PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکایت از ir nic به کجا؟؟

delta
January 30th, 2012, 00:28
سلام دوستان..این ماجرای بنده بر میگرده به یک سال پیش.حدود پارسال هارد سیستم بنده سوخت و تمامی اطلاعات بنده از بین رفت.اطلاعات پنل irnic هم از بین رفت.خوشبختانه رمز ایمیلم یادم بود و رفتم و بازیابی پسورد رو زدم.تا اینجا درست بود که دیدم جواب محرمانه رو میخواد.. متاسفانه یادم رفته بود و هر کاری کردم نتونستم یادم بیاد. تیکت زدم پشتیبانی ir nic و گفتند یک درخواست بده برای پسورد محرمانه. درخواست دادم.. گفتند باید کتبی باشه! کتبی فرستادم.. دوباره گفتند کارت ملیت کو؟!! دوباره یک درخواست کاملا رسمی نوشتم و با امضا و زیرش هم کپی کارت ملی.. براشون اسکن کردم و فرستادم. جوابیه امد با تشکر از شما بررسی میشه و به زودی جوابتون رو میدیم.. کلا یک هفته ای شد این ماجرا و بعد جواب آمد نام شما در پنل بدون پسوند فامیلیتون ذکر شده در صورتی که فامیلی شما پسوند داره!! یک نامه کتبی بفرستید برای ویرایش اطلاعاتتون.!! دیگه اسکن و ... قبول نیست.. باید بفرستید به آدرس شرکت.. ازا ین ماجرا چند ماه گذشت و من همچنان درگیر پس گرفتن یک جواب محرمانه..
تو این مدت چندین دامنه بنده منقضی شد و الان یک دامنه بیشتر رو پنل ندارم... بماند. دوباره اینبار براشون یک نامه رسمی دادم و همراه کپی کارت ملی با اثر انگشت!! و نام و نام خانوادگی و خلاصه کلا رسمی.. پیشتار فرستادم و کلی هزینه پستش شد.. بعد 2 هفته الان دوباره ایمیل آمده برام..

لطفا درخواستتون رو طی نامه کتبی همراه با امضا بفرستید!! و کارت ملی کپی برابر اصل!! واقعا نمیدونم چی بگم..چی اسمش روبزارم!! من زیر نامه اثر انگشت زدم اینا امضا میخوان ازم؟!!! کارت ملی کپی برابر اصل یعنی چی؟ خوب از دو طرفش کپی گرفتم همراه نامه دادم دیگه چی میگن اینا؟ تلفنمون رو که دارند..ایمیلمو که دارند..آدرس رو دارند. کل اصلاعات اجدادم رو ارند.. واقعا گیرم آوردند اینا؟؟ چی بگم به اینا؟ الان کسی بخواد شکایت کنه از اینا به کجا باید بگه؟ گرچه من دیگه سراغ دامین .ir نمیرم.. خیلی تحویلمون میگیرند با این تحریما.. خدایی اگر پنلم رو ندند قید دامنه .ir رو چه برای مشتری چه برای خودم میزنم.. دامین .in شرف داره به ir اینا... کسی میدونه از کجا میشه شکایت کرد؟

motc
January 30th, 2012, 00:34
میتونی به پلیس فتا و سایت سامانه ثبت سایت های ایرانی شکایت کنی.

smartieuser
January 30th, 2012, 00:40
فکر کنم شخصا پاشی بری برات ارزون تر در میاد :دی
هر چی لازم باشه همون جا میشه تهیه کرد دیگه

ToooPDL
January 30th, 2012, 00:44
خب
کمی حق دارن دیگه.
شما برگه رو اگشت زدی ، پاش یا امضا هم مینداختی دیگه .
کپی برابر اصل هم باید بری ثبت اسناد یا یه دفترخونه بگیری . ( اینا چون شک داشتن گفتن کپی برابر اصل کن و بفرست )

Online24
January 30th, 2012, 00:47
سیاست های کاری nic.ir از جهت جدی و سخت گرفتن مسائل امنیتی بسیار عالی است و در این زمینه دامنه های ir. از نظر امنیت و حفظ مالکیت برای ایرانیان بهترین انتخاب ممکن خواهد بود .

در حال حاضر پروسه پیشنهادی برای حل مشکل به شما ارائه شده است . با حفط خونسردی و دقت تمام سعی بر آماده کردن مدارک خواسته شده کنید .

ضمنا اگر در هنگام باز کردن اکانت خود اطلاعات فردی خود را غلط و یا با بی دقتی وارد کرده اید ( به عناون مثال نام خانوادگی خود را بدون پسوند وارد کرده اید ) در اینجا به مشکل خواهید خورد . مگر اینکه شماره ملی صحیحی وارد کرده باشید تا بتوانید نتیجه بگیرید . همین بی دقتی در ثبت اطلاعات فردی این پروسه را وقت گیر و پیچیده کرده است . ( البته اگر registrar خارجی بود و چند option اصلی اثبات هویت را نمیتوانستید استفاده کنید ، option های اینچنینی به شما ارائه نمیکردند . )

با مراجعه به نزدییک ترین دادگستری و یا دفاتر ثبت اسناد و همراه داشتن کارت ملی و فتوکپی واضح از آن میتوانید مهر برابر با اصل دریافت کنید .

چنانچه قصد شکایت دارید ، شورا های حل اختلاف ویژه جرائم اینترنتی مرجع ذیصلاح است .

delta
January 30th, 2012, 01:15
دوست من شماره شناسنامم رو موقع ثبت نام اشتباه زده بودم بهم ایمیل آمد اشتباهه درست وارد کنید!! یعنی اینا الان کل اطلاعات خانوادگی بنده رو هم دارند و از آدرس گرفته تا محل کار و انواع تلفن و.. رو دارند..نمیگم امنیت چیز بدی هست اما از مراکز ثبت دامنه جهانی که بیشتر نیستند.. من ایمیلم رو دادم..آدرسم رو دادم.تلفن محل کار و موبایل و اثر انگشت و کپی کارت ملی و... خدایی موقع کارت پایان خدمت این همه دردسر نکشیدم.. ما هم بیکار نیستیم همش بشینیم نامه بنویسیم به اینا.. قبلا یک آدرس داشتند توش تاپیک میزدی پیگیری میکردند الان آن رو هم برداشتند و فقط باید یا تلفن بزنی که رسما هیچ کاری نمیکنند. یا نامه کتبی بدی!! من مطمعنم اگر بازم نامه کتبی و امضا بدم دوباره یک جور دیگه ایراد میگیرند.. تو بالا نوشتم خوندید چه قدر منو دووندن.. موقع ثبت نام مگر من امضا دادم که الان امضامو میخوان؟ تازه من اثر انگشتم زدم براشون تونامه کتبی میگه دوباره نامه بده امضا بزن ایندفعه!! برم کلی هزینه ثبت اسناد و پست پیشتاز و ... به خاطر چی؟ من 6 تا دامین داشتم 5 تاش رفت هوا.. مونده یکی ..اینم بپره دیگه پنل بخوره تو ...

خدایی کدوم نماینده دامین ثبت بین المللی اینطوری میکنه؟!! یک آدرس ایمیل بدی میگن درسته دامنه رو بهت میدن.. حالا اینجا من فقط یک جواب پاسخ محرمانه خواستم!!

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

اینو ببینید؟ ببینید چی برام نوشتن!! بعد ارسال کتبی و رسمی درخواست با اثر انگشت و کپی کارت ملی و کلی توضیحات و...

IRNIC INFO info@nic.ir
1:23 AM (23 hours ago)

to me

Salaam,
ba tashakkor az ersale madarek baraye eslahe nam va taghire javabe mahramaneye in shenaseye karbari, lazem be tozih ast ke in darkhast bayad ba emzaye dasti, va be hamrahe yek copie barbare asl shode az carte mellie maleke shenase be neshanie in markaz post shavad.
IRNICf

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------

قانون مسخره دیگرون اینه..اگر دامنت رو به پایان باشه هیچ کسی حق نداره برات تمدیدش کنه مگر اینکه از پنلت درخواست بدی!! من یکی از دامنه های اصلی سایتم با کلی رنک تمام شد.با این برنامه اینا هم که پنل رو بهم ندادند و این همه مدت کشش دادند زنگ زدم خواهش کردم گفتم چند برابر هزینش رو میدم خودتون برام فقط تمدیدش کنید حداقل!! این کارو نکردند! گفتند نمیشه!! گفتم برای شما چه فرقی داره؟ تا این کاغذ بازی ها تمام بشه کلی طول میکشه..خواهشن حداقل این دامنم رو تمدید کنید..گوشی رو قطع کردند!! واسه همین میخوام رسما شکایت کنم تا این مسخره بازیهاشون تمام بشه..
نوشتن دوباره نامه کتبی بده با امضا دستی!! بگو مگه شما اصلا امضای من رو دارید که میخواهید ببینید خودشه یا نه؟ مگه موقع ثبت نام امضا دادم که الان امضامو میخواین ببینید خودمم یا نه؟!!

Online24
January 30th, 2012, 01:25
دوست عزیز درخواست کتبی و رسمی باید همراه با امضا باشد . و گرنه از درجه اعتبار ساقط است .

قوانین و مقررارت و توافقنامه این registrar را مطالعه کنید ( کاری که باید قبل از دریافت سرویس انجام میدادید ) :

Terms and Conditions for the Registration of an Internet Domain Name (under .ir) – ایرنیک (http://www.nic.ir/Terms_and_Conditions_ir)

سپس قبل از اقدام به شکایت ، دلایل خود را یکبار دیگر مرور کنید .

irmpmn
January 30th, 2012, 02:13
من بودم از طریق وکیلمون حق خودم رو میگرفتم.
ولی به نظر من شما برو شرکتشون و صحبت کن بهتره ...

saeed.spore
January 30th, 2012, 02:40
سلام دوستان..این ماجرای بنده بر میگرده به یک سال پیش.حدود پارسال هارد سیستم بنده سوخت و تمامی اطلاعات بنده از بین رفت.اطلاعات پنل irnic هم از بین رفت.خوشبختانه رمز ایمیلم یادم بود و رفتم و بازیابی پسورد رو زدم.تا اینجا درست بود که دیدم جواب محرمانه رو میخواد.. متاسفانه یادم رفته بود و هر کاری کردم نتونستم یادم بیاد. تیکت زدم پشتیبانی ir nic و گفتند یک درخواست بده برای پسورد محرمانه. درخواست دادم.. گفتند باید کتبی باشه! کتبی فرستادم.. دوباره گفتند کارت ملیت کو؟!! دوباره یک درخواست کاملا رسمی نوشتم و با امضا و زیرش هم کپی کارت ملی.. براشون اسکن کردم و فرستادم. جوابیه امد با تشکر از شما بررسی میشه و به زودی جوابتون رو میدیم.. کلا یک هفته ای شد این ماجرا و بعد جواب آمد نام شما در پنل بدون پسوند فامیلیتون ذکر شده در صورتی که فامیلی شما پسوند داره!! یک نامه کتبی بفرستید برای ویرایش اطلاعاتتون.!! دیگه اسکن و ... قبول نیست.. باید بفرستید به آدرس شرکت.. ازا ین ماجرا چند ماه گذشت و من همچنان درگیر پس گرفتن یک جواب محرمانه..
تو این مدت چندین دامنه بنده منقضی شد و الان یک دامنه بیشتر رو پنل ندارم... بماند. دوباره اینبار براشون یک نامه رسمی دادم و همراه کپی کارت ملی با اثر انگشت!! و نام و نام خانوادگی و خلاصه کلا رسمی.. پیشتار فرستادم و کلی هزینه پستش شد.. بعد 2 هفته الان دوباره ایمیل آمده برام..

لطفا درخواستتون رو طی نامه کتبی همراه با امضا بفرستید!! و کارت ملی کپی برابر اصل!! واقعا نمیدونم چی بگم..چی اسمش روبزارم!! من زیر نامه اثر انگشت زدم اینا امضا میخوان ازم؟!!! کارت ملی کپی برابر اصل یعنی چی؟ خوب از دو طرفش کپی گرفتم همراه نامه دادم دیگه چی میگن اینا؟ تلفنمون رو که دارند..ایمیلمو که دارند..آدرس رو دارند. کل اصلاعات اجدادم رو ارند.. واقعا گیرم آوردند اینا؟؟ چی بگم به اینا؟ الان کسی بخواد شکایت کنه از اینا به کجا باید بگه؟ گرچه من دیگه سراغ دامین .ir نمیرم.. خیلی تحویلمون میگیرند با این تحریما.. خدایی اگر پنلم رو ندند قید دامنه .ir رو چه برای مشتری چه برای خودم میزنم.. دامین .in شرف داره به ir اینا... کسی میدونه از کجا میشه شکایت کرد؟

جدا باید یه فکری به حال این ایرانیک کنیم منم همچین مشکلی داشتم 3 هفته مسخرمون کردند آخر دامین اصلا ولش کردم :(

---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:33 AM ----------

دوست عزیز درخواست کتبی و رسمی باید همراه با امضا باشد . و گرنه از درجه اعتبار ساقط است .

قوانین و مقررارت و توافقنامه این registrar را مطالعه کنید ( کاری که باید قبل از دریافت سرویس انجام میدادید ) :

Terms and Conditions for the Registration of an Internet Domain Name (under .ir) – ایرنیک (http://www.nic.ir/Terms_and_Conditions_ir)

سپس قبل از اقدام به شکایت ، دلایل خود را یکبار دیگر مرور کنید .

ولی به قول Online24 از این راه قوانین با شون برخورد کن یا دیگه اگه دید بازم جواب نداد

به پلیس فتا ثبت شکایت کن پیگیری کن

https://www.cyberpolice.ir/complaints/1/116

Online24
January 30th, 2012, 02:47
بنده شکایت را توصیه نکردم (دلیلی برای این کار وجود ندارد و nic.ir مقصر نیست ) و در عوض حفظ خونسردی و ادامه همکاری کامل با nic.ir را پیشنهاد دادم .

در ضمن این مورد ارتباطی با پلیس فتا پیدا نمیکند .

saeed.spore
January 30th, 2012, 02:53
:106: چی میشه گفت:(

hamtermi
January 30th, 2012, 09:08
منم نظرم با online24 هست.
در بعضی موارد شکابت راه به جایی نمی بره اونم از کی... NIC

hamidjan
January 30th, 2012, 09:49
به نظر من این سخت گیریا خیلی هم خوبه. کافیه یه نفر با پنل ایرنیک شما این کارو بکنه و اطلاعات جعلی بده و دامنتونو بدست بیاره، اونوقته که بازم میاید اینجا داد و بیداد می کنید که چرا ایرنیک این کارو کرده. قوانین سایت رو از اول باید مطالعه کنید و همه چیزو طبق قانونش پیش ببرید. که اینجور موقع ها هم درگیر این مسائل نشید. ما ایرانیا دوست داریم از هر مسیری که شده راه فراری برای خودمون درست کنیم. یا مشخصات رو درست وارد نمی کنیم یا اطلاعات غلط میدیم.این چیزا یه روزی باید درست بشه دیگه.
شما به پنل دامنه میخواید وارد بشید نه پنل هاست. این سخت گیریا باید باشه. تا جایی که من متوجه شدم الان کار شما فقط لنگ کپی برابر با اصل کارت ملی هستش. اینو بفرستید ان شاء الله که درست میشه.

پ.ن: ایرنیک یه سازمان دولتی هستش نه یک شرکت خصوصی. درست مثل همه سازمانهای دولتی دیگه با همه قوانین درست و نادرست و همه کاغذ بازیهاش!

Mohammad_reza
January 30th, 2012, 10:21
سلام ،
شما در تهران هستید ؟ فکر کنم امکان حضور در سازمان نظری باشه.
خوب برید همونجا و با مدارک کامل و مشکل رو حل کنید.

ثبت دامنه (ایرنیک)
پژوهشگاه دانش‌های بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات)
میدان شهید باهنر (نیاوران)
تهران ۱۹۵۴۸۵۱۱۶۷ - ایران
صندوق پستی: ‎۱۹۳۹۵-۵۵۶۴‎

delta
January 30th, 2012, 11:07
به نظر من این سخت گیریا خیلی هم خوبه. کافیه یه نفر با پنل ایرنیک شما این کارو بکنه و اطلاعات جعلی بده و دامنتونو بدست بیاره، اونوقته که بازم میاید اینجا داد و بیداد می کنید که چرا ایرنیک این کارو کرده. قوانین سایت رو از اول باید مطالعه کنید و همه چیزو طبق قانونش پیش ببرید. که اینجور موقع ها هم درگیر این مسائل نشید. ما ایرانیا دوست داریم از هر مسیری که شده راه فراری برای خودمون درست کنیم. یا مشخصات رو درست وارد نمی کنیم یا اطلاعات غلط میدیم.این چیزا یه روزی باید درست بشه دیگه.
شما به پنل دامنه میخواید وارد بشید نه پنل هاست. این سخت گیریا باید باشه. تا جایی که من متوجه شدم الان کار شما فقط لنگ کپی برابر با اصل کارت ملی هستش. اینو بفرستید ان شاء الله که درست میشه.

پ.ن: ایرنیک یه سازمان دولتی هستش نه یک شرکت خصوصی. درست مثل همه سازمانهای دولتی دیگه با همه قوانین درست و نادرست و همه کاغذ بازیهاش!

پسر خوب اول کامل بخون چی نوشتم بعد بیا ایراد بگیر.. شما وقتی بانک میری حساب باز کنی ازت چی میخوان؟ حساب میلیونی هم باز کنی بازم فتوکپی شناسنامه و کارت ملی.. درسته؟ شده بهت بگن برو اسناد رسمی کپی برابر اصل بیار از کارت ملیت بعد حساب باز کنید؟ تاحالا شده شماره رمز حسابت رو گم کنی؟ رفتی بانک چی گفتند؟ همون فتوکپی کارت ملی کفایت میکنه!! دو هفته بعدشم رمز جدید میاد..

اما اگر بخونید میفهمید من از چی شاکیم!! بنده انواع مدرک رو برای اینا ارسال کردم..مونده سند خونه بفرستم براشون تا بفهمند پنل مال من هست.. از ایرادات آخری و مسخره اینا : حتما باید درخواست کتبیتون امضا داشته باشه!! شما جای من.حکم عقلانیتون چی میگه؟ وقتی من موقع ثبت نام اصلا امضایی ندادم.. موقع ثبت نام کارت ملی یا شناسنامه ای ندادم.. میشه بفرمایید الان امضای بنده چرا براشون مهمه؟ با چی میخوان برابر اصل کنن بفهمن خودم منم؟ مگه از من امضا دارند؟ تازه فرض کنید یکی امضا بلد نیست!! تو بانک هم بری امضا بلد نباشه میگه انگشت بزن... من اثر انگشت رو فرستادم میگن نمیشه امضا بده!!
کپی کارت ملی 2 بار به صورت کامل + نامه کتبی 2 بار + مشخصات کامل منزل و تلفن و موبایل همراه با اثر انگشت به صورت کامل و همینطور تاییدیه ایمیلی که باهاش ثبت نام کردم + عکسم!! اینا به کنار دوبار هم نامه کتبی رو اسکن کردم تیکت زدم قبول نکردند...شما بعد داری به من ایراد میگیری؟
به غیر اینا من بهشون گفتن براتون فکس کنم گفتند دستگاه خاموشه.. زنگ زدم گفتم خانم محترم دامینم داره انقضا میخوره پنل به جهنم اینو برام تمدید کن چند برابر پولش رو میدم.. گفتند نمیشه!! جدیدا قسمت تیکت پشتیبانی هم بسته شده رسما باید فقط نامه نگاری کنید...

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------

سلام ،
شما در تهران هستید ؟ فکر کنم امکان حضور در سازمان نظری باشه.
خوب برید همونجا و با مدارک کامل و مشکل رو حل کنید.

بدبختی اینه تهران نیستم خودم وگرنه میدونستم چطوری جوابشون رو بدم..تا سر ماه باید برم تهران دوباره برای کاری با اینکه دیگه پنل توش چیزی نیست اما یک سری حتما میزنم بهشون با هم آشنا بشیم!! امضامم میزنم سرشرکتشون..

hamidjan
January 30th, 2012, 12:40
خیله خب آقا حرف شما درسته. شما بزرگ مایی. برو هر کار دوست داری بکن. حرف خودتو میزنی دیگه. قانونش اونه دیگه. اینقدر بحث کردن نداره.

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

شما اگر به هر جایی حتی دادگاه بخواید نامه بفرستید، پای نامتونو امضا میزنید. درسته؟ حالا سوال عقلانی رو از خودت بپرس. مگه اونا امضای شما رو دارن؟
این امضاها کی به درد میخوره؟ موقعی که مورد خاصی پیش بیاد یا مثلا شکایتی چیزی بشه. اون موقعست که پیگیری می کنن.

هر جایی قوانین خودشو داره. بعضیا میگن فقط امضا. بعضیا میگن هم امضا و هم اثر انگشت (نمیشه سوال پرسید اثر انگشت که معتبره پس چرا امضا هم میخوای؟) چون قانونیه که وضع کردن. مثلما اونا چندین ساله تجربه دارن و میدونن چه اتفاقاتی ممکنه بیفته که اینهمه گیر میدن.:)
در کل در سازمانهای دولتی این مشکلات هست و چاره ای نیست جز اینکه تابع مقررات باشی. (مجبوری:71:)

mojiz
January 30th, 2012, 14:33
شما مگه نمیتونستی از طریق نمایندگیهاشون تمدید کنی؟
من هیچوقت تو پنل اونها برای تمدید نمیرم و از نمایندگیشون تمدید میکنم.
به هر حل آدرس بگیر برو اونجا از همه چیز راحتتره

om!d-D
January 30th, 2012, 18:01
از طريق سامانه ريسلرا ميتونستی راحت تمديد كنی
منم باهاشون همين مشكلو دارم و ناچارا بايد كاری كه ميگن بكنيم

farzadho
January 30th, 2012, 18:08
شما شکایت از یک شرکت شخص حقیقی هم بکنید حداقل 1 ماه پروسه داره تا نتیجه بگیرید الان از irnic فکر کنم ......
بهتر هست هر موردی رو میخوان ارائه بدید و اگر میتونید حضوری مراجعه کنید...

m.amin1
January 30th, 2012, 20:45
به نظر من حضوری برو شرکت

من یه بار رفتم خیلی برخودشون خوبه حداکثر تلاششون رو میکنن که کارت راه بیفته

Online24
January 30th, 2012, 23:56
قابل توجه دوستان اینکه مرکز Nic.ir امکان مراجعه حضوری ندارد . از راه مکاتبه میتوانید مشکل را پیگیری نمایید .

اطلاعات تماس : https://www.nic.ir/Contact

سیستم ticketing :

IPM/IRNIC .ir ccTLD registry - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software (http://ticketing.nic.ir/index.php)

camelian77
January 31st, 2012, 00:17
من تو مرکز تحقیقات فیزیک نظری کار می‌کردم و تا جایی که می‌دونم امکان مراجعه‌ی حضوری نیست. سعی کنید مدارکی که خواستند رو براشون بفرسنید ! و بسیار در موارد بوروکراتیک دقیق هستند.

در ضمن دوستان عزیز!! ایرنیک شرکت نیست!! بخشی از پژوهشگاه ئه ....

3245
January 31st, 2012, 02:09
من دقیقا با delta موافقم، ایرنیک یکی از مسخره ترین شرکت ها در سطح جهان است، تاحالا اینجورش ندیده بودم...

دلیل:
1-تلفن تو سایت گذاشتن، میزنگی روی صدای اتوماتیک هست، میگه همه چیز روی سایت هست، از اونجا ببینید، خوب شرکت محترم، میتونستی تلفن نگذاری و از جیب بیت المال برای بیت الحال خودت استفاده نکنی(گاهی اوقات میزنگم اشغاله، زنگ میزنن حال میکنن)
2- دامنه را ست میکنی، پس از 6 تا 24 ساعت ست میشه، روزهای تعطیل هم فداش بشم، خونه لالا هستن(مثلا اینا دامنه برای آنلاین بود ارائه میدن(خودشون معنی آنلاین رو نمیفهمن)
3- دامنه را میخوای انتقال بدی( همه مدارک درست باشه و فردی که کنترل میکنه از هفت خان رستم بگذرونت، که عمرا کسی تاحالا رد شده باشه، مگر در تهران باشه، و ببخشید سگدو بزنه...) پس از 1 هفته انتقال رو انجام میدن.
4- چت آنلاینش اصلا تا حالا آنلاین نبوده و نخواهد بود، چون اون درک لازم رو ندارن و سختی نکشیدن
5- ایمیل را پس از 6تا 24 ساعت کاری(دقت کنید، کاری....) پاسخ میدن، اونم انگار از خواب پا شده، بخدا یجوری جواب میدن که ارث باباش دست منه انگار...
6- چندین بار ایمیل زدم و مشکلاتشون رو بهشون گوش زد کردم، اما اصلا به ایمیل پاسخ نمیدن که ممنون از کمک و ...

دوستانی که پایه هستن، باهم از پلیس فتای شهرامون شکایت کنیم، نامه ها هم به یک صورت باشه، یک فعال پیدا بشه و نامه رو تایپ کنه
بخدا خیلیا هستن که حاضرن 24 ساعته آنلاین و اینکارو انجام بدن، اما دیگه پارتی و ... کار خودشو اونجا کرده...
حالا این مشکلاتی که گفتم کدومش در دامنه بین المللی وجود داره؟ میخوان امنیتشون بیشتر باشه از دامنه جهانی؟(شتر در خواب بیند پنبه دانه...)
امنیت با محدودیت فرق میکنه، ایرنیک اینو بفهم....

online24 بیا این مشکلات رو توجیح کن برادر...، برادر ارجمند من، ما دیدیم بهتر رو که بر بدتر ایراد میگیریم، میگی مدارک رو دقیق بفرستید، تورو خدا خودت تاحالا انتقال دومین داشتی از ایرنیک؟ حتما در تهرانی آره؟(یعنی اثر انگشت، فتو شناسنامه، کارت ملی و هزار تا چیز دیگه که بنده خدا از شهر دیگه فرستاده، فقط بخاطر امضا مونده؟اونا اگه امضا باشه مطمئنن که این خودشه و مدارک جعلی نبوده؟اثر انگشت بدبخت روی فتو شناسنامه بوده روی کاعذم زده(عجب...)

امیدوارم کسی که در ایرنیک کارارو انجام میده برداشته و کسی که صلاحیت داره بره انجام بده...(آمیــــــــــــــن...)

Online24
January 31st, 2012, 02:37
میگی مدارک رو دقیق بفرستید، تورو خدا خودت تاحالا انتقال دومین داشتی از ایرنیک؟ حتما در تهرانی

بنده N بار انتقال دامین رو انجام دادم ، روش ارسال مدارک هم به این صورت بوده که متنی را تایپ میکردم و درخواست انتقال دامنه را محترمانه در آن درج و امضا کردم ، فضای بالای کاغذ را هم خالی گذاشتم و در آنجا کارت ملی رو قرار دادم و باهم در یک برگه کپی تهیه کردم و فکس کردم . تایید هم به راحتی انجام شده است . مشکلات این دوست ما هم به این دلیل پیچیده شده که اطلاعاتشون کامل نیست ( پسوند نام خانوادگی رو درج نکردند )

در کل registrar پای تلفن به شما هیچ کمکی در این زمینه نمیتواند بکند . تمام راهنمایی ها در سایت درج شده و باید طبق روال معرفی شده پیش روید .

توضیحات بنده درباره پلیس فتا و مراجعه حضوری به nic.ir هم مطالعه نمایید .

ولی در کل سازمان بسیار محترمی هستند .

m.e
January 31st, 2012, 16:04
سلام من هم چنین مشکلی رو داشتم حساب کاربریم بدون پسوند بود بعد که خواستیم دامنه رو منتقل کنم به یک حساب دیگه گفتن که تو کارت ملی شما پسوند فامیلی دارید ولی تو شناسه نیست ، کپی کارت ملی رو با نامه درخواست اضافه کردن دادم درست شد .
اما واقعا این قوانین بخاطر حفظ حقوق خود مالک هست

3245
January 31st, 2012, 23:06
خوب چطور دایرکتی بدون اینکارا حقوق مشتری رو حفظ و رعایت میکنه؟8-}
شایدم دایرکتی حفظ نمیکنه؟ ها؟:d:109::78:

root
January 31st, 2012, 23:35
سلام
کلا تو رشته IT می خوان یه درس 3 واحدی بزارن آشنایی با رفتار و قوانین من در آورده ایرنیک
اگر همه رو بلد باشی یه علمه همونطور که دوست خوبم online24 گفت باید روالش رو خیلی حرفه ای یاد بگیری
اگر بخوای نقد کنی ایرنیکو میتونم کتاب بنویسم براش
کافیه یک هفته وقت بزاری دامنه های منقضی شده رو بخونی به ارزش تایید ایرنیک آشنا میشی ;)
مخلصیم

mehrshad.ho
January 31st, 2012, 23:49
من اگه بودم بی خیال دامنه میشدم میرفتم یه دات کام ثبت می کردم
من یه بار قبلا یه مشکل پیدا کردم 1 روزه پسورد جدید رو بهم دادند فقط هم مشتخصات و کارت ملی رو با درخواستم فکس کردم البته بماند 30 باری زنگ زدم توی 1 روز تا پیگیری شد

amirhkh
February 1st, 2012, 00:07
من اگه بودم بی خیال دامنه میشدم میرفتم یه دات کام ثبت می کردم
من یه بار قبلا یه مشکل پیدا کردم 1 روزه پسورد جدید رو بهم دادند فقط هم مشتخصات و کارت ملی رو با درخواستم فکس کردم البته بماند 30 باری زنگ زدم توی 1 روز تا پیگیری شد

البته فکر نکنم زیاد بصرفه الان ;)

ir چهار تومانی رو برای دات کامش باید 18 تا 20 تومان پول بدی

delta
February 1st, 2012, 00:13
قضیه داشتن عکس با شورت ورزشی هستش ؟ :دی

بنده N بار انتقال دامین رو انجام دادم ، روش ارسال مدارک هم به این صورت بوده که متنی را تایپ میکردم و درخواست انتقال دامنه را محترمانه در آن درج و امضا کردم ، فضای بالای کاغذ را هم خالی گذاشتم و در آنجا کارت ملی رو قرار دادم و باهم در یک برگه کپی تهیه کردم و فکس کردم . تایید هم به راحتی انجام شده است . مشکلات این دوست ما هم به این دلیل پیچیده شده که اطلاعاتشون کامل نیست ( پسوند نام خانوادگی رو درج نکردند )

در کل registrar پای تلفن به شما هیچ کمکی در این زمینه نمیتواند بکند . تمام راهنمایی ها در سایت درج شده و باید طبق روال معرفی شده پیش روید .

توضیحات بنده درباره پلیس فتا و مراجعه حضوری به nic.ir هم مطالعه نمایید .

ولی در کل سازمان بسیار محترمی هستند .

داداش من د مشکل همینجاست... به من میگن با دست خط خودت بنویس!!:)) بنده تایپی نوشتم براشون بار اول گفتند با دست خط خودت و امضای دستی خودت بنویس!!حالا یک چیز دیگه. از سازمان پژوهش بعیده جواب نامه رو فینگلیش بده!! به غیر این نمیدونم چرا حس میکنم اینا منو دارند سر کار میزارند..این همه مدارک واقعا برای یک جواب محرمانه کفایت نمیکنه؟؟

سلام من هم چنین مشکلی رو داشتم حساب کاربریم بدون پسوند بود بعد که خواستیم دامنه رو منتقل کنم به یک حساب دیگه گفتن که تو کارت ملی شما پسوند فامیلی دارید ولی تو شناسه نیست ، کپی کارت ملی رو با نامه درخواست اضافه کردن دادم درست شد .
اما واقعا این قوانین بخاطر حفظ حقوق خود مالک هست

چه قدر راحت و ملایم..برادر من 2 بار کتبی فرستادم 3 بار ضمیمه کردم و اسکن شده.. بعد میگی کپی فرستادید تمام؟؟؟ برابر اصل میخوان!! یعنی برو ثبت اسناد و ... من واسه سند ماشینمم نرفتم ثبت اسناد خود نمایشگاه کارهاشو کرد.. بعد اینا واسه یک جواب حرف محرمانه اینطوری میکنند..

om!d-D
February 1st, 2012, 01:29
پشتيبانی چتشون 9 تا ده صبح و دو تا سه هست؛حتما هم هستند
بله اينجور كه من فهميدم بايد برای تغيير پنل كارت ملی وجواب محرمانه باشه؛منم يادم رفته و بايد پست كنم مدارک رو
امضا همبه خاطر اينه كه نامه اداری محسوب ميشه

درضمن اين يارو ها كه جواب ميدن فقط همينارو ميدونن و وقتی ميندازيشون تو نقد و سوال پيچشون كنی چون كم ميارن برخوردشون بده و جواب نميدن
كلا پرسنلشون مثل طوطی هرچی بهشون گفتنو ميگن و هيچ چيز ديگه

delta
February 1st, 2012, 01:50
دقیقا داداش من.یک عده افرادی رو گزاشتند برای این جور کارها که اصلا نمیدونن چی به چی هست. به قول دوستمون root شما ماهانه ببین چه قدر دامنه انقضا میشه الکی نیست.. چهار تا دامنه به خاطر همین ندانم کاریشون از من انقضا پیدا کرد. بماند بقیه حالا..
فقط اینا نیستند. متاسفانه مسئولین جاهای دیگر هم همینطوره..من رو به خاطر یک آی پی اختصاصی که به سایتم وصل بود کم مونده بود دادگاهی کنند.!! تو وزارت ارشاد رفته بودم خودشونم اعتراف کردند کارمندای این جور جاها افراد معمولی و غیر حرفه ای هستند.. یاد مربی پرسپولیس میفتم که از راهنمایی رانندگی آوردنش!!

به هر حال ته این قضیه برای من این بود که عمرا طرف دامنه .ir برم و بیخیال پنل و.. شدم. بزار برای خودشون خوش باشند با دامنه ملیشون..