توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه هاستيگ خوب رو از كجا بشناسم
taranoome
February 1st, 2012, 22:04
با سلام و خسته نباشي
من طي اين چند ساله نزديك به 5 سال هست كه هنز نفهميديم يه هاستينگ خوب از كجا پيدا كنم
و چيزي نزديك به 12 هاست تغيير دادم و هنوز اون هاست مورد نظر خودم رو پيدا نكردم وارد هر هاستينگ ميشم اولش خوبه بعد از گذشت يك ماه افتضاح ميشه
1.سرعت لود پايين
2.پشتيباني افتضاح
3.جواب ندادن به تلفن در زمان قطعي كه 80% اينجوري هستند
4.گرفتن پول و ندادن سرويس
بعضيها هم تا اسم جاي ديگه رو مياري بهشون زور داره و ميگه سرويست رو پاك كردم مودش تموم شده
بعظيا هم تو قوانين ميگن اگه تو انجمن اسمي از ما برده بشه سرويستون حذف ميشه
و خيلي از مشكلات ديگه
حلا من از دوستان ميپرسم يه چند تا هاستينگ معرفي كنيد كه تمام سرويس ها رو داشته باشه
پشتيباني خوب (تلفني ، ايدي ، تيكت ، )
آدم با حالي باشه
داش مشتي باشه و يه جر معرفت هم داشته باشه بد نيست
اشنا به هاست از همه نظر
خوش اخلاق
پاسوخگويي تيكت 24 ساعته (((البته نه يه تيكت بدم 2 ساعت ديگه تازه بپرسه شما مشكلتون چيه واضح تر توضيح بديد بعد از 2 ساعت ديگه دوباره جواب بده اين هاست مال ما نيست و دوباره بعد از 2 ساعت ديگه بگه دامين ست نيست و خاصه روز بعد بگه 1 روز وايسا مشكلت حل ميشه اگه نشد تيكت بده...)))
سرويس در حد لاليگا
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند
با تشكر
persiantools
February 1st, 2012, 22:10
قطعا مشکل از شماست که 12 تا !!!!!!!!!!!!!!!! سرویس دهنده تعویض کردید ولی آخرش هم هیچ کدوم رو نپسندیدید من تا حالا از 3 جا سرویس گرفتم که از هر 3 تا هم راضی هستم
ertebat2002
February 1st, 2012, 22:13
دوست عزیز 12 جا!!!!
پس به نظرم شما خودت یه سرور اختصاصی بزن و .....
چون اگه 12 تا را نپسندیدی به احتمال زیاد 120 تا دیگه هم نمی پسندی
taranoome
February 1st, 2012, 22:14
خب من چي ميگم ماه اولش خويه ولي بعدش افتضاح ميشه
الان شما به ادرس زير امضا بريد و سرعت لودش رو نگاه كن
يا به اين ادرس برو ميگه اصلا هاستي براي اين دامنه وجود نداره كه هنوز هاستينگ هم نفهميده ايرادش چيه
http://whois.irdomain.com/twb.ir
persiantools
February 1st, 2012, 22:22
دوست عزیز 12 جا!!!!
پس به نظرم شما خودت یه سرور اختصاصی بزن و .....
چون اگه 12 تا را نپسندیدی به احتمال زیاد 120 تا دیگه هم نمی پسندی
متوجه منظورتون نشدم ؟!
alfavps
شما اگر کارت های اعتباری دارید و مشکل تحریم ندارید به 10 شرکت اول امریکایی مراجعه بفرمایید که لیست بیشترشون رو هم در قسمت سرویس دهندگان خارجی قرار دادم.
با اون هاستینگ ها دیگه مشکلی ندارید فقط نیاز به کمی زبان انگلیسی داره که اونم اوکی میشه
joomla2
قبول دارم اکثر هاستینگ ها بدرد نمی خورن. من خودم قبلا 9 تا هاست عوض کردم و تا الان به غیر از هاستینگ نت افراز از هیچکدام راضی نبودم .
خداییش فعلن 11 ماه است که از نت افراز هاست گرفتم و خیلی ازشون راضی هستم . مودب هستند و در جواب دادن هم حرفه ای اند و خیلی دقیق به تیکت ها رسیدگی می کنند .
DeltaGostar
February 1st, 2012, 22:31
من تجربه و کار اصلیم میزبانی است - حق با شما بوده - اما قعطی پیش میاد - اما پشتیبانی نباید ترسی داشته باشه - که دروغ بگن - لود سرور هم برمیگرده اول به کانفیگ بعد سخت افزار - اسم دامنه چی هست
الان روش هاست موجوده ؟
taranoome
February 1st, 2012, 23:15
من تجربه و کار اصلیم میزبانی است - حق با شما بوده - اما قعطی پیش میاد - اما پشتیبانی نباید ترسی داشته باشه - که دروغ بگن - لود سرور هم برمیگرده اول به کانفیگ بعد سخت افزار - اسم دامنه چی هست
الان روش هاست موجوده ؟
بله رو اين دامين هاست هست با لود پايين
http://taranoome.com/
ولي رو اي دامنه هاست نيست كه با يد باشه
twb.ir
http://whois.irdomain.com/twb.ir
كه بنظر من براي يه سيستم وبلاگدهي خيلي ضايع هست كه بعد از كلي فيس و افاده سرويسات قطع بشه:))
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
داداش قبل از كه عضو بشي قوانينش رو خوندي
اگه نخوندي برو بخون
برای یه سیستم وبلاگ دهی - آپتایم مهم تر از لود است
joomla2
February 1st, 2012, 23:23
[
داداش قبل از كه عضو بشي قوانينش رو خوندي
اگه نخوندي برو بخون
آره خوندم. مگه چطوری است قوانینش؟ :53:
taranoome
February 1st, 2012, 23:47
[
آره خوندم. مگه چطوری است قوانینش؟ :53:
خوب اگه خوندي به اينجايي كه من ميگم يه سر ديگه بزن
http://www.netafraz.com/policy.php
اسکریپتها
يعني وارز نيست و سايتت رو حذف ميكنه بدون خبر دادن و اخطار دادن
نصب Chat room
اين اسكرپت هم غير مجازه نمبتوني استفاده كني
بکاپ داده ها
خلاصه بهت بگم خودت هر روز از سيستم يه 4 ساعتي بشين بك اپ بگير چون نداره
استفاده غیر قانونی
نميتوني سايت موزيك يا جامعه مجازي يا يه سايت عكس يا سايت دانلود راه اندازي كني چون غير قانونيه و هنوز نزديش برات حذفش كرده
محدودیت حجم فایل
فقط اسكريپت رو نصب كن اجازه زخره هيچ چيز جز اسكرپت نداري
و بقيه رو برو خودت بخون ميفهمي
hamidjooni
February 1st, 2012, 23:54
نکنه از هاست اشتراکی انتظار سرور اختصاصی دارید؟
اگه می خواهی این کارا ها رو بکنب باید سرور داشته باشی
رفتی پراید خریدی می خوایی مثل یه بنز برات کار کنه؟
از هرچیزی باید در حد خودش انتظار داشته باشی
بقول معروف هرچی پول بدی آش می خوری
1 هاست 5000 تومنی که نمیتونه کار 1 سرور 500000 تومنی رو انجام بده
---------- Post added February 2nd, 2012 at 12:02 AM ---------- Previous post was February 1st, 2012 at 11:57 PM ----------
اين اقا sales servers حرف خوبي زدند كه سرويسم رو مستقيم بگيرم تا اينكه 3 دست بچرخه تا به ما برسه چند دقيقه پيش تو ياهو داشتم باهاش صحبت ميكردم
reza_dadashian
February 2nd, 2012, 00:06
سلام،
بله بهت حق میدم ...
هاستینگ های ایران یه جا کارشون میلنگه : یا کلاه برداره که بعد 1ماه غیب میشه، یا پشتیبانی درست حسابی نداره و هرچی میشه و کم میاره تیکت جواب نمیده یا همه اینارو داره سرویس سرعت پایین یا دان تاین بالا داره یا ... ( فکر کنم بیشترا مخاطب حرفام رو بشناسن )
به هر حال ... قصد انتقاد بد از سرویس دهنده های بد ندارم ولی قصد معرفی اون خوباشو دارم :
اول از همه درباره نت افراز (http://www.netafraz.com) بگم، سرویس دهی فوق العاده قوی دارن، سایت پدر من که برای 2 سال بر روی سرور هاشون بود دان تایم نداشت اگرم داشت هیچکس نفهمید. یکم تو تیکت جواب دادن ضعیف عمل میکنن و کلا طبق معمول مانند بیشتر هاستیگ های شرکتی علم تئوری خوب ولی عملی متوسط ... میشه جزو هاستینگ های خوب در نظر گرفت.
من خودم هاستینگ دارم. ( بیست هاست (http://bisthost.com) ) اصولا همه بیشتر از همه با پشتیبانیم حال میکنن ولی از حق نگذرم زیاد تو بالا نگه داشتن سرور خوب عمل نکردم. زیاد نیست کار رو شروع کردم سرعت خوبی داره سرورم ولی خوب سوتی توی دان تایم داشتم.
دور پرشین هوز رو خط بکش 6ماه 1بار تیکت میگذارم واسه یه دامنه که نمیتونم انتقالش بدم رو رسلر خودم در جوابی که از آقایون محترم میشنوم 1روز حالم خرابه که هیچی 1سال هم پیر میشم ( بحث رو باز نمیکنم کل شرکت به جز اقای حیدری بقیه ... بگذریم )
آگونیس (http://agonis.ir) هاستینگ خوبی که توسط آقای حسینی اداره میشه ... بیشتر تو کار وی پی اس و dedicated هست تا هاست ولی تو همش کارش درسته. سرویس های قوی با قیمت نسبتا مناسب میده ولی ارزشش رو داره.
معمولا بچه هایی هم که تو خود اینجا فعالیت میکنن سرویس های خیلی خوبی میدن ... اگه میتونی تو تاپیک های همینجا هم یه جستجو بکن... 90 درصد کارشون درسته.
hamidjooni
February 2nd, 2012, 00:07
نخیر عرض بنه این بود که از هر چیزی باید به اندازه خودش توقع داشت
شما نمی تونی 1 سرویس هاست اشتراکی بگیرید و توقع داشته باشید مثل یک سرور مجازی یا اختصاصی ازش کار بکشید
هاستهای اشتراکی دارای منابع محدود و اشتراکی هستند و نمی توان بیش از حد به سرور فشار آورد
شما وقتی سوار اتوبوس میشید فقط می تونید توی ایستگاه های مشخص سوار و پیاده بشید نمی تونید اتوبوس رو معطل خودتون بکنید فقط توی یک مسیر مشخص می تونید حرکت کنید و... بیلطشم 150 تومنه
ولی اگه از تاکسی تلفنی استفاده کنید می تونید هرجا دوست دارید برید هرجا خواستید توقف کنید می تونید ازش بخواهید منتظر شما بمونه و...
taranoome
February 2nd, 2012, 00:15
دوستان من ديرم شده بايد شركت رو تعطيل كنم
ولي فدا ميام با كوله باري از درد از شركت هاي هاستينگ
الان شما اين سايت رو نگاه كنيد چه دير لود ميشه
همين 2 روز پيش رفتم رو هاست سرويس بعد تيكت ميدي مگه سرورت مشكل داره ميگه نه مشكل از ما نيست
http://taranoome.com/
اخه براي بدبختي خود هاست سرويس هم مشكل داره صفحاتش دير باز ميشه
http://hostservice.ir
Ashkankamangar.ir
February 2nd, 2012, 00:46
هر چه قدر پول بدین همون قدر آش میخورید از جای خوب بگیرید بعد میبینید ابدی اونجا خواهید موند
X2Maxer
February 2nd, 2012, 00:57
با سلام و خسته نباشي
من طي اين چند ساله نزديك به 5 سال هست كه هنز نفهميديم يه هاستينگ خوب از كجا پيدا كنم
و چيزي نزديك به 12 هاست تغيير دادم و هنوز اون هاست مورد نظر خودم رو پيدا نكردم وارد هر هاستينگ ميشم اولش خوبه بعد از گذشت يك ماه افتضاح ميشه
1.سرعت لود پايين
2.پشتيباني افتضاح
3.جواب ندادن به تلفن در زمان قطعي كه 80% اينجوري هستند
4.گرفتن پول و ندادن سرويس
بعضيها هم تا اسم جاي ديگه رو مياري بهشون زور داره و ميگه سرويست رو پاك كردم مودش تموم شده
بعظيا هم تو قوانين ميگن اگه تو انجمن اسمي از ما برده بشه سرويستون حذف ميشه
و خيلي از مشكلات ديگه
حلا من از دوستان ميپرسم يه چند تا هاستينگ معرفي كنيد كه تمام سرويس ها رو داشته باشه
پشتيباني خوب (تلفني ، ايدي ، تيكت ، )
آدم با حالي باشه
داش مشتي باشه و يه جر معرفت هم داشته باشه بد نيست
اشنا به هاست از همه نظر
خوش اخلاق
پاسوخگويي تيكت 24 ساعته (((البته نه يه تيكت بدم 2 ساعت ديگه تازه بپرسه شما مشكلتون چيه واضح تر توضيح بديد بعد از 2 ساعت ديگه دوباره جواب بده اين هاست مال ما نيست و دوباره بعد از 2 ساعت ديگه بگه دامين ست نيست و خاصه روز بعد بگه 1 روز وايسا مشكلت حل ميشه اگه نشد تيكت بده...)))
سرويس در حد لاليگا
ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند
با تشكر
با هاستینگهایی که من کار کردم و راضی بودم سرویس و پشتیبانی عالی !
hostdl.com
parsdev.ir
osanloo.morteza
February 2nd, 2012, 00:58
دوست عزیز شما که اینقدر کیفیت بالا ، پشتیبانی 24 ساعته ، آپ تایم عالی ، سرعت ... میخواهید باید رسما از سرویس دهندگان خارجی استفاده کنید . گرچه بازم فکر نمیکنم بهتون اجازه استفاده از یه سری از اسکریپت ها و ... که نوشتین رو روی سرور اشتراکی بدن.
فکر کنم شما باید بری کلود از سرویس دهنده خارجی بگیرید.:))
دوستان شما بگید خداییش چند تا شرکت ارایه کننده خدمات هاسستینگ تو ایران پشتیبانی 24 ساعته دارند؟
مثلا 3.5 صبح زنگ بزنی یکی جواب میده.
ms313
February 2nd, 2012, 00:59
ببخشید دوست عزیز مشکل برای همه وجود داره برا یه عده زیاد وجود داره اونم دست کاری یا نداشتن تجربه برا یه عده هم کم وجود داره قبل خرید از یه شرکت ببین به کجا هاست میدن. در ضمن اگه بخوای یه چیز درست حسابی بگیری یا باد دانشش رو داشته باشی که بتونی وی پی اس بگیری که خودت تنظیم کنی یا باید از یه جا گرون قیمت و مطمئن گرفت که سایت ها بزرگ روشن هستش مثل دانلود ها میهن دانلودها سه سوت دانلود و پرشین تولز و هم سایت دوست داشتنی وب هاستینگ تالک....
elyas.as
February 2nd, 2012, 13:46
البته یه چیزی رو هم باید بگم که هر شرکتی یه سری قوانین کاری داره وقتی میتونی از خدمات یه شرکت راضی باشی که قوانینشو کامل رعایت کنی
و اگر شرکت هم از اون قوانین خارج بشه حق داری که ناراضی باشی
مثال میزنم خیلی از شرکتهای به اصطلاح بزرگ بکاپ گرفتن از یه سرور رو جزء وظایفشون نمیدونن ولی در صورتی که ممکن شرکت دیگه ای این طور نباشه
taranoome
February 3rd, 2012, 19:55
خوب دوستان كي ميدونه چجوري از سرويس دهنده خارجي بگيرم
osanloo.morteza
February 3rd, 2012, 20:07
شما کافیه چیزی رو که میخواهید ( سرویس مورد تقاضاتون) رو حالا هر چی هست از هر سروری تو هر کجای دنیا انتخاب کنید ، مبلغش رو بدونید ، از دوستان تو فروم بخواهید که پرداخت رو براتون انجام بدن. اگر تو انتخاب هم مشکل داشتین دوستان راهنمایی خواهند کرد.
موفق باشید.
taranoome
February 3rd, 2012, 20:13
خب من هاست ميخام البته ريسلر كه بتونم روش سيستم وبلاگ دهي و جامعه مجازي و همچنين يه چند سايت ديگه كه نميشه بگم و همچنين سايت اصلي كه ترنم هست و يه سايت سرگرمي و تفريحي و دانلود هست رو بتونه بياره بالا و وارز باشه و سرعت لود بالا و همچنين اپتايم بالا فضا هم بين 5 تا 10 گيگ باشه و بقيه امكانات نا محدود باشه و بك اپ روزانه هفتگي و ماهانه داشته باشه و قابليت بك اپ داخل خود سي پنل هم داشته باشه همين
m-mehdipoor
February 3rd, 2012, 20:20
خوب دوستان كي ميدونه چجوري از سرويس دهنده خارجي بگيرم
دوست من در درجه ی اول باید عرض کنم شما با این تاپیک دارید به خیلیا اهانت می کنید.
شما فکر می کنید هاستینگ های خارجی اینطورین که در هر زمان که خواستید بهنون بک آپ بدن؟
وارز استفاده کنید ، ابیوس بیاد چیزی نمی گن؟
به سرورشون فشار بیارید ساسپند نمی کنند؟
همشون هر موقع از شبانه روز زنگ بزنید جواب می دن ؟ ( بگذریم از اینکه هزینه ی تماس با خارج اندازه هزینه ی سالانه ی هاست شما خواهد بود ! )
اینکه ایرانی ها هاستشون چند دست می چرخه یعنی چی؟
تو ایران از دیتاسنتر خرید می شه ، هاستینگ خارجی هم از دیتاسنتر خرید می کنه ، مگه همه هاستینگ ها خودشون دیتاسنتر دارن!؟
من خودم قبل از اینکه سرور داشته باشم با چندین هاستینگ خارجی کار کردم ، همینطور با چند ایرانی که در خارج شرکت داره تو کلشون فقط از یک هاستینگ راضی بودم و اون هاستگیتور بود !
ایرانی هایی به نام بایت هاست ، وقتی بک آپ خواستم گفتن موقعی که سایتت خراب شد ما بک آپمون ران شد ، از سایت خرابت بک آپ گرفتیم دیگه به دردت نمی خوره ( پیچوندن ) یک بار دیگه همین اتفاق برام افتاد و نیاز به بک آپ داشتم و این بار دیگه گفتن ما از سرویس ها کلا بک آپ نمی گیریم!
دو تا سایتم پرید !
روزی نبود روی سرورشون دی داس نباشه و داون نداشته باشیم!!
جاست هاست که همه ازش تعریف می کنند سایتی که روی شرکت های ایرانی به راحتی میزبانی می کنند و هیچی نمی گن ، ( با 2 هزار بازدید در روز و الکسای 400 هزار ) ساسپند کردن و سرور اختصاصی از سینگل هاپ رو پیشنهاد دادن که در اون زمان واقعا توان پرداخت نداشتم!
اون بایت هاست چون بایت هاسته ، وقتی بک آپ نداده می گید وظیفش نیست ولی اگه ایرانی بود می گفتید کلاه بردار !
جاست هاست چون جاست هاسته بهترینه ولی اگه ایرانی بود می شد کسی که موقع پول گرفتن مهربونه ولی خرش و از پل گذروند ... !!! = کلاهبردار !
بگذریم که بعضا متاسفانه این اتفاق میوفته ولی واقع بین باشید این اتفاق تو هر صنفی داره میوفته ! شمایید که باید چشمتون رو باز کنید .
بدونید کسی که هاست n گیگ می ده 10 تومن اگه الان بتونه پشتیبانی 24 ساعته بده یک ماه دیگه نمی تونه !
خودتون قضاوت کنید ، فکر کنید هیچ هاستی قرار نیست ارائه بدید ، به خاطر 10 تومن با این اوضاع هزینه ها حاظرید 24 ساعته بیدار بمونید!؟
توقعات به نظرم اگه مناسب بشه ، انتخاب با دقت باشه ، هیچ مشکلی پیش نمیاد...
به هر حال به عنوان یکی از کسانی که این خدمت رو ارائه می ده به شخصه علاقه ای ندارم که مشتریانی مثل شما داشته باشم، اگه سرتون رو درد آوردم ببخشید فقط نمی خواستم اینطوری به این صنف و کسایی که دارن زحمت می کشن توهین بشه !
شما هم اگه هاست خوب خارجی می خواید هاست گیتور گزینه ی مناسبی است !
ولی به ایرانی سرویس نمی ده به طور غیر مستقیم و با واسطه هم خرید کنید ازشون اگه کسی گزارش بده سرویس شما معلق خواهد شد.
vahab00
February 3rd, 2012, 20:31
سلام دوست من
خوبید ؟
قبل از هرچیز باید بگم شما باید یکم توقع خودتون رو پایین بیارید
با 32 گیگ رم سرور اجازه قرار دادن فایل برای دانلود نمیدن
ببینید سرورها هرکدوم برای کاری اجرا میشند رو هاستینگ
مثلا یک سرور هاست دانلود قرار داده میشه یه سرور وب هاست و یک سرور هم با منابع به عنوان وی پی اس هاست قرار میگیره
شما عملا به هر 3 این ها که گفتم نیاز دارید (با توجه به گفته های خودتون)
امکان قرار دادن فایل برای دانلود روی وب هاست نیست پس شما باید یک رسیلر وب هاست بگیرید
برای دانلود نیاز به هاست دانلود و در صورت نیاز نمایندگی هاست دانلود دارید
برای اینکه سایتتون سرعت لود بالایی داشته باشه باید از هاست های حرفه ای مخصوصی ترجیحا وی پی اس هاست و... استفاده کنید برای سایت های وبلاگ دهیتون
بعد یک نکته دیگه برام جالب بود
چرا همش مشکل رو تو هاست میبینید ؟
چرا به سی ام اس و قالبتون نگاه نمیکنید ؟
ایا میدونید وردپرس از پروسس های زیادی استفاده میکنه ؟
یا اینکه ممکنه قالبتون خیلی سنگین باشه
این نظر شخصی من بود
یا حق
osanloo.morteza
February 3rd, 2012, 20:47
منم با دوستان موافقم،
فکر کنم این بحث داره زیادی به درازا میکشه ، شما در وهله اول ( البته این نظر شخصی منه ) باید کلود، بعد اختصاصی یا وی پی اس بگیرید.
کلود رو از این جهت گفتم که خیلی هاست عوض کردین و چند بار دیدم رو پایداری تاکید کرده بودین.
واسه کلود و اختصاصی اگر چیز مطمئن میخواهین rackspace هست به کاربر از ایران هم اجازه استفاده میده ولی
1.هزینش بالاست ( دروغ گفتم خیلی بالاست ولی بازم چک کنین )
2.پرداخت باید از خارج ایران انجام شه.
هاست گیتور هم همینطور که دوستمون گفتن بهتون سرویس نمیده.
اگه خودتون یه سرویس رو انتخاب کنین به نظرم بهتره ، بعد بیاین تو فروم بگین آقا من ... $ پرداخت دارم ، دوستان هم آفر میدن.
مثلا من خودم رو میهن یکی از سایتام هست ولی چون خارج ساعت اداری کار نمیکنم وقتی دیدم سایتم بالا نمیآد ، حتی بهشون تیکت هم نزدم ولی فکر کنم شما اگر بودین کچلشون میکردین. :))
به هر حال تو اینتر نت یه سرچ بزنید ، خودتون سرویس دهنده و چیزی که میخواین رو انتخاب کنین واسه هر دو طرف بهتره.
اون چند تا سایت دیگه که نمیشه بگم هم خیلی تاثیر داره ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید
taranoome
February 3rd, 2012, 21:27
خب دوستان اخر نفهميدم من چكار كنم من قبلا رو هاست سرويس بودم البته 5 سال پيش كه تازه سايت رو افتحتاح كرده بودم اون موقع كه سرعت اينترنت اينترنت من 52 كيلو بايت بود سرعت لود صفحهاتش يا همون تو سي پنل خيلي بالا بود ولي الان كه سرعت اينرنت من 512 وايرلس اختصاصي هست سرعت لود تو صفحهات سي پنل يا همون سايت خيلي پايينه يا بعضي وقت ها كه ارور ميده
انوجايي كه دوستان گفتن هاست رو نميشه براي هاست دانلود استفاده كرد من خودم ارز فرا نت ورك وي پي اس گرفتم كه ازش خيلي راضي هستم و سرعت خيلي بالايي رو داره و براي هاست دانلود ازش استفاده ميكنم كه همه ميگن پلسك خيلي سنگينه ولي روش نصب كردم و سرعت خيلي بالايي رو داره ولي من يه سرويس يا هاست ميخام كه سايتام رو روش بندازم همين
m-mehdipoor
February 3rd, 2012, 21:31
قبل از خرید :
1 - از مشتریان بپرسید
2 - به سابقه ی اون هاستینگ نگاه کنید
3 - با سایت زیر سرعت لود سایت مشتریانش رو چک کنید.
Quick Test Network Tools - Hyperspin Website Monitoring, Web Server Monitoring Service (http://www.hyperspin.com/en/quicktest.php)
باید عدد پینگ رو مقایسه کنید
مثلا ...
Quick Test Network Tools - Hyperspin Website Monitoring, Web Server Monitoring Service (http://www.hyperspin.com/quicktest.php?action=result&qtid=789120&r=1688)
taranoome
February 4th, 2012, 00:19
ببخشید دوست عزیز مشکل برای همه وجود داره برا یه عده زیاد وجود داره اونم دست کاری یا نداشتن تجربه برا یه عده هم کم وجود داره قبل خرید از یه شرکت ببین به کجا هاست میدن. در ضمن اگه بخوای یه چیز درست حسابی بگیری یا باد دانشش رو داشته باشی که بتونی وی پی اس بگیری که خودت تنظیم کنی یا باید از یه جا گرون قیمت و مطمئن گرفت که سایت ها بزرگ روشن هستش مثل دانلود ها میهن دانلودها سه سوت دانلود و پرشین تولز و هم سایت دوست داشتنی وب هاستینگ تالک....
ببخشيد ولي اينا رو هاست كجا هستند
يكي گفت هاست ايران
ولي هاست ايران كه تمتم هاستاش ايرانيه تا خارجي
---------- Post added February 4th, 2012 at 12:19 AM ---------- Previous post was February 3rd, 2012 at 10:21 PM ----------