توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محل نصب whmcs
adamak
January 29th, 2012, 01:14
دوستان اگه whmcs توی یه پوشه تو روت نصب بشه بهتر هست یا توی ساب دامین ؟
اخه من توی پوشه نصب کردم سرعت مدیریت خیلی پایین هست. لطفا راهنمایی کنید .
H.G.N
January 29th, 2012, 01:23
دوستان اگه whmcs توی یه پوشه تو روت نصب بشه بهتر هست یا توی ساب دامین ؟
اخه من توی پوشه نصب کردم سرعت مدیریت خیلی پایین هست. لطفا راهنمایی کنید .
دوست عزیز هیچگونه تفاوتی در محل نصب وحود ندارد و افت سرعت به احتمالی مربوط به سرور میزبانتون خواهد بود !
الان خیلی از شرکت ها و سایت ها بر روی پوشه و یا ساب دامین سیستم رو نصب و اجرا کرده اند آیا به نظر شما همه مشکل افت سرعت دارند ؟؟
adamak
January 29th, 2012, 01:25
دوست عزیز هیچگونه تفاوتی در محل نصب وحود ندارد و افت سرعت به احتمالی مربوط به سرور میزبانتون خواهد بود !
الان خیلی از شرکت ها و سایت ها بر روی پوشه و یا ساب دامین سیستم رو نصب و اجرا کرده اند آیا به نظر شما همه مشکل افت سرعت دارند ؟؟
اخه قسمت کاربری سرعت خوبی داره زود لود میشه ولی مدیریت کند هست
H.G.N
January 29th, 2012, 01:27
اخه قسمت کاربری سرعت خوبی داره زود لود میشه ولی مدیریت کند هست
در این مورد نظر خاصی ندارم - منتظر پاسخ همکاران باشید تا راهنمایی دقیق تری در این مورد شود تا انشا الله مشکل شما رفع گردد !
Online24
January 29th, 2012, 01:33
هیچ تفاوتی وجود ندارد دوست عزیز . ولی داشتن این سیستم billing & support روی یک ساب دامین شامل چند مزیت است ، برای نمونه :
اتصال این ساب دامین به یک سرور دیگر جهت فراهم کردن امنیت و بازدهی بیشتر .
اگر ساب دامین به سرور دیگری متصل شده باشد چنانچه سرویس billing & support شما از دسترس خارج و یا دچار شد امکان اطلاع رسانی به مشتریان از طریق صفحه اصلی امکان پذیر خواهد بود و بالعکس .
امکان بهره گیری از قابلیت SSL تنها روی یک بخش مشخص از سایت شما . ( به عنوان مثال تنها روی این ساب دامین اعمال شود )
میتوانید صفحه اصلی خود را که شامل چند صفحه سبک است را در داخل کشور میزبانی کنید .
در کل موجب انعطاف در تصمیم گیری ها و مدیریت میشود !
adamak
January 29th, 2012, 01:39
هیچ تفاوتی وجود ندارد دوست عزیز . ولی داشتن این سیستم billing & support روی یک ساب دامین شامل چند مزیت است ، برای نمونه :
اتصال این ساب دامین به یک سرور دیگر جهت فراهم کردن امنیت و بازدهی بیشتر .
اگر ساب دامین به سرور دیگری متصل شده باشد چنانچه سرویس billing & support شما از دسترس خارج و یا دچار شد امکان اطلاع رسانی به مشتریان از طریق صفحه اصلی امکان پذیر خواهد بود و بالعکس .
امکان بهره گیری از قابلیت SSL تنها روی یک بخش مشخص از سایت شما . ( به عنوان مثال تنها روی این ساب دامین اعمال شود )
میتوانید صفحه اصلی خود را که شامل چند صفحه سبک است را در داخل کشور میزبانی کنید .
در کل موجب انعطاف در تصمیم گیری ها و مدیریت میشود !
از راهنمایی شما ممنونم منطقی هم هست حتما این کار رو میکنم. با سپاس
ASC
May 28th, 2016, 20:09
من هم در این مورد دچار تردید هستم تجربه و نظر دوستان چی هست؟ و معایب و مزایای هر کدام؟
ASC
May 30th, 2016, 14:53
من هم در این مورد دچار تردید هستم تجربه و نظر دوستان چی هست؟ و معایب و مزایای هر کدام؟
کسی نظری نداره؟
behravesh
May 30th, 2016, 17:54
کسی نظری نداره؟
از لحاظ سئو هیچ تفاوتی ندارند فقط حسنی که ساب دامنه داره اینه که میتونید روی یک سرور دیگه از لحاظ امنیتی ناحیه کاربری را جدا کنید
gharibion
May 30th, 2016, 18:08
حسن استفاده از ساب دامنه رو در چند پست قبل به صورت کامل گفتند , ولی از نظر سرعت ربطی نداره و به سرور میزبانی تون بر میگرده .