توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست برای ارسال ایمیل تعداد بالا
hamidesigner
February 1st, 2012, 19:44
با سلام و خسته نباشید.
من می خواستم یک سایتی راه اندازی کنم که نیاز دارم در روز به کاربرام و واسه تبلیغ سایت ایمیل ارسال کنم. ( بالای 100 هزار تا در هفته)
البته این کار رو با نرم افزار ایمیل مارکتر interprise می خوام انجام بدم. که با زمان بندی و دقت بالایی این کار رو انجام می ده.
حالا می خواستم اگه کسی هست که می تونه این هاست رو با قیمت مناسب در اختیارم قرار بده لطفا اطلاع بده.
با تشکر موفق باشید
hostarya
February 1st, 2012, 19:59
با سلام ميتونيم براتون پنل ارسال ايميل واستون اوكي كنيم كه بدون هيچ چيزي با دادن بانك ايميل ارسال كنين
يا ميتونيم هاست براتون ارئه بديم و روش هر نوع اسكريپت اينايي ميخواين نصب كنين
hamidesigner
February 1st, 2012, 20:05
با سلام ميتونيم براتون پنل ارسال ايميل واستون اوكي كنيم كه بدون هيچ چيزي با دادن بانك ايميل ارسال كنين
يا ميتونيم هاست براتون ارئه بديم و روش هر نوع اسكريپت اينايي ميخواين نصب كنين
ممنون. تا چقدر در روز رو ساپورت می کنین در هر دو صورت ؟ قیمت رو هم اعلام کنید. سایتتون همینی هست که تو امضاتون نوشتید؟ اگه اینه که باز نمیشه. اگه نه لطفا آدرس سایت بدید.
با تشکر
hostarya
February 1st, 2012, 20:15
با سلام روزانه هر چهقدر بخواين ميتونين ارسال كنين و اگر بانك ايميل نداشته باشين ميتونيم واستون بديم به صورت رايگان
سايتمون اون نيستش سايت ما hostarya.ir/inهستش كه داريم قالب طرح جديد ميزنيم بستيم ولي اينحا هستيم:-*
DeltaGostar
February 1st, 2012, 20:24
بله این اسکریپت بسیار استاندارد است
interprise
و این سرویس را به شما ارائه خواهیم داد - حجم ارسال در روز 5000 هزار به صورت زمانبدی شده - ماهانه 20000 تومان - تضمین در ارسال به انباکس نمیباشد . چه یاهو چه جی میل - و وب مستر
اما در صورتی که به تماما انباکس رفت - هم ما رو دعا کنید
hamidesigner
February 1st, 2012, 20:30
با سلام روزانه هر چهقدر بخواين ميتونين ارسال كنين و اگر بانك ايميل نداشته باشين ميتونيم واستون بديم به صورت رايگان
سايتمون اون نيستش سايت ما hostarya.ir/inهستش كه داريم قالب طرح جديد ميزنيم بستيم ولي اينحا هستيم:-*
شما آی دی دارین باهاتون در تماس باشم؟
سایتتون که بستست به قول خودون. حالا قیمت رو نمی گین؟
ایمیل هایی که از طریق سرویس وب میل شما فرستاده بشه اسپم که نمیشه؟
ممنون
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
بله این اسکریپت بسیار استاندارد است
interprise
و این سرویس را به شما ارائه خواهیم داد - حجم ارسال در روز 5000 هزار به صورت زمانبدی شده - ماهانه 20000 تومان - تضمین در ارسال به انباکس نمیباشد . چه یاهو چه جی میل - و وب مستر
اما در صورتی که به تماما انباکس رفت - هم ما رو دعا کنید
من هم این اسکریپت رو به دلیل زمان بندی و امکانات مناسبی برای ارسال ایمیل دار می باشد انتحاب کردم که به مشکل بر نخورم.
اما تعداد ارسال 5000 تا کمه. و این سرویس شما مطابق با کدام یکی از سرویس هایی است که تر سایتتون ذکر کردید تا بتونم مشخصات رو مشاهده کنم؟
با تشکر
hostarya
February 1st, 2012, 20:31
با سلام اي دي رو پيام خصوصي ميدم و اكثرا اسپم نميشه و قيمت رو هم تو ياهو باهم حرف ميزنيم كامل
سايت هم نبستن داريم طراحي ميكينم:)
hamidesigner
February 1st, 2012, 20:33
با سلام اي دي رو پيام خصوصي ميدم و اكثرا اسپم نميشه و قيمت رو هم تو ياهو باهم حرف ميزنيم كامل
سايت هم نبستن داريم طراحي ميكينم:)
باشه. اشکالی نداره. منتظر هستم.
DeltaGostar
February 1st, 2012, 21:38
نامحدود ارسال ایمیل
35000 هزار تومن
فعلا پکیج در پرتال ساخت نساختم
hamidesigner
February 2nd, 2012, 01:23
نامحدود ارسال ایمیل
35000 هزار تومن
فعلا پکیج در پرتال ساخت نساختم
بعد این پلن چه مشخصاتی داره؟
دیتا سنتر شما با اسپمینگ مشکلی نداره؟ فردا مشکلی ایجاد نمیشه؟
اگر میشه آی دی خودتون رو برام تو خصوصی بزارید
با تشکر
DeltaGostar
February 2nd, 2012, 02:07
همه دیتا سنتر ها مشکل دارن
اما راه داره
serverh ای دی بنده است توی یاهو