توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آفر بدید...
rasoulrahimi
February 5th, 2012, 22:05
اول به این سوالم جواب بدی و بعد آفر بدید.
با این رم و سی پی یو میشه دایرکت ادمین راه انداخت؟ (آخه شنیدم که میگن میشه ولی به خاطر پایین بودن رم مشکل پیش میاد. اگه واقعا مشکلیه میشه بگید چه مشکلی؟)
حالا دایرکت ادمین نشد، کلوکسو که میشه؟ (یا اون از دایرکت ادمین هم بدتره؟؟!)
CPU = Xeon E5620 * 1000 MHz
Ram = 256 MB DDR3 ECC
February 5th, 2012, 22:11
وردپرس خودش رم و سی پی یو زیاد اشغال می کنه. بهتره قالب وردپرس رو حتی الامکان سبک کنید.
rasoulrahimi
February 5th, 2012, 23:05
دوستان چندین آفر دادن ولی جواب سوال منو ندادن. اگه میشه اون رو هم جواب بدید ممنون میشم
php.source
February 5th, 2012, 23:09
نمیشه. رمش کمه. خود دایرکت ادمین + لینوکس 125 رو پور میکنه. 100 تام میمونه برا وردپرس که کمه. اصلا به صرفه نیست
هاست اشتراکی فکر کنم به صرفه تر باشه
rasoulrahimi
February 5th, 2012, 23:15
نمیشه. رمش کمه. خود دایرکت ادمین + لینوکس 125 رو پور میکنه. 100 تام میمونه برا وردپرس که کمه. اصلا به صرفه نیست
کلوکسو چی؟ اون فکر کنم کمتر بخواد.
php.source
February 5th, 2012, 23:19
260 mb مصرف کلکسو + لینوکس
AlborzVPS
February 5th, 2012, 23:19
اصلا امکان نداره با این رم دایرکت ادمین نصب بشه
حداقل رم 512 نیاز هست
rasoulrahimi
February 5th, 2012, 23:23
260 mb مصرف کلکسو + لینوکس
ببخشید یکم گیج میزنم. پس این طور که میگید کلوکسو بیشتر از دایرکت ادمین نیاز داره؟
php.source
February 5th, 2012, 23:33
yes
کلا بیخیال این وی پی اس شو
mehrshad.ho
February 5th, 2012, 23:37
ورد پرس کلا تایید نمیشه
rasoulrahimi
February 5th, 2012, 23:42
ورد پرس کلا تایید نمیشه
منظورتون اینه که برای این چیزی که گفتم پیشنهاد نمیشه؟
کلا بیخیال این وی پی اس شو
رم 348 چی؟ به نظرتون این میتونه مناسب باشه؟
php.source
February 5th, 2012, 23:47
برای 4-5 هزار بازدید نه. برای این مقدار توصیه میشه 1 گیگ بگیرید
reeza
February 6th, 2012, 00:13
مطمئن ترین راه رم یک گیگ هست که ما یک آفر ویژه خدمتتون ارائه میدیم با رم یک گیگ و لایسنس دایرکت ادمین نصب شده با تخفیف ماه اول سی تومان
این آفر در سایت ما دیده نمیشه با پشتیبانی تماس بگیرید تا تقدیمتون کنیم
وب پویان - هاست لینوکس سرور مجازی و اختصاصی هاست ویندوز طراحی سایت (http://webpouyan.org)
php.source
February 6th, 2012, 00:27
از من میشنوی یه هاست خوب بگیری بهتره.
camelian77
February 6th, 2012, 01:08
اول به این سوالم جواب بدی و بعد آفر بدید.
با این رم و سی پی یو میشه دایرکت ادمین راه انداخت؟ (آخه شنیدم که میگن میشه ولی به خاطر پایین بودن رم مشکل پیش میاد. اگه واقعا مشکلیه میشه بگید چه مشکلی؟)
حالا دایرکت ادمین نشد، کلوکسو که میشه؟ (یا اون از دایرکت ادمین هم بدتره؟؟!)
CPU = Xeon E5620 * 1000 MHz
Ram = 256 MB DDR3 ECC
برای دایرکت ادمین رم ۵۱۲ بگیرید.
اگر ۲۵۶ رو از ما بگیرید فکر میکنم ۹ هزار تومن در ماه هزینه براتون داشته باشه. برای اطمینان بیشتر میتونید رم ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگ بگیرید و قیمت اش فقط ۲-۳ هزار تومن فرق میکنه!
باز هم من نظر دوستان رو بیشتر ترجیح میدم که اگر ۳-۴ تا سایت ورد پرس دارید هاست اشتراکی با قابلیت Add On Domain بگیرید.
اگر بازم سوالی هست در خدمتتون هستم.
m-mehdipoor
February 6th, 2012, 01:58
به نظر بنده شما به 4 گیگ رم نیاز دارید!
هاست اشتراکی به صرفه تره ... !
P30Tools
February 6th, 2012, 12:19
512 مگ رم برای سایت های شما به همراه دایرکت ادمین یا کلوکسو کافی هست ( به شرط کانفیگ صحیح)
البته 1000 مگاهرتز کم هست و 2000 مگاهرتز کار شما رو راه میندازه.
ما یک هسته کامل در اختیار مشتری قرار میدیم و از نظر فرکانس محدودیت ایجاد نمیشه.