PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به کمک در php

hpnn.wm
January 31st, 2012, 20:18
من می خواستم یه کسی به من کمک کنه چن من با دوستام مشورت کردم و اونا گفتم کل این برنامه ای که می خوای با PHP بنویسی حدود 20 سطر می شه ولی هر کدوم از دوستام مشغول کار خودشون بودند و نتونستند به من کمک کنند
شاید این هایی که می گم طولانی باشه ولی در کل پروسه اش ساده است
من یه کد یا به قول خودمون یه اسکریپت PHP می خوام که این کار ها رو بکنه
فرض کنید اسکریپت در سایت xxxxxx.com می خواد پیاده بشه
و یه سایت دیگه ای وجود داره که نامش yyyyyyyy.com هست که در این سایت می شه Sign Up کرد یا به قول خودمون ثبت نام
این اسکریپتی که می گم می خوام اینطوری عمل کنه که وقتی این اسکریپت اجرا می شه 2 تا کادر U و P و ِdisable at بیاد که در این قسمت تاریخ انقضا همون اکانت ثبت نام مشخص بشه
و یه دکمه Sign UP باشه خوب شما می گید اینا رو می تونی با کمی جست و جو پیدا کنی ولی من می خوام وقتی نویسنده که در سایت xxxxxxx.com فیلد یوزر و پسورد و تاریخ انقضا رو وارد می کنه و دکمه ی ثبت نام رو می زنه همه این ها بره و روی سایت yyyyyyyy.com اعمال بشه و در واقع از طریق سایت xxxxxxxx.com توی سایت yyyyyyyyy.com ثبت نام کنه البته توی اخر اگه ثبت نام موفقیت امیز بود بنویسه مثلا "ثبت نام به پایان رسید" و اگر نه بنویسه مثلا"دوباره امتحان کنید" و یه فایل خروجی شامل U و P توی هاست ذخیره بکنه
خیلی ممنون می شم اگه یه بنده خدایی به این حقیر کمک کنه
با تشکر

Rezash
January 31st, 2012, 21:58
باید با curl بنویسید و یا در ساده ترین حالت با iframe
اگر سایت دوم کد امنیتی روی فرم داشته باشه کارتون خیلی سخت میشه

amir_arian
February 1st, 2012, 00:11
من می خواستم یه کسی به من کمک کنه چن من با دوستام مشورت کردم و اونا گفتم کل این برنامه ای که می خوای با PHP بنویسی حدود 20 سطر می شه ولی هر کدوم از دوستام مشغول کار خودشون بودند و نتونستند به من کمک کنند
شاید این هایی که می گم طولانی باشه ولی در کل پروسه اش ساده است
من یه کد یا به قول خودمون یه اسکریپت PHP می خوام که این کار ها رو بکنه
فرض کنید اسکریپت در سایت xxxxxx.com می خواد پیاده بشه
و یه سایت دیگه ای وجود داره که نامش yyyyyyyy.com هست که در این سایت می شه Sign Up کرد یا به قول خودمون ثبت نام
این اسکریپتی که می گم می خوام اینطوری عمل کنه که وقتی این اسکریپت اجرا می شه 2 تا کادر U و P و ِdisable at بیاد که در این قسمت تاریخ انقضا همون اکانت ثبت نام مشخص بشه
و یه دکمه Sign UP باشه خوب شما می گید اینا رو می تونی با کمی جست و جو پیدا کنی ولی من می خوام وقتی نویسنده که در سایت xxxxxxx.com فیلد یوزر و پسورد و تاریخ انقضا رو وارد می کنه و دکمه ی ثبت نام رو می زنه همه این ها بره و روی سایت yyyyyyyy.com اعمال بشه و در واقع از طریق سایت xxxxxxxx.com توی سایت yyyyyyyyy.com ثبت نام کنه البته توی اخر اگه ثبت نام موفقیت امیز بود بنویسه مثلا "ثبت نام به پایان رسید" و اگر نه بنویسه مثلا"دوباره امتحان کنید" و یه فایل خروجی شامل U و P توی هاست ذخیره بکنه
خیلی ممنون می شم اگه یه بنده خدایی به این حقیر کمک کنه
با تشکر
با CURL بنویسید یا با برنامه نویسی سوکت. یک نمونه برنامه که مشابه سناریوی شما رو اجرا می کنه رو هم ببینید بد نیست : Sending POST form data with php CURL (http://www.askapache.com/php/sending-post-form-data-php-curl.html)

amirlord
February 1st, 2012, 00:24
سلام
http://www.webhostingtalk.ir/f148/38771/#post369782
کلاس Snoopy ( کتابخانه cURL )

hpnn.wm
February 1st, 2012, 13:57
باید با curl بنویسید و یا در ساده ترین حالت با iframe
اگر سایت دوم کد امنیتی روی فرم داشته باشه کارتون خیلی سخت میشه

ببینید تقریبا می تونم بگم که چیزایی رو فهمیدم ولی ایده ای برای پیاده سازی این ندارم
و یه چیز دیگه این صفحه ای که می گم بر اساس Html ساخته شده و یه صفحه سفید هست که
فقط 3 تا فیلد U و P و Disable at داره و یک دکمه create داره
اگه اقایون لطف کنند یه اسکریپت یا کدی در اختیار من بذارند که من یه امتحانی بکنم ممنون می شم

MihanTech
February 1st, 2012, 14:28
$post_array = array('username'=>'EMAD','Password'=>'6fqf84wff8w4f','field'=>'example');
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://example.com/handler.php' );
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_array);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$response = curl_exec($ch );
curl_close($ch );
echo $response; .

ببینید Action فرم مقصد به کجا هست . به هر جا هست همون آدرس رو در این خط جایگزین کنید

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://example.com/handler.php' );

این هم مقادیر ارسالی

$post_array = array('username'=>'EMAD','Password'=>'6fqf84wff8w4f','field'=>'example');

که میتونید تغییرش بدید

hpnn.wm
February 1st, 2012, 18:27
با کمال پر رویی باز هم کمک می خوام ببینید
این همون جایی که هم سورسش رو براتون فرستادم و هم تصویر .
کار هایی که باید انجام بشه
توی تصویر Username باید پر بشه گزینه Enable بطور پیش فرض فعال هست و می خوام فعال بمونه تیک گزینه پسورد زده بشه و در اونجا همون پسورد انتخابی وارد بشه
و یکی هم Auto Disable at در اونجا در صورت انتخاب در صفحه ی من اونجا هم انتخاب و اعمال بشه و گزینه ADD هم رو که می بینید که باید در اخر زده بشه
بقیه چیز ها مهم نیستند
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا اینجاش اصل مطلب بود یعنی اگه تا اینجا درست حل بشه دست کسی رو که حلش کرده رو می بوسم
ولی این یه مورد هم اگه باشه ممنون می شم من فهمیدم که اینجا اگه 2 کاربر با یوزر های یکسان باشه ایراد و خطایی نمی گیره
ولی توی این صفحه لیست یوزر ها رو نمایش می ده خوب اگه این مورد هم باشه بد نیست که اگه یک کسی توی صفحه من یک یوزری درست کنه
و این یوزر از قبل توی لیست باشه این یوزر رو درست نکنه و پیغام خطا بده خوب همونطور که گفتم مسئله ای نیست اگه این قسمت هم نباشه ولی باشه بهتره
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از دوستانی که در 1 روز به من کمک زیادی کردند ولی من چیز زیادی دست گیرم نشد چون قبلا با این کلاس کار نکرده بودم
خوب در ضمن من سورس ها رو توی یه فایل Html و توی فایل Source.zip گذاشتم
و عکس رو هم ضمیمه کردم
با تشکر