توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام تکمیل سفارش را می زنم اذیت می کنه
saftaber114
February 6th, 2012, 01:53
سلام دوستان خسته نباشید ببنید من این سیستم را نصب کردم ولی همه کارهاشو کردم مثلا می خوام یه هاست یگیگ از تو پنل کاربری تستی که خواستم بخرم خوب تا اینجا می ره ولی زمانی که تکمیل سفارش را می زنم این ارور را می ده هر کاری کردم درست نمی شه
TCPDF ERROR: [Image] No such file or directory in /home/amazonw/public_html/hub/images/logo.jpg
یه عکس هم می ذارم بهتر متوجه بشود ضمیمه می کنم حالا دوستان کسی هست از تجربه خودش به ما کمک کنه دمتون گرم عصابمو خرد کرده ممنون خدایش منتظر هستما
دمتون گرم ممنون خدایش کمک کنید خیلی با معرفت هستید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:53:
saeed25
February 6th, 2012, 01:57
با دروود
شما فایل لوگو یی را که برای نمایش در فایل pdf به کار بسته اید با نشانی نادرستی زده اید!نشانی را ویرایش نمایید باید درست شود.
saftaber114
February 6th, 2012, 02:16
سلام ممنون شرمنده یعنی چی نشانی را از تو پنل تستی باید درست کنم یا از تو ادمین و این شما فایل لوگو یی را که برای نمایش در فایل pdf به کار بسته اید را باید چی کار کنم من تو پنل تستی نشانی را عوض کردم ولی نشد چی کار کنم چون یک هفته دارم براش زحمت می کشم بخوام از نوع نصل کنم خیلی در حق خودم نامردی کردم دستم به دامنتون منتظر هستما ممنون
saeed25
February 6th, 2012, 02:29
دروود بر شما
اگر شما مورد خاصی رو دستکاری نکرده باشید باید از مسیر : images/logo.jpg مسیر فایل لوگو خود را نشان دهید اما هم اکنون گویتا شما این مسر رو دستکاری کرده اید که با برنامه tcppdf می توانید جزئیات بیشتری را در این مورد ببنید و مسیر را مشخص کنید.
اما همانگونه که گفتم همواره شما می توانید از مسیر images/logo.jpg فایل لوگوی خودتان را به کار ببندید
saftaber114
February 6th, 2012, 03:26
خوب ممنون تا اینجا خداراشکر درست شد حالا می خوام زمانی که فاکتور را نشون می ده جوری بشه که بعضی فاکتور ها را دید شماره حساب ها اون بالا هست می خوام اینجور شه باید چی کار کنم ممنون
saeed25
February 6th, 2012, 04:09
دروود
در مسیر:
setup|General Settings|pay to text
می توانید شماره حساب خود را بزنید و همچنین می توانید یک درگاه (برای نمونه Bank Transfer )را برگزینید و اطلاعات حساب را درون آن بزنید.
saftaber114
February 6th, 2012, 11:54
سلام داداش ممنون خیلی با معرفت هستی خدا خیرت بده من این کارو بکنم بعد تو فاکتور شماره حساب را نشان می ده راستی تحویل انی را بلدی فعال کنی ممنون عمری باشه جبران کنم
saeed25
February 6th, 2012, 12:02
با دروود بر شما
تحویل آنی سفارش باید نخست بر اساس پانل مدیریتی میزبانی شما و سپس سامانه حسابداری شما انجام شود که هم اکنون تا حدودی این سامانه نا ایمن می باشد اما در هر حال می توانم برای شما انجام دهم.
البته این را بگویم که ما اینجا گرد هم آمده این تا بی چشم داشتی،آنچه اموخته ایم را باز آموزش دهیم
payam_shzbax
February 7th, 2012, 23:58
سلام دوست عزیز ، در تنضیمات اصلی ؛ در قسمت Ordering یا در صورت فارسی بودن محیط زبانه خرید ؛ گزینه
Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed
را فعال کنید