توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه جوري روي يك وي پي اس ريسلر نصب كنم
taranoome
February 3rd, 2012, 23:54
با سلام و خسته نباشي خدمت دوستان محترم
من ميخوام براي سايتايي كه دارم تا هدي هزينه ها رو بيارم پايين و انقدر دست به شكايت از هاستينگ نكنم چون يه جايي هست كه وي پي اس هاي خوبي داره و پشتيبانيه خوبي هم داره
وم من ميخاستم بدونم بهترين را براي اينكه يه وي پي اس رو به يه هاست ريسلر تبديل كني چه جوريه و چقدر هزينه بر ميداره
تاكيد هم ميكنم شخصي هست و قصد فروش ندارم
سوالاتي كه تو زهنم وجود اوده هم ممنون ميشم جواب بديد
1. ايا اين پاسخگوي كار من هست
2. ايا هز هاست ريسلري كه بخام از جاي ديگه بگيرم بهتره
4.خطري نداره((پاك شدن اطلاعات يا....))
5.سرعت لودش براي چند تا سايت چه جوريه ايا همونجوري بالا هست
و خيلي از سوالات ديگه
دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد
hostarya
February 4th, 2012, 00:02
با سلام شما اگه سرورتون لينوكس هستش روش با يدونه نصب كردن سي پنل يا دايركت ادمين ميتونين كاراتون رو بكنين و هاست و نمايندگي هاست باز كنين
و اگر ويندوز هستش بازم گزينه هاي خوبي وجود داره
در هر دو صورت ميتونيم براتون انجامش بديم
taranoome
February 4th, 2012, 00:05
چجوي ميشه يك سايت نيست چندين سايت و ميخام php و بقيه چيزا رو ساپورت كنه
hostarya
February 4th, 2012, 00:08
دوست عزيز شما اول بگين ببنم لينوكس هستش يا ويندوز و در ضمن بعد كانفينگ سي پنل يا هر چيز ديگر شما ميتونين نامحدود بزنين هاست درست كنين و تمام زبان هاي وب رو ساپورت ميكنه ديگه
taranoome
February 4th, 2012, 00:12
فرقي نميكنه هر كدوم سرعتش بهتر همون ميكنمش
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
راستي اين سي پنل يا دايركت ادمين هزينه داره يا نه
hostarya
February 4th, 2012, 00:14
بله داره ما براي هزينه نصب سي پنل و يا هر كدوم روي سرور لينوكس هزينه نصب 10توامن و كانفينگ هاي امنيتي كامل 30توامن
و سي پنل 45روز بدون لايسنس هستش و دايركت ادمين از همون اول بايد لايسنس تهيه شه
لايسنس سي پنل:28تومان
لايسنس دايركت ادمين:10توامن
هر كدوم ماهانه هستش لايسنس ها
taranoome
February 4th, 2012, 00:17
:((:((:((
پس كلا برم دنبال همون ريسلر فكر كنم بهتره
hostarya
February 4th, 2012, 00:20
ريسلر هم خواستين ارئه ميديم چون در بخش اموزش پست زدين من زياد نمخوام درباره فروش بحرفم
taranoome
February 4th, 2012, 00:22
تا الان نزديك به 12 تا عوض كردم گفتم از هاستيگي كه بخام بگيرم بايد يه 4 تا سايت معروف رو پشتيباني بكنه كه ازش هاست بگيرم
hostarya
February 4th, 2012, 00:26
خب لازم نيستش حتما روش 4تا سايت معروف باشه همين شما بگيري و اونا تاحالا شكايتي نداشته باشن و چند روز هم بعد ميتونيم در صورت نارضايتي بگرشت بديم پول رو
پس زياد مهم نيستش كه 4تا سايت معروف باشه درسته؟
osanloo.morteza
February 4th, 2012, 01:01
پشتیبانان شبکه ، میزبانی وب - طراحی وب - ثبت دامنه و سیستم مدیریت محتوا (http://www.netsups.com/)
به نظرتون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میپسندید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت بانک پارسیان رو اینا زدن و پشتیبانی میکنن.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دوست عزیز ،
قصد جسارت ندارم ولی اینجا ایرانه ، تا حدی باید توقعاتتون رو از خدمات دهندگان بیارین پایین. یکی مثل من که خودش دیتا سنتر نداره ، خدمات رو از یه جا میگیره ، میده به شما. توکار هاست هم تا دلت بخواد قطعی و خرابی پیش میاد ، در کل نباید خودتو خیلی اذیت کنی .
یه سری از جاها هستند که از cloudlinux استفاده میکنند. با کلود هاست فرق میکنه ولی چند تا مزیت داره :
1. پایداری سرور رو میبره بالا
2. به هر هاستی یه مقدار منابع اختصاص میده
کلا اینجوری هست که هر سایت رو قرنطینه میکنه و بهش یه مقدار منابع اختصاص میده.
اگر کسی بیش از حد استفاده کنه، اون سایت فقط دان میشه و همه کیفیت بالا میگیرند + اینکه اگر مثلا یه سایت مورد حمله واقع بشه هم همین وضعیت رو داره . در کل نباید سخت گیری کرد. نمیگم مشکل از شماست نه تجربه بد زیاد داشتین ولی همه بد نیستند + اینکه تو دنیا هر چقدر پول بدی آش میخوری.
موفق باشید
taranoome
February 4th, 2012, 11:46
پشتیبانان شبکه ، میزبانی وب - طراحی وب - ثبت دامنه و سیستم مدیریت محتوا (http://www.netsups.com/)
به نظرتون چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میپسندید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت بانک پارسیان رو اینا زدن و پشتیبانی میکنن.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
دوست عزیز ،
قصد جسارت ندارم ولی اینجا ایرانه ، تا حدی باید توقعاتتون رو از خدمات دهندگان بیارین پایین. یکی مثل من که خودش دیتا سنتر نداره ، خدمات رو از یه جا میگیره ، میده به شما. توکار هاست هم تا دلت بخواد قطعی و خرابی پیش میاد ، در کل نباید خودتو خیلی اذیت کنی .
یه سری از جاها هستند که از cloudlinux استفاده میکنند. با کلود هاست فرق میکنه ولی چند تا مزیت داره :
1. پایداری سرور رو میبره بالا
2. به هر هاستی یه مقدار منابع اختصاص میده
کلا اینجوری هست که هر سایت رو قرنطینه میکنه و بهش یه مقدار منابع اختصاص میده.
اگر کسی بیش از حد استفاده کنه، اون سایت فقط دان میشه و همه کیفیت بالا میگیرند + اینکه اگر مثلا یه سایت مورد حمله واقع بشه هم همین وضعیت رو داره . در کل نباید سخت گیری کرد. نمیگم مشکل از شماست نه تجربه بد زیاد داشتین ولی همه بد نیستند + اینکه تو دنیا هر چقدر پول بدی آش میخوری.
موفق باشید
با سلام خدمت دوست عزيزم من حرف شما رو قبول دارم
ولي بانك پارسيان به دلايل امنينتي از همون سرور هاي داخلي هاست ميگيره تا خارجي
ولي مني كه ميخام يك سايت دانلود يا جامععه مجازي يا وبلاگ دهي راه بندازم هنوز سايتي كه بالا نيومده درجا بسته ميشه پس بايد دنبال يك هاست خارجي بگردم دوست عزيز