ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تبدیل وردپرس به سیستم وبلاگ دهی و چند سایته



vahab00
February 1st, 2012, 13:10
به نام خدا

قبل هر چیز بگم این آموزش رو تو انجمن ایران ای شاپ گذاشتم و حالا اینجا کپی پیست کردم

همانطور که می دونید وردپرس با امکانات فراوان خود توانسته بین کاربران به سیستم همه کاره تبدیل شود
از امکانات جالب وردپرس تبدیل آن به وردپرس چند کاربره (وبلاگ دهی) می باشد که کاربر می تواند با آن به تعداد بی نهایت سایت بر روی ساب دامین تنها با یک وردپرس بسازد
امروز قراره این ترفند رو خدمت شما آموزش بدیم . امیدوارم مورد رضایت شما دوستان عزیز قرار بگیره

برای اینکار ابتدا باید فایل wp-config.php را باز کنید و خط زیر را به آن اضافه نمایید

define('WP_ALLOW_MULTISITE', true);
حال وارد محیط مدیریت سایت وردپرس خود می شوید. اکنون در قسمت ابزار ها یا tools گزینه ای به نام network اضافه شده است بر روی ان کلیک می کنیم

دقت داشته باشید که : ابتدا باید در قسمت تنظیمات و بر روی گزینه عمومی یا general کلیک کنید و در این قسمت باید گزینه های ادرس سایت و نشانی وردپرس یکی باشد. باید تمامی پلاگین هایی که نصب کرده اید را غیر فعال نمایید. این قابلیت برای زمانی هست که شما در یک هاست و یک دامنه چندین زیر دامنه یا فولدر ایجاد کرده باشید و حال می خواهید انها را از طریق یک صفحه مدیریت واحد داشته باشید و نخواهید برای اپدیت و ... هرکدام از سایت هایتان مجبور باشید به تک تک صفحات ادمین وردپس خود مراجعه نمایید. زیر دامنه مثل blog.domain.com , فولدر هم مثل : domain.com/blog می باشد در صفحه پیش روی خود تمامی گزینه ها بصورت پیش فرض پرشده هستند حال فقط کافیست بر روی دکمه نصب کلیک کنید با صفحه ای مواجه خواهد شد که اطلاعتی به شما در مورد چگونگی تنظیمات داده خواهد شد.

توجه داشته باشید که قبل از هرگونه عملی از فایل wp-config.php و .htaccess یک نسخه ی پشتیبان تهیه کنید.
1- پوشه ای با نام blogs.dir در پوشه ی wp-content ایجاد می کنیم.
این پوشه برای فایل هایی که توسط وبلاگ ها و سایت های ایجاد شده آپلود می گردد استفاده می شود. و باید توسط سرور قابل نوشتن باشد پس تنظیمات مربوط به CHOWN و CHMOD آن همانند wp-content خواهد بود.
2- در صفحه network پس از کلیک بر روی نصب کدهایی برای شما ساخته می شود که این کد ها را باید در قسمت های خاص خود قرار بدهید کدهایی که در مرحله دوم می بینید را باید در فایل wp-config.php قرار بدهید این کد ها را در زیر کد WP_ALLOW_MULTISITE که قبلاً در wp-config.php وارد کردید قرار دهید.
3 - محتویات فایل .htaccess را با کد هایی داده شده به شما در مراحل نصب تعویض کنید.اگر چنین فایلی وجود ندارد آن را ایجاد کنید.
4- حال مراحل تنظیمات به پایان رسید فقط کافیست دوباره وارد سایت خود شوید و با گزینه ای جدید درمدیریت خود با نام مدیریت عالی مواجه شوید.
5- ساخت ساب دامنه با نام * فراموش نشود

امیدوارم این آموزش مورد توجه و رضایت شما دوستان عزیز قرار گرفته باشه