PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت و فروش vps

iran2008
January 31st, 2012, 22:10
سلام
درخواستی دارم و راهنمایی میخواستم
نمیدونم درست مطرح میکنم یا اشتباه :68: :

من میخوام سرور مجازی بفروشم .
یعنی خودم بر حسب رم دلخواه بسازم و به مشتری بدهم و بنا به هر سیستم عاملی که خواست .

حال برای سرور اصلی جهت این کار چه چیزی نیاز دارم ؟ آیا باید VDS بخرم ؟ ( یعنی میدونم چیزی هست شبیه یک مادر که فرزند تولید میکنه :d)

البته بیشتر میخوام از خارج مستقیم سرور بخرم و vps بسازم . نمیخوام واسطه ای باشه از داخل که من بشم نمایندگی اون و اونم معلوم نیست خودش از کجا میخره .;)

از هلند و یا سوئیس و یا المان باشه ( بترتیب اولویت )

چطوری میتونم محیط ایجاد یک ساخت vps رو ببینم . ( دموئی ، عکسی و... ):67:

بنده چیز زیادی نمیدونم و تا حالا این کار ساخت و فروش رو انجام ندادم و گرنه خیلی چیزها رو انجام دادم .:->

sales data
January 31st, 2012, 22:18
1-سرور اختصاصی بگیرید
2- مجازی ساز نصب کنید
3- شروع به فروش وی پی اس کنید
موفق باشید

extern
January 31st, 2012, 22:19
سلام.در صورتی که شما تازه می خوایید به این حرفه وارد بشید و هیچ اطلاعاتی هم ندارید به نظر بنده این هست همون از یجا نمایندگی بگیرید چون که این کار نیاز به دانش فنی هست به عنوان مثال : آشنایی با تنظیمات امنیتی به طور متوسط دانش کار با سیستم عامل های ویندوز لینوکس میکروتیک و... و خیلی موارد دیگه فقط ساخت و فروختن سرور مجازی نیست چون همه مشتریانی که شما کسب خواهید کرد فقط سرور مجازی نمی خوان و تنظیمات و مسائل دیگه ای مد نظرشون هست
جهت کسب اطلاعات هم می تونید به آموزش گاه ها در زمینه شبکه و ... مراجعه کنید و دانش و تجربه کسب کنید
باز هم دوستان عزیز دیگه انجمن می تونند بیشتر راهنمایی کنند شما رو
موفق باشید

iran2008
January 31st, 2012, 23:24
آنچنان به جواب مورد نظرم نرسیدم
دوستان لطفا هنوز مشاوره بدند
مرسی