توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شرکت ایرانی برای vps
cyrusthegreat
January 31st, 2012, 23:33
با سلام خدمت دوستان
دوستان عزیز من نیازمند یک سرور اختصاصی خوب هستم که بتونه روزانه بیش از یک میلیون بازدید رو تامین کنه. حالا از شرکت های داخلی کدام شرکت رو معرفی می کنید. منظورم از داخلی این هست که ریال بگیره. چون حال و حوصله Paypal و دلارو ندارم. اگر نماینده هاستینگ خارجی هم باشه مشکلی نیست.
با تشکر
RezaFH
January 31st, 2012, 23:45
سلام
دوست عزیز، شما فقط میزان بازدید رو گفتید و لاغیر !
بهتره سایر موارد مربوط به سخت افزار مورد نیاز، پهنای باند مصرفی، حجم کلی سایت، فایلها و دیتابیس و ... رو هم ذکر کنید تا بتونید آفر مناسب رو پیدا کنید.
ضمن اینکه فکر نمیکنم توی ایران سایتی با یک میلیون بازدید روزانه وجود داشته باشه که اگر باشه، به احتمال زیاد الکسای زیر 10 خواهد داشت(در ایران)
همچنین مشخصات سرور فعلی رو بفرمایید و اگر مشکلی داره که میخواید سرور جدید تهیه کنید، بهتره اون رو هم بیان کنید.
موفق باشید
cyrusthegreat
February 1st, 2012, 00:13
ممنون از جوابتون.
در مورد سخت افزار، رم حداقل ۴. کار پردازشی بخصوصی هم نداریم. کار سایت ما نمایش یه سری صفحات استاتیک هستش. سایت قرار هست به شدت تبلیغ بشه و بازدید روزانه اش هم به میلیون می رسه. کل سایت هم حداکثر 200 تا 300 مگ بشه. دیتابیس بخصوصی هم نداریم. فقط برای ورود کاربرا و ذخیره اطلاعات اونها. وگرنه بقیه سایت قبل از قرار گیری تبدیل به صفحات استاتیک می شه.
سرور فعلی هم موجود نیست. قراره شروع کنیم. شما فرض کن یه وبسایت با یک میلیون بازدید روزانه رو می خوام اوکی کنم.
با تشکر
ArianICT
February 1st, 2012, 00:20
درود
از آمریکا در خدمتتون هستیم . با نرخ روز $ شما به ما ریال پرداخت میکنید .
Yahoo ID : aram3269
amirlord
February 1st, 2012, 00:22
ممنون از جوابتون.
در مورد سخت افزار، رم حداقل ۴. کار پردازشی بخصوصی هم نداریم. کار سایت ما نمایش یه سری صفحات استاتیک هستش. سایت قرار هست به شدت تبلیغ بشه و بازدید روزانه اش هم به میلیون می رسه. کل سایت هم حداکثر 200 تا 300 مگ بشه. دیتابیس بخصوصی هم نداریم. فقط برای ورود کاربرا و ذخیره اطلاعات اونها. وگرنه بقیه سایت قبل از قرار گیری تبدیل به صفحات استاتیک می شه.
سرور فعلی هم موجود نیست. قراره شروع کنیم. شما فرض کن یه وبسایت با یک میلیون بازدید روزانه رو می خوام اوکی کنم.
با تشکر
سلام
بعد همچین سایتی رو میخواید روی vps بالا بیارید ؟!
اگر میتونید ماهیانه حدود 1900 دلار حداقل هزینه کنید با من تماس بگیرید .
به غیر از هزینه پهنای باند !!! :)
cyrusthegreat
February 1st, 2012, 00:27
سلام
بعد همچین سایتی رو میخواید روی vps بالا بیارید ؟!
اگر میتونید ماهیانه حدود 1900 دلار حداقل هزینه کنید با من تماس بگیرید .
به غیر از هزینه پهنای باند !!! :)
مشکلش برای رو vps بودن چیه؟؟؟
iMohsen
February 1st, 2012, 00:27
این یک میلیون بازدیدکننده های ایرانی هستند یا بین الملللی ؟
RezaFH
February 1st, 2012, 00:28
اگر فقط قرار هست بازدید بالایی داشته باشید، یک سرور با هارد SSD نیاز خواهید داشت، چون هارد های معمولی به هیچ وجه جوابگوی کار شما نخواهند بود.
همچنین با توجه به اینکه حجم زیادی نیاز ندارید، این هاردها کاملا مناسب کار شما هستند.
البته این رو هم باید عرض کنم که هزینه این هارد ها نسبتا بالا هست ...
ضمن اینکه برای این میزان بازدید، شما خیلی بیشتر از مقداری که فکر میکنید به رم و CPU نیاز دارید ;)
قیمت : ماهانه 200 دلار
سرور کولوی شرکت هست و در دیتاسنتر انگلیسی IceColo میزبانی میشه.
دسترسی KVM برای کنسول و روشن و خاموش کردن سرور بصورت رایگان در اختیار شما قرار میگیره.
هزینه سرور با تبدیل نرخ روز دلار و به ریال دریافت خواهد شد.
همچنین درصورت درخواست میتونیم بصورت ریالی حساب کنیم که هزینه در این حالت 330 هزار تومان خواهد بود و تضمین میشود حداقل برای مدت 6 ماه هیچ تغییری نداشته باشد.(با توجه به متغیر بودن نرخ دلار عرض میکنم)
زمان تحویل : بین 1 روز تا 1 هفته
پشتیبانی فقط برای موارد سخت افزاری خواهد بود و در صورت نیاز به سایر موارد، هزینه پشتیبانی دریافت خواهد شد.
موفق باشید :)
amirlord
February 1st, 2012, 00:30
مشکلش برای رو vps بودن چیه؟؟؟
سلام
مشکل نداره ! ابهام داره !
میزان رمی که مشخص کردید 4 گیگ رم . vps هست ! پردازنده اشتراکی ! پورت اشتراکی ! هارد اشتراکی ! کلا اشتراکی ! :) همچین چیزی 1میلیون که هیچی . حتی فکر کردن به 1میلیون هم داونش میکنه !
کلا وقتی بازدید یه سایت بیشتر از 10-20 هزار تا ip شد باید vps رو فراموش کرد
cyrusthegreat
February 1st, 2012, 00:30
این یک میلیون بازدیدکننده های ایرانی هستند یا بین الملللی ؟
90 درصد از ایران
iMohsen
February 1st, 2012, 00:33
پس برای پاسخگویی خوب بهتره از سرورهای داخل ایران استفاده کنید . در صورت نیاز به سرورمجازی یا سرور اختصاصی در ایران میتونم کمکتون کنم .
cyrusthegreat
February 1st, 2012, 00:52
خب با این توضیحات، دوستان عزیز چه نوع سروری رو پیشنهاد می دن. لازم نیست حتما vps باشه. اختصاصی هم باشه مشکلی نیست. به نظرتون دیتا سنترهای ایرانی توانایی این رو دارن که همچین حجمی رو پشتیبانی کنن؟؟؟
با تشکر
RezaFH
February 1st, 2012, 00:57
خب با این توضیحات، دوستان عزیز چه نوع سروری رو پیشنهاد می دن. لازم نیست حتما vps باشه. اختصاصی هم باشه مشکلی نیست. به نظرتون دیتا سنترهای ایرانی توانایی این رو دارن که همچین حجمی رو پشتیبانی کنن؟؟؟
با تشکر
سروری که پیشنهاد داده شد، سرور اختصاصی بود.
در مورد سوال دوم هم بنظر بنده به احتمال زیاد، پهنای باند در سرورهای ایرانی جوابگوی این میزان بازدید نخواهد بود و یا هزینه بیش از حد بالا خواهد رفت.