ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه وردپرس کار میخوام

333
February 5th, 2012, 19:29
سلام من میخوام مطالب سایتو به صورت بند انگشتی نشون بده مثل گویا ای تی اینم سایت من
http://www.funshad.com/

masoudgolchin
February 5th, 2012, 20:23
اگر حوصله بازی با کدها و ... وردپرس رو ندارید ، می‌تونید از پلاگین Thumbnail For Excerpt استفاده کنید. این پلاگین به طور خودکار در کنار مطالبی که Excerpt هستند ، یک تصویر بند انگشتی نمایش میده ! کنترل اندازه تصویر و ... در بخش تنظیمات این پلاگین هست که می‌تونید تغییرشون بدید.

333
February 5th, 2012, 21:24
یعنی با این پلاگین منو ها ی من مثل گویا ای تی میشه مطالب اونجوری نمایش داده میشه.

masoudgolchin
February 5th, 2012, 22:39
یعنی با این پلاگین منو ها ی من مثل گویا ای تی میشه مطالب اونجوری نمایش داده میشه.
اون‌طوری که شما به قالب گویا آی‌تی علاقه نشون می‌دید ، پشنهاد می‌کنم به طراح این سایت بگید ، تا یک قالب برای شما هم طراحی کنه !
فکر می‌کنم 80 درصد تاپیک‌هایی که در این انجمن ایجاد کردید ، مربوط به قالب گویا آی‌تی میشه !

این پلاگینی که معرفی کردم ، قابلیت تصاویر بند‌انگشتی رو به مطالب‌تون اضافه می‌کنه ! حالا اینکه مثل گویا آی‌تی میشه یا نمیشه رو نمی‌دونم :106:

rasoulrahimi
February 5th, 2012, 23:10
میشه بگید منو های گویا آی تی چه شکلیه تا ما راهنماییت کنیم؟