توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت خرید سرور (مجازی سازی)
irphoenix666
February 2nd, 2012, 16:02
سلام,
دوستان من حدود 5,6 تا VPS دارم که از شرکتی خریداری کردم حالا می خوام بدونم اگر یک سرور اختصاصی بگیرم و روش مجازی ساز رو نصب کنم آیا امکانش هست که همه اون VPS ها رو بیارم اینجا ؟
به نظر شما چه کانفیگی برای این کار لازمه ؟
همه VPS ها دارای رم 1 گیگ هستند و هارد 50 تا 70 گیگ
آیا این پلن های هتزنر Hetzner Online AG: Root Server Produktmatrix EX (http://www.hetzner.de/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex) که نوشته Virtualisierung (Intel VT) به این معنی هست که مجازی ساز روش نصب میشه ؟
بعد از نصب مجازی ساز باید روی هر VPS مثلا لینوکس نصب کرد ؟
لایسنس های پنل ها مثلا CPanel رو چطوری تهیه کنم ؟
کلا اگر امکانش هست راهنمایی کنید برای این کار از ابتدا باید چه کار کرد ؟
Warez-Host.IR
February 2nd, 2012, 16:22
سلام
دوستان من حدود 5,6 تا VPS دارم
برای 6 سرورمجازی یک سرور اختصاصی با 8 گیگ رم نیاز دارید
پردازنده نیز اختیاری است
هزینه یک سرور با حدود 8 گیگ رم به پورت یک گیگ و ... شاید بین 240 تا 300 هزار تومان برای شما شود
خوب حالا شما اگر هر سرویس را معادل 35 تومان خریده باشید جمع هزینه ماهیانه شما می شود 210 تومان که احتمالاً تخفیف هم از سرویس دهنده بگیرید که با قیمت کمتر سرویس ها تمامل شود
با این توضیح تا اینجا از نظر قیمت برای شما به صرفه نیست , تهیه سرور اختصاصی
اما اگر کیفیت را هم مدنظر داشته باشیم 100% سرویس های شما با افزایش کیفیت بیشتری ادامه به کار خواهند داد
آیا این پلن های هتزنر Hetzner Online AG: Root Server Produktmatrix EX (http://www.hetzner.de/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex) که نوشته Virtualisierung (Intel VT) به این معنی هست که مجازی ساز روش نصب میشه ؟
شما بعد از تهیه سرور و تهیه تعداد ای پی مورد نیاز باید مجازی ساز روی سرور خود نصب کنید که در صورتی که دیتاسنتر با نصب مجازی ساز مشکلی نداشته باشید , فروشنده رایگان برای شما نصب خواهد کرد
بعد از این موارد باید اقدام به ساخت سرویس ها - نصب سیستم عامل و انتقال اطلاعات نماید
همچنین در لینک فوق بر روی سرورهای هتزنر قابلیت نصب مجازی ساز وجود دارد
لایسنس های پنل ها مثلا CPanel رو چطوری تهیه کنم ؟
اگر توانایی خرید مستقیم دارید می توانید از سایتهای ارائه دهنده انگلیسی زبان تهیه کنید در غیراینصورت از سرویس دهندگاه داخلی
کلا اگر امکانش هست راهنمایی کنید برای این کار از ابتدا باید چه کار کرد ؟
سوالی بود در خدمت هستیم
موفق باشید
amirlord
February 2nd, 2012, 16:27
سلام,
به معنای برخورداری CPU ها از فناوری Virtualisierung شرکت اینتل . ( هسته مجازی ) مثلا 4 هسته فیزیکی داره و 4 هسته مجازی که میشه 8 نخ !
irphoenix666
February 2nd, 2012, 17:43
باتشکر از شما,
برای مجازی سازی جای خاصی غیر از هتزنر یا لیزوب رو پیشنهاد می دهید
برای این سطح کار و شاید گسترش در آینده
قیمت های هتزنر خیلی به صرفه هست انگار,
و در پایان چه مجازی سازی رو پیشنهاد می دهید و چرا ؟
CityKala.net
February 2nd, 2012, 17:53
باتشکر از شما,
برای مجازی سازی جای خاصی غیر از هتزنر یا لیزوب رو پیشنهاد می دهید
برای این سطح کار و شاید گسترش در آینده
و در پایان چه مجازی سازی رو پیشنهاد می دهید و چرا ؟
برای مجازی سازی که ما ovh هستیم یک دونه سرور داریم و بد نیست
مجازی ساز وی ام ور روش نصبه
برای مجازی ساز هم وی ام ور چون هم منابع اختصاصی میده و .. خیلی امکان داره که نمیتونم بگم زیاد :))
sales data
February 2nd, 2012, 17:54
اگر مستقیم میخوایند بگیرید دیتا سنترهای خوبی هستند ولی اگر به واسطه قصد خرید را دارید بهتره از دوستان یا شرکت ها خرید کنید که پشتیبانی هم داشته باشید
موفق باشید
Warez-Host.IR
February 2nd, 2012, 17:57
سلام
قیمت های هتزنر عملاً زیاد هم مناسب نیست
هزینه ست آپی که دارد (( برای ماه اول )) زیاد مناسب نیست و در کنار آن قیمت ها به یورو اعلام شده ;)
موفق باشید
irphoenix666
February 2nd, 2012, 18:02
من مستقیم می خوام بگیرم و احتمالا از لیزوب بگیرم
با ساپورتشون که صحبت کردم گفتن که CloudLinux 6.2 رو به صورت 2 ماه رایگاه میدن می خواستم این مجازی ساز چطوره ؟ یا همون وی ام ور رو بگم نصب کنند ؟
و اینکه کلا لیزوب خوبه برای این کار ؟
و اینکه فرق این دو تا چیه و کدوم بهتره برای این کار من ؟
VMWare vSphere ESXi 4.1 و VMWare vSphere ESXi 5.0
amirlord
February 2nd, 2012, 18:33
من مستقیم می خوام بگیرم و احتمالا از لیزوب بگیرم
با ساپورتشون که صحبت کردم گفتن که CloudLinux 6.2 رو به صورت 2 ماه رایگاه میدن می خواستم این مجازی ساز چطوره ؟ یا همون وی ام ور رو بگم نصب کنند ؟
و اینکه کلا لیزوب خوبه برای این کار ؟
و اینکه فرق این دو تا چیه و کدوم بهتره برای این کار من ؟
VMWare vSphere ESXi 4.1 و VMWare vSphere ESXi 5.0
CloudLinux مجازی ساز نیست . سیستم عامل هست . کلود لینوکس هنوز Stable نشده به همین دلیل توصیه میکنم که نصب نکنید !
خوب فرقشون ورژنش هست !! و مسلما هرچی ورژن بالاتر باشه امکانات و کیفیت بیشتری داره !
irphoenix666
February 2nd, 2012, 18:39
ممنون از پاسخ هاتون,
حداقل منابع مورد نیاز برای VMware هم 4 هم 5 چیه ؟
روی 2 گیگ میشه نصب کرد ؟ روی 4 چطور ؟
amirlord
February 2nd, 2012, 18:41
ممنون از پاسخ هاتون,
حداقل منابع مورد نیاز برای VMware هم 4 هم 5 چیه ؟
روی 2 گیگ میشه نصب کرد ؟ روی 4 چطور ؟
میزان مصرف رم توسط ESX 4 حدود 1.5 گیگ . ESXi 4 حدود 768 تا 1024 مگابایت . ESXi 5 هم همین حدودا 1 تا 1.5 گیگ .
شدنش که میشه اما دیگه چیزی واسه vps ساختن نمیونه !
irphoenix666
February 2nd, 2012, 18:50
من با پشتیبانی لیزوب صحبت کردم گفت حداقل 4 گیگ میشه برای hard format یه همچین چیزی در این خصوص اطلاعاتی دارید ؟
plastic
February 2nd, 2012, 18:54
VMware KB: Minimum system requirements for installing ESX/ESXi (http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1003661)
حداقل منابع مورد نیاز
irphoenix666
February 3rd, 2012, 00:40
به نظر شما کدوم دیتاسنتر برای مجازی سازی بهتر هست ؟
بعد از اینکه vps ها رو بسازم می تونم روی هر کدوم سیستم عامل متفاوت بزنم ؟ آیا برای نصب ویندوز باید لایسنس داشته باشم یا مثل همین پی سی خودمون هست d:
farzadho
February 3rd, 2012, 01:59
سلام
بستگی به هزینه که میخوای بکنی داره ولی فعلا هتزنر هزینه کم و کیفیت خوبی هم داره...
میتونید سیستم عامل های مختلفی نصب کنید و برای ویندوز هم نیاز به لایسنس نیست البته اگر مجازی سازی میکنید...
HugeServer
February 3rd, 2012, 03:35
CloudLinux مجازی ساز نیست . سیستم عامل هست . کلود لینوکس هنوز Stable نشده به همین دلیل توصیه میکنم که نصب نکنید !
فقط برای اینکه اشاره کردید - ما بیشتر از 10 ماه هست که تعداد زیادی سرور وب هاستینگ رو به cloudlinux ارتقا دادیم و تا به حال مشکلی نبوده.
CloudLinux همان centos است با تغییرات جزیی در kernel برای اعمال محدودیت و tracking مصرف منابع کاربران.
موفق باشید.
amirlord
February 3rd, 2012, 11:46
فقط برای اینکه اشاره کردید - ما بیشتر از 10 ماه هست که تعداد زیادی سرور وب هاستینگ رو به cloudlinux ارتقا دادیم و تا به حال مشکلی نبوده.
CloudLinux همان centos است با تغییرات جزیی در kernel برای اعمال محدودیت و tracking مصرف منابع کاربران.
موفق باشید.
منظور من رو بد متوجه شدید . یه مثال میزنیم ! من الان نرم افزار TACMOD رو نوشتم . کاربران بدون مشکل دارن استفاده میکنن و هیچ مشکل و باگی تاحالا گزارش نشده اما هنوز Stable نیست ! اگر در بین نرم افزار های مشهور هم نگاهی بیندازید می بینید از بین نسخه های تعداد معدودی Stable هستند و بیشتر Beta هستند ! بنا به همین دلیل این که بگیم Stable نشده یعنی مشکل دار غلطه !
smartieuser
February 3rd, 2012, 12:07
سلام
قیمت های هتزنر عملاً زیاد هم مناسب نیست
هزینه ست آپی که دارد (( برای ماه اول )) زیاد مناسب نیست و در کنار آن قیمت ها به یورو اعلام شده
موفق باشید
سلام
هزینه ای تحت عنوان ست آیپی نداریم والا ! هزینه راه اندازی اولیه منظورتون هست ؟