توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی ( ایران )
amirhkh
February 1st, 2012, 03:42
سلام
من سرور با مشخصات سخت افزاری زیر لازم دارم در داخل کشور لطفا قیمت بدید
سرعت پورت شبکه و پهنای باند هم بفرمایید
لطفا سرور هایی که از Fanava Group پهنای باند می گیرن هم آفر ندید
با سپاس
iMohsen
February 1st, 2012, 11:54
سرور رو آماده دارید یا میخواین بخرین ؟
میتونم سرور رو با ماهی ۱۹۰ تومن در سروش برای شما کولو کنم .
پورت ۱ مگ اختصاصی و استفاده بیش از ۱مگ به ازای هر گیگابایت 750 تومان ( با ارایه گراف از سروش ) / پورت تا سقف 85 مگابیت باز هست .
مقدار پهنای باند ماهیانه نامحدود هست و محدودیت برروی پورت ها اعمال میشود .
امکان ارایه اینترانت هم وجود داره . هر مگا بیت پهنای باند اینترانت هم 25 هزار تومان هست که ترافیکش به ازای هر گیگابایت 25 تومان محاسبه میشه .
amirhkh
February 1st, 2012, 12:24
سرور رو آماده دارید یا میخواین بخرین ؟
میتونم سرور رو با ماهی ۱۹۰ تومن در سروش برای شما کولو کنم .
پورت ۱ مگ اختصاصی و استفاده بیش از ۱مگ به ازای هر گیگابایت 750 تومان ( با ارایه گراف از سروش ) / پورت تا سقف 85 مگابیت باز هست .
مقدار پهنای باند ماهیانه نامحدود هست و محدودیت برروی پورت ها اعمال میشود .
امکان ارایه اینترانت هم وجود داره . هر مگا بیت پهنای باند اینترانت هم 25 هزار تومان هست که ترافیکش به ازای هر گیگابایت 25 تومان محاسبه میشه .
سلام
پورت 100 مگ به صورت پیش فرض چقدر میشه ؟
بعد ببخشید با توجه به مشکلاتی که در ایران سر پهنای باند داریم من معمولا هرجا دیدم پهنای باند کمی رو دادن به سرور ها و پهنای باند اضافه هم قیمتش بسیار بالا بوده , شما رو چه حسابی می فرمایید نا محدود هست ؟
دلیل ارزون بودن سرور هم بفرمایید , چون شرکت های مطرح در زمینه سرور اختصاصی داخلی قیمتاشون خیلی فرق می کنه با قیمت شما
همچنین بحث پشتیبانی شما به چه ترتیبی هست ؟
ممنون
irlogo
February 1st, 2012, 17:15
ما در 2 دیتاسنتر برتر ایرانی می توانیم به شما سرور اختصاصی ارائه کنیم
هر 2 دیتاسنتر ها به 2 بک بون اصلی اینترنت کشور و یکی پهنای باند اضطراری در کشور ترکیه دارد.
در صورت تمایل تماس بگیرید.
iMohsen
February 1st, 2012, 18:54
سلام
بعد ببخشید با توجه به مشکلاتی که در ایران سر پهنای باند داریم من معمولا هرجا دیدم پهنای باند کمی رو دادن به سرور ها و پهنای باند اضافه هم قیمتش بسیار بالا بوده , شما رو چه حسابی می فرمایید نا محدود هست ؟
دلیل ارزون بودن سرور هم بفرمایید , چون شرکت های مطرح در زمینه سرور اختصاصی داخلی قیمتاشون خیلی فرق می کنه با قیمت شما
ممنون
پورت 100 مگ به صورت اختصاصی ارایه نمیشه . بلکه پورت تا 1 مگابیت اختصاصی و تا سقف پهنای باند به صورت Upto ارایه میشه .
مسلما مشکل پهنای باند در همه جای ایران وجود داره . بعضی سرویس دهنده ها برای جبران هزینه های قطعی ترافیک سرور های سنگین را throttle میکنند تا هزینه ها جبران بشه .
برروی سرورهای سروش پهنای باند فروخته نمیشه . بلکه پورت واگذار میشه و افزونگی پهنای باند برروی پورت طبق روالی که گفتم محاسبه میشه . منظور از نامحدود این که شما در طول یک ماه محدودیتی برای استفاده و کسر پهنای باند ندارید .
ما رک اختصاصی در سروش داریم و به خاطر تراکنش های زیاد میتونیم قیمت خوبی ارایه کنیم .
ما پشتیبانی سطح اول را انجام میدیم . پشتیبانی نرم افزار / ارتباطات . سطح دو در مرکزداده انجام میشه . مثل قوانین روتینگ خاص /انتقال فیزیکی / برق / ارتباطات سخت افزاری / تعویض و ارتقا سخت افزار / ...
البته امکان میزبانی سرور شما در تبیان هم وجود داره . اما به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمیکنم در این مرکز کولو داشته باشید .
persiantools
February 1st, 2012, 19:28
سلام
ممنون
عزیز من ایشون سرور رو نمیدن . فقط یونیت میدن خودتون باید سرور رو بخرید و بدید به ایشون تا داخل رک قرار بدن .
چرا داخل کشور می خواهید ؟ همین سرور رو از هتزنر با ماهی 140 تومن با رم و هارد بیشتر می تونید بگیرید
amirhkh
February 1st, 2012, 23:09
عزیز من ایشون سرور رو نمیدن . فقط یونیت میدن خودتون باید سرور رو بخرید و بدید به ایشون تا داخل رک قرار بدن .
چرا داخل کشور می خواهید ؟ همین سرور رو از هتزنر با ماهی 140 تومن با رم و هارد بیشتر می تونید بگیرید
سلام
ممنون از شما بابت پیشنهاد وسوسه انگیز 140 تومانی روی سرور خارجی
فقط این موارد رو مشخص کنید برای من
من می خوام که Adaptec RAID به صورت سخت افزاری باشه نه نرم افزاری
لطفا بفرمایید هزینه لایسنس Windows 2008 r2 x64 چقدر باعث تفاوت هزینه میشه
manage به چه ترنیبی خواهد بود ؟ ما 24/7 manage لازم داریم
پلسک 100 دامنه + Power pack
13 تا پرمیوم IP لازم داریم
2 ترابایت بک آپ
لایسنس 250 اکانت Smarter Mail
بعد اینکه شما Expert Security Config هم دارید ؟ اگر دارید هزینه ی این مورد هم بفرمایید
Setup فی هم اگر دارد لطفا بفرمایید
با تشکر
persiantools
February 1st, 2012, 23:16
سلام
ممنون از شما بابت پیشنهاد وسوسه انگیز 140 تومانی روی سرور خارجی
فقط این موارد رو مشخص کنید برای من
من می خوام که Adaptec RAID به صورت سخت افزاری باشه نه نرم افزاری
لطفا بفرمایید هزینه لایسنس Windows 2008 r2 x64 چقدر باعث تفاوت هزینه میشه
manage به چه ترنیبی خواهد بود ؟ ما 24/7 manage لازم داریم
پلسک 100 دامنه + Power pack
13 تا پرمیوم IP لازم داریم
2 ترابایت بک آپ
لایسنس 250 اکانت Smarter Mail
بعد اینکه شما Expert Security Config هم دارید ؟ اگر دارید هزینه ی این مورد هم بفرمایید
Setup فی هم اگر دارد لطفا بفرمایید
با تشکر
عزیزم بنده خودم ارائه نمی کنم یا به سایت هتزنر مراجعه فرمایید یا از کاربر smartuser بپرسید و یا سرور اختصاصی در دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) (http://persianwhois.com/dedicated/hetzner.html)
amirhkh
February 1st, 2012, 23:22
عزیزم بنده خودم ارائه نمی کنم یا به سایت هتزنر مراجعه فرمایید یا از کاربر smartuser بپرسید و یا سرور اختصاصی در دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) (http://persianwhois.com/dedicated/hetzner.html)
بله درسته بنده فکر کردم قیمت دادید خودتون ارائه می دید