توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه ملی به شناسه دیگر
om!d-D
January 28th, 2012, 15:07
سلام خدمت دوستان
جهت انتقال یک دامنه آی آر به شناسه دیگه باید درخواست انتقال داد و پین رو به شناسه جدید داد تا تایید شه.
اما مشکل اینجاست که 7200 فکر کنم هزینشه....یخوام ببینم میشه از طریقی دیگه این کارو کرد تا هزینه انتقال رو کمتر داد یا فری باشه؟مثلا از طریق نماینده انجام بشه
مورد دوم اینکه میشه تعیین کرد که هزینه انتقال رو شخص جدید که دامنه رو میگیره بپردازه؟
mohsen1
January 28th, 2012, 15:55
از طریق نمایندگان اقدام کنید.
حدود 2000 تومان هزینش در میاد.
خیر شما باید بپردازید.
AvalinHost
January 28th, 2012, 16:13
با هزینه 2000 تومن براتون انتقال میدیم.
masoudgolchin
January 28th, 2012, 16:14
سلام خدمت دوستان
جهت انتقال یک دامنه آی آر به شناسه دیگه باید درخواست انتقال داد و پین رو به شناسه جدید داد تا تایید شه.
اما مشکل اینجاست که 7200 فکر کنم هزینشه....یخوام ببینم میشه از طریقی دیگه این کارو کرد تا هزینه انتقال رو کمتر داد یا فری باشه؟مثلا از طریق نماینده انجام بشه
مورد دوم اینکه میشه تعیین کرد که هزینه انتقال رو شخص جدید که دامنه رو میگیره بپردازه؟
من از پرشین رجیستر (http://www.persianregister.ir/) استفاده میکنم. بیشتر اقدامات رو خودشون براتون انجام میدن ، فقط شما باید فرم انتقال رو امضا و برای نیک.آیار ارسال کنید.
هزینهاش هم قبلا 2 هزار تومان بود.
البته پیشنهاد میکنم با پشتیبانی پرشین رجیتر صحبت کنید تا بهتر راهنماییتون کنند.