توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احنمال شکایت از دامین .ir
B.Z
February 1st, 2012, 14:38
با سلام
من میخوام یک دامین ثبت کنم که برای یک شرکتی است و nic گفته که باید تعهد بدین اگه شکایت بشه پاش واستین! میخواستم ببینم به نظر شما از خیر دامین بگذرم یا این تعهد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
ممنون
0060
February 1st, 2012, 14:42
اگه کارتون قانونی نگران چی هستید تعهد بدید
این روال کارشون هست برای دامینهای شرکتی تعهد میگیرن
AmirHosein
February 1st, 2012, 14:52
شکایت که نه! مثلا شما میخواید دامین irancell.ir رو ثبت کنید ازتون یه تعهد میگیرن که اگر مثلا پس فردا ایرانسل مدعی این اسم شد شما بدون دردسر باهاشون کنار بیاید و دامنه رو واگذار کنید همین.
delta
February 1st, 2012, 15:07
شکایت که نه! مثلا شما میخواید دامین irancell.ir رو ثبت کنید ازتون یه تعهد میگیرن که اگر مثلا پس فردا ایرانسل مدعی این اسم شد شما بدون دردسر باهاشون کنار بیاید و دامنه رو واگذار کنید همین.
هر وقت دلشون خواست از خیر دامنه باید بگزرید... فقط همین.. :)) ببین نصیحت میکنم بیخیال دامنه مسخره .ir شو.. بزار خوش باشند و برای خودشون همینطوری قانون بزارند..
m-mehdipoor
February 1st, 2012, 15:12
یه چیز جالب !
بین خودمون بمونه به گوششون نرسه :))
هر موقع به دامینتون گیر دادن کنسل کنید تو هندل یکی دیگه ( خصوصا هندلی که تا حالا توش دامینی ثبت نشده ) ثبت کنید گیر نمی دن
واقعا این دیگه نوبرشه =))
arza1111
February 3rd, 2012, 14:02
آقا كسي مي دونه مشكل از كجاست كه اينقدر نيك دات اير سنگين شده 2ساعت طول ميكشه كه بتوني وارد اكانتت بشي يا دي ان اس تغيير بدي بايد 100بار رفرش كرد هندل جديد هم كه شده مصيبت كلي از مشتريام سر اين هندل پريدن هرچي توضيح دادم نتونستن هندل جديد بسازن به نيك هم كه مي گم ميگه مشكل از سرعت اينترنته ديگه نمي دونم اگه با 512 لود نشه با چي لود ميشه سايتاي خيلي سنگين هم با ديال آپ لود ميشن كاش اين نيك هم يكم مشتري مداري بلد بود تو همه چيز دنيا ما شاخ درآورديم تو ثبت دامنه شاختر شديم نمي دونم چرا اينقدر امنيتي مي كنن با اين وضعيت سايت شون كه ماله عهد بوقه (عصبانيم يك زلزله ي هشت ريشتره توم):-&
hostarya
February 3rd, 2012, 14:17
عزيز اونا چون فقط دامنه ملي ثبت ميشه فكر ميكنن كي هستن و اينطوري پشتيباني دارن و اينكه سرعت سايتون نه بد نيستش و بايد امنيتي باشن چه قالب قديمي باشه چه جديد بلاخره اونا نخوان دامنه ملي بدن هيچ كس نميتونه بده
shazo
February 3rd, 2012, 14:48
دامنه های ای ار همه تعهد می خوان.. جای نگرانی نیست !