PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : The edition of vCenter only supports 3 hosts in the inventory

Warez-Host.IR
January 28th, 2012, 12:23
سلام
جدیداً یک مشکل با وی سنتر پیدا کردیم :

The edition of vCenter only supports 3 hosts in the inventory. Remove some hosts from the inventory before performing the operation.
اعلام میکنه که بیشتر از 3 سرور نمی تونید ادد کنید هرچند ما خیلی بیشتر از اینها سرور در وی سنتر ادد داریم
حتی یک بار وی سنتر را حذف و مجدد نصب کردیم و در زمانی نصب نیز گزینه های مناسب انتخاب شد ولی باز هم اجازه ادد کردن سرور جدید را نمی دهد
نوع لایسنس = unlimite server

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند
موفق باشید

MagicVps.Com
January 28th, 2012, 18:59
سعی کنید روی یک سرور دیگر کلا یک رنج ایپی و یک دیتا سنتر دیگر نصبش کنید احتمالا حل بشه مشکلتون

Warez-Host.IR
January 28th, 2012, 19:15
سعی کنید روی یک سرور دیگر کلا یک رنج ایپی و یک دیتا سنتر دیگر نصبش کنید احتمالا حل بشه مشکلتون

سلام
اتفاقاً امروز یک سرورمجازی جدید با رم 3 گیگ و 2 هسته پردازنده بر روی یک سرور دیگر برای این مورد ایجاد کردم و وی سنتر را هم نصب کردم
اما باز هم تفاوتی پیدا نکردم
جالب اینجاست که در سرور قبلی تعداد بیشتری سرور ادد شده بود ولی روی این سرور تنها همان سه عدد را اجازه داد
طبق جستجو ای که انجام دادم اعلام کرده بودند که مشکل از لایسنس هست که لایسنس وی سنتر را هم تغییر دادم اما تفاوتی نداشت

موفق باشی

astro.alireza
January 29th, 2012, 20:25
خدمت آقا رحمان گرامی!
Mf4dv-2mh07-dzuk8-lj872-a3x1y

Warez-Host.IR
January 29th, 2012, 20:58
سلام
ممنون علیرضا جان
دیروز یک لایسنس جدید وارد کردم و درست شد
الان لایسنس شما را هم تست کردم و با این هم بدون مشکل انجام شد

ممنون از لطفت