PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور اختصاصی همین امشب

b_pcmaster
January 30th, 2012, 20:23
قصد خرید سرور اختصاصی دارم با هزینه ی حداکثر 200
امکان نصب مجازی ساز داشته باشه.
حداقل 5 آی پی پیش فرض
ram زیاد برام مهم نیست تا 8 هم خوبه و بالاتر
هارد حداقل توجه کنین حداقل 3ترابایت
سی پی یو نسبتا خوب
وارز باشه بهتر هستش و یا زیاد گیر ندن.
اگر منیج اولیه انجام بشه خیلی خوبه ولی بقیش رو خودم میتونم انجام بدم.
و بقیه امکانات آفر های شما...

HugeServer
January 30th, 2012, 20:35
قصد خرید سرور اختصاصی دارم با هزینه ی حداکثر 200

200$ ?

faranetwork
January 30th, 2012, 20:46
با سلام تحویل همین امشب میخواین؟؟؟
اگه خواستین از فرانسه میتونم بدم..تحویل تا فردا شب..
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
Ram: 16 GB
HDD: 2TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
مااهانه : 136 هزار تومان
http://www.faranetwork.ir/

b_pcmaster
January 30th, 2012, 20:51
با سلام تحویل همین امشب میخواین؟؟؟
اگه خواستین از فرانسه میتونم بدم..تحویل تا فردا شب..
Cpu: Corei5 (4 x 2.66 Ghz)
Ram: 16 GB
HDD: 2TB
Bw : Unlimited traffic on 100Mbps Port
Port : 100 Mbps
Self Managed
مااهانه : 136 هزار تومان
http://www.faranetwork.ir/
self managed ؟تا حدودی منیج باید ابتدا انجام بشه؟پورت 1 گیگ میشه روش گذاشت؟چندتا Ip داره در ابتدا؟؟هزینه هر آی پی اضافه؟امکان نصب ویندوز روی مجازی ساز ها؟اگر نیاز به مدیریت پورت داره باید توسط خودشون انجام بشه چون من مدیریت سرور نخوندم.

200$ ?
200 هزار تومان

faranetwork
January 30th, 2012, 21:07
self managed ؟تا حدودی منیج باید ابتدا انجام بشه؟پورت 1 گیگ میشه روش گذاشت؟چندتا Ip داره در ابتدا؟؟هزینه هر آی پی اضافه؟امکان نصب ویندوز روی مجازی ساز ها؟اگر نیاز به مدیریت پورت داره باید توسط خودشون انجام بشه چون من مدیریت سرور نخوندم.

200 هزار تومان

با سلام امکان ارتقاء پورت وجود نداره....آی پی یک عدد داره...هر آی پی یک یورو...بله امکان نصب مجازی ساز هست...مدیریت هم ما کمکتون میکنیم و انجام میدیم

b_pcmaster
January 30th, 2012, 21:30
من دنبال منیج کلی هستم مخصوصا تمام تنظیمات یک وب سرور خوب برای apache روی لینوکس.دوستان آفر نبود دیگه؟؟

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

البته ممنون برای آفر خوبتون مبین جان.:x

RezaFH
January 30th, 2012, 21:40
با سلام

فکر میکنم سرورهای دیتاسنتر Hetzner آلمان مناسب کار شما باشه (با توجه به امکانات و مشخصات و قیمتی که مد نظر دارید)
توی فروم اگر بگردید، همکاران تاپیک دارند و قیمت ها ذکر شده که میتونید انتخاب کنید.

موفق باشید

faranetwork
January 30th, 2012, 21:41
من دنبال منیج کلی هستم مخصوصا تمام تنظیمات یک وب سرور خوب برای apache روی لینوکس.دوستان آفر نبود دیگه؟؟

---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

البته ممنون برای آفر خوبتون مبین جان.:x

اگه سرور لینوکس میخواین کانفیگ اولیه apache و........ رو میکنیم و تحویل میدیم....

Mr_Parham
January 30th, 2012, 22:20
ما فقط 100$ هزینه می گیریم برای منیج کردن سرور
CPU : i7-2600 3.4 GHz Sandybridge
Ram : 8 GB DDR3-1333
HDD : 2 HDD x 1 TB SATA3, 7200rpm, 6Gb/s, 64MB cache
Port : 1Gbps
Bandwith : Unlimited
IP : 4IP Adresses
Remote Management : Permanent KVM prin Internet, remote power on/off
Setup fee : 65EUR
Montly Cost : 120EUR

4 گیگ رم اضافه هم ماهانه 15EUR حساب می کنیم برای شما.
قیمت یورو هم از اینجا ببینید
Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار&#1 (http://mesghal.com/)
10% بالاتر از قیمت این وبسایت حساب می کنیم فوری هم تحویل میدیم (کمتر از 6 ساعت)

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------

کانفیگ اولیه بر روی Cpanel رو رایگان می تونیم انجام بدیم البته

b_pcmaster
January 30th, 2012, 23:16
faranetwrok:خوب آفر ایشون به نظر خوبه اگر کمک کنن برای وب سرور مود سکیوریتی و محدود کردن دانلود برای هر کاربر و تنظیمات دیگه امکانش براتون مقدوره مبین جان؟
اگر اکی که من امروز پرداخت کنم فقط شما اطلاع ندارین که میشه این سرور هارو هاردش رو افزود یا خیر؟

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

اگر بشه هاردش رو افزود خیلی خوب میشد در ضمن توجه کنید که سایت 2800 کشور هستیم و تضمین خدمات خیلی برامون مهمه و شخصی که آفر میده تضمین کنه که یک دفعه نزنه و همه چی رو جمع کنه و بره چون سرم اومده که میگم.

faranetwork
January 30th, 2012, 23:16
faranetwrok:خوب آفر ایشون به نظر خوبه اگر کمک کنن برای وب سرور مود سکیوریتی و محدود کردن دانلود برای هر کاربر و تنظیمات دیگه امکانش براتون مقدوره مبین جان؟
اگر اکی که من امروز پرداخت کنم فقط شما اطلاع ندارین که میشه این سرور هارو هاردش رو افزود یا خیر؟

با سلام سوال اولتون رو بهتر هست که در تیکت در سایت ما یا تماس تلفنی صحبت کنیم...در مورد هارد هم امکان اضافه کردن نیست

b_pcmaster
January 30th, 2012, 23:18
پست ویرایش شده ی بنده رو مشاهده کنید لطفا مبین جان.هر چند میدونم از این بابت خیلی مطمئن هستین.

faranetwork
January 30th, 2012, 23:27
پست ویرایش شده ی بنده رو مشاهده کنید لطفا مبین جان.هر چند میدونم از این بابت خیلی مطمئن هستین.

بله پست شما رو دیدم!! این مورد رو خودتون باید تصمیم بگیرین نه من..به هر حال من در خدمتتون هستم دوست عزیز

b_pcmaster
January 31st, 2012, 01:48
دوستان آفر بدین از هتزنر و جاهای دیگه..شنیدم که خیلی ovh مشکل داره و خوب نیست و نمیخوام به ما هم این سرور ها داده بشه.

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

چرا این تاپیک نمیره پیج 2 ؟؟

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

مبین جان یه سوال از server4u میشه یه سرور دیگه گرفته بشه و فایلارو از الان انتقال بدیم.؟؟
دوستان خواهش میکنم باز هم آفر بدین مشتری دست به نقدم.

kingserver
January 31st, 2012, 03:17
با سلام خدمت دوست گرامی من فکر می کنم اگز واقعا به صورت حرفه ای میخواهید کار کتید و همه چیز و اسه شما مهمه باید هزینه بکنی و با این مقدار بودجه ای که داری شما سرور که بشه گفت خوب و عالی گیر نمیاد البته نظر شخصی بنده هست و برای خودم اثبات شده هر چقدر پول بدی همونقدر اش میخوری
من با این دیتاسنتر یک سال هست که دارم کار می کنم آپ تایم 100% هست و هیچ قطعی سرور نداشتیم کیفیت پورت رو هم میشه گفت سرعت دانلود 70mb هست که در windows server 2003 من تست کردم و در Windows server2008 سرعت دانلود 80mb بوده است عکس هم ضمیمه می کنم نگاه کنید!
هارد شما باید اظافه بکنی به این سرور ها
امکان نصب مجازی ساز هست و هیچ مشکلی نیست
سی پی یو که به شما گفتم بسیار عالی هست
هر گونه سوال داشتین میتونین به من زنگ بزنید ولی لطفا قبل از تماس با من هماهنگ کنید و در پورتال سایت تیکت کنید
100% تضمین می کنم که این سرور ها به صورت حرفه ای کار شما رو جواب بده

تعرفه هارد اظافه

تعرفه هارد اظافه
1TB HDD: 60.000تومان ماهانه
2TB HDD: 80.000تومان ماهانه

CPU: Single Intel® Xeon® E5620
RAM: 12 GB of DDR3 1333 ECC
Hard Drive: 2x 1 TB Enterprise HDD
Port: 1000 Mb/s Uplink port
Bandwith: 20 TB
Server Location: Switzerland - Zurich
Data Center: Equinix
IP Addresses:29 Usable - 5ip default
450,000 تومان ماهانه

لینک خرید:پورتال پشتیبانی و فروش - سبد خرید (http://portal.vgig.ir/cart.php?a=add&pid=23)

CPU: Single Intel® Xeon® E5620
RAM: 16 GB of DDR3 1333 ECC
Hard Drive: 2x 1 TB Enterprise HDD
Port: 1000 Mb/s Uplink port
Bandwith: 20 TB
Server Location: Switzerland - Zurich
Data Center: Equinix
IP Addresses:29 Usable - 5ip default

500,000 تومان ماهانه

لیتک خرید:پورتال پشتیبانی و فروش - سبد خرید (http://portal.vgig.ir/cart.php?a=add&pid=24)

مدت زمان تحویل سرور 24/48ساعت اداری هست
روز های شنبه و یکشنبه دیتاسنتر تعطیل هست (در صورت سفارش در یکی از این دو روز سفارش شما در روز اداری انجام خواهد شد)
5 ای پی روی سرور هست + 29 آی پی قابل استفاده (نیاز به تهیه ای پی نیست )
سرور ها در پنل وی گیگ خواهد بود و مستقما خریداری خواهدشد بدون هیچ واسطه ای

ارتباط آنلاین در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
شماره تماس:09386680168

سرعت دانلود در سرور که عکس گرفته شده است ضمیمه شد

smartieuser
January 31st, 2012, 03:50
سلام

CPU : Intel® Core™ i7-920/i7-930 Processor
Ram : 8G DDR3
HDD : 2 * 750G Sata II + 1 * 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
Port and Traffic : 100Mbps Port - 10TB Outbound with Free Inbound
IPv4 : 1 + 4
IPv6 : /64
FTP BackUp : 100G
DC : DataCenterPark.de - Online Hetzner
Setup + ESXi V5.0 Installation : 168000 Toman
Monthly : 190000 Toman

اگر سوالی هست در خدمتم.

faranetwork
January 31st, 2012, 08:28
دوستان آفر بدین از هتزنر و جاهای دیگه..شنیدم که خیلی ovh مشکل داره و خوب نیست و نمیخوام به ما هم این سرور ها داده بشه.

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

چرا این تاپیک نمیره پیج 2 ؟؟

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

مبین جان یه سوال از server4u میشه یه سرور دیگه گرفته بشه و فایلارو از الان انتقال بدیم.؟؟
دوستان خواهش میکنم باز هم آفر بدین مشتری دست به نقدم.

در مورد OVH ممنون میشم مدرک معتبری در مورد این که مشکل داره به من ارائه کنین...چون با این حرف شما فقط سرویس دهی بنده میره زیر سوال!!!...
سرور server4you شما دیگه تمدید نمیشه!!!! ولی همچنان خرید و فروش داریم از این دیتاسنتر........
در مورد OVH کسی که بلد نیست کارت شبکه کانفیگ کنه میگه مشکل داره..وگرنه در مورد abuse حتی پورت اسکن هم که میاد خیلی راحت برخورد میکنن و مشکلی ندارن!!!!!

b_pcmaster
January 31st, 2012, 15:00
من اصلا نگفتم که این سرور ها بد هستن یا اینکه خودم ازشون سرویس داشتم من گفتم خوندم دوست عزیزم...مبین جان نمیدونم چرا شما همش بد برداشت میکنی برادر من.
خوب شما چرا برای کسایی که نیاز دارن خودتون این کانفیگ ها رو انجام نمیدین که همه از این قضیه راضی باشن؟

faranetwork
January 31st, 2012, 15:22
من اصلا نگفتم که این سرور ها بد هستن یا اینکه خودم ازشون سرویس داشتم من گفتم خوندم دوست عزیزم...مبین جان نمیدونم چرا شما همش بد برداشت میکنی برادر من.
خوب شما چرا برای کسایی که نیاز دارن خودتون این کانفیگ ها رو انجام نمیدین که همه از این قضیه راضی باشن؟

من باید برای مشتری وی پی اس بسازم؟؟؟ وظیفه من هست؟؟؟ کدوم سرویس دهنده سرور اختصاصی میاد وی پی اس برای یوزر یوزرش میسازه که من بسازم؟؟؟ عرض کردم به خاطر دانش فنی بعضی ها هست...که بلد نیستن یک مک آدرس که فقط 2 ثانیه کار داره رو ست کنن همین!!! فقط 2 ثانیه!

b_pcmaster
January 31st, 2012, 15:27
البته من این رو بگم که من خودم به شخصه کاملا شما رو قبول دارم چون تا الان که همکاری خیلی خیلی خوبی با هم داشتیم .خوب این مک آدرس رو میتونین به من یاد بدین ست کنم؟؟سرعت سرور به خوبی سروری هستش که الان ازتون خریداری کردم؟؟یعنی سرعت دانلود 16 مگابایت باشه و سرعت آپ لینک هم همینطور؟؟اگر شما تایید میکنید دیگه چی بهتر از فرانسه.
در ضمن اینم بگم توی انجمن دیدم خیلی ها کار شکنی کرده بودن برای شما و چونکه من خودم همکاری خوبی با شما داشتم تا به حال هر جا که شما بگید حاظرم بگم که کیفیت کارتون بالا هست.

faranetwork
January 31st, 2012, 15:30
البته من این رو بگم که من خودم به شخصه کاملا شما رو قبول دارم چون تا الان که همکاری خیلی خیلی خوبی با هم داشتیم .خوب این مک آدرس رو میتونین به من یاد بدین ست کنم؟؟سرعت سرور به خوبی سروری هستش که الان ازتون خریداری کردم؟؟یعنی سرعت دانلود 16 مگابایت باشه و سرعت آپ لینک هم همینطور؟؟اگر شما تایید میکنید دیگه چی بهتر از فرانسه.
در ضمن اینم بگم توی انجمن دیدم خیلی ها کار شکنی کرده بودن برای شما و چونکه من خودم همکاری خوبی با شما داشتم تا به حال هر جا که شما بگید حاظرم بگم که کیفیت کارتون بالا هست.

مک آدرس ست کردن کاری نداره بهتون یاد میدیم...به همه یوزرهامون هم یاد دادیم و تا حالا مشکلی نبوده!!!!!! در مورد سرور هم بله پورتش از server 4you خیلی بهتر هست ...کیفیت بهتری هم داره...و اینکه برای کار شما با توجه به مشکلات جدید آمریکا(کپی رایت) بهتر هست که از فرانسه بگیرین...از 40 تا سرور توی server 4you که داریم 12 تاش تا الان به این خاطر بسته شده برای همین صبح بهتون اس ام اس دادم!!!

اگه خواستین بنده در خدمتم...فکر نمیکنم تا الان که با ما کار کردین ناراضی باشین...همیشه بهترین ها رو براتون گذاشتیم

b_pcmaster
January 31st, 2012, 15:40
من فکر میکنم سوء تفاهم برطرف شد من اصلا نگفتم که سرور های ovh بد هستن فقط شما کیفیت پرت رو چجور میبینی فرانتورک عزیز؟؟اگر خوبه که امروز دیگه انتقال رو شروع کنیم
اگرم نه که مجبورم روی همون سرور 4 یو بمونم
این بالایی الان سوال بود نه تخریب دوستان والله کار ایشون توی این 6 ماه یک هستش و اگر الان رتبه ی سایت روزانه 100 تا 200 تا میاد پایین و دیروز 2850 شدیم و امروز 2700 علتش زحمات ایشون هستش و من در آینده کسی رو که سرور رو ازش گرفته باشم در سایت میزنم که توسط سرور های ایشون پشتیبانی میشه.
جناب پارسیان عزیز بنده همونجور که خودتون میدونین نیازی هم همچین به مجازی ساز ندارم و اگر سرور 4 یو از آلمان داشته باشه از اونا میگیرم
من فقط برام مهمه که دانلود اسپید مثل الان با آی دی ام 16 مگابایت باشه شما کیفیت پورت رو تضمین میکنین من الان بگیرم اگرم که نه همون فرانسه یه سرور امشب بگیرم ازتون انتقال رو انجام بدم.