PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور داخلی خوب و ارزون چی میشناسید؟

ali.n
February 2nd, 2012, 21:33
سلام

سرور ما الان خارج از کشور میزبانی میشه و حدود 360 هزار تومن خرجشه (به قیمت دلار فعلی ). سرور برای سایت شخصی هست و هاستینگ نیست. در حال حاضر به زحمت اداره میشه...منظور اینکه درآمدی
نداره... هر چی در میاره خرج سرور میشه...

چون دلار داره مرتب گرونتر میشه و صحبت های اینترنت ملی هم مطرح هست... سوال من اینکه اگر زمانی مجبور بشیم به داخل منتقل کنیم چه میزبان های خوب و ارزونی وجود داره ؟ این سرور در حال حاضر 260 گیگ پهنای باند مصرفیش هست و تقریبا ماهی 7% به پهنای باندش اضافه میشه ( به خاطر
زیاد شدن کاربرا ) و ماکزیمم ظرفیتش 10 هزار گیگ در ماه هست.

osanloo.morteza
February 2nd, 2012, 22:15
راستش من یکی که خیلی مطمئن نیستم همچین چیزی وجود خارجی داشته باشه، خوب چرا ولی ارزون :62: !!!!!!!!!!!
من یکی که جایی رو نمیشناسم با خدمات مشابه بین ایرانی و خارجی ( کلا ) ایرانیه ارزونتر باشه.
موفق باشید.

ali.n
February 2nd, 2012, 22:39
خوب با توجه به اینکه من به حد اقل 400 گیگ پهنای باند در ماه نیاز دارم اگر از ارزونتر ها به بالا چند جا رو معرفی کنید تا با قیمت ها و سرویس هاشون آشنا بشم ممنون میشم...

نمیدونم مشکل از چی هست...ولی من متن پستها رو فقط با اینترنت اکسپلورر می تونم بخونم با فایر فوکس و کروم خالی دیده میشه !یعنی یه بنر اگهی اول پست دیده میشه بعد یه فضای خالی طولانی... باز پست
بعدیش هم همینطور هست..

the_coder
February 3rd, 2012, 00:00
سلام

سرور ما الان خارج از کشور میزبانی میشه و حدود 360 هزار تومن خرجشه (به قیمت دلار فعلی ). سرور برای سایت شخصی هست و هاستینگ نیست. در حال حاضر به زحمت اداره میشه...منظور اینکه درآمدی

چون دلار داره مرتب گرونتر میشه و صحبت های اینترنت ملی هم مطرح هست... سوال من اینکه اگر زمانی مجبور بشیم به داخل منتقل کنیم چه میزبان های خوب و ارزونی وجود داره ؟ این سرور در حال حاضر 260 گیگ پهنای باند مصرفیش هست و تقریبا ماهی 7% به پهنای باندش اضافه میشه ( به خاطر
سلام
حداکثر چند کاربر همزمان داخل سایتتون فعالیت میکنند؟
برای سایتتون از cms خاصی استفاده میکنید؟
بهتر بود لینک سایت رو هم بزارید

mohsen1
February 3rd, 2012, 00:18
برای یه سرور در ایران هزینه اجاره حداقل یونیت فقط حدود 200 تومان در میاد که 200 گیگ پهنای باند میدن.
هر 100 ترابایت هم حدود 40 تومان هزینه داره.
با یه حساب سر انگشتی شما در ماه حدودا 300 هزار تومان هزینه باید کنید تازه در حالتی که سرور مال خودتون باشه! (+2000000)
+ سرعت لود در ایران خوبه ولی سرعت دانلود جالب نیست.

itjavani
February 3rd, 2012, 00:22
برای یه سرور در ایران هزینه اجاره حداقل یونیت فقط حدود 200 تومان در میاد که 200 گیگ پهنای باند میدن.
هر 100 ترابایت هم حدود 40 تومان هزینه داره.
با یه حساب سر انگشتی شما در ماه حدودا 300 هزار تومان هزینه باید کنید تازه در حالتی که سرور مال خودتون باشه! (+2000000)
+ سرعت لود در ایران خوبه ولی سرعت دانلود جالب نیست.

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
100 ترابایت کجا 40 تومن میده؟!!!
40 هزارتومن یا 40 میلیون ؟
منم میخوام! =p~

mohsen1
February 3rd, 2012, 11:36
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
100 ترابایت کجا 40 تومن میده؟!!!
40 هزارتومن یا 40 میلیون ؟
منم میخوام! =p~

:d
اشتباه تایپی بود.
100 گیگابایت ...

دست پر بیا چیزای توپول تر هم واست داریم ;) :-p:53:

smartieuser
February 3rd, 2012, 12:17
سلام

فکر میکنم با هزینه های کمتر بتونید به سروریس ارزون تر بگیرید توی همون خارج.
360 تومان میشه 200USD تقریبا. برای سایتی اینچنینی فکر نمیکنین زیاد باشه ؟

از طریق Email در ارتباط باشید شاید بتونم بهتر کمکتون بکنم.

با احترام
محمد خسروی
support@vps-panel.com