توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پسورد وردپرس- خیلی فوری - حیاتی
dertgtr
January 25th, 2012, 19:25
سلام بر اساتید گرانقدر
مشکلی دارم در مورد پسورد ورود به وردپرس که فراموشش کردم
اما از دیتابیس به تیبل wp_users دسترسی دارم و قسمت user_pass
که اسم یوزر و پسوردش رو به صورت کد شده نشون میده . حالا این کد رو چطور به صورت پسورد عادی تبدیل کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
توضیح رو هم اضافه کنم که متاسفانه محدودیت حجم دیتابیس تموم شده و سرور هیچ تغییری رو در تیبل های دیتابیس قبول نمی کنه وگرنه آدرس ایمیل و یا حتی اون کد رو به کدی از وردپرس دیگه ای تغیی می دادم تنها راهش تبدیل پسورد کد شده به پسورد معمولی هست
extern
January 25th, 2012, 19:34
سلام.اگه پسورد به صورت hash باشه می تونید به پسورد معمولی تبدیل کنیدش سایت های زیادی برای این کار هست یک نمونش
Free Hash Cracker Online - MD5 Encrypt - MD5 Decrypt (http://www.hash-cracker.com/index.php#anchor)
توی گوگل هم میتونید پیدا کنید سایت های بیشتری رو
dertgtr
January 25th, 2012, 19:37
سلام.اگه پسورد به صورت hash باشه می تونید به پسورد معمولی تبدیل کنیدش سایت های زیادی برای این کار هست یک نمونش
Free Hash Cracker Online - MD5 Encrypt - MD5 Decrypt (http://www.hash-cracker.com/index.php#anchor)
ممنون آره یکی از همین سایت ها رو امتحان کردم سایت شما رو هم تست کردم [ Invalid ] میدن همه !
extern
January 25th, 2012, 19:39
پسورد hash رو قرار بدید اگه ممکن هست
dertgtr
January 25th, 2012, 19:54
پسورد hash رو قرار بدید اگه ممکن هست
$P$B4xoVDCJcVllZFgE8fMLicC1l3v5v3.
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
$P$B4xoVDCJcVllZFgE8fMLicC1l3v5v3.
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اونی که توی کد هست درسته بالایی به هم ریخته
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
کمک:-|
extern
January 25th, 2012, 20:02
یکم دیر شد.شما این کد رو به جای hash توی phpmyadmin بزار بعد برو به صفحه لوگین و با این کد وارد شو ببین کار می کنه حتما قبلش hash رو یه جا save کن واسه برگردوندن به تنظیمات اولیه
c7786da172b4851019a45d0eb8d996b3
dertgtr
January 25th, 2012, 20:08
یکم دیر شد.شما این کد رو به جای hash توی phpmyadmin بزار بعد برو به صفحه لوگین و با این کد وارد شو ببین کار می کنه حتما قبلش hash رو یه جا save کن واسه برگردوندن به تنظیمات اولیه
c7786da172b4851019a45d0eb8d996b3
ممنونم . مشکل اینه که تو پی اچ پی مای ادمین نمی تونم تغییراتی بدم چون حجمی که شرکت ارائه کننده هاست به حداکثر حجم دیتابیس داده پر شده ! چیکار کنم؟
extern
January 25th, 2012, 20:15
نمی دونم دیگه حالا این مقاله رو هم بخون فک کنم به کارت بیاد
How to Add New Wordpress Admin when you lost orginal admin login? | WordPress and Wishlist Member plugin and theme (http://hecode.com/addnewadmin/)
amirhkh
January 25th, 2012, 20:23
ممنونم . مشکل اینه که تو پی اچ پی مای ادمین نمی تونم تغییراتی بدم چون حجمی که شرکت ارائه کننده هاست به حداکثر حجم دیتابیس داده پر شده ! چیکار کنم؟
به کنترل پنل هاست می تونید وارد بشید ؟
اگر براتون مقدور است پسوورد کنترل پنل هاست رو برام پ.خ کنید یه نگاهی بکنم
اگر نه هم که موفق باشید
dertgtr
January 25th, 2012, 20:26
نمی دونم دیگه حالا این مقاله رو هم بخون فک کنم به کارت بیاد
How to Add New Wordpress Admin when you lost orginal admin login? | WordPress and Wishlist Member plugin and theme (http://hecode.com/addnewadmin/)
ممنون ولی جواب نداد دلیلش هم این هست که دیتابیس پر شده و اجازه نمیده هیچ تیبل جدیدی تو اضافه یا ادیت بشه ممنونم از محبت شما
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
به کنترل پنل هاست می تونید وارد بشید ؟
اگر براتون مقدور است پسوورد کنترل پنل هاست رو برام پ.خ کنید یه نگاهی بکنم
اگر نه هم که موفق باشید
مشکل تو کنترل پانل نیست مشکا تو تموم شدن فضای حداکثر حجم دیتابیس هست
amirhkh
January 25th, 2012, 20:29
شاید بشه با یکی دو تا کوئری مشکل رو حل کرد , کوئری هم نمیشه اجرا کرد ؟
بعد اینکه مگه این هاستینگ پشتیبانی نداره ؟ چرا ازشون نمی خواید این کار رو انجام بدن ؟
یه کار دیگه هم میشه کرد , از دیتابیس Dump فایل بگیرید بعد ادیتش کنید و بعد از اون دیتابیس سایت رو پاک کنید از اول بسازید
dertgtr
January 25th, 2012, 20:37
شاید بشه با یکی دو تا کوئری مشکل رو حل کرد , کوئری هم نمیشه اجرا کرد ؟
بعد اینکه مگه این هاستینگ پشتیبانی نداره ؟ چرا ازشون نمی خواید این کار رو انجام بدن ؟
یه کار دیگه هم میشه کرد , از دیتابیس Dump فایل بگیرید بعد ادیتش کنید و بعد از اون دیتابیس سایت رو پاک کنید از اول بسازید
هایت یه شرکت خارجی هست و پشتیبانی صفر !
phpmyadmin با ssl بالا میاد که ssl هم به لطف ... می دونید چه بلایی سرش اومده
mysqldumper ریختم ولی چون محدوده حجم دیتابیس تموم شده بک آپ نمی گیره !
amirhkh
January 25th, 2012, 20:41
هایت یه شرکت خارجی هست و پشتیبانی صفر !
phpmyadmin با ssl بالا میاد که ssl هم به لطف ... می دونید چه بلایی سرش اومده
mysqldumper ریختم ولی چون محدوده حجم دیتابیس تموم شده بک آپ نمی گیره !
خب مشکل SSL قابل حله در صورتی که صلاح دونستید با من تماس بگیرید تا کار بک آپ رو براتون انجام بدم ( از طریق خود my admin ) و لینک مستقیم بدم تا دانلود کنید و تغییرات لازم رو اعمال کنید
پیروز باشید
dertgtr
January 25th, 2012, 21:19
خب مشکل SSL قابل حله در صورتی که صلاح دونستید با من تماس بگیرید تا کار بک آپ رو براتون انجام بدم ( از طریق خود my admin ) و لینک مستقیم بدم تا دانلود کنید و تغییرات لازم رو اعمال کنید
پیروز باشید
اطلاعات رو برای شما پ.خ می کنم . ممنون از لطف شما
Online24
January 25th, 2012, 22:06
hash سخته شده توسط ورد پرس از hash های قوی هست و تبدیل آن به صورت عادی پسورد کار دشواری است و برای شما که صاحب این اکانت هستید و دسترسی کامل به آن دارید موجه نمی باشد .
با سرویس دهنده خود تماس بگیرید و درخواست تغییر پسورد خود را دهید . ضمنا اگر ایمیل اکانت ادمین خود را معرفی کردید از قابلیت forget password استفاده نمایید .
shivahost
January 25th, 2012, 23:25
یعنی حتی نمی تونید چند تا پست از table های دیتابیس را حذف کنید تا فضای دیتابیس خالی بشه؟
dertgtr
January 26th, 2012, 12:38
پیروز باشید
اگر کماکان تمایل دارید این محبت رو در حق من بکنید اطلاعات رو پ.خ کنم ( چون به پ.خ دیشب من پاسخ ندادید )
پ.ن : کسی ازدوستان می تونه یه وی پی اس ویندوز یک ساعته به من قرض بده تا از phpmyadmin از دیتابیس بک آپ بگیرم ؟ چون این نامردها ssl رو محدود کردن و بک آپ این هم با ssl هست سرعتش رو pc من نهایت به چند بیت می رسه که آخرش هم دانلود نمیشه !
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
یعنی حتی نمی تونید چند تا پست از table های دیتابیس را حذف کنید تا فضای دیتابیس خالی بشه؟
تیبل ها همه مهم هستند و ممکنه حذفشون دردسر بشه به ریسکش نمی ارزه
amirlord
January 26th, 2012, 12:51
سلام
دوستان توجه کنند اون زمان گذشت که یه MD5 میذاشتن روش و تموم ! مال عهد بوقه :d
از Hash وردپرس خبر ندارم اما این روزا md5 و base64 و gzin_flate و str_rot13 و هزار تا چیز دیگه تو هم میکنن تا Password توی DataBase رکورد یا select بخوره .
رمز رو فکر نمی کنم بتونید UnHash کنید . پس توی لوکال خودتون یه وردپرس نصب کنید مثلا رمزش بذارید 123456 بعد از توی DB اون Hash Password رو بردارید توی دیتابیس اصلی سایتتون بذارید تا رمزتون بشه 123456
--
موفق باشید ...
dertgtr
January 26th, 2012, 12:55
سلام
دوستان توجه کنند اون زمان گذشت که یه MD5 میذاشتن روش و تموم ! مال عهد بوقه :d
از Hash وردپرس خبر ندارم اما این روزا md5 و base64 و gzin_flate و str_rot13 و هزار تا چیز دیگه تو هم میکنن تا Password توی DataBase رکورد یا select بخوره .
رمز رو فکر نمی کنم بتونید UnHash کنید . پس توی لوکال خودتون یه وردپرس نصب کنید مثلا رمزش بذارید 123456 بعد از توی DB اون Hash Password رو بردارید توی دیتابیس اصلی سایتتون بذارید تا رمزتون بشه 123456
--
موفق باشید ...
درسته به نوشته های قبلی من توجه کرده باشید مشکل این هست که اصلا نمیشه حتی یک بیت به دیتابیس رکورد اضافه کرد چون محدودیت حجم دیتابیس تموم شده از جانب سرور هاست کننده سایت . ممنون برای راهنمایی شما
amirlord
January 26th, 2012, 13:01
درسته به نوشته های قبلی من توجه کرده باشید مشکل این هست که اصلا نمیشه حتی یک بیت به دیتابیس رکورد اضافه کرد چون محدودیت حجم دیتابیس تموم شده از جانب سرور هاست کننده سایت . ممنون برای راهنمایی شما
نیازی به رکورد زدن نیست . UPDATE کنید . میتونید رکورد های مربوط به tag هارو پاک کنید تا خالی بشه ...
dertgtr
January 26th, 2012, 13:06
نیازی به رکورد زدن نیست . UPDATE کنید . میتونید رکورد های مربوط به tag هارو پاک کنید تا خالی بشه ...
باهاش خیلی کار کردم چون حداکثر محدودیت حجمی دیتابیس تموم شده اجازه هیچ کاری رو نمیده . از طرفی هم اطلاعات سایت مهمه و متعلق به یکی از دوستان هست و زیاد نمی تونم دست کاری کنم چاره من یه وی پی اس ویندوز هست که از دیتابیس یه بک آپ بگیرم
دوستان لطفا اگر امکان داره یه وی پی اس ویندوز دم دست اگر دارید یه ساعتی به من قرض بدید
extern
January 26th, 2012, 13:09
سلام.اگه کارتون با چند ساعت رو به راه میشه من میتونم ویندوز در اختیارتون بزارم پ.خ کنید.
dertgtr
January 26th, 2012, 14:04
سلام.اگه کارتون با چند ساعت رو به راه میشه من میتونم ویندوز در اختیارتون بزارم پ.خ کنید.
ممنون از محبت شما پ.خ زدم
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
به کمک extern (http://www.webhostingtalk.ir/member/22497/) عزیز حل شد ممنونم از محبت ایشون :53: