ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدترین دیتاسنتر

irmizban
January 25th, 2012, 23:36
سلام من یک سرور از فرانتورک گرفتم 160 برای فروش وی پی اس از دیتاسنتر ovh خدایش اشغال ترین دیتاسنتر هست که دیدم سرعت پایین سخت افزاری ضعیف پورت صعیف الان هم centos نصب کردم پینگ نمیده من الان چیکار باید بکنم بزنم داخل سرم که پولم حدر رفته

nimafire
January 25th, 2012, 23:39
دوست عزیز شما کیفیت بالا میخواهید و هزینه کم؟
ovh دیتاسنتر خوبی هست اما نه برای استفاده حرفه ای و مجازی سازی.
شما باید برای سرور حرفه ای هزینه کنید.
تجربه اس شد برای اینده
امیدوارم در اینده مشکلی اینچنین برای شما پیش نیاید

irmizban
January 25th, 2012, 23:41
دوست عزیز شما کیفیت بالا میخواهید و هزینه کم؟
ovh دیتاسنتر خوبی هست اما نه برای استفاده حرفه ای و مجازی سازی.
شما باید برای سرور حرفه ای هزینه کنید.
تجربه اس شد برای اینده
امیدوارم در اینده مشکلی اینچنین برای شما پیش نیاید

من برای باز اول بود که داشتم میگرفتم اینطور کار خراب شد شما اگه افز دارید ممنون میشم بزارید .

saeed25
January 25th, 2012, 23:44
با دروود بر شما
آیا از کشوری ویژه ای در نظر دارید؟

Hostpolis
January 25th, 2012, 23:45
براتون یه پیام خصوصی ارسال کردم.

allbert
January 25th, 2012, 23:46
کفیت قدرت سخت افزاری نیاز دارید

Singlehop USA
Hertzner GERMAN
equnix Swiss

اینها بترتیب کیفیت و اپتایم قرار دارند

و دوستان هم در همین انجمن از این DC ها افر میدند

hamidjooni
January 25th, 2012, 23:46
از هتزنر بگیر با خیال راحت استفاده کن

irmizban
January 25th, 2012, 23:48
کفیت قدرت سخت افزاری نیاز دارید

Singlehop USA
Hertzner GERMAN
equnix Swiss

اینها بترتیب کیفیت و اپتایم قرار دارند

و دوستان هم در همین انجمن از این DC ها افر میدند

من تازه میخوام شروع کنم یک سرور متوسط میخوام برای اول کار که بعدا بشه ارتقا داد

itjavani
January 25th, 2012, 23:52
سلام من یک سرور از فرانتورک گرفتم 160 برای فروش وی پی اس از دیتاسنتر ovh خدایش اشغال ترین دیتاسنتر هست که دیدم سرعت پایین سخت افزاری ضعیف پورت صعیف الان هم centos نصب کردم پینگ نمیده من الان چیکار باید بکنم بزنم داخل سرم که پولم حدر رفته

عدم توانایی فنی شما در کار کرد با ساختار شبکه خاص ovh دلیل بر این نمیشه که بخواید نام دیتاسنتر یا فردی رو زیر سوال ببرید
ovh از بهترین برندهای بازار سرورهای سوپرمیکرو استفاده میکنه و سخت افزار مناسبی را ارائه داده تا بحال!
از لحاظ نتورک تو اروپا همیشه جزو بهترین بوده!و کسی نیست بگه پورت این دیتاسنتر داغونه!
آپتایم که جایی واسه حرف و صحبت نذاشته واسه کسی!
در حال حاضر بیش از 60 سرور فعال در این دیتاسنتر داریم! اگر میگفتید ساختارش پیچیدست و شما رو کلافه کرده یا بهتون گیر میده حساسه به ابیوز خب مقداری قابل قبول بود ولی این حرف رو قبول ندارم که بی کیفیت هست!

saeed25
January 25th, 2012, 23:54
با دروود
مرکز داده های آمریکایی و در مرکز آنها نیز سافت لایر دارای کیفیت بسیار بالایی هستند !اما بها نیز به همان میزان بالا تر است

irmizban
January 25th, 2012, 23:58
عدم توانایی فنی شما در کار کرد با ساختار شبکه خاص ovh دلیل بر این نمیشه که بخواید نام دیتاسنتر یا فردی رو زیر سوال ببرید
ovh از بهترین برندهای بازار سرورهای سوپرمیکرو استفاده میکنه و سخت افزار مناسبی را ارائه داده تا بحال!
از لحاظ نتورک تو اروپا همیشه جزو بهترین بوده!و کسی نیست بگه پورت این دیتاسنتر داغونه!
در حال حاضر بیش از 60 سرور فعال در این دیتاسنتر داریم! اگر میگفتید ساختارش پیچیدست و شما رو کلافه کرده یا بهتون گیر میده حساسه به ابیوز خب مقداری قابل قبول بود ولی این حرف رو قبول ندارم که بی کیفیت هست!

من از فرانتورک گرفتم خیلی ها شما تایید کردن ولی من centos نصب کردم پینگ نمیده دیگه دیونه شدم خدایش خیلی عزیت شدم

mamali5
January 26th, 2012, 00:06
Ovh تا جایی که یادم هست بسیار عالی بوده کیفیتش
مخصوصا برای ایران که پینگ خوبی هم داره

irmizban
January 26th, 2012, 00:12
Ovh تا جایی که یادم هست بسیار عالی بوده کیفیتش
مخصوصا برای ایران که پینگ خوبی هم داره

پینگ خوبی میده روی 80 هست برای من ولی چرا انفدر این نصب کردن centos مشکل هست نمیدونم.

itjavani
January 26th, 2012, 00:18
من از فرانتورک گرفتم خیلی ها شما تایید کردن ولی من centos نصب کردم پینگ نمیده دیگه دیونه شدم خدایش خیلی عزیت شدم

OVH : BridgeClient (http://help.ovh.co.uk/BridgeClient#link4)
طبق آموزش بالا پیش برید

nimafire
January 26th, 2012, 00:19
پینگ خوبی میده روی 80 هست برای من ولی چرا انفدر این نصب کردن centos مشکل هست نمیدونم.

خود من چندین سرور از این دیتاسنتر جهت مصارف گوناگون config کردم و مشتری ها معمولا رضایت داشتند.به شخصه سروری نداشتم اما کاربران رضایت داشتند.
من صحبت جناب itjavani را تایید میکنم. اما خوب محدودیت هایی ovh دارد. اما از نظر کیفیت من هیچ زمان نظر بدی ندیدم.

irmizban
January 26th, 2012, 00:34
OVH : BridgeClient (http://help.ovh.co.uk/BridgeClient#link4)
طبق آموزش بالا پیش برید

سلام طبق اموزش رفتم ولی درست نشد .

آگونیس
January 26th, 2012, 00:51

mac رو ست کردید؟

stchost
January 26th, 2012, 00:53
از leaseweb , serverius خواستید در خدمت هستیم

itjavani
January 26th, 2012, 00:53
سلام طبق اموزش رفتم ولی درست نشد .

اینجور که بوش میاد گیر شما با این آموزش برطرف میشه
OVH : VmwareEsxi4 (http://help.ovh.co.uk/VmwareEsxi4)

irmizban
January 26th, 2012, 10:30
mac رو ست کردید؟

سلام بله ست کرده ام.

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

اینجور که بوش میاد گیر شما با این آموزش برطرف میشه
OVH : VmwareEsxi4 (http://help.ovh.co.uk/VmwareEsxi4)

سلام من رو ست کردم مشکل از مک نیست

Mr_Parham
January 26th, 2012, 10:37
یک مشکلی که OVH داره اینه که 90% شرکت های بزرگی که کارشون Manage کردن سرور هست سرور های این دیتاسنتر رو قبول نمی کنن (حدود دو سال پیش که تازه شروع کرده بودم این کار رو از OVH یک سرور گرفتم و بعد دنبال کسی می گشتم که کمک کنه در Manage کردن سرور بکنه)

itjavani
January 26th, 2012, 10:40
سلام بله ست کرده ام.

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------

سلام من رو ست کردم مشکل از مک نیست

در صورت تمایل اطلاعات روت سرور به همراه یک عدد ای پی و مک مربوط به ان را ارسال کنید تا بررسی کنم واستون!

Amir.Mansoury
January 26th, 2012, 11:13
تجربه ای که من دارم ثابت کرده هیچ دیتاسنتری بد نیست مخصوصا دیتاسنترهایی که تبدیل به برند معتبر شدند. اما مشکلی که برای ما وجود داره عدم شناخت از نوع معماری شبکه دیتاسنتر است.
بیشتر دیتاسنترها از یک معماری استاندارد و مانند به هم استفاده میکنند ولی خوب سیاست هر دیتاسنتر متفاوت است.
روی دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی هیچ وقت کسی از لحاظ کانفیگ دچار مشکل نشده ولی معمولا من مشکلات را در OVH,Hetzner و NetDirekt دیدم.
البته نمیشه گفت مشکل! نوع معماری شبکه های این دیتاسنترها متفاوت است و عدم آشنایی ما ، ایجاد مشکل میکند.

موفق باشید

irmizban
January 26th, 2012, 11:28
در صورت تمایل اطلاعات روت سرور به همراه یک عدد ای پی و مک مربوط به ان را ارسال کنید تا بررسی کنم واستون!

سلام من اطلاعات را دادم اوکی نشد ؟

faranetwork
January 26th, 2012, 12:01

با تشکر از توضیح شما همکار گرامی....

irmizban
January 26th, 2012, 12:28
با تشکر از توضیح شما همکار گرامی....

با سلام شما خوب میایید اینجا میگید ولی نمیایید کار من رو درست کنید .

itjavani
January 26th, 2012, 12:58
سلام من اطلاعات را دادم اوکی نشد ؟

من که نتونستم لاگین کنم به سرور :(

taghi.karimi
January 26th, 2012, 13:05
با سلام شما خوب میایید اینجا میگید ولی نمیایید کار من رو درست کنید .

دوست من جهت اطلاع شما سرور را به صورت مدریت نشده گرفتید و ایشون مسئولیتی در این مورد بر دوششون نیست!
فقط جهت اطلاع بود!
موفق باشید!

faranetwork
January 26th, 2012, 13:16
دوست من جهت اطلاع شما سرور را به صورت مدریت نشده گرفتید و ایشون مسئولیتی در این مورد بر دوششون نیست!
فقط جهت اطلاع بود!
موفق باشید!

با تشکر بله ولی با این حال براشون 2 بار ویندوز و 1 لینوکس با team viewer نصب کردیم

irmizban
January 26th, 2012, 13:22
با تشکر بله ولی با این حال براشون 2 بار ویندوز و 1 لینوکس با team viewer نصب کردیم

خب submask رو میگه 255.255.255.255 بزن میزنم اجازه ثبت نمیده

faranetwork
January 26th, 2012, 13:52
خب submask رو میگه 255.255.255.255 بزن میزنم اجازه ثبت نمیده

OVH : BridgeClient (http://guides.ovh.com/BridgeClient#link7)
خدمت شما

DeltaGostar
January 26th, 2012, 14:18
چرا فحش میدی به ovh? سعی کنید فحش ندید - در واقع چیزی که شما گفتید از فحش هم بدتره . یعنی زیر تر از زیر سوال بردن یه جسم بی جان است

این شرکت فقط dc نیست - که سرور میفروشه - هر چیز سخت افزاری که شما فکرشو بکنید در قاره اروپا تولید میکنه درجه 1 - مشکل شبکه و کانفیگشو هم این ساختارش است که واقعا روی مخت راه میره - ولی وقتی صحیح انجام بدید - مشکلی نداره - فروش سرور های ovh اولین چیزی که میخواهد صبرایوب - و مصرف قرص آرامش بخش است
چون ابیوز میاد بسیار حساس هستن که اونم راه کار داره -

irmizban
January 26th, 2012, 16:39
چرا فحش میدی به ovh? سعی کنید فحش ندید - در واقع چیزی که شما گفتید از فحش هم بدتره . یعنی زیر تر از زیر سوال بردن یه جسم بی جان است

این شرکت فقط dc نیست - که سرور میفروشه - هر چیز سخت افزاری که شما فکرشو بکنید در قاره اروپا تولید میکنه درجه 1 - مشکل شبکه و کانفیگشو هم این ساختارش است که واقعا روی مخت راه میره - ولی وقتی صحیح انجام بدید - مشکلی نداره - فروش سرور های ovh اولین چیزی که میخواهد صبرایوب - و مصرف قرص آرامش بخش است
چون ابیوز میاد بسیار حساس هستن که اونم راه کار داره -

فرانتورک اشتباه submask رو داده چون من رفتم 255.255.0.0 زدم centos بالا اومد

faranetwork
January 26th, 2012, 17:24
فرانتورک اشتباه submask رو داده چون من رفتم 255.255.0.0 زدم centos بالا اومد

شما باید 255.255.255.255 بزنین موفق باشید

irmizban
January 26th, 2012, 19:09
شما باید 255.255.255.255 بزنین موفق باشید

با سلام وقتی میزنم اجازه نمیده و ارور میده نمیزاره ثبت کنم ای پی را.

irmizban
January 27th, 2012, 00:47
خب وقتی 255.255.255.255 رو میزنم داخل centos پینگ نمیده چیکار کنم؟

smartieuser
January 27th, 2012, 02:43
خب وقتی 255.255.255.255 رو میزنم داخل centos پینگ نمیده چیکار کنم؟

دوست عزیز

لطفا مشکلات سرویس خریداری شده را از طریق وبسایت خود فرانتورک پیگیری کنید.
مطمئنا سریع تر به جواب میرسید و من از همین الان به شما قول میدم به زودی به 100 ارسال خواهید رسید و شما رو در بخش فروش هم خواهیم دید.

با احترام
محمد خسروی

irmizban
January 27th, 2012, 11:20
دوست عزیز

لطفا مشکلات سرویس خریداری شده را از طریق وبسایت خود فرانتورک پیگیری کنید.
مطمئنا سریع تر به جواب میرسید و من از همین الان به شما قول میدم به زودی به 100 ارسال خواهید رسید و شما رو در بخش فروش هم خواهیم دید.

با احترام
محمد خسروی
با سلام ممنون من شروع کردم اموزش گزاشتن که بتونم پست هام رو بیارم بالا .