ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل صفحه سفید در وردپرس

Warez-Host.IR
February 3rd, 2012, 18:54
سلام
خسته نباشید دوستان
بنده یک سایت شخصی با سیستم وردپرس دارم
حدود دو ماه پیش شاید هم بیشتر در حال به روز رسانی افزون های از طریق پنل ادمین بودم که اگر اشتباه نکنم در بین آپدیت قطع شد
اون روز دیگه به سایت سر نزدم و بعد از یکی دو روز مجدد مراجعه کردم که دیدم صفحه ادمین و ایندکس سایت به صورت سفید بالا میاد
جستجو زیادی انجام دادم که اعلام شده بود
1 - افزونه ها را حذف یا تغییر نام دهید
2 - قالب پیش فرض را انتخاب کنید
3 - یک فایل اعلام شده بود که در صورت وجود ان را حذف کنیم (( این فایل موجود نبود ))
که با تست هیچکدام از موارد فوق مشکل رفع نشد
امروز مجدد یاد اون سایت افتادم و تصمیم به حذف و ایجاد مجدد سایت گرفتم که کلاً ساختار را هم تغییر بدم
اما قبل از این که تصمیم به چنین کاری بگیرم , گفتم با دیگر کاربران مشورتی کنم که آیا راه حل دیگری وجود دارد (( برای رفع مشکل ))
در صورتی که راه حل خاصی موجود نبود , مجدد اقدام به پیاده سازی سایت از ابتدا کنم

در صورتی که کسی قبلاً با چنین موردی روبرو شده , ممنون میشم توضیحاتی ارائه کنه

موفق باشید

irlogo
February 3rd, 2012, 19:01
بهترین راه ممکن یکی از دو موارد زیر می باشد

بررسی error_log ها
فعال کردن Display_error

infoharchi
February 3rd, 2012, 19:23
با سلام . رحمان جان بهتره وردپرس ات رو دستی آپدیت کنی تا با فایل های موجود جایگزین بشن :)
موفق باشید

adamak
February 3rd, 2012, 21:28
با سلام . رحمان جان بهتره وردپرس ات رو دستی آپدیت کنی تا با فایل های موجود جایگزین بشن :)
موفق باشید

من هم همین مشکل رو داشتم و تمام کارهای ذکر شده رو انجام دادم ولی نشد .بلاخره فهمیدم که سایت در گوگل بلاک شده و یعنی در واقع سایت حک شده بود و تمام صفحات الوده به یک کرم اینترنتی شده بود که بعد از پاک سازی تمام صفحات و عوض کردن قالب درست شد . حا لا ممکنه که این مشکل مشترک باشه برای ورد پرس دار ها. ضمنا همونطور که میدونید ورد پرس بد جوری مورد حمله حکر ها قرار گرفته این روز ها !

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

من فراموش کردم بگم یه سایت دیگه هم دارم که به این درد دچار شده و لی هنوز درگیرش هستم که درست نشده .
http://www.othercinema.ir

Warez-Host.IR
February 4th, 2012, 21:38
سلام
مسیر آپدیت دستی را اعلام میکنید ؟؟ (( بعد از جایگزینی فایلها ))

موفق باشید

MihanTech
February 4th, 2012, 22:11
سلام

یک نگاهی به این بیندازید
آموزش آپدیت دستی وردپرس | مرجع گرافیک و اسکریپ (http://yui.ir/?ylKR)

shivahost
February 4th, 2012, 23:05
وردپرس به یک چیزایی بصورت احمقانه حساسه! مثلا کافیه خط آخر فایل wp-config.php یک کاراکتر یا یک خط خالی اضافی داشته باشه تا همچین مشکلی پیش بیاد. البته فایل های دیگر هم از این نظر چک کنید

p4yam
February 5th, 2012, 08:37
شما cpanel داشتید یا directadmin؟یکی از دوستان من چند بار روی دایرکت ادمین همین مشکل براش پیش اومد.وقتی رفت روی cpanel درست شد!
بک آپ اگه دارید ریستورش کنید.یه دیتا بیس جدید بسازین ببینید با تغییر دیتابیس مشکل حل میشه یا نه

الان متوجه شدم که من همین چند لحظه پیش از شما سرور گرفتم.واقعا" پشتیبانی خوب بود.امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل بشه

Warez-Host.IR
February 5th, 2012, 10:34
سلام

یک نگاهی به این بیندازید
آموزش آپدیت دستی وردپرس | مرجع گرافیک و اسکریپ (http://yui.ir/?ylKR)
سلام
قبلاً چنین آموزشی دیدم ولی یک موردی :

مرحله دوم:
حتما قبل از شروع پروسه ارتقای وردرس، کلیه پلاگین های فعال را غیر فعال نمایید و قالب سایت خود را به حالت پیش فرض وردپرس تغییر دهید
برای غیرفعال کردن پلاگین ها به قسمت Plugins وردپرس رفته و همه پلاگین ها را غیرفعال(Deactivate) نمایید.
برای تغییر قالب (پوسته یا همان Template) سایت خود به قسمت Themes رفته و پوسته پیش فرض را که پوسته ی Kubrick است فعال کنید.

زمانی که به ادمین وردپرس لوگین نمی شود از طریق می توان پلاگین ها را غیرفعال کرد ؟؟

الان متوجه شدم که من همین چند لحظه پیش از شما سرور گرفتم.واقعا" پشتیبانی خوب بود.امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل بشه
سلام
تشکر , انشالله همیشه راضی باشید

موفق باشید

ToooPDL
February 5th, 2012, 11:02
سلام رحمان جان
بهتره که وقتت رو بیهوده هدر ندی برای حل این مشکل !
یک راه خیلی ساده تر و استاندارد هست
شما از توی ادمین , با استفاده از گزینه " برون ریزی " میتونی از تمامی ارسالها + فایل های بارگزاری شده + برگه ها + دسته ها و . . . خروجی بگیری .
بعد یه wp از نو نصب کن و از همونجا که برون ریزی رو زدی , اینبار " درون ریزی " رو بزن و اون فایل دانلود شده رو انتخاب کن و بزار آبلود بشه

نتیجه :

حالا دیگه تمام اطلاعات شما حفظ شده و وردبرس تون هم از نو نصب شده .

موفق باشی داداش :)

Warez-Host.IR
February 5th, 2012, 11:07
سلام رحمان جان
بهتره که وقتت رو بیهوده هدر ندی برای حل این مشکل !
یک راه خیلی ساده تر و استاندارد هست
شما از توی ادمین , با استفاده از گزینه " برون ریزی " میتونی از تمامی ارسالها + فایل های بارگزاری شده + برگه ها + دسته ها و . . . خروجی بگیری .
بعد یه wp از نو نصب کن و از همونجا که برون ریزی رو زدی , اینبار " درون ریزی " رو بزن و اون فایل دانلود شده رو انتخاب کن و بزار آبلود بشه

نتیجه :

حالا دیگه تمام اطلاعات شما حفظ شده و وردبرس تون هم از نو نصب شده .

موفق باشی داداش :)

سلام
مشکل این هست که به ادمین وردپرس هم لوگین نمیشه و همان صفحه سفید نمایش داده می شود

موفق باشی

ToooPDL
February 5th, 2012, 11:11
سلام
مشکل این هست که به ادمین وردپرس هم لوگین نمیشه و همان صفحه سفید نمایش داده می شود

موفق باشی
e
فکر کردم ادمین باز میشه

خب
چرا از sql بکاب نمیگیری ؟
دستی از sql خروجی بگیر و توی یه وردبرس سالم ایمبورت کن

maryam1
February 5th, 2012, 11:26
کافیه برید داخل سیپنل و تموم فایلها و پوشه هارو به جز
فایل کانفیگ و پوشه
wp-content و فایل .htaccess رو حذف کنید
بعد فایل وردپرس جدید رو آپلود کنید داخل هاست داخل یه پوشه جدا اکسترکت کنید و این پوشه ها و فایلها رو از داخل فایل اصلی حذف و اونو داخل روت آپلود کنید
اگه درست نشد کافیه برید داخل پوشه ی wp-content دو پوشه هست یکی آپلود و یکی آپگرید داخل اون هرچی هست حذف کنید

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------

داخل فایل کانفیگ بزنید

define(‘WP_DEBUG’, true);
بعد سایت رو باز کنید اونجا مینویسه که کدوم افزونه یا کلا چی باعث این ارور هست و اونو اینجا بذارید تا ببینیم مشکل از کجاشه

Warez-Host.IR
February 5th, 2012, 11:29
e
فکر کردم ادمین باز میشه

خب
چرا از sql بکاب نمیگیری ؟
دستی از sql خروجی بگیر و توی یه وردبرس سالم ایمبورت کن

سلام
درسته می تونم از دیتابیس استفاده کنم
گفتم ببینم راه حل ساده تری وجود نداره
مطالب خاصی روی این سایت نیست و تنها یک سری آموزش هست که خودم نوشتم و ...
هرچند که نظر خودم این هست که سیستم را کلاً تغییر بدم و با یک cms جدید که دارم فارسی میکنم فعالش کنم

wp زیادی عمومی شده و مهمتر از اون طراحی قالب برای این سیستم را هم اطلاع نداریم
بهتر هست مجدد سایت را با cms که بیشتر کار کردم فعال کنم
نظر شما چیه ؟؟

موفق باشی

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

define(‘WP_DEBUG’, true);

سلام
این را تست کردم ولی نتیجه ای حاصل نشد

موفق باشید

maryam1
February 5th, 2012, 11:36
یعنی این کارایی که من گفتمو همه رو انجام دادین و نشد؟

http://www.webhostingtalk.ir/f139/40476/index2.html#post373801
:-

---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

یه راه دیگه هم هست اونم اینه که پلاگین مشکل دار رو از phpmyadmin حذف کنید

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------

داخل فایل کانفیگ این خط رو وارد کردین ؟
ارور رو نشون نداد؟

define('WP_DEBUG', true);
میشه آدرس سایت رو برام پیام خصوصی کنید؟

VatanDC
February 5th, 2012, 13:18
البته جناب هوشیار به نظر من فایلهای اپدیت کامل جایگزین نشده ، شما یکبار به جای اینکه دیتابیس رو دست بزنید فایل ها رو جایگزین کنید ببنید مشکل حل میشه

Warez-Host.IR
February 5th, 2012, 14:16
سلام
آدرس سایت :
http://www.learncity.ir/

define('WP_DEBUG', true);

در انتهای فایل wp-config.php قبلاً اضافه شده ولی پیغامی مشاهده نشد

لبته جناب هوشیار به نظر من فایلهای اپدیت کامل جایگزین نشده ، شما یکبار به جای اینکه دیتابیس رو دست بزنید فایل ها رو جایگزین کنید ببنید مشکل حل میشه
دقیقاً من هم همین را گفتم
یکی از پلاگین ها در حال به روز رسانی بود که در حین به روز رسانی قطع شده بود
دقیق هم یادم نیست کدام پلاگین هست (( مربوط به بیش از 2 ماه قبل هست ))
پوشه مربوط به پلاگین ها با نام plugins را نیز تغییر نام دادم ولی رفع نشد

موفق باشید

abolfazlgoodarzi
February 5th, 2012, 14:26
سلام
درسته می تونم از دیتابیس استفاده کنم
گفتم ببینم راه حل ساده تری وجود نداره
مطالب خاصی روی این سایت نیست و تنها یک سری آموزش هست که خودم نوشتم و ...
هرچند که نظر خودم این هست که سیستم را کلاً تغییر بدم و با یک cms جدید که دارم فارسی میکنم فعالش کنم

wp زیادی عمومی شده و مهمتر از اون طراحی قالب برای این سیستم را هم اطلاع نداریم
بهتر هست مجدد سایت را با cms که بیشتر کار کردم فعال کنم
نظر شما چیه ؟؟

موفق باشی

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

سلام
این را تست کردم ولی نتیجه ای حاصل نشد

موفق باشید
سلام
اگر درست نشد و کار خیلی فوری داشتی این کار رو انجام بده. (‌کل پلاگین ها و قالب ها حذف میشه با این کار.)
کل فایل های وردپرس به جز wp-config.php و htaccess رو پاک کن و وردپرس رو دوباره آپلود کن.

morgan
February 5th, 2012, 14:32
اون کد رو باید در اول فایل wp-config.php بزارید.
فاصله یا کارکتر اضافی هم بعد از <? (آخر فایل ) نباید باشه.
کدهای فایل htaccess رو پاک کنید و مقادیر پیش فرض رو توش قرار بدید(قبلش یک کپی ازش بگیرید)

Warez-Host.IR
February 5th, 2012, 14:36
سلام
نسخه جدید را از سایت فارسی تا دقایقی دیگر دانلود میکنم و جایگزین میکنم
ببینم مشکل برطرف میشه یا خیر
تنها یک موردی
نیاز هست که پلاگین ها و قالبهای گذشته نیز حذف شود (( به دلیل دسترسی نداشتن به ادمین جهت غیرفعال کردن این موارد ))

موفق باشید

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

اون کد رو باید در اول فایل wp-config.php بزارید.
فاصله یا کارکتر اضافی هم بعد از <? (آخر فایل ) نباید باشه.
کدهای فایل htaccess رو پاک کنید و مقادیر پیش فرض رو توش قرار بدید(قبلش یک کپی ازش بگیرید)

سلام
تست میکنم اطلاع میدم
morgan
February 5th, 2012, 14:49
نیاز هست که پلاگین ها و قالبهای گذشته نیز حذف شود (( به دلیل دسترسی نداشتن به ادمین جهت غیرفعال کردن این موارد ))
تو ورژن های جدید دیگه نیازی به این کار نیست ولی خوب به دلیل مشکل شما ، cut کنید یه جای دیگه بهتره و بعد میتونید برگردونید
یک سوال قالب رو به پیشفرض تغییر دادید اسم پوشه قالب پیش فرض رو هم به پوشه قالب قبلی تغییر دادید؟