزر دیفالت رو غیر فعال کنم
ارادت
plastic
February 6th, 2012, 13:38
خصوصی زدم براتون.
3245
February 6th, 2012, 13:40
بعد میشه بگید طرف دقیقا چطور عمل میکنه و میاد ویرایش میکنه که من تست کنم ببینم آیا باگش برطرف شده یا نه
farzadho
February 6th, 2012, 22:51
سلام
در تنظیمات Options خود برنامه nttac باید حتما Enbaled Default user رو تیکش رو بردارید...