PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به هاست اشتراکی مخصوص سایت پربازدید و با مصرف "بالا"

mojtaba127
January 29th, 2012, 11:20
با سلام
مدیر سایت پارسی من و جامعه مجازی ایما هستم
به 15 گیگ هاست لینوکس با امکانات ترجیحا نامحدود نیاز دارم
پارسی من یک سایت با وردپرس هستش و جامعه مجازی رو با شیرترانیکس راه اندازی کردیم
هر دو سایت به سرور فشار میارن و تا کنون هر هاستینگی جوابگوی نیاز ما نبوده
سایت پارسی من چندتا ساب دامین هم داره
ماژول memcache هم نیاز داریم
تعداد ایمیل ها هم باتوجه به نیاز جامعه مجازی در هر ساعت هرچه بیشتر باشه بهتره
ما تا کنون توسط سرور های مختلف بصورت اسپانسری حمایت میشدیم
در ازای هاست شدن بنر شرکت رو نمایش میدیم ولی ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!
تصمیم گرفتیم که با پرداخت هزینه کارمون رو پیش ببریم که منتی رو سرمون نباشه!!!
لطفا آفرهای خودتون رو با توجه به نیاز های ما اعلام نمائید تا بررسی کنیم
هزینه رو با توجه به نمایش بنرتون در تمام صفحات در نظر بگیرید
آمار بازدید روزانه پارسی من: حدود 30 هزار
آمار بازدید روزانه جامعه مجازی ایما: حدود 50 هزار
ضمنا جامعه مجازی 2 ماهه که به سایت تبدیل شده ولی از نظر آلکسا پیشرفت خوبی داشته
آدرس سایت ها:
پارسی من:
پورتال پارسی من (http://myparsi.com)
جامعه مجازی ایما:
جامعه مجازی ایما - ایما - دنیای 1000 حرفی ها EiMa.ir (http://eima.ir)
لطفا موضوع رو بررسی کنید
منتظر پاسختون هستم
موفق باشید

maryam1
January 29th, 2012, 11:37
ما مشکلی نداریم
از جمله سایت پربازدید روی سرور ما
دانلود رایگان نرم افزار | دانلود پرشین (http://www.downloadpersian.com)
هست فقط مشکل ما سر ایمیل هست که نمیتونیم مقدار ایمیل بالا بدیم

mojtaba127
January 29th, 2012, 11:41
ما مشکلی نداریم
از جمله سایت پربازدید روی سرور ما
دانلود رایگان نرم افزار | دانلود پرشین (http://www.downloadpersian.com)
هست فقط مشکل ما سر ایمیل هست که نمیتونیم مقدار ایمیل بالا بدیم

سلام... لطفا قیمت پیشنهادی و تعداد ایمیل هایی که می تونید ارائه بدید رو اعلام کنید

maryam1
January 29th, 2012, 11:43
ایمیل ساعتی 200
قیمت هم هر 1 گیگ ماهیانه 12000 تومان

porya_spy
January 29th, 2012, 11:44
فضا : 20 گیگ
پهنای باند نامحدود
تمامی امکانات نامحدود
ماهانه 15000 تومان
امیل هر ساعت 150 عدد
در صورت تمایل تماس بگیرید

mojtaba127
January 29th, 2012, 11:46
ایمیل ساعتی 200
قیمت هم هر 1 گیگ ماهیانه 12000 تومان

قیمتتون خیلی بالاست!
منتظر آفرهای دیگه هم می مونم

maryam1
January 29th, 2012, 11:47
در مقابل کیفیت بسیار هم ارزونه
موفق باشید

mojtaba127
January 29th, 2012, 11:56
فضا : 20 گیگ
پهنای باند نامحدود
تمامی امکانات نامحدود
ماهانه 15000 تومان

در صورت تمایل تماس بگیرید

لطفا یک نمونه از مشتریانتون رو هم معرفی کنید

---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------

در مقابل کیفیت بسیار هم ارزونه
موفق باشید

قیمتتون برای 10 گیگ میشه ماهیانه 120 هزار تومن!! قیمتی که هاست دی ال پیشنهاد کرده بود از شما خیلی کمتره!!

maryam1
January 29th, 2012, 12:04
والا میهن وبهاست و خیلی از شرکتهای دیگه حتی پارس وی پی اس همین قیمت رو میده
البته هر چه قدر پنل حجمش بالاتر بره قیمتش کمتر بالا میره
یعنی 10 گیگ براتون ماهیانه 30 تومن میوفته
میهن وب هاست (http://client.mihanwebhost.com/cart.php?gid=4)
خدمات ميزباني و ثبت دامنه پـــارس وی پی اس | سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - (http://parsvps.net/h-linuxhost.html)

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

حالا چرا 10 گیگ ؟
بهتره هاست یک گیگ بگیرید و فایلهاتونو ببرید رو هاست دانلود اگه فایل دارید هم ارزونتر براتون تموم میشه هم فشار کمتری به سرور میاد
هاست 1 گیگ معمولی سالی 25000 تومان
و هاست دانلود 10 گیگ ماهیانه 10 تومان

---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

پیشنهاد آخرمم خرید سرور مجازیه که اونم براتون ارزون میوفته

pardishosting
January 29th, 2012, 12:58
سلام

برای 2 سایت 35 هزینه می گیریم + بنر کوچیک (حمایتی) در انتهای سایت. (برای معرفی مشتری از طرف شما هم پورسانت می دیم)
همه موارد هم داریم ، سایت های پربازدید هم تو انجمن سایتمون هستند که تعدادشون هم زیاده.
اگه سایت تون بهینه و خوب باشه و اذیت نکنه ، خیالتون بابت کیفیت جمع باشه.
نوین پردازش عصر پردیس ، پردیس هاستینگ ، پردیس هاست ، پردیس میزبان ، پردیس وب هاست ، پردیس وب هاستینگ (http://www.pardishosting.com)

amirfateh
January 29th, 2012, 13:32
30 گیگابایت فضا
800 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
ماهانه فقط 29000 تومان، سالانه فقط 244000 تومان ( این قیمت ها برای فروش ویژه و فقط تا 10 بهمن هست )
کنترل پنل دایرکت ادمین
افزودن دامنه : 5
سایر امکانات نامحدود
دیتاسنتر:iweb کانادا

hoka
January 29th, 2012, 15:32
هاست لینوکس ویژه سایتهای پربازدید و ترافیک بالا برای آن دسته از کاربران مناسب می باشد که سایت آنها بیش از اندازه از منابع رم و Cpu سرور استفاده می نماید و سرور های اشتراکی قادر به پاسخگویی آن نمی باشند.این دسته سایت ها معمولا سایت های دانلودی،فروم ها،مدیریت محتوای وردپرس و یا سایتهای با بازدید روزانه بالا می باشند که هاست لینوکس ویژه سرور پارس با سرور های قدرتمند خود به راحتی قادر به ارائه سرویس به آنها خواهد بود.شایان ذکر است که سرور پارس منابع را روی این سرور ها به صورت اختصاصی ارائه داده و هر سرور را روی تعداد خاصی وب سایت بسته و برای مشتریان جدید سروری دیگر را کانفیگ می نماید که این کار باعث مدیریت متمرکز منابع و در نهایت ارائه کیفیت مطلوب به شما مشتریان گرامی خواهد شد.اگر از ساسپند شدن وب سایت خود خسته شده اید،اگر سرور های فعلی شما جوابگوی شما و بازدید کنندگان تان نیستند.هاست لینوکس ویژه سرور پارس را انتخاب نمایید تا مفهوم واقعی قدرت و کیفیت را تجربه نمایید.
سرور پارس با بیش از 7 سال سابقه موفق در وب

پلن 3 هاست مخصوص سایت های پر مصرف
20 گیگابایت هارد
1 ترابایت پهنای باند
پارک دامنه و زیر دامنه نامحدود
تعداد 2000 کانکشن همزمان
وب سرور لایت اسپید
انتقال کاملا رایگان وب سایت شما

65 هزارتومان در ماه

لینک خرید (http://billing.serverpars.com/hosting/aff.php?aff=265)

om!d-D
January 29th, 2012, 17:25
پهنای باند ماهیانه : نامحدود
تعداد سایت های قابل میزبانی : نامحدود
سایر امکانات: همگی نامحدود
گارانتی بازگشت وجه: داریم تا هفت روز در صورت عدم رضایت (اطمینان شما از خرید)
مانیتورینگ شبانه روزی به همراه آپتایم 99.9 درصد
به کارگیری وب سرور لایت اسپید با قدرت و سرعت سه برابر آپاچی
پردازشگر (corei7) ، رم (8) و سخت افزار قدرتمند
دیتاسنتر Hotzner آلمان
پرداخت آنلاین با کلیه کارت های شتاب
انتقال رایگان سایت قبلی شما به هاست جدید

راحتی خیال شما ، داشتن بکاپ است،ما اتوماتیک و "روزانه " و "هفتگی" از سایت ها پشتیبان میگریم و در هر زمان که بخواهید قابل بازگردانیست

جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
جزئیات سرویس های استاندارد : جزئیات پنل های میزبانی وب لینوکس استاندارد | روز وب.کام (http://www.roozweb.com/hosting)
جزئیات سرویس های حرفه ای با پرداخت ماهانه : جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام (http://www.roozweb.com/prohosting)

15 گیگ : سالیانه 220 هزار تومان

reeza
January 29th, 2012, 19:17
ماهانه 15 تومان در خدمتیم

amirizadi
January 29th, 2012, 19:25
با سلام
ماهانه 15000 در خدمتم

AvalinHost
January 29th, 2012, 20:12
با سلام
مدیر سایت پارسی من و جامعه مجازی ایما هستم
به 15 گیگ هاست لینوکس با امکانات ترجیحا نامحدود نیاز دارم
پارسی من یک سایت با وردپرس هستش و جامعه مجازی رو با شیرترانیکس راه اندازی کردیم
هر دو سایت به سرور فشار میارن و تا کنون هر هاستینگی جوابگوی نیاز ما نبوده
سایت پارسی من چندتا ساب دامین هم داره
ماژول memcache هم نیاز داریم
تعداد ایمیل ها هم باتوجه به نیاز جامعه مجازی در هر ساعت هرچه بیشتر باشه بهتره
ما تا کنون توسط سرور های مختلف بصورت اسپانسری حمایت میشدیم
در ازای هاست شدن بنر شرکت رو نمایش میدیم ولی ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!
تصمیم گرفتیم که با پرداخت هزینه کارمون رو پیش ببریم که منتی رو سرمون نباشه!!!
لطفا آفرهای خودتون رو با توجه به نیاز های ما اعلام نمائید تا بررسی کنیم
هزینه رو با توجه به نمایش بنرتون در تمام صفحات در نظر بگیرید
آمار بازدید روزانه پارسی من: حدود 30 هزار
آمار بازدید روزانه جامعه مجازی ایما: حدود 50 هزار
ضمنا جامعه مجازی 2 ماهه که به سایت تبدیل شده ولی از نظر آلکسا پیشرفت خوبی داشته
آدرس سایت ها:
پارسی من:
پورتال پارسی من (http://myparsi.com)
جامعه مجازی ایما:
جامعه مجازی ایما - ایما - دنیای 1000 حرفی ها EiMa.ir (http://eima.ir)
لطفا موضوع رو بررسی کنید
منتظر پاسختون هستم
موفق باشید

ایشون در حال حاضر بر روی سرور های ما میزبانی میشن.
قابل توجه شما که میفرمایید:

ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!

باید عرض کنم که در همان ابتدا که به بنده پیغام خصوصی دادین گفتم که اگه سایت شما بیش از حد به سرور فشار وارد کنه مجبوریم دیگه اسپانسری قبول نکنیم و یا شما رو با دریافت هزینه به سرور مجازی انتقال بدیم.
ما با شما خیلی مدارا کردیم و برای کاهش فشار بیش از حدی که سایتتون به سرور وارد میکنه راهکارهای زیادی رو امتحان کردیم. فقط لایت اسپید رو امتحان نکردیم با توجه به صلاح دید شرکت در این زمینه چون با این مشل 100% به مقدار قابل قبولی فشار سایتتون کاهش پیدا میکرد. اون هم با توجه به اینکه فقط سایت شما دارای مشکل برای ما هست و باتوجه به اینکه هزینه ای هم از طرف شما پرداخت نمیشد این گزینه فعلا برای ما با این وضعیت دلار امکان پذیر نیست چون ما مشتری هاستینگمون نصبت به مشتری سرور مجازی و اختصاصیمون خیلی کمتر هست و هزینه برای لایت اسپید برای سرور هاستینگ اشتراکی در این شرایط فعلا برای ما هزینه ای بیخود بود و هست.
شما در این مدت زمان که ما میزبانتون هستیم حتا 1 دقیقه هم سرعت لود سایتتون کاهش پیدا نکرد و دان تایم هم نداشتین.
فقط چون ما اعلام کردیم که در ازای میزبانی سایتتون هزینه دریافت میکنیم باید این حرف رو بزنید که منت داریم میزاریم؟؟!
توی این ماه از طرف ایشون فقط یک مشتری برای ما اومد و این رو هم درنظر بگیرین که سایتی با این فشار از لحاظ تبلیغاتی بازدهی نداشته باشه براتون. شما باشید چه راهکاری در پیش میگیرید؟

امیدوارم بتونید میزبان مناسب و با قیمت مناسب پیدا کنید.
با این اوصاف فقط 48 ساعت بهتون مهلت میدیم که سایتتون رو منتقل کنید به یک میزبان دیگه و این رو هم عرض کنم که دیگه اگر هزینه سرویستون رو هم پرداخت کنید میزبانی سایتتون رو قبول نمیکنیم.
موفق باشید.

mojtaba127
January 29th, 2012, 22:34
ایشون در حال حاضر بر روی سرور های ما میزبانی میشن.
قابل توجه شما که میفرمایید:

ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!

باید عرض کنم که در همان ابتدا که به بنده پیغام خصوصی دادین گفتم که اگه سایت شما بیش از حد به سرور فشار وارد کنه مجبوریم دیگه اسپانسری قبول نکنیم و یا شما رو با دریافت هزینه به سرور مجازی انتقال بدیم.
ما با شما خیلی مدارا کردیم و برای کاهش فشار بیش از حدی که سایتتون به سرور وارد میکنه راهکارهای زیادی رو امتحان کردیم. فقط لایت اسپید رو امتحان نکردیم با توجه به صلاح دید شرکت در این زمینه چون با این مشل 100% به مقدار قابل قبولی فشار سایتتون کاهش پیدا میکرد. اون هم با توجه به اینکه فقط سایت شما دارای مشکل برای ما هست و باتوجه به اینکه هزینه ای هم از طرف شما پرداخت نمیشد این گزینه فعلا برای ما با این وضعیت دلار امکان پذیر نیست چون ما مشتری هاستینگمون نصبت به مشتری سرور مجازی و اختصاصیمون خیلی کمتر هست و هزینه برای لایت اسپید برای سرور هاستینگ اشتراکی در این شرایط فعلا برای ما هزینه ای بیخود بود و هست.
شما در این مدت زمان که ما میزبانتون هستیم حتا 1 دقیقه هم سرعت لود سایتتون کاهش پیدا نکرد و دان تایم هم نداشتین.
فقط چون ما اعلام کردیم که در ازای میزبانی سایتتون هزینه دریافت میکنیم باید این حرف رو بزنید که منت داریم میزاریم؟؟!
توی این ماه از طرف ایشون فقط یک مشتری برای ما اومد و این رو هم درنظر بگیرین که سایتی با این فشار از لحاظ تبلیغاتی بازدهی نداشته باشه براتون. شما باشید چه راهکاری در پیش میگیرید؟

امیدوارم بتونید میزبان مناسب و با قیمت مناسب پیدا کنید.
با این اوصاف فقط 48 ساعت بهتون مهلت میدیم که سایتتون رو منتقل کنید به یک میزبان دیگه و این رو هم عرض کنم که دیگه اگر هزینه سرویستون رو هم پرداخت کنید میزبانی سایتتون رو قبول نمیکنیم.
موفق باشید.

موردی که بیان کردم: ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!
خطاب به شما نبود دوست عزیز
من نوشتم اکثر شرکت ها از شما نامی نبردم
کیفیت کار شما رو من بارها تائید کردم و بازهم تائید می کنم بله ما در طی این یک ماه داون نشدیم ولی نزدیک به 80 درصد پلاگین های فعال در پارسی من و همینطور جامعه مجازی رو غیرفعال کردیم وگرنه شما از همون هفته اول به مصرف سایت ها تذکر دادین
نمیخوام و نمیتونم که کیفیت یک شرکت رو با شرکت های دیگه مقایسه کنم ولی انصافا با وجود همه مسائل کیفیت کار شما خوب بوده ولی هزینه ای که درخواست کردید برای ادامه هاستینگ کم هزینه ای نیست!

mojtaba127
January 30th, 2012, 12:49
up

irmpmn
January 31st, 2012, 01:58
به صورت اختصاصی 15 گیگ میتونیم بدیم. ماهی 26 تومن

AriyaDownload
January 31st, 2012, 02:16
موردی که بیان کردم: ظاهرا در ایران اسپانسری درست تعریف نشده!! چون اکثر این شرکت ها بعد از 1 ماه اعلام کردند که دیگه نمی تونن ساپورت کنن!!
خطاب به شما نبود دوست عزیز
من نوشتم اکثر شرکت ها از شما نامی نبردم
کیفیت کار شما رو من بارها تائید کردم و بازهم تائید می کنم بله ما در طی این یک ماه داون نشدیم ولی نزدیک به 80 درصد پلاگین های فعال در پارسی من و همینطور جامعه مجازی رو غیرفعال کردیم وگرنه شما از همون هفته اول به مصرف سایت ها تذکر دادین
نمیخوام و نمیتونم که کیفیت یک شرکت رو با شرکت های دیگه مقایسه کنم ولی انصافا با وجود همه مسائل کیفیت کار شما خوب بوده ولی هزینه ای که درخواست کردید برای ادامه هاستینگ کم هزینه ای نیست!

من قصد هیچ گونه تبلیغی ندارم
فقط به عنوان یک پیشنهاد :
بهتره یک جای مطمئن هزینه کنید چون اینطور که شما می فرمایید و سایتتون بازدید داره و احتمالا درامدی هم باید داشته باشه
اگه خدایی نکرده اطلاعات رو از دست بدید ضربه سنگینی بهتون وارد می شه
پس نباید شما به فکر هزینه باشید
اول از همه کیفیت + اپتایپم + پشتیبانی و در وهله اخر هزینه
به هر حال امیدوارم موفق باشید

پ.ن: اینو به عنوان یک فردی گفتم که شش ماه رویه یک سایت فعالت کردم و به تمام اطلاعات + دامین رو از دست دادم ===> تنها به خاطر اینکه هزینه نکنم :-s
پ.ن 2: قصد جسارت به فروشندگان عزیز و محترم این انجمن رو ندارم و نخواهم داشت

Sajad
January 31st, 2012, 10:47
قابل توجه اینکه یک سایت با sharetronix در صورتی که آمار چشمگیری داشته باشه مصرف فوق العاده ای از CPU و RAM را خواهد داشت و در این میان HARD هم فشار سنگینی بهش وارد میشه ... حدود فشاری که یک سایت شیرترانیکس با آمار معمولی میاره به قدری خواهد بود که شما به یک سرور 4 هسته ای و رم +12 نیازمند خواهید شد.
وردپرس هم در صورتی که پلاگین های زیادی داشته باشه فشار زیادی میاره ! هر چند فشارش نسبت به شیرترانیکس خیلی خیلی کمتر است !

قبل از قبول میزبانی و یا اسپانسوری کمی در مورد فشارها تحقیق کنید و امکان سنجی کنید که آیا با هزینه های گفته شده میتوانید میزبان اینگونه سایت ها باشید یا خیر ؟
مدیر سایت هم قبل از اینکه بخواد توی لوپ تغییر هاستینگ گیر کنه یک مقدار از نظر بودجه بندی و امکانات سرور مورد نیاز خود، از این لوپ خارج بشه بهتره.