من یه وی پی اس دارم میخام یه کاری کنم که از تو کامپیوار خودم رووی پی اس آپلود کنم یعنی مثلا میخام یه عکسی رو بزارم تو سایتم بجای اینکه برم تو این سایتا اپلود کنم رو وی پی اس خودم اپلود کنم و از همون جا لینک بگیرم
یه سوال دیگه هم یادم رفت بپرسم
میخام به این وی پی اس ساب دامین وصل کنم که برای لینک های دانلود بجای
xx.xxxx.xxx.xx.xx/file name
بتونم بنویسم
dl.mahtabdownload.com/file name
من ساب دامین رو به ایپی وصل کردم ولی کار نمی کنه از یکی پرسیدم میگه باید تو وی پی اس هم ساب دامین رو ست کنی
ببخشید زیاد حرف زدم !!!! :-s
HELP MEE ...........
maryam1
January 26th, 2012, 13:12
فایل زیلا رو نصب کن
آیپی سرور و یوزر و پس رو بزن وارد شو
اگه وارد نشد برو تو سرور و iis ر ونصب کن و اف تی پی رو فعال کن
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
برای ساب دامین هم برو تو هاست اصلی و آیپی ساب دامین رو تغییر بده به آیپی سرور
باز هم iis ر واین بار برای ست ساب دامین تنظیم کن
mamali5
January 26th, 2012, 13:13
کل مواردی که درخواست کردین آموزشش توی انجمن هست
جستجو کنین بدون شک پیدا میکنین
برای آپلود فایل توی سرور تون هم باید درایو مورد نظر رو روی سرور تون شیر کنین (آموزشش هست)
Ramin
January 26th, 2012, 13:17
راحت ترین روش برای تبادل اطلاعات بین سیستم خودتون و سرور ویندوز شیر یکی از دایو ها سیستم خودتون با سرور هستش .
يا از فايل زيلا استفاده كنيد. يا از اين برنامه استفاده كنيد البته دقيق نمي دونم بشه يادم مياد خودم يه بار با اين برنامه كار كردم. golbalSCAPE-Cute ftp
براي باز كردن iis بايد اين كار رو بكنيد اگه نصب نبود.
start ==>>control panel===>> add or remove program ==>> add or remove windows commpants ==>> apllcation server ==>> iis & asp.net tikesho bezar next ro bezan
iiis نصب شد.
براي ساب دامين هم بايد هاست داشته باشي يه ساب دامين بسازي بعد ركورد A بدي بهش بعد آي پي سرور بزني.
البته قسمت اول تنظيماتش رو نگفتم ديگه نصبش رو گفتم.
shazo
January 26th, 2012, 14:03
سلام
من درايو d رو تيك شيرش رو توي وي پي اس زدم
از الان بايد چي كار كنم ؟
amirfateh
January 26th, 2012, 14:09
مجازی ساز چیه؟
اگر vmware هست ، VSphere client رو نصب کنید.از طریق اون می وتونید منیج کنید
Ramin
January 26th, 2012, 14:09
سلام
من درايو d رو تيك شيرش رو توي وي پي اس زدم
از الان بايد چي كار كنم ؟
در حال حاضر بعد از کانکت شدن با ریموت، در My Computer سرور خودتان این درایو را مشاهده میکنید. با انتقال فایل ها ی سرور به این درایو در حقیقت فایل به هارد سیستم شما آپلود می شود .همچنین با انتقال فایل از این درایو به یکی از دریوهای سرور فایل به هارد سرور آپلود میشود.(برای انتقال با توجه به نیاز خودتان از copy و یا cut استفاده کنید )
mamtytm
January 26th, 2012, 14:11
ممنون از شما دوستان من الان تونستم ساب دامین رو وصل کنم :113:
خالا فقط مشکل اینه که وقتی با فایل زیلا میخام کانکت شم کانکت میشه ولی هیچ چیزی برای نمایش وجود نداره :|
چی کار کنم ؟>؟؟؟؟
Ramin
January 26th, 2012, 14:15
ممنون از شما دوستان من الان تونستم ساب دامین رو وصل کنم :113:
خالا فقط مشکل اینه که وقتی با فایل زیلا میخام کانکت شم کانکت میشه ولی هیچ چیزی برای نمایش وجود نداره :|
چی کار کنم ؟>؟؟؟؟
برای راه اندازی فایل زیلا در سرور .باید:
1- نسحه سرور فایل زیلا را در وی پی اس نصب کنید !
2- بعد از نصب یک اکانت ایجاد کنید و یک فولدر به این برنامه اختصاص دهید
3- نسخه کلاینت را در سیستم خوتان نصب کنید و آیپی سرور و اطلاعات اکانت ساخته شده در سرور را وارد کنید !
mamtytm
January 26th, 2012, 14:15
و اگه بزنم ftp :\\ip
فایل های تو فولدر ftproot رونشون میده الانم میخام با فایل زیلا اپلود کنم توش این ارور میده
Response: 550 byte-209.jpg: Access is denied.
Error: Critical file transfer error
maryam1
January 26th, 2012, 14:20
يا از فايل زيلا استفاده كنيد. يا از اين برنامه استفاده كنيد البته دقيق نمي دونم بشه يادم مياد خودم يه بار با اين برنامه كار كردم. golbalSCAPE-Cute ftp
براي باز كردن iis بايد اين كار رو بكنيد اگه نصب نبود.
start ==>>control panel===>> add or remove program ==>> add or remove windows commpants ==>> apllcation server ==>> iis & asp.net tikesho bezar next ro bezan
iiis نصب شد.
براي ساب دامين هم بايد هاست داشته باشي يه ساب دامين بسازي بعد ركورد A بدي بهش بعد آي پي سرور بزني.
البته قسمت اول تنظيماتش رو نگفتم ديگه نصبش رو گفتم.
والا منم همینو گفتم تو پست دوم تاپیک
CityKala.net
January 26th, 2012, 14:20
یک کنترل پنل رایگان مثل کلوکسو یا وب مین نصب کنید از طریق اس اس اچ اونجوری راحت تره آپلود کردن
maryam1
January 26th, 2012, 14:21
و اگه بزنم ftp :\\ip
فایل های تو فولدر ftproot رونشون میده الانم میخام با فایل زیلا اپلود کنم توش این ارور میده
Response: 550 byte-209.jpg: Access is denied.
Error: Critical file transfer error
تو فایل زیلا گفتم خدمتتون فقط آیپی بزنید بدون هیچ چیزی
در ضمن داخل سرور در iis اف تی پی رو اد کنید و حالت write رو فعال کنید براش
Ramin
January 26th, 2012, 14:25
دوست عزیز در انجمن بنا به سلایق شخصی هر کسی یک نظری دارد در مورد این مسائل !
پیشنهاد بنده این هست شما یک برنامه و روش را شخصا انتخاب کنید و فقط در مورد آن سوال کنید تا راهنمایی بشوید!
مثلا همین مساله راه اندازی FTP در ویندوز با نصب فایل زیلا میسر می شود .با ساخت اکانت در iss امکان پذیر هست و روش دیگر برای تبادل اطلاعات همان شیر درایو سیستم شخصی شما است که در پیج قبلی آموزش دادم بنده. یه این شکل چون اطلاعات شما در این زمینه کامل نیست با نظرات و پست های متفاوت دوستان فقط گمراه می شوید./همانطور که مشاهده میکنید نظر یک نفر ادد کردن اکانت در iss هست /فرد دیگر نصب ورژن سرور و .... :)
mamtytm
January 26th, 2012, 14:33
تو فایل زیلا گفتم خدمتتون فقط آیپی بزنید بدون هیچ چیزی
در ضمن داخل سرور در iis اف تی پی رو اد کنید و حالت write رو فعال کنید براش
دوست عزیز ایدی یاهو بده ادت کنم با تیم بیا برام انجام بده :(
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
نمی شه یه کاری کنم که با اف تی پی بره همون فولدر wwwroot ? چون دیگه نمی خام تو وی پی اس برم کپی پیست کنم اگه مستقیم وصل شم به مون جا خیلی بهتره