توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد ویدئو بدون تصویر
I Dont Know !
January 26th, 2012, 19:45
سلام دوستان
یک فایل ویدئویی را میخوام از صداش جدا کنم !
هیچ صراط مستقمی تا حالا نتونستم پیدا کنم :39:
نرم افزاری چیزی دوستان سراغ دارند ؟؟
اگر سایتی سراغ دارید که این کار را انلاین انجام میدهد معرفی کنید :-*
.....
تاکید میکنم که من تصویر فیلم را جدا لازم دارم نه صدای اون رو , صدا رو لازم ندارم .
ممنون
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
دوستان پیدا نکردن همچین نرم افزار/سایتی رو ؟
8->
I Dont Know !
January 27th, 2012, 01:30
وهمچنان منتظر ....
s.w.a.t
January 27th, 2012, 01:32
باسلام
اگر تصویر برای شما مهم میباشد با نرم افزار windows movie maker فیلم مذکور را باز کنید و در بخش صدا ، صدای فیلم را در حالت mute قرار داده و Project را تبدیل به فرمت دلخواه خود کنید
موفق باشید
Tapco
January 27th, 2012, 01:50
باسلام
اگر تصویر برای شما مهم میباشد با نرم افزار windows movie maker فیلم مذکور را باز کنید و در بخش صدا ، صدای فیلم را در حالت mute قرار داده و Project را تبدیل به فرمت دلخواه خود کنید
موفق باشید
خوب اینطوری حجم فایل به هیچ وجه کم نشده و احتمالا چون در مرحله بعدی قرار هست صداگذاری بشه روی فیلم هم کیفت رکورد صدا روی فیلم پایین میاد و جدا از مشکلاتی همچون اختلاف فراکانسی و نویزی که میافته و بایت های اشغالی مربوط به صدای قبلی ، هم حجم فایل بالا میره ...
من استفاده از نرم افزار فوق حرفه ایadobe premiere رو به شما توصیه می کنم دوست عزیز ، توسط این برنامه شما قادرید صدا رو به طور کامل از ویدیو جدا کنید و همچنین می تونید کلیه فراکانس های بالا و پایین و زیر و بم صدا رو تفکیک و ویرایش کنید.
این یکی از نرم افزارهایی هست که کلیه مونتاژ کاران حرفه ای ویدیو کلیپ های موزیک ، آتلیه ها و صداوسیما از اون استفاده می کنند !