ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور اختصاصی بهمراه پشتیبانی یک ماه

cyrusthegreat
February 1st, 2012, 15:57
با سلام خدمت دوستان عزیز

من قبلا تو قسمت VPS ها درخواستم رو گفتم که دوستان گفتن بهتره dedicated بگیرم. حالا می خواستم ببینم با توجه به نیاز ما چه سرور و از کدوم شرکت پیشنهاد می کنید؟

برای وب سرور:

سرور مورد نظر باید بتواند 1 میلیون Page View رو در روز بدون مشکل خاصی ساپرت کنه.
رم سرور باید 16 به بالا باشه.
فضای زیادی نیازمند نیستیم. یعنی حداکثر یک گیگ.
با توجه به اینکه قراره این وبسایت تبلیغات گسترده ای داشته باشه، می خواییم اون بخشی از بنر هایی که فایل imageاشون رو سرور خودمون هاست می شن و در وبسایت های دیگه نمایش داده می شن باعث مشکلی نشه. (بطور متوسط روزانه بین 2 تا 3 میلیون نمایش بنر)
پردازش زیادی نداریم (دیتابیس فقط برای ذخیره اطلاعات کاربران و صفحات هم عموما بصورت استاتیک هستن)
این رو هم می خواییم که اگه بار روی سرور زیاد شد، به سرعت و طی چند ساعت سرور دیگری آماده بشه تا بتونیم بازدید هارو بین این دوتا سرور تقسیم کنیم. درخواست این سرور رو ما خودمون ازشون می کنیم.
پرداخت فقط به صورت ریالی.

برای پشتیبان:

نیاز به یک فردی داریم که در طول یکماه شروع کار و خصوصا یک هفته اول که بیشترین حجم تبلیغ رو داریم سرور رو در طول شبانه روز پشتیبانی کنه. (کل یکماه نیاز نیست ولی اون یک هفته شبانه روزی)
کانفیگ اولیه سرور رو برامون از نظر امنیت و نصب نرم افزار ها انجام بده.
توانایی این رو داشته باشه که اگر بازدید زیاد شد و یه سرور جدید در اختیارش گذاشتیم، به سرعت به شیر کردن بازدید ها رو این دوتا سرور، لود رو از سرور اصلی کم کنه.
دیگر دوستان انجمن ایشون رو تایید کنند یا سابقه خوبی توی انجمن داشته باشه.

نکته آخر هم از نظر هزینه مخصوصا برای پشتیبان مشکلی نیست.

با تشکر

P-CO
February 1st, 2012, 18:00
سلام، دقیقاً کانفیگی که مد نظرتون هست رو لطف کنید؟ تا آفر رو تقدیم کنم.

زنده باشید

faranetwork
February 1st, 2012, 18:13
با سلام از فرانسه میتونم بهتون سرویس بدم
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
Ram: 16 GB
HDD: 2TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
ماهانه : 145 هزار تومان
=============
Cpu: Corei7
Ram: 24 GB
HDD: 2TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
ماهانه : 180 هزار تومان
=================
در مورد شرایط هم..هزینه نصب و کانفیگ اولیه 150 هزار تومان میباشد!!! نصب و کانفیگ هم ما انجام نمیدیم یکی از کاربران این انجمن که تخصصشون هست میدیم انجام بدن که کارشون مورد تایید ما هست......
درمورد ساپورت هم از 8 صبح تا 11 شب یکسره ساپورت داریم

RezaFH
February 1st, 2012, 18:16
اگر فقط قرار هست بازدید بالایی داشته باشید، یک سرور با هارد SSD نیاز خواهید داشت، چون هارد های معمولی به هیچ وجه جوابگوی کار شما نخواهند بود.
همچنین با توجه به اینکه حجم زیادی نیاز ندارید، این هاردها کاملا مناسب کار شما هستند.
البته این رو هم باید عرض کنم که هزینه این هارد ها نسبتا بالا هست ...

در هر صورت، آفر زیر رو میتونم تقدیم کنم:

CPU : Intel E3-1245
RAM : 16GB DDR3 ECC
HDD : 2x 120GB Intel SSD
Raid : Adaptec 5405 ( Raid 1)
Port : 1000Mbps
BW : 5TB
IP : 5 IP's

قیمت : ماهانه 200 دلار
سرور کولوی شرکت هست و در دیتاسنتر انگلیسی IceColo میزبانی میشه.
دسترسی KVM برای کنسول و روشن و خاموش کردن سرور بصورت رایگان در اختیار شما قرار میگیره.
هزینه سرور با تبدیل نرخ روز دلار و به ریال دریافت خواهد شد.
همچنین درصورت درخواست میتونیم بصورت ریالی حساب کنیم که هزینه در این حالت 330 هزار تومان خواهد بود و تضمین میشود حداقل برای مدت 6 ماه هیچ تغییری نداشته باشد.(با توجه به متغیر بودن نرخ دلار عرض میکنم)
زمان تحویل : بین 1 روز تا 1 هفته
پشتیبانی و کانفیگ هم به هر مقدار که نیاز باشه بصورت ساعتی میتونیم حساب کنیم براتون.

موفق باشید :)

sales data
February 1st, 2012, 18:22
دیتاارقام (شرکت داده ارقام پارس)
ارائه سرور اختصاصی به همراه مدیریت سرور
از اینکه میزبان شما باشیم خرسند خواهیم بود
صورت مورد نظر شما را با هزینه ماهیانه 600 هزار تومان به همراه مدیریت سرور تامیین میشود
منتظر تماس شما هستیم
02144461577

HugeServer
February 1st, 2012, 19:30
سلام.

با توجه با این که ما مالک سرور ها و تمام سخت افزار ها هستیم هیچ شخص سومی وجود نخواهد داشت و شما تجربه بهتری از خدمات دهی ما نسبت به دیگران خواهید داشت.
برای مثال پشتیبانی بهتر و سریعتر - کیفیت بالاتر - مالکیت قانونی شما و ...
درباره load balancing و راهکارهای دیگر هم مشکلی نیست.
همچنین برای پخش تبلیغات خود میتوانید از CDN ما استفاده کنید.
درباره مانیتورینگ و مدیریت سرور(های) شما هم مشکلی نداریم و با استفاده از تیم پشتیبانی به صورت 24 ساعته قابل ارائه هست.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید با ما در ارتباط باشید :
sales@hugeserver.com
Local : (213) 985-3556
Toll Free : (888) 842-8570

موفق باشید!