ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا nic تعهدنامه میخواد؟

amirian
February 3rd, 2012, 00:04
سلام
من یه دامین ثبت کردم هیچ چیز خاصی نداره.نه اسم شخص خاصیه نه اسم شرکت خاصیه نه اسم شهر خاصیه ......... در کل هیچ مورد خاصی نیست.فقط هم قراره یک وبلاگ شخصی باشه......
یه چیزی توی این مایه هاست: هوای بهاری

اما امروز این نامه برام اومده و تعهد خواسته: :-o

سلام،

دامنه: bid********.ir

چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت می‌کنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.

لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحب‌امتیاز فعلی با ذکر نام دامنه با حروف بزرگ نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.

توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.

واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: info@nic.ir

این یعنی چی؟؟؟ رویه جدیدشونه؟

0060
February 3rd, 2012, 00:08
احتمالا جدید چون قبلا فقط واسه شرکتها و نام خاص مثلا کلمه ایران توش بود تعهد میخواستن

amirian
February 3rd, 2012, 00:20
من که قبلا سر انتقال یک دامنه اسکن کارت ملیم رو فرستادم و نگرانی از این بابت ندارم(کلا کار غیر قانونی که نمی خوام بکنم)
ولی این تعهدنامه منو مشکوک کرد!!!

حالا باید چیکار کنم؟
یک تعهدنامه با word بنویسم و به همراه اسکن کارت ملی براشون ایمیل کنم؟؟؟

vps-baran.ir
February 3rd, 2012, 00:34
تعهدنامه دستی باید باشه و امضاء بشه و براشون اسکن یا فکس کنید جای هیچ نگرانی نیست من تو 2 ماه 3 تا دامنه ثبت کردم که فقط واسه فروش ثبت کرده بودم 3 تاشون هم تعهدنامه خواستن

با این متن

اینجانب ............. صاحب امتیاز دامنه ی www. ... .ir مسئولیت

هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با ثبت این دامنه را به عهده می گیرم

امضا

Online24
February 3rd, 2012, 00:36
خیر رویه جدیدی نیست و همواره انجام می شده است .

این تعهد در صورتی که نام انتخابی شما مرتبط به نام های حقوقی و یا معروف و به خصوص مشابه علائم تجاری باشد الزامی است .

یک نامه رسمی تایپ فرمایید و همراه با کپی مدارک ارسال فرمایید .

با این فرمت :

بسمه تعالی

موضوع : تعهد ثبت دامنه ir.

مخاطب : پژوهشگاه دانشهای بنیادی - واحد ثبت دامنه

با سلام ،
بدینوسله آقا / خانم / شرکت ................ متعهد میگردد که در صورت هرگونه شکایت و یا دعاوی حقوقی در مورد دامنه ........................... مسئولیت قانونی آن را بر عهده خواهم گرفت .

نام و امضا [و مهر شرکت] :

تاریخ

Ramin
February 3rd, 2012, 00:37
ظاهرا قبلا سخت گیری کمتر بود. جدیدا به خیلی از نام ها ایراد میگیرند !

amirian
February 3rd, 2012, 00:53
با تشکر از همه دوستان
حالا طرف من نیک می باشد و اگر بخوام بحث کنم باید با اون بحث کنم :d ولی باور کنید اصلا دامنه ی خاصی نیست!!! فکر کنم مارو گیر آوردن!؟!

persianboy
May 20th, 2012, 21:57
تعهدنامه دستی باید باشه و امضاء بشه و براشون اسکن یا فکس کنید

یک نامه رسمی تایپ فرمایید و همراه با کپی مدارک ارسال فرمایید .

سلام
تعهد نامه باید تایپ شده باشه یا دستی نوشته بشه؟
چون دو نفر از دوستان دو نظر متفاوت دادن پرسیدم

vps-baran.ir
May 20th, 2012, 21:58
سلام
تعهد نامه باید تایپ شده باشه یا دستی نوشته بشه؟
چون دو نفر از دوستان دو نظر متفاوت دادن پرسیدم

فرقی نمی کنه

من همیشه دستی فرستادم قبول کردن

shazo
May 20th, 2012, 21:59
سلام.. تا جايي كه يادم بود هميشه يه تعهدي مي گرفتن !

SeDaBloG
May 21st, 2012, 11:17
برای من تعهد نگرفتن

persianboy
May 21st, 2012, 11:23
برای من تعهد نگرفتن

سلام
برای هر دامنه ای تعهد نمیگیرن
فقط بعضی دامنه ها احتیاج به تعهد نامه داره

Blade
May 26th, 2012, 15:38
سلام دوستان.
من هم همین مشکل رو دارم.البته پیغامی که واسه من اومده خیلی خفن تره:(

دامنه: aeme.ir

ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.

حالا سیر مراحل ثبتش به چه صورت میشه؟!یعنی من باید چه کار کنم که دامنه امو بدن؟/:)

Webramz
May 26th, 2012, 15:42
اگر دامنه تشابه اسمی با نام شرکت یا سازمان باشد، ترجیجا اینکار را می کنند. معمولا مشکلی نیست ولی در موارد استثنا از این تعهد، مرکز ثبت به نفع شرکت مذکور که درخواست نام دامنه خود را داشته باشد، استفاده می کند.

Blade
May 26th, 2012, 16:16
من که هیچی از حرفای Webramz رو نفهمیدم!(اینم بگم چند روز پیش یه دامین دیگه از وبرمز گرفتم خیلی حال کردم.:67:قیمتاش تووپپپ بودن)

شسته رفته کسی هست بگه مراحل ثبت دامنه ای که نیاز به مجوز فرهنگ ارشاد داره چیه؟!

m-mehdipoor
May 26th, 2012, 16:19
بعضی از دامنه ها مربوط به شرکت یا سازمانی می شه گیر می دن
بعضا حس می کنن که می تونه مربوط به نهادی باشه مثلا
vatanschool.ir
حس می کنن مدرسه ای وجود داره به این نام و حالا برو پی گیر کارا ..
گاهی هم واقعا به اسم های بی خودی گیر می دن ، من بارها برام پیش اومده که به یه اسم گیر دادن رفتم کنسل کردم تو هندل یکی دیگه درخواست دادم ثبت شد و بالعکس !!!

Bullet-Vps.us
May 26th, 2012, 16:20
سلام دوستان.
من هم همین مشکل رو دارم.البته پیغامی که واسه من اومده خیلی خفن تره:(

دامنه: aeme.ir

ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.

حالا سیر مراحل ثبتش به چه صورت میشه؟!یعنی من باید چه کار کنم که دامنه امو بدن؟/:)

من دیگه ندیده بودم بیشتر از یه نامه کتبی بگیرن :| lمسخره بازیشونه . از یکی هیچی نمیگیرین از یکی مدرکای الکی میخوان .
من الان هر چی ثبت کردم هیچی ازم نخواسته .

Blade
May 26th, 2012, 16:22
ای بابا..
عجب داستانی شده ها!
خوب راه کارش چیه که من این دامین رو ثبت کنم؟!/:)از کجا باید برم؟!کسی تا حالا این راهو رفته؟
به هیچ عنوان نمیخوام کنسلش کنم

Blade
May 26th, 2012, 16:26
من هم همینطور..تا حالا از من هم چیزی نخواسته بود.برای اولین باره که همچین چیزی رو می بینم:(

payam_shzbax
May 26th, 2012, 16:35
ای بابا..
عجب داستانی شده ها!
خوب راه کارش چیه که من این دامین رو ثبت کنم؟!/:)از کجا باید برم؟!کسی تا حالا این راهو رفته؟
به هیچ عنوان نمیخوام کنسلش کنم

آره من رفتم میری فرهنگ ارشاد(با تریپ اسلامی:66:!) بعد میری به اطلاعات می گی بخش رایانه و اینترنت کجان؟ آدرس میگیری /:) میری یکی نشسته . میگی اومدم برا سایتم مجوز بگیرم. یک فرم بهت میدن پر میکنی امضا می کنی . با کارت ملیت میزارن تو دستگاه یک کپی میگیرن بهت میدن یک مهر برابر اصل میزنن پاش یه ایمیل مینویسن اینو اسکن میکنی میفرستی! همین و برا نیک هم بفرست.
در ضمن رفتی اونجا یک جوری بات برخورد می کنن انگار ....

Blade
May 26th, 2012, 16:57
آره من رفتم میری فرهنگ ارشاد(با تریپ اسلامی:66:!) بعد میری به اطلاعات می گی بخش رایانه و اینترنت کجان؟ آدرس میگیری /:) میری یکی نشسته . میگی اومدم برا سایتم مجوز بگیرم. یک فرم بهت میدن پر میکنی امضا می کنی . با کارت ملیت میزارن تو دستگاه یک کپی میگیرن بهت میدن یک مهر برابر اصل میزنن پاش یه ایمیل مینویسن اینو اسکن میکنی میفرستی! همین و برا نیک هم بفرست.
در ضمن رفتی اونجا یک جوری بات برخورد می کنن انگار ....

ای ول...گرفتم;):d=))
بابا اینا که نشسته ان خودشون هفت خطن...تریپ اسلامی و اینا واسه اکثریت ظاهرشونه!
اما دستت درد نکنه حاج پیام.
فردا میرم سمتشون.بعد نتیجه اشو همینجا اعلام میکنم:67:

Blade
May 27th, 2012, 17:53
سلام دوستان.امروز نیم ساعت تو خیابونای اطراف اداره میگشتم تا ارشادو پیدا کنم :d
بعد از کلی در به دری و گرما خوردن پیداش کردم..تا اومدم داخل یکی دم در پاچمونو گرفت کجا میخوای بری؟:-bگفتم میخوام دامین ثبت کنم!
بعد طرف زنگ زد بچه های بالاB-).گفتش اینترنتی باید این کارو بکنی!!!:110:گفتم نه منه؟!گفتش باید برای سایت ساماندهی ،اونجا ثبت نام کنی و سایتت رو تو وزارت ارشاد ثبت کنی!خلاصه دست از پا درازتر برگشتم!
این هم بگم شهرمون اهوازه
الان دارم ور میرم با سایتش ببینم بالاخره موفق میشم یا نه!؟:->

Blade
May 27th, 2012, 18:23
اوووف..بابا پیرمو در آوردن!
رفتم ثبت نام کردم تو ساماندهی.بعد از کلی ور رفتن باسایتش میگه واسه فعال سازی این متا تگ رو تو هدر قالب سایتت بذار و به ما اعلام کن بررسی کنیم!
بابا بیخیال..!من هنوز تو ایرنیک دسترسی به DNS ها ندارم که هاست وصل کنم!
زنگ زدم :100:به پشتیبانی فنی بعد از کلی معطل شدن یه بنده خدایی واسم توضیح دادش که تو نامه ات که از ایرنیک اومده نوشته معاونت مطبوعاتی یا رسانه های دیجیتال!گفتم نوشته مطبوعاتی!گفتش این به ما ارتباطی نداره پس.باید نامه بدی به مدیرکل مطبوعات کشور آقای پاک آیین!:-b
حالا موندم چی کار کنم!!!

irihost
May 27th, 2012, 19:19
منم یک دامین خبری ثبت کردن گفتن باید تعهد بدی news توش بود!!(:|

shopel
May 27th, 2012, 19:40
منم یک دامین خبری ثبت کردن گفتن باید تعهد بدی news توش بود!!(:|

برا دامنه های خبری و پایگاه های خبری ارسال تعهد الزامی هست

Blade
May 27th, 2012, 22:30
حالا خدا کنه با تعهد دادن حل بشه!
این پشتیبانی به من گفت برو این آدرس..گفتم نه باااووو..تهران نیستم که!:-|
خلاصه زد دک و پوزمون رو آورد پایین این دامنه...خیلی ضدحال خوردم!
پشتیبان ساماندهی میگفتش که نامه واسه پاک آیین فکس کن..بعد هرچی مدرک مسجد و این چیزا داری ضمیمه کن :d :))کم پیش میاد که موافقت کنن با این آدرس ها!

ultra
July 10th, 2012, 17:02
لعنتیا مسخرشو درآوردن ، بمن 10 روز بیشتر وقت ندادن واسه ثبت ، بعدشم پولت میسوزه یه آبم روش !

هیچ جواب درست حسابی هم نمیدن ، موندم ثبت دامین به اینا چه ربطی داره.

بچه هایی که خیلی کارشون گیره من پیشنهاد میکنم برید .com بگیرید خودتون رو از دست این لوس بازی ها خلاص کنید.:57:

domainer
July 11th, 2012, 01:01
پولت میسوزه یه آبم روش !

سلام، هزینه ثبت که برمیگرده عزیز به اکانتی که ازش ثبت شده

باید به سایتی که برات ثبت کرده بگی پول را برگردونه

danitfk
July 11th, 2012, 04:08
هر دامنه ای هم توش travian باشه باید یکی دو هفته بمونه تایید بشه !>:P

ultra
July 12th, 2012, 13:00
سلام، هزینه ثبت که برمیگرده عزیز به اکانتی که ازش ثبت شده

باید به سایتی که برات ثبت کرده بگی پول را برگردونه

ایول ، big like
ممنون از راهنماییت دوست عزیزم.

من که رفتم دنبال کارهای تعهدش ، فقط از اینکه دومین 10 روز بیشتر وقت نداره دارم میسوزم !

Saati
July 12th, 2012, 21:53
دامین هایی که pnu ( پیام نور )‌ iau ( دانشگاه ازاد ) و اینجور دامین هایی که به شرکت یا نهادی مربوط میشه باید از سازمان خودش مجوز بگیرید

حالا دامین مذهبی با ارشاده دامین های علمی دانشگاهی با وزارت علوم, و ...

بعدشم برای تایید کردن اینجور دامین از ساماندهی نمیشه کاری کرد. ساماندهی برای گرفتن مجوز فعالیته. نه مجوز ثبت یا تایید دامین.

در کل بهتره ادم زیاد دور وبره اینجور دامین ها نره. چون اگه اون سازمان بخواد شکایت کنه یا ادعای مالکیت کنه باید برید دادگاه و اونجا رای داده میشه که دامین به کدوم طرف تعلق بگیره.

s_dastjani
March 2nd, 2013, 19:52
به دامنه ی nazgolchat گیر دادن میگن باید درخواست بفرستی =))
چقدر مسخره :-|

ققنوس
March 2nd, 2013, 20:04
به دامنه ی nazgolchat گیر دادن میگن باید درخواست بفرستی =))
چقدر مسخره :-|

chat

يك فرم براي شما ارسال ميشه كه يك تعهد كلي از شما گرفته ميشه براي هميشه اون رو امضاء كنيد ديگه راحت مي شيد .

shazo
March 2nd, 2013, 20:46
سلام

برای من پیش نیومده همچین موردی ولی برای انتقال یک دامنه این رو از من می خواست

ارسال مدارک و... !

Saati
March 2nd, 2013, 20:57
سلام

برای من پیش نیومده همچین موردی ولی برای انتقال یک دامنه این رو از من می خواست

ارسال مدارک و... !
برای انتقال همیشه ارسال مدارک لازمه . چیز جدیدی نیست .

جدیدا تعهد نامه برای تایید دامنه های خاص رو یک بار براشون بفرستید کفایت میکنه و نیازی نیست برای هر دامنه جداگانه ارسال کنید .

mahdi-sport
March 2nd, 2013, 21:03
برا منم این مشکل بوده....این مسخره بازیا فقط برا دامنه ی ir هست....!!!
کی قراره خلاص شیم خدا میدونه....:63:

MDl
March 2nd, 2013, 21:19
یه دامنه رو خواستیم تمدید کنیم که فرده دیگه ای ثبت کرده بود ، پول واریز کردیم به حسابش و گفت تعهد نامه میخواد اما پول تمدید رو واریز کرده . چند روز مونده به منتقی که ما هم مدارک رو فرستادیم . 1 روز قبل منقضی شدن جواب دادن که ما هم انجام دادیم . اما مشکل اینجا بود که این آقایون هر چند روز یکبار جواب میدن .

این گذشت و بعد از چند روز با شناسه خودم که چندین دامنه روش دارم ثبت کردم و دوباره گفتن مدارک ! ، من دوباره فرستادم و بعد از چند روز گفتن مدارک رسیده و سوال امنیتی هم درسته و خبر میدن ، اینم گذشت و دامنه دوباره منقضی شد :)))

اینجا 2 بار هزینه تمدید واریز شده کار هم انجام نشده پول هم به برگشت داده نشده .

دامنه هم برای فروشگاه بود که هیچ مشکل خاصی نداشت ، دو روز پیش هم یه دامنه دیگه رو تمدید کردم و مشکلی نداشت !!

خیلی جالبه ، انگار ما از مریخ داریم باهاشون صحبت میکنیم که نمیدونیم تو زمین چه خبره ، یکی ندونه فکر میکنه دارن اونجا بمب اتم تحقیق میکنن که وقت ندارن !!!

s_dastjani
March 3rd, 2013, 16:57
ارسال کردم جوابی که دادن

Domain: nazgolchat.ir (http://nazgolchat.ir)
Salaam, ba tashakkor az ersale madarek baraye sabte in domain, lazem be tozih ast az aanja ke name khanevadegie maleke in domain dar shenaseye ishan naghes vared shode ast, ishan bayad darkhaste eslahe name in shenase ra be soorate emza shode va be hamarhe yek copie barabare asl shode az carte melli khod be addresse in markaz post namayand. IRNIC

والا هرچی فکر میکنم فامیلی خودمو بلدم بنویسم دیگه, هویزهم که میگیرم به اسم خودمو میاره ناقص وارد نکردم
چی میگن خدایا :76:

Webramz
March 11th, 2013, 11:47
ارسال تعهد کتبی برای تایید دامنه های آی آر برای آندسته از دومین های آی آر که احتمال می رود در آینده مربوط به شرکت یا ارگان خاصی باشد به مرکز ثبت ضروری است البته در گذشته سخت گیری زیادی نبود و تنها برای اسامی خاص این تعهد لازم بود. اسامی خاص مانند اسامی شهرها یا افراد مذهبی نیز معمولا توسط مرکز ثبت به تایید نمی رسد.

mirhendi
March 11th, 2013, 12:24
برای من خودشون فرستادن!!! یه فایل pdf بود چون دامنه ام tv داشت و 4 حرفی بود
wdtv.ir

s_dastjani
March 11th, 2013, 12:46
ارسال تعهد کتبی برای تایید دامنه های آی آر برای آندسته از دومین های آی آر که احتمال می رود در آینده مربوط به شرکت یا ارگان خاصی باشد به مرکز ثبت ضروری است البته در گذشته سخت گیری زیادی نبود و تنها برای اسامی خاص این تعهد لازم بود. اسامی خاص مانند اسامی شهرها یا افراد مذهبی نیز معمولا توسط مرکز ثبت به تایید نمی رسد.
این کجاش سخت گیریه؟ اصلا نمیخوان دامنه بدن
من هرچی نگاه میکنم توی پنل اسم خودمو درست نوشتم
دیدن دامنه های بین المللی گرون شده زورشون زیاد شده مسخره بازی در اوردن سر ملت
اصلا من موندم دامنه نازگل چت رو چه سو استفاده ای میشه کرد؟

Dr.D347h
April 17th, 2013, 01:28
من خواستم دامنه mahaan.ir رو که ازاد بود ثبت کنم پول رو واریز کردم و موقعی که باید تایید میکردن نه ازم تعهد خواست و نه مجوز کلا گفت ثبت این دامنه فقط برای سازمان میراث فرهنگی و گردشگردی مجاز می باشد بعد از اون هم دیگه ازاد نشد و وقتی هو ایز میکنی میگه تحت شرایط خاص قبل ثبته!
من موندم ماهان چه ربطی به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری داره!