PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همکاری نکردن شرکت ثبت کننده جهت انتقال دامین

immox
February 4th, 2012, 03:22
سلام دوستان؛

سریع میرم سر اصل مطلب !

دامینی با ارزش رو در پنل شرکتی گمنام دارم (حدود سه سال قبل از شخصی خریداری شد، در خالی که در همین شرکت وجود داشت)؛ این دامین در آنلاین نیک ثبت شده، ف.ی.ل.ت.ر هست و بزودی منقضی میشه .
دو سال ـه متوالبی ـه که قصد انتقالش رو به شرکتی معتبر دارم؛
متاسفانه این شرکت با اینکه ظاهرا Auth code رو به بنده میده اما دامین رو Unlock نمیکنه تا انتقال صورت بگیره !
بارها گفته شده که دامین رو Unlock کنید؛ میگند Unlock کردیم اما در واقع Lock هست .
مدتی هم هست که پاسخ ایمیل ها رو دیگه نمیدند .
دیگه خودتون قضیه رو متوجه میشید .

با توجه به اینکه :
1 - از 2 سال قبل ایمیل های زیادی بین بنده و اون شرکت رد و بدل شده و در این ایمیل ها کاملا مشخص هست که بنده صاحب دامین هستم؛
2 - شماره حسابشون رو دارم + شماره تلفن و آدرسشون (از صحت این دو مورد آخر اطمینان ندارم)

چه راه حلی ارائه میدید ؟

آیا از راه قانونی امکان پس گرفتن دامین وجود داره ؟ (مثلا پلیس فتا!)
غیر از راه قانونی، راه دیگری هم وجود داره ؟ (نمیدونم، هر راهی غیر از راه های معمول)

عزیزان، اگر کمک/راهنمایی ای ازتون بر میاد لطفا دریغ نکنید .
مطمئنا شیرینی/هدیه شما محفوظ خواهد بود .

سپاسگذار و منتظر

amirhkh
February 4th, 2012, 05:16
سلام
چون دامنه به اسم اونا هست در ثبت کننده ی بین المللی بعید می دونم فتا بتونه کاری بکنه براتون , مگه اینکه در پنلی که از اونا دارید به وضوح مشخص باشه که اون شرکت یک واسطه هست برای خرید دامین

شکایت باید بکنید که پیگیریش هم مدتی طول میکشه

خب دلیلش چیه که دامین رو نمی دن ؟ معمولا بعضی وقت ها ثبت کننده ها سر اینکه شما سرویس های دیگه رو نمی خوای از اونا بگیری اذیت می کنند که اخلاقی کاملا ایرانی هست متاسفانه

اگه امکانش هست اسم دامین هم بفرمایید یک بررسی بکنیم

در نهایت فکر می کنم اگر راه حلی برای مسالمت آمیز حل شدن ماجرا پیدا بشه خیلی سریع تر به نتیجه برسید

lvlehrad
February 4th, 2012, 06:26
شیرینی رو بده به همون شرکت ثبت کننده دو سوته unlock میکنند ...:71:

immox
February 4th, 2012, 14:53
سلام
چون دامنه به اسم اونا هست در ثبت کننده ی بین المللی بعید می دونم فتا بتونه کاری بکنه براتون , مگه اینکه در پنلی که از اونا دارید به وضوح مشخص باشه که اون شرکت یک واسطه هست برای خرید دامین

شکایت باید بکنید که پیگیریش هم مدتی طول میکشه

خب دلیلش چیه که دامین رو نمی دن ؟ معمولا بعضی وقت ها ثبت کننده ها سر اینکه شما سرویس های دیگه رو نمی خوای از اونا بگیری اذیت می کنند که اخلاقی کاملا ایرانی هست متاسفانه

اگه امکانش هست اسم دامین هم بفرمایید یک بررسی بکنیم

در نهایت فکر می کنم اگر راه حلی برای مسالمت آمیز حل شدن ماجرا پیدا بشه خیلی سریع تر به نتیجه برسید

سلام،

والا از همون ابتدا هم در whois اطلاعات بنده وجودد داشت (+ در انتهای اون اطلاعات شرکت ثبت کننده وجود داره)؛ قاعدتا با همین اطلاعات فتا میتونه پی به وضعیت دامین ببره ..

همینطوره، شکایت طول میکشه ..

حقیقتش هنوز هم که هنوزه نتونستم قانع بشم که میخوان دامین روتصاحب کنند یا خیر؛
بنده سه احتمال میدم :
پنل اینها مشکل داره و با اینکه Unlock میکنند، در واقع Unlock نمیشه .
پشتیباتی و همکاری ـه بسیار بسیار ضعیفی دارند/درست سر در نمیارن از این قضایا ..
قصد دارند دامین رو تصاحب کنند (اگر قصدشون اینه که یا تابحال خیلی ناشیانه عمل کردند یا خیلی حرفه ای)

بله، بایسی تمام توان روی همین بخش (حل مسالمت آمیز - هرچند امید زیادی نمیره) گذاشته بشه .

شیرینی رو بده به همون شرکت ثبت کننده دو سوته unlock میکنند ...:71:

والا از خدامه اما احتمالش رو بسار کم میدم که با شیرینی هم حل بشه؛ هرچند تلاشم رو میکنم .

ممنون دوستان ..

cartman10mpi
February 4th, 2012, 19:54
دوست من .
از سایت "who.is" نگاه بکن("whois" بگیر) اگر "status" رو clientTransferProhibited"" زده یعنی‌ دامنه قفل هست و اگر "status" رو "OK" زده دامنه قفل نیست. نسبت به اون تصمیم بگیر و اقدام بکن

immox
February 4th, 2012, 20:14
دوست من .
از سایت "who.is" نگاه بکن("whois" بگیر) اگر "status" رو clientTransferProhibited"" زده یعنی‌ دامنه قفل هست و اگر "status" رو "OK" زده دامنه قفل نیست. نسبت به اون تصمیم بگیر و اقدام بکن

دوست عزیز؛
بنده پنل دامین رو ندارم پس تنها راه اینکه متوجه بشم Lock هست یا خیر، Whois هست و همین قسمت Status؛ ممنون بابت پیشنهاد اما تا به الان هم از همین قسمت استفاده میکردم .

cartman10mpi
February 4th, 2012, 21:35
،
بنده سه احتمال میدم :
پنل اینها مشکل داره و با اینکه Unlock میکنند، در واقع Unlock نمیشه .
پشتیباتی و همکاری ـه بسیار بسیار ضعیفی دارند/درست سر در نمیارن از این قضایا ..
قصد دارند دامین رو تصاحب کنند (اگر قصدشون اینه که یا تابحال خیلی ناشیانه عمل کردند یا خیلی حرفه ای)

بله، بایسی تمام توان روی همین بخش (حل مسالمت آمیز - هرچند امید زیادی نمیره) گذاشته بشه .

بنده با توجه به این حرفتون فکر کردم که اصلا نمیدونید دامنه قفل هست یا نیست . اگر قفل نیست و رمز انتقال دارید نباید مشکلی‌ پیش بید . اگر قفل هست که با استفاده از "whois" باید به ثبت کنند بفهمونید که دامنه هنوز قفل هست .
در صورتی‌ که قصد آزار دارند میتونید از طریق قضایی‌ اقدام بکنید . با توجه به اینکه ایمیل‌های شما موجود و ثابت شده هست که شما صاحب دامنه هستید ، از لحاظه قضایی‌ حق با شما خواهد بود . درست است که "نتیجه گیری" از راه قضایی‌ احتیاج به زمان خواهد داشت ولی‌ فراموش نشه که با شروع یک جنگ قضایی‌ که حق با شما هست طرف امکان کوتاه اومدن داره . یعنی‌ اگه بفهمه که شکایت شده ازش شاید برای اینکه دردسر ساز نشه واسه خودش کوتاه بید و دامنه رو واگذار کنه .
شما در الوویت از طریقه "whois" به ثبت کنند ثابت بکن که دامنه هنوز قفل هست و اعلام بکن که در صورت رفع نشدن مشکل چاره‌ای جز مراجعهِ به مقامات قضایی‌ ندارید . و پس از آن ادامهٔ داستان متفاوت خواهد شد .
ولی‌ فراموش نشه که چاره یابی‌ از طریقه مسالمت بهتره . اگر امکانش هست سعی‌ بکنید راضی‌ بکنید ثبت کنندهرو و فراموش نکنید که ملک دامنه شما هستید و همیشه جایی که ثبت می‌کنید دامنه رو باید به شما پانل و اختیار کامل بده .
سری هم به قوانین شرکت ثبت شده بزنید ، اطلاعات مفیدی میتونید برای ادامهٔ داستان پیدا کنید .

immox
February 4th, 2012, 21:55
بنده با توجه به این حرفتون فکر کردم که اصلا نمیدونید دامنه قفل هست یا نیست . اگر قفل نیست و رمز انتقال دارید نباید مشکلی‌ پیش بید . اگر قفل هست که با استفاده از "whois" باید به ثبت کنند بفهمونید که دامنه هنوز قفل هست .
در صورتی‌ که قصد آزار دارند میتونید از طریق قضایی‌ اقدام بکنید . با توجه به اینکه ایمیل‌های شما موجود و ثابت شده هست که شما صاحب دامنه هستید ، از لحاظه قضایی‌ حق با شما خواهد بود . درست است که "نتیجه گیری" از راه قضایی‌ احتیاج به زمان خواهد داشت ولی‌ فراموش نشه که با شروع یک جنگ قضایی‌ که حق با شما هست طرف امکان کوتاه اومدن داره . یعنی‌ اگه بفهمه که شکایت شده ازش شاید برای اینکه دردسر ساز نشه واسه خودش کوتاه بید و دامنه رو واگذار کنه .
شما در الوویت از طریقه "whois" به ثبت کنند ثابت بکن که دامنه هنوز قفل هست و اعلام بکن که در صورت رفع نشدن مشکل چاره‌ای جز مراجعهِ به مقامات قضایی‌ ندارید . و پس از آن ادامهٔ داستان متفاوت خواهد شد .
ولی‌ فراموش نشه که چاره یابی‌ از طریقه مسالمت بهتره . اگر امکانش هست سعی‌ بکنید راضی‌ بکنید ثبت کنندهرو و فراموش نکنید که ملک دامنه شما هستید و همیشه جایی که ثبت می‌کنید دامنه رو باید به شما پانل و اختیار کامل بده .
سری هم به قوانین شرکت ثبت شده بزنید ، اطلاعات مفیدی میتونید برای ادامهٔ داستان پیدا کنید .

ممنون بابت توضیحات بجا و کاملتون؛

بله؛ بارها و بارها با استناد به Whois بهشون اعلام شده که دامین Lock هست، اما باز هم حرف خودشون رو میزنند و میگند ما Unlock کردیم ..

بله؛ متاسفانه این دامین، وقتی که خریداری شد در پنل این شرکت قرار داشت و بنده هم اون زمان بی توجه بودم به اهمیت شرکت ثبت کننده و دارنده ی دامین .

منظورتون از قوانین، قوانین registar ( در اینجا آنلاین نیک) هست یا register (شرکت مربوطه) ؟
ضمن اینکه جهت اقدام قضایی از طریق پاسگاه های داخل شهر هم امکانش هس (بخش مربوطه وجود داره ؟) یا از همین طریق پلیس فتا ؟

cartman10mpi
February 4th, 2012, 22:12
منظور شرکت ثبت کنند هست . چون معمولان در داخل شرایط ابراز می‌شه صاحب اختیار دامنه شما خواهید بود . ولی‌ بعدش زدن زیرش و به شما اجازهٔ انتقال نمیدن . این خودش مدرک خوبی‌ برای شکایت کردن ، که شرکت مربوطه به قرار داد عمل نمی‌کنه .
برای شکایت کردن اول ببینید شرکت مورد نظر شرکت ثبت شده در زمینهٔ فناوری ارتباطت و اطلاعات هست یا نه ؟ اگر هست در الوویت شما باید به کمیسیون صنفی رایانه شکایت بکنید .
در صورتی‌ که نیست باید به دادسرا شکایت بکنید .
پلیس فتا تازه شکل گیری شده و هیچکس دقیقا نمیدونه به چه چیزهایی رسیدگی میکنند . ولی‌ میتونید در ارتباط باشید باهاشون تا اگر کاری هم از دستشون بر نمیاد بهتون بگن که چطور و چه کاری باید انجام بدید . مطمئناً با چنین مشکلاتی قبلان دستو پنجه نرم کردند و راه کار هاشو میدونند ، و اینکه خلاصه پلیس هست و از نظر کمک کردن و پاسخ گرفتن بهترین گزینهٔ مردم .
رسمیت دادگاه رو نخواهد داشت و میتونید راحت تر به سوالاتون در این بار پاسخ بگیرید از پلیس فتا .

immox
February 4th, 2012, 22:29
منظور شرکت ثبت کنند هست . چون معمولان در داخل شرایط ابراز می‌شه صاحب اختیار دامنه شما خواهید بود . ولی‌ بعدش زدن زیرش و به شما اجازهٔ انتقال نمیدن . این خودش مدرک خوبی‌ برای شکایت کردن ، که شرکت مربوطه به قرار داد عمل نمی‌کنه .
برای شکایت کردن اول ببینید شرکت مورد نظر شرکت ثبت شده در زمینهٔ فناوری ارتباطت و اطلاعات هست یا نه ؟ اگر هست در الوویت شما باید به کمیسیون صنفی رایانه شکایت بکنید .
در صورتی‌ که نیست باید به دادسرا شکایت بکنید .
پلیس فتا تازه شکل گیری شده و هیچکس دقیقا نمیدونه به چه چیزهایی رسیدگی میکنند . ولی‌ میتونید در ارتباط باشید باهاشون تا اگر کاری هم از دستشون بر نمیاد بهتون بگن که چطور و چه کاری باید انجام بدید . مطمئناً با چنین مشکلاتی قبلان دستو پنجه نرم کردند و راه کار هاشو میدونند ، و اینکه خلاصه پلیس هست و از نظر کمک کردن و پاسخ گرفتن بهترین گزینهٔ مردم .
رسمیت دادگاه رو نخواهد داشت و میتونید راحت تر به سوالاتون در این بار پاسخ بگیرید از پلیس فتا .

جدا سپاسگذارم .

پ.ن : انشاءا... پس از انتقال، شیرینیتون محفوظ خواهد بود !

kimi
February 4th, 2012, 22:33
وست عزیز شما وقتی میخواستی دامنه ثبت کنی پرسو جو نکردی که اون شرکت شماره ثبت داره یا نداره؟؟؟

اگه شماره ثبت داری میتونی بری آدرس صاحب شرکت و محل و دفتر و شماره تماس و کل اطلاعات شرکت رو پیدا کنی

قبلنا سایت lpnc.gov.ir بود که مشخصات اشخاص حقوقی توش بود که به دلایل نامعلوم بسته شد

ولی حالا هم میشه بری اداره ثبت شرکت ها بگی میخوام استعلام کنم (البته بعضی میگن نامه قضایی میخواد)

اگه اینجوری گفتن میتونی بری پلیس فتا اعلام کنی بعئش هم بری دادگاه مربوط رسیدگی جرایم رایانه ای که اگه اشتباه نکنم توی خیابان مطهری هست

برو شکایت نامه تنظیم کن اگه شماره ثبت داشته باشه تمام کسایی که جز رده های شرکت هستن اعم از مدیریت و معاونا و غیره رو توی سه سوت پیدا میکنن و براشون احضاریه میفرسن

نظر من اینه که در مرحله اول ببینی شماره ثبت داره یا نه؟
اگه داره دیگه دنبال فهموندن بهشون که این دامنه luck هست نباش یه راس برو برای شکایت وقتی احضاریه اومد درخونش 2 حالت داره

1.یا به احضاریه محل نمیذاره(اگه محل نذاشت و از خونه رفت بعد از سه بار احضاریه یکی از بستگانش درجه یک بازداشت میشه یا پدر یا برادر تا بیاد خودشو معرفی کنه به دادگاه)
2. یا میترسه و مثل آدم میاد و دامنه رو منتقل میکنه

shivahost
February 4th, 2012, 22:44
اگه محل نذاشت و از خونه رفت بعد از سه بار احضاریه یکی از بستگانش درجه یک بازداشت میشه یا پدر یا برادر تا بیاد خودشو معرفی کنه به دادگاه

فکر نکنم این نکته رو درست گفته باشید.

delta
February 4th, 2012, 23:25
پلیس فتا رو بیخیال فعلا فقط دنبال ***های حرفه ای میلیونی هستند..واسه دامنه و .. فعلا کاری نمیکنند..یک هفته هست بهشون نامه دادم هنوز جواب ندادند

immox
February 5th, 2012, 00:17
وست عزیز شما وقتی میخواستی دامنه ثبت کنی پرسو جو نکردی که اون شرکت شماره ثبت داره یا نداره؟؟؟

اگه شماره ثبت داری میتونی بری آدرس صاحب شرکت و محل و دفتر و شماره تماس و کل اطلاعات شرکت رو پیدا کنی

قبلنا سایت lpnc.gov.ir بود که مشخصات اشخاص حقوقی توش بود که به دلایل نامعلوم بسته شد

ولی حالا هم میشه بری اداره ثبت شرکت ها بگی میخوام استعلام کنم (البته بعضی میگن نامه قضایی میخواد)

اگه اینجوری گفتن میتونی بری پلیس فتا اعلام کنی بعئش هم بری دادگاه مربوط رسیدگی جرایم رایانه ای که اگه اشتباه نکنم توی خیابان مطهری هست

برو شکایت نامه تنظیم کن اگه شماره ثبت داشته باشه تمام کسایی که جز رده های شرکت هستن اعم از مدیریت و معاونا و غیره رو توی سه سوت پیدا میکنن و براشون احضاریه میفرسن

نظر من اینه که در مرحله اول ببینی شماره ثبت داره یا نه؟
اگه داره دیگه دنبال فهموندن بهشون که این دامنه luck هست نباش یه راس برو برای شکایت وقتی احضاریه اومد درخونش 2 حالت داره

1.یا به احضاریه محل نمیذاره(اگه محل نذاشت و از خونه رفت بعد از سه بار احضاریه یکی از بستگانش درجه یک بازداشت میشه یا پدر یا برادر تا بیاد خودشو معرفی کنه به دادگاه)
2. یا میترسه و مثل آدم میاد و دامنه رو منتقل میکنه

دوست عزیزم؛
تشکر بابت توضیحاتتون، مطمئنا بسیار کمک خواهد کرد .

پلیس فتا رو بیخیال فعلا فقط دنبال ***های حرفه ای میلیونی هستند..واسه دامنه و .. فعلا کاری نمیکنند..یک هفته هست بهشون نامه دادم هنوز جواب ندادند

از شما هم ممنونم .

sooran
February 5th, 2012, 01:10
با سلام و احترام
1- لطفا نام دامنه را برای بنده ارسال نمایید تا ببین میشه راه هایی را روش انجام داد .
2- آیا شما پاسپورت دارید و یا اینکه امکان پاسپورت گرفتن دارید ؟

ertebat2002
February 11th, 2012, 20:21
متاسفانه قوانین بسیار مسخره ثبت دامنه موجب شده که کاربران زیادی با مشکل شما مواجه بشن

من نمی دونم این چه قانونیه تو دنیا برای دامنه وضع کرده اند
من باید پول دامنه را بدم من باید زحمتشو بکشم ولی در حقیقت همه چیز دامنه دست یکی دیگه هست و راحت میتونه با یه مشکل کوچیک که پیش بیاد دامنه را بکشه بالا و دست ما هم به هیچ جا بند نیست

قبلا که پنل دامنه نداشتم سه دامنه با ارزش را به خاطر این قانون های مزخرف از دست دادم

immox
February 12th, 2012, 23:05
با سلام و احترام
1- لطفا نام دامنه را برای بنده ارسال نمایید تا ببین میشه راه هایی را روش انجام داد .
2- آیا شما پاسپورت دارید و یا اینکه امکان پاسپورت گرفتن دارید ؟

سلام؛
توضیح بیشتری میدید ؟
در صورت لزوم امکان تهیش هست .

با مهر

متاسفانه قوانین بسیار مسخره ثبت دامنه موجب شده که کاربران زیادی با مشکل شما مواجه بشن

من نمی دونم این چه قانونیه تو دنیا برای دامنه وضع کرده اند
من باید پول دامنه را بدم من باید زحمتشو بکشم ولی در حقیقت همه چیز دامنه دست یکی دیگه هست و راحت میتونه با یه مشکل کوچیک که پیش بیاد دامنه را بکشه بالا و دست ما هم به هیچ جا بند نیست

قبلا که پنل دامنه نداشتم سه دامنه با ارزش را به خاطر این قانون های مزخرف از دست دادم

همینطوره،
هرچند، قاعدتا در خارج بسیار قانونمندتر هست و ساده تر میشه از راه قانونی دامین رو پس گرفت؛ باز دوستان مطلع باید نظر بدند .

ممنون .