توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور برای سایت مزایده
hno2005
February 5th, 2012, 16:47
باسلام خدمت شما دوست گرامی
من میخواهم یک سایت مزایده بسازم . همانطور که میدونید سایتهای مزایده به سرور خیلی قوی نیاز داره .
من سرور خوب با رم حدود 1 گیگ و cpu بالا میخواهم. فضا اصلا مهم نیست ، حتی اگه 500 مگابایت باشه .
راستی ، من روزانه به تمام کاربران 2 الی 3 بار ایمیل ارسال میکنم . به فرض اگه 15 هراز ایمیل داشته باشم ، سرور شما این رو جز اسپم که به حساب نمیاره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
taghi.karimi
February 5th, 2012, 17:23
باسلام خدمت شما دوست گرامی
من میخواهم یک سایت مزایده بسازم . همانطور که میدونید سایتهای مزایده به سرور خیلی قوی نیاز داره .
من سرور خوب با رم حدود 1 گیگ و cpu بالا میخواهم. فضا اصلا مهم نیست ، حتی اگه 500 مگابایت باشه .
راستی ، من روزانه به تمام کاربران 2 الی 3 بار ایمیل ارسال میکنم . به فرض اگه 15 هراز ایمیل داشته باشم ، سرور شما این رو جز اسپم که به حساب نمیاره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
دوست عزیز 15000 ایمیل اسپم نمیشه ؟
بهتر است از سرویس ایمیل مارکتینگ یا سرورهای فول وارز تهیه نمایید!
از هلند خواستید در خدمتم!
hno2005
February 5th, 2012, 18:04
سلام
اگه بخواهم سرویس ایمیل مارکتینگ جدا تهیه کنم ، هزینش در سال چقدر هست ؟
سرویس مجازی با چنین مشخصه ای کسی نداره ؟
azaronline
February 6th, 2012, 01:39
با سلام از کشور های آمریکا کانادا سویس و آلمان در خدمت هستیم
رم 1 گیگ
پورت 1 گیگ
پشتیبانی 24 ساعته
ماهانه 40000 تومان
azaronline.com |آذر آنلاین|طراحی حرفه ای سایت|میزبانی حرفه ای وب|ثبت دامنه|سرور اختصاصی و مجازی (http://www.azaronline.com)
با تشکر
hno2005
February 6th, 2012, 09:12
با سلام از کشور های آمریکا کانادا سویس و آلمان در خدمت هستیم
رم 1 گیگ
پورت 1 گیگ
پشتیبانی 24 ساعته
ماهانه 40000 تومان
azaronline.com |آذر آنلاین|طراحی حرفه ای سایت|میزبانی حرفه ای وب|ثبت دامنه|سرور اختصاصی و مجازی (http://www.azaronline.com)
با تشکر
ممنون دوست عزیز ، آیا در این سرویس میشه ایمیل گروهی به تعداد زیاد ارسال کرد ؟ مثلا 2 یا 3 بار در روز به 15 هزار نفر ایمیل ارسال کنم ؟