ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور اختصاصی از سوئیس با شرایط ویژه

the_coder
January 27th, 2012, 13:01
سلام
یک سرور از سوییس (دیتاسنتر Equnix) موجود است می خوام با شرایط ویژه به همکاران با سابقه و معتبر بفروشم (تحویل فوری) . شرایط ویژه رو پایین تاپیک عرض کردم
مشخصات :

Intel Xeon Westmere 5620
Swiss Data Center (Equinix)
Quality Supermicro Chassis
12GB DDR3 Registered 1333
1 X 1 TB HDD
20TB Monthly Transfer
1 Gbps Private and Public Ports
قیمت سرور 175$
این سرور دارای :
29 ای پی : 50$
+
13 ای پی : 25$
---------------------
اما شرایط ویژه :
خود ما حدود 20 تا وی پی اس از این سرور ازش می خوایم خرید کنیم(حدود 6 گیگ رم)
یعنی 20 وی پی اس ازش اجاره می کنیم
* مهلت سفارش این سرور فقط تا امروز هست

the_coder
January 27th, 2012, 15:47
چون دوستان زیاد پرسیدند راجع به شرایط ویژه ، اینجا عمومی اعلام می کنم
من از این سرور ازشون 19 تا وی پی اس 256 و یک وی پی اس 1 گیگ میخرم (256 رو نهایت 15 تومن بابت هر وی پی اس حاضرم بدم و یک گیگ رو 30 تومن)
یعنی اگر حرف بانک مرکزی صحت داشته باشه و دلار حدود 1300 بشه
این سرور میشه : 325000 تومن ماهانه
که من 315000 تومن ازشون خرید می کنم
یعنی حدود 6 گیگ از رم این سرور و 20 ای پی رو مصرف می کنم و 315 تومن میدم
و 22 ای پی دیگه و 6 گیگ رم دیگه هنوز دارید که می تونید روش فروش داشته باشید
* دقیقا مثل این میمونه که به 20 نفر وی پی اس فروختید و هر ماه براشون صورت حساب صادر می کنید و تمام سیاست هایی که برای یوزراتون انجام میدید ، برای این وی پی اس ها هم انجام میدید

MagicVps.Com
January 27th, 2012, 16:57
تضمینی هست که بعداز خرید این سرورها منتقل نشه مثلا ماه بعد ممکنه منتقلشون کنید که هیچی یگدفعه 20 تا سرور خالی میشه

نکته بعدی اینکه این امکان هست که سرورها را الان منتقل کرد یعنی با همین شاریط و قمیت روی سرور دیگه ویپیاس جایگزین داده شود

در صورت امکان شماره تماستون پیام خصوصی کنید تماس میگرم صحبت میکنم

the_coder
January 27th, 2012, 17:16
تضمینی هست که بعداز خرید این سرورها منتقل نشه مثلا ماه بعد ممکنه منتقلشون کنید که هیچی یگدفعه 20 تا سرور خالی میشه

نکته بعدی اینکه این امکان هست که سرورها را الان منتقل کرد یعنی با همین شاریط و قمیت روی سرور دیگه ویپیاس جایگزین داده شود

در صورت امکان شماره تماستون پیام خصوصی کنید تماس میگرم صحبت میکنم
سلام
من در حقیقت 20 تا یوزر(مشتری) به شما میدم و اگر کیفیت حفظ شه ، دلیلی برای کنسلی وجود نداره
شما می تونیدبعد از تمدید این ماه با یوزرا صحبت کنید و باهاشون کنار بیاید و منتقلشون کنید

آگونیس
January 27th, 2012, 20:11
سلام
من در حقیقت 20 تا یوزر(مشتری) به شما میدم و اگر کیفیت حفظ شه ، دلیلی برای کنسلی وجود نداره
شما می تونیدبعد از تمدید این ماه با یوزرا صحبت کنید و باهاشون کنار بیاید و منتقلشون کنید

به بنده پیام بدهید یا ای دی بذارید در تماس باشیم
خرید انجام خواهد شد

m_dg_farari
January 27th, 2012, 21:01
سلام و عرض ادب
امین جان در صورتی که سرور رو ما از شما خریداری کنیم ، آیا به پنل خود ما انتقال میدید؟
مشکلی از لحاظ خرید این سرور نداریم...
و اینکه هزینه ی سرور با 2 تا بلاک آی پی شده 175 دلار دیگه. درسته؟ و اینکه این ماه رو شما با این قیمت میدید؟ یا اینکه کلا قیمت این سرور هر ماهه 175 دلار خواهد بود؟

در صورتب که قابل دونستید به عنوان کاربر معتبر با بنده در پیام خصوصی تماس بگیرید... :)

the_coder
January 27th, 2012, 21:15
سلام و عرض ادب
امین جان در صورتی که سرور رو ما از شما خریداری کنیم ، آیا به پنل خود ما انتقال میدید؟
مشکلی از لحاظ خرید این سرور نداریم...
و اینکه هزینه ی سرور با 2 تا بلاک آی پی شده 175 دلار دیگه. درسته؟ و اینکه این ماه رو شما با این قیمت میدید؟ یا اینکه کلا قیمت این سرور هر ماهه 175 دلار خواهد بود؟

در صورتب که قابل دونستید به عنوان کاربر معتبر با بنده در پیام خصوصی تماس بگیرید... :)
سلام
قیمت این سرور بدون ای پی 175 $ هست و هزینه سرور با ای پی میشه : 250$
سرور داخل پنل ما قرار داره و امکان انتقال نیست
با یکی از کاربران به توافق رسیدیم و قرار شده سرور به ایشون واگذار بشه ، در صورتی که مشکلی در انتقال به ایشون پیش اومد ، حتما باهاتون تماس می گیرم.

the_coder
January 28th, 2012, 20:31
این سرور هنوز موجوده .
اگر کسی خواست در خدمتیم

the_coder
January 29th, 2012, 11:53
سرور فروش رفت . لطفا دیگه در ارتباط با این سرور پیام ندید