PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود به ایمیل یاهو

taft
January 28th, 2012, 16:47
با سلام خدمت دوستان
تو مسنجر و سایت یاهو هنگامی که می خوام وارد بشم خطای پسوورد میگیره با اینکه درست میزنم.........خوب میگیم هک شدم ... یک راه هست که می زنی فراموشی پسوورد و بعد دو سوال امنیتی که هنگام ساخت آیدی داده بودی رو میزنی و بعد هم پسوورد جدید و راحت لوگین می کنی با این حال وقتی میرم به قسمت فراموشی پسوورد و آی دی رو میزنم و می خوام مرحله بعد که دو جواب رو بدم پیغام زیر رو میده
Sorry, your password can't be reset online

For security reasons, we require you to contact Customer Care
حالا باید چیکار بکنم ؟ :) راهنمایی کنید ممنون

0060
January 28th, 2012, 17:20
با سلام خدمت دوستان
تو مسنجر و سایت یاهو هنگامی که می خوام وارد بشم خطای پسوورد میگیره با اینکه درست میزنم.........خوب میگیم هک شدم ... یک راه هست که می زنی فراموشی پسوورد و بعد دو سوال امنیتی که هنگام ساخت آیدی داده بودی رو میزنی و بعد هم پسوورد جدید و راحت لوگین می کنی با این حال وقتی میرم به قسمت فراموشی پسوورد و آی دی رو میزنم و می خوام مرحله بعد که دو جواب رو بدم پیغام زیر رو میده
Sorry, your password can't be reset online

For security reasons, we require you to contact Customer Care
حالا باید چیکار بکنم ؟ :) راهنمایی کنید ممنون

متاسفانه دی اکتوی شده راهی نیست جز تماس تلفنی اونم از خارج از کشور برای ری اکتیو کردنش

taft
January 28th, 2012, 17:40
متاسفانه دی اکتوی شده راهی نیست جز تماس تلفنی اونم از خارج از کشور برای ری اکتیو کردنش

ممنون رفیق
به چه علت اینطوری شده؟ :(
حالا باید چیکار کنم؟
کسی می تونه اوکی کنه؟

0060
January 28th, 2012, 17:44
99% دی اکتیو شدن به علت ریپورت دادن ادد لیستتون هست

قبلا از طریق ایمیل فرستادن به پشتیبانی یاهوو ری اکتیو میکردن ولی چند ماهه فقط تلفنی شده

taft
January 28th, 2012, 17:49
99% دی اکتیو شدن به علت ریپورت دادن ادد لیستتون هست

قبلا از طریق ایمیل فرستادن به پشتیبانی یاهوو ری اکتیو میکردن ولی چند ماهه فقط تلفنی شده
حالا من چطور ردیفش کنم؟ :(
ممنون
کسی می تونه برام انجام بده؟
فقط باید تماس گرفت و گفت فلان آی دی رو ری اکتیو کنن و بعد حله یا کارای دیگه ای باید انجام داد
...........
به صورت کامل توضیح بدین تا مدام مزاحم نباشم و سوال بپرسم
آخرین راهی که شدنی هست و میشه انجام داد رو بگین
بازم ممنون

0060
January 28th, 2012, 17:57
تنها راهش تا جایی که اطلاع دارم تماس تلفنی هست

از ایران هم نباید تماس گرفته بشه

در مورد مراحلش نمیدونم حتما سوال و جوابهای امنیتی و تاریخ تولد رو میخوان واسه فعال کردنش

دوستانی که خارج از کشور هستن توی این انجمن هم زیادن میتونن کمکتون کنن

پ ن : همیشه سعی کنید از ادد لیستتون بک آپ بگیرید که وقتی اینچنین مشکلی پیش اومد نگران ادد لیست نباشید

nima17701
January 28th, 2012, 19:40
آموزش کامل روشهای ری اکتیو کردن ایمیل یاهو

کلوب اینترنتی شیش و بش| اس ام اس | یاهو|داستان|آموزش| Blog Archive آموزش روش های ری اکتیو ای دی یاهو (http://6o5ia.ir/?p=10671)

موفق باشید