PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رزرو شدن دامین در nic??????

Ramin
January 31st, 2012, 17:19
سلام

دوستان بنده دامینی را در پنل نیک خود ثبت و پرداخت کردم. اینبار در کمال تعجب در کمتر از 5 دقیقه بعد از پرداخت ایمیلی از نیک ارسال شد مبنی بر تائید دامین.اما در پنل بر خلاف همیشه که بعد از تائید وضعیت دامین با عبارت " ثبت شده " نمایش داده می شد.این بار با عبارت " رزرو شده (پرداخت , تائید شده ) " مشخص شده است . از دوستان کسی در این زمینه مقدور هست راهنمایی کنند؟

bepad
January 31st, 2012, 17:26
سلام

در چند دقیقه اول ثبت این چنین است کمی صبر کنید ثبت شده میشه

Ramin
January 31st, 2012, 17:27
سلام

در چند دقیقه اول ثبت این چنین است کمی صبر کنید ثبت شده میشه

از چند دقیقه خیلی بیشتر گذشته است :106:

iranistar
January 31st, 2012, 17:29
اوه پس به مشکل من دچار شدی:d

الان یه ایمیل برات میاد میگه که باید تعهد بدی که برا خودته یا شخص حقیقی میخوای یا شرکتی و باید مدارک بدی
منم چند روزه درگیرش بودم جواب نمیدادن که ، هی ایمیل میدن مدارک بدی اینقدر ثبت نکردن تا زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم
از صفحه تماس با ما شمارشون رو بردار زنگ بزن وگرنه کاری برات انجام نمیدن

Ramin
January 31st, 2012, 17:33
اوه پس به مشکل من دچار شدی:d

الان یه ایمیل برات میاد میگه که باید تعهد بدی که برا خودته یا شخص حقیقی میخوای یا شرکتی و باید مدارک بدی
منم چند روزه درگیرش بودم جواب نمیدادن که ، هی ایمیل میدن مدارک بدن اینقدر ثبت نکردن تا زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم
از صفحه تماس با ما شمارشون رو بردار زنگ بزن وگرنه کاری برات انجام نمیدن

وای:-o
آقا تشکر راهنمایی کردید .حالا این دامین که بنده ثبت کردن مهم نیست .برای پنلی که دامین ثبت شده مشکلی ایجاد نمیشه؟ در پنل کلی دامین وجود دارد که اطلاعات درست حسابی ندارند .لطفا راهنمایی کنید

bepad
January 31st, 2012, 17:33
از چند دقیقه خیلی بیشتر گذشته است :106:

اگر اسم خاص نیست مثلا dominnews خودش اتوماتیک ثبت میشه لازم نیست کاری کنید اما اگر اسم خاص است مثلا اسم شخص خبرگذاری شرکت معروف و... احتمالا رزرو میشه تا ارسال مدرک

Ramin
January 31st, 2012, 17:37
اگر اسم خاص نیست مثلا dominnews خودش اتوماتیک ثبت میشه لازم نیست کاری کنید اما اگر اسم خاص است مثلا اسم شخص خبرگذاری شرکت معروف و... احتمالا رزرو میشه تا ارسال مدرک

دامین مهم نیست .پنل مشکلی پیدا نمی کند؟؟

bepad
January 31st, 2012, 17:39
دامین مهم نیست .پنل مشکلی پیدا نمی کند؟؟

خیر چه مشکلی پیدا کند اگر درخواست مدرک شود فقط برای این دامین درخواست میشود نه اینکه برای کل دامنه های شما مدرک بخواهند

iranistar
January 31st, 2012, 17:51
نه مشکلی ایجاد نمیشه
فقط مدارک میخوان مثل اسکن کارت ملی و مینویسی که تعهد میدم در صورت هرگونه شکایت و یا ادعا مسئولیتش رو می پذیرم و امضا میکنی به ایمیل info@nic.ir میفرستی بعد اینکه حواست باشه اگه اسمت پسوند یا چیزی داره مشخصاتش رو کامل کنی وگرنه گیر میدن یه دردسر دیگه میشه واسه منم همین مشکل بود بعد اگه کاری نکردن زنگ بزن چون من تا زنگ نزدم حل نشد ( البته برای اینکار بهت ایمیل میدن یا برو قسمت پیام ها ببین واست پیام گذاشتن یا خیر

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------

برای دامنه های دیگه مشکلی ایجاد نمیشه فقط برای این دامنه جدید مدارک میخوان
نگران نباش

Ramin
January 31st, 2012, 17:56
اضافه کردن این دامین در پنل فعلی اشتباه بود. نگرانی بنده این هست برای 15-20 دامین قبلی مشکلی ایجاد شود که دوستان عرض کردند مشکلی نیست. در همین مرحله امکانش هست دامین رزرو شده را حذف کنم؟؟؟ هزینه مهم نیست .فقط ار پنل حذف شود که نیاز به مدارک و ... نباشد؟؟ راهی وجود دارد؟

bepad
January 31st, 2012, 17:57
نگران نباشید الان من detectinvisible.ir ثبت کردم وضعیت رزرو شده است:d

iranistar
January 31st, 2012, 18:01
مدارک رو بفرست و بگو برات ثبت کنن مشکلی پیش نمیاد اصلان نگران نباش

hostarya
January 31st, 2012, 18:04
عزيز اين همه خشونت واسه بد گفتن تو تلفن اينا نيستش شما فقط مدارك رو ارسال كن تمام

iranistar
January 31st, 2012, 18:17
عزيز اين همه خشونت واسه بد گفتن تو تلفن اينا نيستش شما فقط مدارك رو ارسال كن تمام

داداش به همین راحتی نبود ایمیل ارسال کردم و مدارک 4 روز از روش گذشت جواب ندادن بعد4 روز دوباره ایمیل دادن که برا شرکت میخوای حقیقی که زدم حقیقی بعد دوباره ایمیل دادن که روزنامه رسمی بده اعصابم خورد شد زنگ زدم گفتم این چه وضعشه من حقیقی رد کردم شما میگید ثبت شرکت روزنامه رسمی بده بعد ایمیل که داده بودن رو خوند با خیال راحت ریلکس گفت ببخشید اشتباه ایمیل دادم آخه این شد جواب بعد 5 روز که الافم کردن تازه یادشون اومده اشتباه ایمیل دادن

hostarya
January 31st, 2012, 18:21
چه ميدونم ولي بلاخره اون ها هم واقعا كار زيادي دارن انجام ميدن بلاخره ولي در هر حال تا بخال همچينين مشكلي نداشتيم ما:67:

iranistar
January 31st, 2012, 18:28
چه ميدونم ولي بلاخره اون ها هم واقعا كار زيادي دارن انجام ميدن بلاخره ولي در هر حال تا بخال همچينين مشكلي نداشتيم ما:67:

خب یک ثبت دامنه معمولی باید 5 روز طول بکشه؟ دات کام رو در سه سوت ثبت میکنم، اینکارا مسخره بازی هستش کار بکنن ولی کار درست بکنن نه اینکه آدم رو علاف کنن و بپیچینون آدم رو

Ramin
January 31st, 2012, 18:31
خب یک ثبت دامنه معمولی باید 5 روز طول بکشه؟ دات کام رو در سه سوت ثبت میکنم، اینکارا مسخره بازی هستش کار بکنن ولی کار درست بکنن نه اینکه آدم رو علاف کنن و بپیچینون آدم رو

با صحبت شما موافق هستم . جدیدا مشکلات زیادی برای nic ایجاد شده است . زمان زیاد ست شدن DNS ، سخت گیری برای ثبت دامین و اهراز هویت ، مسدود کردن پنل با دستور کمیته تعیین مصادیق ****رینگ ، نداشتن پشتیبانی مناسب و ....... به نظر هزینه بیشتر برای دامین های بین المللی ارزش دارد ..